Şimdi Ara

ACER S100 LIQUID E BLACK CEP BİLGİSAYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
17.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu telefon nasıldır? tavsiye edermisiniz? hakkında çok fazla bilgi bulamadım belki burdan birileri birkaç bilgi verebilir.


    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011258&CS_Category=_CEP_BILGISAYARI__PDA_722&CS_Catalog=_TELEKOM

    Tasarım
    Boyutlar: 115 x 64 x 12.75 mm ve Ağırlık: 135g
    İşlemci
    Qualcomm 8250 768 MHz
    İşletim Sistemi
    Android 2.1 Éclair
    Kamera/Video kayıt
    5 MP Autofocus
    Ekran
    LCD 3.5” WVGA Kapasitif çoklu-dokunmatik
    Bağlantı
    WiFi 802.11 b/g
    Bluetooth Class 2.0
    GPS
    Micro-SD genişleme yuvası (32 GB'a kadar SD kart desteği)
    Mini-USB
    Ses çıkışı: 3.5mm stereo kulaklık ile
    Mesajlaşma
    Evrensel gelen Kutusu: SMS, MMS, email
    Email: Gmail, Android Email
    IM: Gtalk
    Web
    Tarayıcı: Android Tarayıcı
    Arama: Google Search
    Eğlence
    Video, Music: RollTech nemoPlayer
    Music streaming: Spinlets
    Pil *
    Li-Po 1350 mAh
    Konuşma süresi 5 saate kadar / Bekleme süresi 400 saate kadar
    *Pil süresi şebeke dururmu, sinyal gücü ve çalışan uygulamalara değişkenlik gösterir.
    Konum-temelli servisler (LBS)
    A-GPS desteği
    Şebeke
    HSDPA 7.2 Mbps / HSUPA 2 Mbps
    3G (WCDMA) 850/900, 1900, 2100 MHz
    GSM/EDGE 850, 900, 1800, 1900 MHz







  • valla bende dün teknosada gördüm güzel bişeye benziyo eğer bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi ?
  • Dokunmatiğini gidin test edin kötü olduğunu sanmıyorum. Özellikleri gayet güzel ve android :D
  • Merhaba arkadaslar bugün itibariyle forumunuza üye oldum..
    Ben acer s 100 aldım tekosadan telefon cok güzel fakat ekran menü gecisleri lg 540 a kıyasla daha zor gec,şler oldu..inceledikçe bilgi aktarmaya clısacam
  • Bende s100 kullaniyorum ama gecislerde hicbir sorun yok.Yuklenen bir programdan olabilir.Bu arada android 2.2 ye yükseltmeni tavsiye ederim telefon tam anlamiyla mükemmel oluyor.
  • ABUX 2.2 ye geçince flash desteği geldimi telefona?
  • Evet marketten eklentiyi indirip kurunca geliyor.2 parmakla multituch ve harika bir görsellik.ve de daha iyi sarj süresi
  • abux telefonun şarj ne kadar gidiyor dostum....
  • sürekli 3G kullanıp müzik falan dinleyince 48 saati zor görüyor ama gps 3g wifi kapalıyken 3 günü biraz geçiyor diyebilirim.
  • merhaba bende s100 aldım yardım edebilirmisiniz acaba nasıl 2.2 yi yükleyebilirim ve market özelliğini nasıl açabilirim ?
  • Yurt içinde satılan Acerlarda market kilitli diye duymuştum.Bunun için Malez Recvery diye bir program var onunla açılabiliyor.Yüklemesi çok basit buradan yükleme ile ilgili bilgi alabilirsin.
    http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/332761/the-ultimate-liquid-thread/

    2.2 acer için var tabiki yalnız Tr değil İngilizce kullanırım diyorsan yüklemeni tavsiye ederim. Yukarıda verdiğim linkte 4.1 maddesinde .bin file
    (yani offical Rom )nasıl yükleneceği belirtiliyor.

    Malez recovery ile herşeyi yapabiliyorsun yükledikten sonra kapama tuşu+ses azaltma tuşu+camera açma tuşu üçüne aynı anda bastığın zaman(Telefon kapalıyken) telefon 3 kere titreyecek Malez Recovery modunda açılmış olacak Orada seçeneklerde others olması lazım Market Unlock seçeneği var. Sanırım oradan Marketi unlock edebilirsin.
    Ayrıca root seçeneğiniden telefona root olmanı tavsiye ederim bu windowstaki Administratorla aynı şey.Telefon artık senin hakimiyetine giriyor.
    Bu program sayesinde çok farklı custom firmwareleri de yükleyebilirsin yukardaki link zaten Modacco sitesinin Acer Liquid için olan forumu

