Şimdi Ara

AIRTIES Air 200 200 Mbps Power Line Ağ Adaptörü 39.99 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
19
Favori
25.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efekan_02

    Bende 500 mbps prizli olan model var aynen bende ki de kopuyordu normal gezinti de değil de ozellikle torrent dosyasi indirirken falan biraz yüklenince cihaza bağlantı kopuyordu. Şu an kullanmıyorum ihtiyacım kalmadığı için bi köşede duruyo ama yaptığım çeşit çeşit denemeden sonra yanlış hatırlamıyorsam en son direkt prize bağlayıp üzerinde ki prize de sadece modemin fişini bağlamıştım ondan sonra bi daha kopmamıştı. Öncesinde kendi prizinin üzerine 3 lu golyat priz takıp ona da modem,abajur,telefon şarj cihazı falan takılıydı

    Aynen öyle kullanıyorum

    Sıkıntı yok

    PC tarafında da 8 li prizi içine soktum

    Ordan da PC, monitör,USB şarj .vb..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg

    Sadece bu cihazları direk duvardaki prize bağlayın. 3 lü 5 liprize bunları bağlamayın. Tv veya diğerlerini nasıl prize bağladığınız önemli degil.

    hocam air 500 ü 1 haftadır kullanıyorum direk duvardaki prize bağlı ikiside. fakat; ara ara kopmalar yaşıyorum halen, acaba ev tesisatında farklı sigortadan güç almamasından mı kaynaklı bu kopmalar.prizden çıkarıp takana kadar bağlantı gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alierr

    AIRTIES Air 2610 886 Mbps 11ac Çift Band Kablosuz Adaptör:

    45 TL

    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_aırtıes-air-2610-886-mbps-11ac-çift-band-kablosuz-adaptör-1127920.html

    fiyat cok guzel naapmalı karar veremedim.
  • Urun 40 TL olmus. kablo yaptirsan daha pahaliya gelir :D yalniz su aradaki kopmalarina care olsa.
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Linki paylastiktan sonra 5 tl daha ucuzlamis; 40 olmus :)

    not: konu basligindaki cihaz degildir. Airties 2610 usb wi-fi adaptordur.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Mutfağımda tivibu kullanmak için prizli adaptör almak istiyorum ama bütçe olarak da uygun bir şey almak istiyorum illa 500'lük mü almam lazım yoksa 300'lükler de işimi görür mü?

    Yardımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ederim..
  • bunu kullanan varmı arkadaşlar, üst kattan airties 5650 modemden iyi çekermi?
    telefon tablet normal çekiyor ama pc ile daha iyi bağlantı almak lazım

    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_a%C4%B1rt%C4%B1es-air-2610-886-mbps-11ac-%C3%A7ift-band-kablosuz-adapt%C3%B6r-1127920.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=affiliate&utm_campaign=cpa&utm_term=63




  • Her odanın şalteri ayrı mutfak, banyo, salon, oturma odası, diğer odalar hepsi ayrı şalterden kapanıyor. Bu alet bu durumda da işe yarıyor mu?
  • simcell S kullanıcısına yanıt
    Sigortalardan geriye dönüş olur.Elektrik saatinden sonra olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Blof

    Sigortalardan geriye dönüş olur.Elektrik saatinden sonra olmaz.

    Teşekkürler.
  • TURKCELL TV+ STB cihazı bununla çalışıyormu? Deneyen oldumu?
  • 40 lira olan AIRTIES AIR-2610 ürününü kullanan var mı, çekim gücü nasıl, elimde tp-link tl-wn722n var ve hiç memnun değilim, çekim gücü hiç iyi değil, 50 metreden fazla mesafeyi çekmiyor, bu bahsettiğiniz cihazın çekim gücü nasıl, arada bir fark olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar salonda modem var ve oturma odasında tv kullanıyoruz. Bu ürünü alınca elektrik prizinden tivibu kullanabilir miyiz? Kaç adet almamız lazım ve nasıl bağlayacağız? Bilgi verebilecek arkadaş var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air200 ü aldım ama bir türlü bağlantı sağlayamıyorum. Modem tarafı mecburen çoklu prizde, diğer taraf direk duvar prizinde ama bir türlü bağlanmıyor. Bina yeni. Modemle aynı odada başka bir prize bağladım yine olmadı. Eşleştirmek falan mı gerekiyor acaba? Daha önce Netis marka adaptörlerle bağlantı kurmuştum. Alt ve üst ışıklar yanıyor ortadaki yanmıyor. Neden olabilir sizce?
  • elektrik yoluyla internet iletme diye bişey mi varmış ilk defa duyuyorum, bizim ev baya büyük ve "L" şeklinde bi ucunda benım odam bi ucunda modem var kapının girişinde, araya hol kısmına prize bu cihazlardan birini takıyoruz ve ethernet kablosu takıyoruz, bu cihazda "elektrik" vasıtasıyla ev içerisindeki diğer eşine internet bağlantısı yolluyor bizde wifi ile baglanıyoruz dogru mu anlamısım ? üzerinde durulması gereken cihaz diğer eşine wireless olarak mı yolluyor baglantıyı "elektrik" ile mi? çünkü wireless ile yolluyorsa duvarlar kalın oldugundan yine etki etmeyecektir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar konu içinde detaylı konuşulmasına rağmen bu adaptörün işlevi konusunda kafa karışıklığı devam ediyor galiba.

    Adaptörün birini ethernet kablosuyla(Kutunun içinden iki adet çıkıyor) modeme bağlayıp elektrik prizine takıyoruz.Diğerini de internet gerektiren üniteye ethernet kablosuyla bağlayıp yine en yakın prize takıyoruz.Böylece bizim elektrik tesisatımız ethernet kablosu vazifesi görüyor.Elektrik prizi olan her odada bu adaptör sayesinde bağlantı sağlayabiliyoruz.Adaptörün wifi özelliği yok.Olanları da var ama fiyatları biraz pahalı.

    AIRTIES Air 200 200 Mbps Power Line Ağ Adaptörü 39.99 TL


    AIRTIES Air 200 200 Mbps Power Line Ağ Adaptörü 39.99 TL




  • Benim bugün elime geçti cihazlar, prize taktığımda hiçbir ışık yanmıyor. Sadece eşleştirme tuşu zannedersem, ona basılı tuttuğumda güç ışığı yanıyor ve parmağımı çektiğimde sönüyor. Uzun süre basılı tutmayı da denedim fakat bir sonuç alamadım, gelen kılavuzda ya da internet sitesinde de ayrıntılı bir bilgiye ulaşamadım. Bu arızadan kaynaklanan bir durum mu yoksa yanlış bir şeyler mi yapıyorum acaba?
  • 282sk282 kullanıcısına yanıt
    Size de aynısı olmuş.Kondansatörler patlamış.
    Airties'in 0850 222 0 239 veya 444 0 239 nolu iletişim numarasını arayın.Size bir kargo numarası vereceklerdir.Ups kargoya telefonda bu numarayı verdiğinizde arızalı ürününüzü evden alıp yine tamir sonrası size geri getirecektir.
    Sanıyorum kondansatörler bu yükü kaldıramayıp patlıyor ya da hatalı dizayn edilmiş.Yenisi ile değiştiğinde sorun kalmıyor.En azından benimkinde sorun ortadan kalktı.Şu an iyi çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.