Şimdi Ara

AIRTIES Air 200 200 Mbps Power Line Ağ Adaptörü 39.99 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
19
Favori
25.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Eşitleme gerekmiyor plug&play yani tak ve çalıştır özellikli.

    Ben 3 çift kullanıyorum aylardır sorunsuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Çeşitli şekillerde denememe rağmen nedense bir türlü olmadı. Taktıktan sonra epey bekledim hiçbir değişiklik yok :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Blof

    Size de aynısı olmuş.Kondansatörler patlamış.
    Airties'in 0850 222 0 239 veya 444 0 239 nolu iletişim numarasını arayın.Size bir kargo numarası vereceklerdir.Ups kargoya telefonda bu numarayı verdiğinizde arızalı ürününüzü evden alıp yine tamir sonrası size geri getirecektir.
    Sanıyorum kondansatörler bu yükü kaldıramayıp patlıyor ya da hatalı dizayn edilmiş.Yenisi ile değiştiğinde sorun kalmıyor.En azından benimkinde sorun ortadan kalktı.Şu an iyi çalışıyor.

    Cevap için teşekkürler, konuyla ilgili Mediamarkt'a uğrayıp bir görevliyle de konuştum. Çok rastladıkları bir sorun olduğunu söyledi ve iade etmek için kalan ürünleri raflardan kaldırdıklarını belirtti. Gerçi onların sözüne ne kadar güven olur emin değilim çünkü bana yollanan ürün açılıp tekrar paketlenmişti. İade etmeyi düşünüyordum ama sizin söylediğiniz derecede iyi bir destek sağlıyorlarsa ilk olarak o şekilde halletmeye çalışırım.




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Bende bir adet aldim urunden beimde pc tarafinda ethernet isigi yaniyor baska hic bir sey yanmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    Ben altta dugmeye basinca yesil isik yaniyor diher turlu 2 urunde hic tepki vermiyor anlamis degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 282sk282 kullanıcısına yanıt
    Modeme takili olanda altinda dugmeye basmazsam hic isik yok eger pc tarafinda dugmeye basarsam power yaniyor erhernet sabit yaniyor bende medimaetk tan acik kutuyu aldim acaba bozukta biri iade etti yije oraya mi kotdular diye dusunur oldum uzatma ile calisiyor mu birde bu urunler cunku benim prizler direk hat degil evi yapan gerizekali adam elektrik kablosu cekmedigi icin ben direk prizden oralara insaat halindeykrn kablo cekmistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Her yolu denememe rağmen bağlantıyı sağlayamadığım için iade ettim ben. Bende modeme bağlı olanda bile orta ışık yanmıyordu.
  • Benim TV kapalı olduğunda bile cihaz üzerindeki sarı led 10 sn de bir yanıp sönüyor
  • Ben de sorun yaşamıştım yukarıda belirttiğim gibi, Mr.Blof'ün tavsiyesi üzerine müşteri hizmetleri ile temasa geçtim ve aynı gün içinde UPS kargo ile ürünler alınıp iki gün sonra teslim edildi (İstanbul). Müşteri hizmetleri çok iyi ve hızlı, ürünler sorunsuz bir şekilde çalışıyor servis sonrası. Bu fiyata iki adaptör alındığı düşünülürse, başka sorun yaşayan varsa ilk olarak tamir seçeneğini denemelerini öneririm.
  • MM beni rapoo kulaklık için aynı tezgahta çok koşturmuştu. tam ihtiyacım olan ürün ama kendime hakim olup uzak duracağım maalesef
  • Ürünün birini direk ana modeme baglasam, diğerini sinyali düşük olan odaya takip airties 4443 modeli universal repeater olarak kullanabilir miyim neden bu adaptöre ihtiyacın var derseniz hız kaybı yaşamadan diğer odalara iletmek istiyorum ikinci modem halihazırda repeater görevinde ama hiz kaybı mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanabilirsiniz, ben direk prize takmadan tam hıza ulaşamadım yalnız çoklu priz üzerinden. Bir de Air 4443 için 300 Mbps yazıyor, bunlar 200Mbps o yüzden hızınız bu olur fakat şu anki ana modem ile kablosuz bağlantınızda yaşadığınız sorunları yaşamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 282sk282 kullanıcısına yanıt
    ürünü prize taktığında herhangi bir bağlantı olmadan power ışığı yanması gerekiyor mu ben bugün an itibariyle 3. farklı mağazadan bi ürün aldım ve hepsinde aynı problem power ışığı yanmıyor cihazları sadece alttaki düğmeye bastığımızda yeşil bi ışık yanıyor sanırım siz uzatma ile de kullanıyorsunuz ben direk prize taktım uzatmaya taktım bi türlü yanıt alamadım cihazlar mı bozuk bizim evler mi bozuk 3 tane de evde denedim farklı çıldırıcam ya
  • Cihazlar bozuk ama Airties ile iletişime geçerseniz hızlı bir şekilde tamir edip geri yolluyorlar. Önceki mesajlarımı okursanız ayrıntıları bulabilirsiniz, bu konuda yol gösteren Mr. Blof'e de tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablo net kullanıyorum nitro yapınca 100mb hızında bağlantım oluyor ürün ne kadar hız destekliyor deneyen varmı.netmaster modemlerde koblosuz sorunlu bu çare olurmu diye düşünüyorum.
  • Konu açılalı 1 sene olmuş, hala kondansatör patlıyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell TV+ ile kullanan var mı?
  • Bu ürün iptv çalıştırır mı? Tivibu gibi?
  • Online oyunlarda ping durumunuz ne alemde acaba? Battlefield4 cs go vb.. Airtirs air500 için sormaktayım. Ve de gelen kabloyu odamdaki baska bir modeme lan aracılıgı ile baglayıp wifi olarak paylasmamda herhangi bir sorun olur mu? Evde modem bol farz edelim:) ve son olarak çanaşır makinesi fön makinesi gibi anlık olarak çok fazla akım çeken cihazlara hıza pinge olumsuz etki oluşuyor mu, teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GurkanGunduz kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen cevap vereyim cs go da normal kabloda 75 ping aliyorum bunda 79 oluyor ...



    Uydunet ile nitro actigimda normal kabloda 97mbps alirken bu urunde 93mbps aliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.