Şimdi Ara

Adolf Hitler - Kavgam (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
79.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HAKLISIN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jericho23

    Ayrıca sakın öle yahudi propaganda sitelerindeki fotolara bakıp oyuna gelmeyin.holokost yahudilerin çıkarları uğruna kullandığı ve abarttığı bir oyundur.Avrupalılar afikalıları cezayirlileri amerikalıları kızılderileri katletti asıl soykırım bunlardır.

    Yahudilerin şerefsizliği kendilerine yapılan soykırımı diğerlerinden ayırmalarından ve daha üst bir yere koymak için ona holokost diye özel ad vermelerindende anlaşılıyor zaten.

  • Müsadenizle konuyu hortlatıyorum. Ben bu kitabı almak istiyorum fakat çok farklı versiyonlar var. 2 cilt olanı var tek kitap olanı var. Hangisi daha iyi bilemedim. İnternetten alacağım için açıp bakma şansım da yok maalesef...
  • Yahudi gazeteci Rafael Sadinin facebook grubunda Kavgam okuyorum dedim şeytan deyip gruptan attılar ki aynı grupta Türkiyede fikir özgürlüğü olmadığından bahsediliyorken böyle bir durumun olmasından mütevellit Adolf Hitleri saygıyla ANIYORUM...
  • Bu kitabı ben de okumuştum..kısaca diyeceğim omlet yapmak icin yumurta kırmak gerekir...
  • bende dün aldım. Çok merak ediyorum. Bitirince yorumlarımı yazarım.
  • hitler manyağının sadistçe fikirleri kendinde kalsın.
  • Kitabı en azından okumakta fayda olduğunu düşünüyorum.Sonuçta tarihte olayları incelerken objektif olmalı ve her iki tarafında fikirlerini,yaşadıklarını kendi pencerelerinden almalıyız.Tabi ki kitaptaki fikirleri örnek almak absürt ama en azından Hitlerin birçok davranışının temeli bu kitapta yatıyor
  • Irkçı manyağın teki diyip geçen kulaktan dolma bilgiler barındıran ergen nesil sözüm size.Ne zaman bir konu hakkında kendi düşünceleriniz ve kendi fikriniz olur o zaman özgür olursunuz...
  • Reasonable beni kast ediyorsan ergen mergen değilim bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kim acaba , bir ırkı toptan yok etmeye çalışan biri manyak değilse manyağın tanımı nedir açıklar mısın ?
  • Bu adamı sevenler de benimseyenler de manyamış oluyor,salak oluyor.Irkçı faşist dersen bir yere haklı olursun fakat da hümanistler,siz kaç m2ye hükmettiniz de bu adama salak deme hakkına sahip oluyorsunuz?Benim ırkımdan olmasa da kimsenin cesaret edemeyeceği bir işe kalkıştığı için seviyorum Adolf Hitler'i.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü2024 -- 9 Temmuz 2012; 23:14:31 >
  • ya yorumları okuyorum da maşallah öldürme heveslisi ne varmış..Yok neymiş efendim izin verseler gözümü kırpmadan birkaç ırkı silerdim falan.Hey Allah'ım sen insanlara akıl fikir ver.Başkası türklere öyle düşünse...biz haklı oluruz di mi çünkü biz mükemmerl ırkız...Hristiyana göre onlar iyidir.Yahudi ye sorsan dünya bizimle güzel der...Yapmayın etmeyin ya..ırkçı olmayın...nefreti atın bi..Dünyadaki geri kafalı hükümetler insanlarını kışkırtıyor medya da destek oluyor..herkes birbirine düşman...Merak ettim acaba hiç yahudi arkadaşınız oldu mu hiç konuştunuz mu ? bir tutam gerizekalının yaptığını tüm ırka mal etmek kadar yanış şey yok.

    Hitler'e gelirsek..yiğidi öldür hakkını yeme..Adam zekiydi,liderdi,arkasına o kadar takipçiyi çekebildi.Ama soykırım olayına zerre kadar hak vermiyorum.

    İnternette gaza gelen çok..Her israil haberi çıktığında hemen face te hitler sözü paylaşımları falan..işte adam haklıymış falan.....Tek bir insanı öldürmenin bile hak olduğunu sanmıyorum...


