Şimdi Ara

Adblue iptali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • adblue'yu iptal ettirmesinler ki millet yetkili servise para bayılsın, sürekli size muhtaç kalsın. dizel araçlar zaten adblue'yu da dpf'yi de iptal ettirse bile, mevcut emisyon değerlerinden (tüv türk) daha az salınım yapıyor. yani hiçbir şekilde egzoz emisyonunda kalmıyor. benzinli araçlar için durum daha sıkı, onların işi zor. katalik konvertörleri yoksa emisyon testinden geçemiyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 26 Ağustos 2022; 9:24:43 >
  • infinite kullanıcısına yanıt

    Mühendisin onu oraya koymasının sebebi egzosdan çıkacak Nox gazının minimum seviye de atmosfere salınması.Bunun dışında o sistemin yakıt tüketimi, araç performansı vs bi şeye katkısı yok.


    Klima sisteminde de Polen Filtresi var. Karbonlusu var, normali var. Karbonlu olan yerine normali alırsan daha ucuza alırsın ama temiz hava kalitesi düşer. Bunun dışında bir farkı yoktu.


    Adblue da aynı mantıkla çalışır. Olay atmosfere salınacak zehirli gazların minimum düzeyde olması. Mühendisin onu oraya koyma sebebi tamamen egzost gazı vs ile ilgili...

  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt

    en önemli katkıdan bahsetmişsin... bunu anlatmaya çalışıyorum zaten... yazdıklarımı okursan anlaşıyor olacağız...



    İstanbul tarafında bu başlığı açan arkadaşımız bana ulaş lütfen çözmeye alternatif sunmaya çalışayım.

  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    Belki beyin üzerinden standartı Euro 6 dan Euro 4 e çektikleri için yakıt artıyordur. Yani adblue eksikliği değil beyinde iptal etmek için yapılan işlem yakıtı artırıyordur. Böyle bakarsanız daha mantıklı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt

    Eh be kardeşim ne boş boş yazıyorsunuz hala yukarıda ki mesajımı okumuyor musun? Beyinden iptal edilen durumlarda çekiş kaybı ve yakıt tüketimi artışı her yerde yazıyor. Euro 6 motorlar euro 3-4 seviyesine düşüyor. Yok performansa etkisi yokmuş...Yok yakıtı etkilemezsin he kardeşim hee aynen öyle  


    Okuduğum kadarıyla emulator ile yapılan iptal işleminde motor euro 6 standartını koruduğu için tüketim ve performans değişmiyor sadece emisyon değişiyor.


    Okumayı öğrenmişsin ama okuduğunu anlamayı öğrenememişsin.

  • Iptal etmeyin, tamir ettirin. Tamire gücünüz yetmiyorsa satın benzinli bir araç alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce bir kaç yerde daha yazmıştım, egr adblue dpf start&stop bunları iptal etmeyip ha bire masraf yapan benim gözümde enayidir. çevreyi kirletenlerle mücadele edecekse devletler önce yat kat sahiplerine, yarım saatlik yol için özel uçak kaldıran zenginlere ünlülere diş geçirmeye çalışsın. garibanların sırtlarına bindirdikleri vergi yükleri yetmezmiş gibi bir de çevreyi de biz koruyalım, dünyanın ameleliğini yapalım ki zenginler hiç rahatları bozulmadan lüks içinde yaşamaya devam etsin  

  • Ne kadar boş yorumlar var insan gerçekten hayret ediyor. Adam 14 bin tl para ödeyemiyorum ucuz maliyetli bir çözüm önerisi arıyorum demiş. Kimisi yaptır bin demiş kimisi sat benzinli araba al demiş. Yaptıracak ya da araç değiştirecek durumu olsa neden konu açsın? Hocam sen bu çakma çevrecilere takılma güzel bir yazılım firmasıyla anlaş ve iptal ettir. Benim de başıma aynı olay gelse bende iptal ettirirdim.

  • Calbor C kullanıcısına yanıt

    hiç boş yorum olur mu? adam filo yönetiyormuş baksana, biz ondan daha mı iyi bileceğiz bu işleri?  


    adblue iptali sonrası yakıt tüketiminde artış oldu mu kardeş?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 26 Ağustos 2022; 18:33:45 >
  • Yazılımla iptal edilebiliyor.
    2016 model caddy vardı bizde önceki sahibi iptal ettirmiş hiç sorun çıkarmadı bize sadece mazotunu koyup devam ediyorduk adblue istemiyordu araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adblue iptal edilirken egr de iptal edilme durumu gibi şeyler olabilir bir araştırın daha önce adblue iptali yüzünden turbo patlatan Renault symbol gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adblueiptali.com.tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSA grup araçları Adblue konusunda resmen iflas etti, arıza vermeyen modelleri yok, bir de üstüne üretim hatasını kabul etmeyip para istiyorlar.

  • izmirde adblue iptali için yer önerebilecek kimse var mı acaba?

  • Sadece Adblue yu iptal ettirmeyin, eliniz değmişken DPF yi, EGR yi hatta Dizellerin en büyük sıkıntılarından, Enjektör kirlenmesi olduğu için Enjektörleri de iptal ettirin (Yerine ne koyarsınız bilmiyorum). "Dizel araç Euro 5 ve özellikle Euro 6 dan sonra alınmaz" dedikçe, "Ama ben km de 3 Litre yakıyorum, 5 Litre yakıyorum, gaza korkmadan basıyorum" diyen süper zekalar bakalım daha ne çareler düşünecek. 

  • willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    Bu yorum kadar haklı 2. Bir yorum yok koskoca konuda.


    Apple'nin çevreyi korumak için adaptör koymaması = firmaların araçlara adblue denilen saçmalığı eklemesi.

    Bide araçta adblue bitince araç çalışmıyor. Adamlar sistemi çözmüş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.