Şimdi Ara

ADSL için sabit telefon hattına gerek yok! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sabit ücrete de birşey demiyoruz biz internet kullanıcılarının tek istediği artık şu: telefon ve adsl hizmeti ayrı verilsin gerisini istemiyoruz. Bir çoğumuz limitsiz tariflerle 30 ile 5* tl arasındaki rakamlarla istediğimiz kadar zaten cepten konuşuyoruz. telekomun korkusu tek adsl verirsek herkes telefon hattını kapatır korkusu anlamak mümkün çünkü 1 milyar tl lik harAç var. Nasıl zengin olacak.

    Eğer ekonomik kriz dünyayı ve bizi sarmamış olsaydı. 5yıllık süreçte yapılacak olan yatırımlarla adsl tarih olur yerine fiber optik veya wifi bağlatılar gelirdi. Bu krizde bu ortalam tarih enaz 2 katına çıkmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 17 Temmuz 2009; 11:50:07 >
  • Bu karar telekomu ve diğer tüketicileri bağlamıyor. Yargı karar veriyor ancak yargı kararlarının gereği yerine getirilmiyor. Şikayetçi olarak her abonenin kendisinin dava açması gerekli.

    Bence artık tazminat davalarının da vakti geldi. Telekom'un yargı kararlarına rağmen ısrarla çıplak ADSL hizmeti vermemesi iyi niyetli, dürüst bir esnafın yapacağı iş değil. Yasal hakkın kullanımı için tüketicileri uğraştırması sebep gösterilerek mahkemeden Telekom'un bu tutumundan caydırıcı bir tazminata mahkum edilmesi de talep edilmeli yeni davalarda. İlk açılan davada 1 kuruş sembolik rakam konur ki yargılama tamamlansın ve örnek bir içtihat oluşsun... İçtihat oluşmasını engellemek için Telekom davayı kaybetse bile temyize gitmeyecektir, 1 kuruşluk dava kazanılırsa eğer bu sefer 1.000 veya 10.000 TL'lik bir dava açılması gerekecek Telekom bu davayı temyize götürürse de Yargıtay içtihat oluşturur ve Telekom ya her dava açana 1.000-10.000 lira vermeyi göze alır ya da çıplak adsl hizmetine başlar... Umuyorum ki Eylül'den sonra bunla uğraşacak durumum olur...

    Hukukçu bir arkadaş varsa eğer Telekom'un temyize gitmemesi halinde davayı kazanan şikayetçi tüketici içtihad oluşturmak ve yargıtayın kararı onaması amacıyla kazandığı davaya temyiz ile itiraz edebilir mi konusunda aydınlatırsa konuyu daha iyi değerlendirmek mümkün olabilir.


    quote:

    Orjinalden alıntı: semender86

    Ulaştırma Bakanlığı sabit ücret alınmalı diyor. Umarım danıştay lehimize bir karar çıkarır. Bildiğmi kadarıyla yurt dışında çoğu yerde sabit ücret var.


    Halk düşmanı AKP iktidarının ulaştırma bakanının ne söylediğinin zerre kadar kıymeti yok. Ülkeyi "onlar ve bizler" olarak bölen adamlara ben güvenmem. Ana muhalefet liferi, mualafetdeki diğer parti liderleri adama soru soruyor adam cevap veriyor ben yetkiyi milletden aldım size cevap vermem... Yahu adam sen yetkiyi milletden aldın da meclise denetleme yetkisini veren de millet, sana millet hükümet etme yetkisi verdi diğerlerine de bu adama dikkat edin hesap sorun diye muhalefet etme yetkisini yine aynı millet verdi. Yok sen bölücülük yapan birisiysen dersin ki "benim milletim bana hükümnet yetkisi verdi, onlara muhalefet yetkisi veren millet benim milletim değildir bu yüzden hesap vermem"... Zaten dediğinde bu... Şimdi böyle bir hükümetin bakanı sattığı telekomun müşterisini kollamayacak da ne yapacak? Siz millet olarak hükümetimiz mi var sanıyorsunuz? Onlar bankacıların, faizcilerin, IMF'nin, ABD'nin, çok uluslu şirketlerin, yabancı sermayenin hükümeti... Nasıl beklersiniz sizin lehinize olacak bir açıklama... Bakın en son olay; tüketiciyi koruduk akaryakıt fiyatlarını 17 kuruş aşağı çektik diye yeri yerinden oynattılar reklam yaparak hemen de ardından vergileri arttırıp 25 kuruş zam yaptılar akaryakıta... Bu kadar bunların halkçılığı... Şimdi burada karşılaştırmalı olarak değerlendirsem aşağı yukarı çıkacak sonuç şudur; Almanya'da 1 gün çalışarak asgari ücretli aracının deposunu doldurabilirken Türkiye'de 8 gün gibi bir sonuç çıkar.