    Bir de gözünüzü seveyim.Telefon haberlerindeki fanboy olayı gibi burada da insanları tanımadan etmeden sadece internet yazdığı bir yazıyı okuyarak ,''dinsiz,yahudi yanlısı bilmem ne falan yakıştırma yapmayın''





  • heil hitler
  • nasıl okuyabilirim indirip
  • stalının yaptığı katliamlar daha fazla iken neden hitler bu kadar tepki çeker anlamış değilim .dur ya şimdi anladım; hıtlerın katlettigi insanlar yahudiler ,stalının bolsevıkler .arada böyle bir fark olunca hıtlerın yaptığı katliamı bu kadar göz önüne koyup abartarak anlatmak ve bir yanda ölen milyonlarca bolsevıgı unutmak yahudi medyası tarafından güdülen bir koyun oldugumuzu ortaya koyuyor . ayrıca şu ölen yahudi rakamlarına da asla inanmiyorum,resmi olarak o denli bir katliam gözükmüyor tarih belgelerinde. kısacası ben , hitleri stalin,roosevelt ve churchill den daha aşağılık bir insan gormuyorum ancak ; daha cesur olduğu kesindir . biri katlıamlarını sistemlere bağlı dolaylı yollardan yaparken hitler doğrudan yaptı ve diğer liderler gibi tepkileri bloke edebilecek pek nitelikleri olmadi haliyle .

    kapitalizmin ve slavların saçma sapan ezici unsurlarını,politikalarini kabul etmektense ,benim tercihim nazizm olacaktır her zaman.bu görüşlerim mükemmellıyetcılık olarak değil de pozitif alternatif olarak degerlendirilmeli.

    ayrıca ekonomi okuyorum ve hitler in ,dövizleri nasıl öylesine pozitif kullanabıldıgıni ve nasil o kadar kolaylıkla rezerv yaptığını anlamış değilim üstelik bunları olıgapol bir pıyasada yapıyor zeka olarak üst bir lider aptal diyenler komik duruma düşüyor.karaktersızdı ama aptal değildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 20 Mart 2013; 12:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pm alabilir miyim varsa elinizde ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Törük

    quote:

    Orjinalden alıntı: dasdasq


    quote:

    Orjinalden alıntı: ilteris_1984


    quote:

    Orjinalden alıntı: dasdasq

    anlaşılan alman tekelleri için 4 milyon sivilin öldürülmesi stalingradda yine milyonlarca yoksulun can vermesi yeterli olmamış.
    yorumları okuyunca adamın hitler olası ve en başta da, insanlığını hala bulamamış kişileri sabun edesi gelir heralde.



    ben bunu üstüme alırım bide üstüne sinirlenirim arkadaş...
    herhangi bi konu hakkında tam bir bilgisi olmadan böle ahkam kesen insanlar yokmu insanı deli ediyo
    iki cümlede çözdün demi ölümü, savaşları, sorumluları aferim sana. biz hitlerden bahsederken dava adamı işte hırslı azimli diyoruz örnek olsun mücadelesi bizimkilere diyoz. kısacası biz kararlı mücadeleci hitlere hayranız, insan sevgisi ile dolu bu arkadaşımız ise sabuncu hitlere hayran-aklına ilk o geldiğine göre.


    arkadaşım hitlerle ilgili yeterince bilgim var. örnek alacak baska kimse bulamadın mı.
    sen bu nickinle berlinde dolaşsaydın ve hitler de almanyada egemen olsaydı ve sana engin mücadele azmiyle saldırıp imha etseydi, etnik kökenin türk diye yine örnek mi alacaktın.
    cahillik basa bela gercekten.


    Hitler hakkında bilgi toplayan ve kitap haline getirmek isteyen bir kişiye rastlamıştım almanyada. Arşivlerini bana göstermişti. İsmi Ferhat ama soyismi aklımda kalmadı. Babası türk annesi alman genç bir yazar bu. Kitabı çıkınca yazımı hatırlarsınız.

    Arşivinde dikkatimi çeken belgeler ve fotoğraflar şunlar;

    topluca namaz kılan yüzlerce ss askerinin resmi. Hitlerin bosna hersekte hocalarla çektirdiği fotoğraf. Yaşlı bir bosnalıdan bizzat işittim. Hitler o dönem bosnalıları kollamış ve bosnalıları aç bırakan sırpları ezmiştir. Çok kötü şartlarda yaşayan bosna halkına gıda yardımı yapmıştır.

    Bizzat kendi kulaklarımla işittiğim Yaşlı amcanın diliyle aktarayım; O dönem 8 yaşında idim. Ayagım çıplak ve bitli olduğumu hatırlıyorum. Almanların askeri bir kamyonu gelmişti köyümüze. Genç iki asker kamyonun arkasına geçip gıdaları köylülere dağıtmaya başladı. Biz çocuklarla şakalaşıyorlardı. Biz almanca bilmediğimizden el işaretleriyle anlaşıyorduk. Hatta domuz eti olduğundan şüphelendik ve askere konserveyi göstererek domuz hırlaması çıkararak bunun domuz eti olup olmadığını sormuştuk. Asker gülerek nein dedi ve balık eti olduğunu bir tiyatrocu edasıyla bizlere anlatmaya çalışmıştı ve biz köylüler alman askerin balık gibi yüzme hareketlerine gülüyorduk...

