Şimdi Ara

ABD, Huawei'nin ipini çekti: Intel ve Qualcomm’un çip satışı yasaklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Ben Huawei hayranı falan değilim. Bir tane Huawei cihazım yok ve aktif olarak Google ve MS servislerini kullandığım için de bir Huawri telefon almam. Bir saattir bana sözde laf sokup duruyorsun, tek kelime yazmadım, en son yazdığım mı problem oldu? Benim tek derdim, piyasada kendisi dışındakilere yaşama hakkı tanımayanlar. Bugün ABD güçlü, o bunu yapıyor ve ben de onları eleştiriyotum. Yarım yerinde Çin olur, hatta Türkiye olur, o zaman da bunu eleştiririm. Ben okumuş birisiyle daha güzel tartışmayı beklerdim, ama olmadı. Banane Huawei'den, Apple'dan?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhammed Taha Türk M kullanıcısına yanıt

    Hayır sen bana anlamıyorsun dedin ben de sana esas sen anlamıyorsun dedim. Bunun dısında bir laf sokma olmadı. Ben bu foruma yazarken seviyeli tartısma bekliyorum zaten fakat sen değil, mesela adamın biri geliyor, kuyruguna mı basıldı diyor, bir de aklınca birileri diyerek güya ceza almamak icin sark kurnazlıgı yapıyor, sikayet ediyorsun, mesajını siliyorlar fakat eleman ceza almamıs, belli ki bölüm moderatorü koruyor, düzeysiz mesajı admin'e postalamadan, sadece mesajı siliyor, sonra eleman bir daha geliyor, bir daha düzeysiz mesaj gönderiyor, yine ceza almıyor. Nasılsa söverim, mesajları silerler ceza almam adama da lafı koyarım diyor kendi aklınca.. Ticket olusturup, ekran görüntüsü cekip, admin'e sikayet ediyorsun, zaten saldım cayıra mevlam kayıra gibi böyle ticket'e günlerce cevap vermiyorlar yaptırım yok.. Fakat buna rağmen seviyesiz tartısmalara girmem.. Ben de senin gibi sadece fikrimi savundum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Mayıs 2024; 13:52:47 >




  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Burası maalesef böyle arkadaşlarla dolu. Ben yanlış bir anlaşılmaya sebep olduysam ya da kendimi tam ifade edemediysem özür diliyorum. Amerikalı ve Çinliler için tartışmak yerine umarım bir gün, bizden çıkan rekabetçi markaları tartışırız. Her zaman tüketici kazansın, bugün Huawei ve ABD arasındaki çatışmanın, günün sonunda bizlerin leyhine olacağına eminim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhammed Taha Türk M kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam ben de size karsı istemeden kaba olduysam özür dilerim.. Fikrinizi savundunuz katılmasam da sadece katılmadıgımı dile getirdim yoksa saygı duymadıgım anlamına gelmez zaten..

  • Huaweiye artık işlemcide yaptırıcaklar anlaşılan

  • Çin ulusal güvenliği gerekçesi ile batı teknolojik ürünlerine her türlü kısıtlama getiriyor.Abd'nin de buna mukabelen tedbirler alması normal görünuyor.Ancak Huawei özelinde teknolojik atilımlar ABD'yi rekabet açısından büyük sıkıntıya sokmuş olabilir.Huawei kendi çözümlerini geliştirip kendi ulusal teknolojısi ile yola devam ederse ne olur?ABD teknolojideki öncü vasıflarını kaybederse Huawei ürünlerini kendi ülkesinde yasaklamak dışında yapabileceğı birşey yok.Görünüşe bakilırsa bu yollarla ABD'nin, Huawei'nin teknolojik atılımlarını ve rekabet gücünü uzun dönemde engelleme sansı yok.Kapitalizmin serbest rekabet masalının bittiğinı ve nüfuz alanlarını belirlemek için üçüncü dünya paylaşım savaşının olabileceğini iddia etmek abartılı bir tahmin olmayacak.

  • Huawei Apple'ı fazla kudurtmuş anlaşılan

  • VIA yı satın alıp x86 mimarisinde işlemci üretimi bekliyoruz huaweiden.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.