    Bazılarının kabeleri Amerika, Allahları EURO-Dolar olmuştur. Onlar bu millete hesap vermez, Onlar Allah'tan da kuldan da korkmazlar... İktidarları, servetleri ile korkusuzdurlar. Ne size hesap verirler ne de sizi umursarlar. Filistin'e yardım toplarlar kendi ülkelerinde kışları soğuktan donarak ölen evsiz insanları görmezler, tinerci çocukları, çocuk yaşta işçileri görmezler... Varsa yoksa Dolce Gabbana Türbanları, Pierre Cardine takımları, Mercedes arabaları ve makam kolltuklarıdır. Türbanları baş örütüsü gibi başları örtmez, namussuzluğu, hırsızlığı, soygunu, vurgunu örter; bakın biz mütedeyyin insanlarız havası yaratır... Dinleri imanları yalandır bazılarının... Üzerine basa basa bazıları diyorum, çünkü bu bazılarının demokrasi anlayışı budur, isimlerini verirseniz sizi mahkemelerde süründürürler; eleştiri hakkınız yoktur, daha iyiyi güzeli talep etme hakkınız yoktur... Seçimden seçime hatırlanan, 33 kilo kömür bir paket erzaka oyu alınacak saflarsınızdır gözlerinde... Önce oyunuzu alırlar sonra da donunuzu dikerler gözlerini.... Böyledir bazıları... Böyle bazıları ama türbanlı ama değil insan sıfatı ile aramızda dolaştıkça Çok Uluslu Şirketlerin temsilcileri Türkiye'ye hükümedecektir, Türk Halkı dünyanın en fahiş fiyatları, en yüksek vergileri altında inim inim inletilecektir...

    Yurtdışında sabit ücrete gelince. Yurt dışında sorma ver parası yoktur. Sizden sabit bir ücret alırlar mesela 29 euro alırlar ama hem internetinizi verirler hem de sınırsız ülke içi ve 1. bölge ülkelerarası görüşme de verirler... Yurtdışında çifte ücretleme yok, veriyorsun sabit ücreti ip tv'ni de, telefonunu da, internetini de alıyorsuın üzerine bir daha kullandın diye ödeme istemiyorlar senden.... Yurtdışında sabit ücret var mı var... Var olduğunu görürler de bu sabit ücretle ne verildiğini görmez halk düşmanları, insan sevgisinden yoksun mahluklar, kul hakkına aldırış etmeyen yüzsüzler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 17 Temmuz 2009; 13:25:43 >




  • yine aynı geyik...
    büyük harflerle yazıyorum..
    MAHKEME VS. HİKAYE..İŞİN YEŞİLLİĞİ BUNLAR..
    DEVLET/HÜKUMET İSTEDİKÇE SABİT ÜCRET ALINIR.
    DEVLET/HÜKUMET NEDEN İSTİYOR?