    Dikkat ederseniz cezayir ve mısırı işgal eden hitler askerleri tarafından öldürülen tek bir müslüman yoktur. Yazar Ferhat bana o dönemde mısırdaki askerlere dağıtılan bir broşürü gösterdi.
    Broşürde müslümanların kültürü anlatılıyordu. Başı sarıklı insanlara hürmet gösterilmesini, evlere ayakkabıyla girilmemesini, ramazanda müslümanların oruç vaktinde sokakta yemek yenilmemesini ve buna benzer nice şeyleri askerlere emir niteliğinde broşürde bildiriyordu.

    Dikkat ederseniz Berlinde sinagoglar yakılırken osmanıya saygı niteliğinde yapılan şehitlik camisine dokunulmamıştır.

    O dönem alman marketlerinde satılan bir konservenin dış kapağında hz. Ebubekir hakkında temel bilgiler yazıyordu. Kaçıncı halife olduğu ve kim olduğu hakkında bilgi. Mesela bugün coca colanın teneke kolaların kapağında futbolcuların reklamını yapması gibi.

    Bu pek anlatılmaz ama hitler müslüman sempatizanı idi... Hatta bir yazısında dönemin almanyasını kaiser den kurtarma stratejisini anlatırken Atatürkü misal aldığını yazmıştır ve yeni bir ülke kurmada Atatürke olan hayranlığını dile getirmiştir. Dikkat ederseniz başa geliş sratejisi birbirine çok benzer.

    Döneminde Almanları islam hakkında bilgilendirmiştir. Genç yazar Ferhat müslümanlığı seçen subaylar dahi olduğunu anlatmışıtı. Müslüman rütbelilerin isimlerini toplamış ve aileleriyle röportajlar yapmış... Topladığı arşivi kendi gözümle gördüm. Resmen ağzım açık kaldı...

    Olay şu; Hitler Almanların dünyaya hakim olmasını değil her ırkın kendi ülkesinde arınmasını savunuyordu. Aksi taktirde niye italya ve japonyayla müttefik olsunki!!! Bu politikası karşısında en büyük engel yahudiler ve koministlerdi. Hitlerin savaşı yahudi ve kominizme karşıdır. Diğer milletlere karşı değil. Bu nokta iyi anlaşılmalı...

    Benim hitlerle bir sorunum yok. Diğer tarafta fransızlar cezayiri işgel edip 1 milyon müslümanı katletmiş ve ingiliz franzızlar anadoluyu işgal etmişken ben niye hitleri düşman ingiliz franzızı dost edineyimki. Yahudi katiline kızmamı bekleyen kapitalist dünya müslüman katillerinin elini öpmemi benden beklemesin. Asıl düşmanlarım belli benim...

    Bunu ögrendigim iyi oldu not aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adolf hitler pekte o kadar buyutulecek bir lider degildi adamlar dunya haritasi cizmis yarisi almanlarin yarisu japonlarin sen kimsin dunyayi alacaksin osmanli basaramamis heleki eziyetlerinden bahsetmek istemiyorum ha birde su var onurlu bir lider olsaydi intihar ederdi nasil oldu belli degil kacmisda olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stalin yoldaş, Adolf Hitleri ve faşist ideolojisini Votkasının yanına meze yapıp yemiş, 70 yıl olmuş faşist gardaşlarımız " aman yaa Hitler " diyorlar TC'de hala!

    Yukardaki " Müslüman faşist " uyduruğuna gelince. Faşist faşisttir, ama başına birde Müslüman lafı gelince benim gövde tüylerim nedense dimdik oluyorlar, yazı tam bir palavra ve yalancılık ürünü karakteristik olarak;

    Hitler ırkçı gardaşım. Almanları her şeyden üstün görüyor, Arapları da ( tabii ki Türkleri de bu arada ) 2. sınıf yaratık türü olarak görüyor, bu yüzden de kalkıp " Müslümanlara bişi yapmadı Hitler " demek aptallıktır. Kaldı ki Kavgam'ın " Araplar 2. sınıf ırktır " diyen satırları Arapça baskılarından çıkartılmış, Almanca baskıya bir göz atmak gerekiyor yani.