    .Bin dosyasını yüklerken gerekli olan A1 Download tool programını Vista ya da Windows 7 kullanıyorsan uyumluluk modunda açarsan problem yaşamazsın.
    Bu arada rom yüklerden kesinlikle usb kablosunu çıkartma zaten ekranda çıkartabilirsiniz şeklinde yazı geliyor.
    Ayrıca çıkatsan bile sorun değil telefonun en beğendiğim yönü de kesinlikle brick olmuyor.Eğer elektrik vs giderde yükleme yarım kalırsa telefonun pilini çıkart bilgisayara usbden bağla(pil yokken) power+ses açma tuşu+kamera tuşuna aynı anda bas bu sefer telefon 2 kere titreyecek (bootrecovery mode) Wndowsta yeni donanım bulundu şeklide yazılar görünecek ve sürücüleri yükleyecek.Download tool programıyla tekrardan yüklemeye başlayabilirsin.

    Kolay gelsin

    Son not:Modacconun sitesinde Android 2.3 GingerBreead'ın Liquid için verilmiş versiyonu var çokta hızlı çalışıyor ancak video kaydı çalışmıyor.Onun dışında wifide biraz problem varmış.Ama 2.3 ü çok başarılı buldum +TR dil desteği de var Kullanmak için biraz daha stabil hale gelmesini beklemek gerekir diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 10 Mart 2011; 13:47:47 >




  • ABUX telefonla ilgili baya bilgi sahibisin anlaşılan. Bazı yabancı forumlarda cihazın ısınma problemi olduğu yazıyordu. Bazen kilitleniyormuş bu yüzden. Senin telefonunda da böyle bir durum varmı? Ayrıca bende yakın zamanda almayı düşünüyorum. Sence samsung galaxy ace mi yoksa acer liquid e mi almalıyım?
  • Ben hiç kilitlenme yaşamadım.Isınma problemi derken uzun süreli kullanımda hafif bir ısınma yapıyor ancak 800 mhz lik cpu için bu ısınma normal .Rahatsız edici düzeyde de değil .Bence gönül rahatlığı ile alabilirsin.
    Özellikle de vodafone hattın varsa sınırsız net paketini tavsiye ederim.Çünkü elinde bırakamayacaksın
  • arkadaşlar bu cihaza custom rom'lar falan kurulabilir mi? ileride çıkacak android versiyonları yüklenebilecek mi? daha önce hiç acer telefon kullanmadım açıkçası iyi bir bilgisayar üreticisi olduğu için güveniyorum bu firmaya. fiyat/performans konusunda nasıl acaba? 1-1,5 yıl güncel şekilde kullanılabilir mi sizce?

    bir de setcpu programı ile işlemcisi 1 ghz hıza çıkarılabilir mi? sonuçta snapdragon kullanıyor ve bu işlemciler normalde 1 ghz hızda çalışabiliyor bildiğim kadarıyla.
  • merhabalar bende de liquid e var ancak bi türlü android market uygulamalarını kuramıyorum tam anlamıyla sırasıyla neler yapmam gerktiğini söyleyebilirseniz minnettar kalırım. şimdiden cok teseşkür ederim.
  • Telefonun işlemcisi 800mhz mi yoksa 1ghz mi? Ayrıca telefonun oyun performansı nasıl? Quadranttan kaç puan alıyor cihaz?
  • cihazı dün aldım çok güzel dokunmatik hassasiyeti süper.bugün froyo 2.2 ye yükseltcem.tavsiye ederim.pişman olmazsınız çok araştırdım öle aldım yoksa o parayı veren ıphone ya da htc de alabilir.ama gerek yok o kadar fazla para harcamaya bu cihaz yeterli ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmetk

    merhabalar bende de liquid e var ancak bi türlü android market uygulamalarını kuramıyorum tam anlamıyla sırasıyla neler yapmam gerktiğini söyleyebilirseniz minnettar kalırım. şimdiden cok teseşkür ederim.


    ayarlara gir ordan uygulamalara gir orda bilinmeyen kaynakları işaretle ama olabilecek tüm sorun sana ait ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cevrionline

    merhaba bende s100 aldım yardım edebilirmisiniz acaba nasıl 2.2 yi yükleyebilirim ve market özelliğini nasıl açabilirim ?

    slidesam 4 bende açık çoğu ürün bedava
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mebrar
    Telefonun işlemcisi 800mhz mi yoksa 1ghz mi? Ayrıca telefonun oyun performansı nasıl? Quadranttan kaç puan alıyor cihaz?

    Sorularımı tekrarlıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.