    TEPKİ TELEKOMA DEĞİL DEVLET/HÜKUMET E OLMALI.
  • bu olayın mağduruyum, dün yaşadım daha dün net geldi yazlıktayım, izmirdeki evimde sabit tel var nette vardı, şuan bulunduğum yazlık evimde ne tel var ne net, interneti transfer ettireceğim tabi önce buraya boşu boşuna sırf internet için 2 ay için telefon bağlamak zorunda kaldım 2 hafta bekledim bağladılar sonra dünde internet geldi, çok uğraştırdı beni çok ve çokta zarar. şimdi telefon koca senin 2, 3 ayı için koca sene açık kalacak vergiydi mergiydi öiv siydi en az 15, 20 ytl ödicem :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_192 -- 17 Temmuz 2009; 15:53:06 >
  • ttnet'in yalın adsl için danıştaya açtığı yürütmeyi durdurma ve iptal davası sonucu beklenmelidir.
    Tüketici lehine çıkarsa inşallah kavuşacağız yalın adslye.
    Danıştay dosyayı ne zaman ele alcak orasını bilen yok.
    Dava sonuçlanıncaya kadar kazığa devam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maverick_192

    bu olayın mağduruyum, dün yaşadım daha dün net geldi yazlıktayım, izmirdeki evimde sabit tel var nette vardı, şuan bulunduğum yazlık evimde ne tel var ne net, interneti transfer ettireceğim tabi önce buraya boşu boşuna sırf internet için 2 ay için telefon bağlamak zorunda kaldım 2 hafta bekledim bağladılar sonra dünde internet geldi, çok uğraştırdı beni çok ve çokta zarar. şimdi telefon koca senin 2, 3 ayı için koca sene açık kalacak vergiydi mergiydi öiv siydi en az 15, 20 ytl ödicem :S


    Aynı durum bende de var. 2 günde bağlarlar diye başvuru bile yapmadım; 2 hafta bekleniyorsa ben de hemen başvurayım. Şükür ki ADSL nakline Smile adsl ücret almıyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: denny07

    ttnet'in yalın adsl için danıştaya açtığı yürütmeyi durdurma ve iptal davası sonucu beklenmelidir.
    Tüketici lehine çıkarsa inşallah kavuşacağız yalın adslye.
    Danıştay dosyayı ne zaman ele alcak orasını bilen yok.
    Dava sonuçlanıncaya kadar kazığa devam




    danıştay keyfi geldiğinde alır anca dosyayı eline,ondan sonrada bakar,telekom lehine sonuçlandırır,olanda yine biz kullanıcılara olur,tekel telekomun,sadece sabitten ayda kasasına 1 milyar tl giriyomuş...

    meblağ bu olunca,tabii atmadığı takla da klamıyor telekomun,nede olsa bu ülkede tekel(turk) telekom,yargının üstünde




  • işin hertürlü yolu var...anlayan anladı....
  • benim faturada 2.90 liralık konuşma var 18 lira fatura geliyor..şuan aklınızdan geçen bildiğiniz tüm küfürleri ediyorum tt ye...istisnasız...3g geldiği an tt den ayrılın..arkanıza dönüp bakmayın bile....son 10 gün...3g modemler var onlardan alın wirelles gibi kullanırsınız..
  • memlekette en nefret edilen şirket oldu bu türk telekom
    özelleştirilmesi zaten bi ayrı olaydı