    Kudüs müftüsünün Ortadoğu'nun çingene ( kesinlikle çingeneleri aşağılamak anlamında kullanmıyorum ) kabileleri arasında 1500 yıl önceki Yahudi- Müslüman çekişmesinde kendisine " can yoldaşı " olarak Hitleri seçmesinden çıkıyor böyle saçma ve aptalca yorumlar;

    Haa, Nazilerin birde tartışmaları olmuş kendi aralarında kapalı devre, İslamiyet kılıçla ve kanla ürüyor bize çok yakın bu açıdan, ve Müslüman olsaydık islamiyeti araplar değil biz Almanlar temsil ediyor olurduk gibisinden.( bu ikincisi için bugünden çok daha iyi olurdu diyebilirim )

    Bosnalılar Tito sağken onun Komünizmi altında biraz huzura kavuştular, Sırp milliyetçilerinin baskısından uzun zaman kurtuldular. Yanlış yerde, Hitlerin saflarında namaz kılarsanız bir gün Stalin gelir ve bedelini ödetir sizlere haberiniz olsun;

    Bu ülkede Müslümanlar " Hitler aslında sünnetli bunlar hepsi Yahudi yakın " diyerek Yahudileri değil aslında Müslümanları katletti uyduruğuyla avunurlarken Hitler Müslümanların dostuydu demenin alemi nedir? Adam Yahudileri özellikle, ama çingeneleri ve araya belki de yanlışlıkla karışan birkaç Müslümanı da yakıp öldürdü!


    Müslümanlar yanlış yerde, yanlış zamanda, yanlış kişiyle ve yanlış ideolojiyle namaz kılarlarken.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 19 Şubat 2015; 19:35:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neommy

    Stalin yoldaş, Adolf Hitleri ve faşist ideolojisini Votkasının yanına meze yapıp yemiş, 70 yıl olmuş faşist gardaşlarımız " aman yaa Hitler " diyorlar TC'de hala!

    Yukardaki " Müslüman faşist " uyduruğuna gelince. Faşist faşisttir, ama başına birde Müslüman lafı gelince benim gövde tüylerim nedense dimdik oluyorlar, yazı tam bir palavra ve yalancılık ürünü karakteristik olarak;

    Hitler ırkçı gardaşım. Almanları her şeyden üstün görüyor, Arapları da ( tabii ki Türkleri de bu arada ) 2. sınıf yaratık türü olarak görüyor, bu yüzden de kalkıp " Müslümanlara bişi yapmadı Hitler " demek aptallıktır. Kaldı ki Kavgam'ın " Araplar 2. sınıf ırktır " diyen satırları Arapça baskılarından çıkartılmış, Almanca baskıya bir göz atmak gerekiyor yani.

    Kudüs müftüsünün Ortadoğu'nun çingene ( kesinlikle çingeneleri aşağılamak anlamında kullanmıyorum ) kabileleri arasında 1500 yıl önceki Yahudi- Müslüman çekişmesinde kendisine " can yoldaşı " olarak Hitleri seçmesinden çıkıyor böyle saçma ve aptalca yorumlar;

    Haa, Nazilerin birde tartışmaları olmuş kendi aralarında kapalı devre, İslamiyet kılıçla ve kanla ürüyor bize çok yakın bu açıdan, ve Müslüman olsaydık islamiyeti araplar değil biz Almanlar temsil ediyor olurduk gibisinden.( bu ikincisi için bugünden çok daha iyi olurdu diyebilirim )

    Bosnalılar Tito sağken onun Komünizmi altında biraz huzura kavuştular, Sırp milliyetçilerinin baskısından uzun zaman kurtuldular. Yanlış yerde, Hitlerin saflarında namaz kılarsanız bir gün Stalin gelir ve bedelini ödetir sizlere haberiniz olsun;

    Bu ülkede Müslümanlar " Hitler aslında sünnetli bunlar hepsi Yahudi yakın " diyerek Yahudileri değil aslında Müslümanları katletti uyduruğuyla avunurlarken Hitler Müslümanların dostuydu demenin alemi nedir? Adam Yahudileri özellikle, ama çingeneleri ve araya belki de yanlışlıkla karışan birkaç Müslümanı da yakıp öldürdü!


    Müslümanlar yanlış yerde, yanlış zamanda, yanlış kişiyle ve yanlış ideolojiyle namaz kılarlarken.





    Kavgam kitabını okumalısınız bence. Olaylara bir de Hitler'in gözünden bakmak lazım. Stalin hakkında pek bilgiye sahip değilim ancak onun da Adolf Hitler kadar cani olduğunu biliyorum. İkisi de çok zeki iki lider. Hitler Yahudi yerine müslüman öldürse kimsenin sesi çıkmazdı bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.