    ayda 49 lira internete para veriyoruz sanki taksitle bişey alır gibi ama aldığımız elde avuçta hiç birşey yok hizmetmiş nasıl bir lükstür bu ayda 49 liraya ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engunaydin
    Halk düşmanı AKP iktidarının ulaştırma bakanının ne söylediğinin zerre kadar kıymeti yok. Ülkeyi "onlar ve bizler" olarak bölen adamlara ben güvenmem. Ana muhalefet liferi, mualafetdeki diğer parti liderleri adama soru soruyor adam cevap veriyor ben yetkiyi milletden aldım size cevap vermem... Yahu adam sen yetkiyi milletden aldın da meclise denetleme yetkisini veren de millet, sana millet hükümet etme yetkisi verdi diğerlerine de bu adama dikkat edin hesap sorun diye muhalefet etme yetkisini yine aynı millet verdi. Yok sen bölücülük yapan birisiysen dersin ki "benim milletim bana hükümnet yetkisi verdi, onlara muhalefet yetkisi veren millet benim milletim değildir bu yüzden hesap vermem"... Zaten dediğinde bu... Şimdi böyle bir hükümetin bakanı sattığı telekomun müşterisini kollamayacak da ne yapacak? Siz millet olarak hükümetimiz mi var sanıyorsunuz? Onlar bankacıların, faizcilerin, IMF'nin, ABD'nin, çok uluslu şirketlerin, yabancı sermayenin hükümeti... Nasıl beklersiniz sizin lehinize olacak bir açıklama... Bakın en son olay; tüketiciyi koruduk akaryakıt fiyatlarını 17 kuruş aşağı çektik diye yeri yerinden oynattılar reklam yaparak hemen de ardından vergileri arttırıp 25 kuruş zam yaptılar akaryakıta... Bu kadar bunların halkçılığı... Şimdi burada karşılaştırmalı olarak değerlendirsem aşağı yukarı çıkacak sonuç şudur; Almanya'da 1 gün çalışarak asgari ücretli aracının deposunu doldurabilirken Türkiye'de 8 gün gibi bir sonuç çıkar.

    Bazılarının kabeleri Amerika, Allahları EURO-Dolar olmuştur. Onlar bu millete hesap vermez, Onlar Allah'tan da kuldan da korkmazlar... İktidarları, servetleri ile korkusuzdurlar. Ne size hesap verirler ne de sizi umursarlar. Filistin'e yardım toplarlar kendi ülkelerinde kışları soğuktan donarak ölen evsiz insanları görmezler, tinerci çocukları, çocuk yaşta işçileri görmezler... Varsa yoksa Dolce Gabbana Türbanları, Pierre Cardine takımları, Mercedes arabaları ve makam kolltuklarıdır. Türbanları baş örütüsü gibi başları örtmez, namussuzluğu, hırsızlığı, soygunu, vurgunu örter; bakın biz mütedeyyin insanlarız havası yaratır... Dinleri imanları yalandır bazılarının... Üzerine basa basa bazıları diyorum, çünkü bu bazılarının demokrasi anlayışı budur, isimlerini verirseniz sizi mahkemelerde süründürürler; eleştiri hakkınız yoktur, daha iyiyi güzeli talep etme hakkınız yoktur... Seçimden seçime hatırlanan, 33 kilo kömür bir paket erzaka oyu alınacak saflarsınızdır gözlerinde... Önce oyunuzu alırlar sonra da donunuzu dikerler gözlerini.... Böyledir bazıları... Böyle bazıları ama türbanlı ama değil insan sıfatı ile aramızda dolaştıkça Çok Uluslu Şirketlerin temsilcileri Türkiye'ye hükümedecektir, Türk Halkı dünyanın en fahiş fiyatları, en yüksek vergileri altında inim inim inletilecektir...


    çok güzel yazmış arkadaş.kelimesi kelimesine katılıyorum.




  • Eminim Telekom özelleştirilirken sabit hat ve sabit ücret hakkında devlet Oger telekoma bir takım vaadlerde bulunmuştur.Bizde şimdi ceremesini çekiyoruz.

    Komşum az önce adsl alacağı için benden bilgi istedi.Ben daha ttnet der demez ''onu pek istemiyorum diğerleri hakkında bilgi ver.'' dedi.İnsanlar artık Türk telekomdan iğreniyorlar.


    Bu mahkeme kararları birşey değiştirir mi? ''hayır'' daha çok görürüz biz bu haberleri.
  • mümkün oldugunca arkadaslar internetinizi paylaşın..paylaşım kardeşliği oluşturun..bu sayede daha az abone daha fazla kişi demek....
  • 6tl lik konuşmaya 18 tl fatura haram zıkkım olsun telekom
  • yahu şu türk(arap)telekomu seven biride yokmu yayahu şu kurum girip bi okusa şu güzel mesajları ne var sanki
  • vodafone veya turkcell bi atılım yapsana kurtulsak su ttnet belasından
  • @MRsX11

    Turkcell atılım yaptı ne oldu belli şehirlerin belli semtlerindeki belli sitelerde var...

    @Ahali billhassa "EL_MARIACHI"

    Hani bir Türk Dünya'ya bedel ya faturalarımızda bizim Dünya'ya bedelliğimizle yarışıyor..... Eh ne diyeyim, ki forumlarda siyaset konuşmayı sevmem ben.. O yüzden daha fazlası konuşayacağım, 1 yıl geçti hala bekliyoruz.... Türk Adaleti'nin daha önemli işleri var değil mi? Darbeciydi,Dinciydi, şucuydu bucuydu, Hep siyaset hep iktidar hep hükümet, işlerini yapıyorlar.. Adı da demokrasi konmuş sözde, Halk için olması gereken devlet, Halkı baya kullanarak KamaSutra kitaplarını rahat üçe katlayacak pozisyonlar deniyor, adalet sistemimizden bir tık yok... Her 5 yılda değişen (ortalama) hükümetin her seferinde böyle işlerine bakarsa işimiz var.... 70 milyonu yöneten bilmem kaç bin kişilik bürokrasi topluluğuyla uğraşıyorlar geri kalan aç kalmış, ölmüş, her türlü zammın haksızlığın kazığını yemiş onlara ne değil mi?

    İşte ben siyaset yazmaya başlayınca bu oluyor, ki aşağı da yazdıklarım ile ilgili elbet tartışmalar çıkacak belki, o yüzden siyaset konuşmayı sevmiyorum. Neyse gençler, bende 1 Mbit kotalı ile abanıyorum bu ay 100 GB'ı geçeceğim hayırlısıyla:D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: komando57

    6tl lik konuşmaya 18 tl fatura haram zıkkım olsun telekom

    Katılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mc_GayveR80

    @MRsX11

    Turkcell atılım yaptı ne oldu belli şehirlerin belli semtlerindeki belli sitelerde var...

    @Ahali billhassa "EL_MARIACHI"

    Hani bir Türk Dünya'ya bedel ya faturalarımızda bizim Dünya'ya bedelliğimizle yarışıyor..... Eh ne diyeyim, ki forumlarda siyaset konuşmayı sevmem ben.. O yüzden daha fazlası konuşayacağım, 1 yıl geçti hala bekliyoruz.... Türk Adaleti'nin daha önemli işleri var değil mi? Darbeciydi,Dinciydi, şucuydu bucuydu, Hep siyaset hep iktidar hep hükümet, işlerini yapıyorlar.. Adı da demokrasi konmuş sözde, Halk için olması gereken devlet, Halkı baya kullanarak KamaSutra kitaplarını rahat üçe katlayacak pozisyonlar deniyor, adalet sistemimizden bir tık yok... Her 5 yılda değişen (ortalama) hükümetin her seferinde böyle işlerine bakarsa işimiz var.... 70 milyonu yöneten bilmem kaç bin kişilik bürokrasi topluluğuyla uğraşıyorlar geri kalan aç kalmış, ölmüş, her türlü zammın haksızlığın kazığını yemiş onlara ne değil mi?

    İşte ben siyaset yazmaya başlayınca bu oluyor, ki aşağı da yazdıklarım ile ilgili elbet tartışmalar çıkacak belki, o yüzden siyaset konuşmayı sevmiyorum. Neyse gençler, bende 1 Mbit kotalı ile abanıyorum bu ay 100 GB'ı geçeceğim hayırlısıyla:D

    dogru soyluyosun da benimkiside bi umut işte :S




  • ayrıca sabit telefon istmesek ne oolur?


    bi alış veriş sitesine üye olursun sabit telefon şart koşarlar, dün fiat servisine uyguluk belgesi için baş vurduk, fatura için sabit telefon istediler, biz sabittelefon istemesek ne olur, her birşey sabit telefon üzerine kurulmuş mübarek...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.