Şimdi Ara

A3 SATIP 2008 DÜŞÜNÜYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Audi candir birakma hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragonn_07

    Hocam mevcut aracımdan memnundum. Lakin 50 bin km de artık dpf fazla çalışmaya başladı. sadece şehiriçi kullanılıyor araç ve 45 bin km den beridir dsg de titreme ve vurma yapıyor çok nadirde olsa. Piyasa yüzü eskimeden ve fiyatı değerli iken elimden çıkarıp güncel bir kasaya geçmek istediğim için satmayı düşünüyorum. 4 yıldır kullandığım içinde ortalama 5-6 yılda bir araç değiştiriyoruz. O yüzden böyle bir karar verdik.
    Geçiş fikri de kötü değil bu durumda. Fakat yine de dizel düşünün derim. Tdi can sıkıyor farkındayım, blue değil ehdi'ye geçince bile rahatladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragonn_07

    HB artık küçük kalıyor. belki bagaj olarak aynı hacim ama arka yaşam alanları farklı evet :) birde suv yüksek olması bir avantaj. konfor olarak arka yaşam alanının daha rahat olması da bir avantaj. Fiyatlar çok yükselmezse olumlu değerlendireceğim bir araç olacak
    HB küçük kalıyorsa B Suv dan uzak durun, pişman olursunuz.
    C sınıfı HB den 2008 geçip pişman oldum. Şimdi yine C sınıfı HB kullanıcıyısım, dünya varmış...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr4power

    Donanım konfor sorunsuzluk istersen 2008 çok güzel araç ihtiyacınız varsa a3 den daha kullanışlı olacaksa sizin için tabi ki alın. Dizel daha iyi olacaktır gerçi. Artık partikül filitresi önemli değil 500 tl ye söküp komple profesyonel bir şekilde kimyasallarla temizliyorlar sonra yine devam. Şanzıman tamamen sorunsuz
    Degil 2008, 3008 bile konfor olarak a3 un yanina yaklasamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    A3 le çok karşılaştıramam ama golf 7,5 highline dan 3008 e geçtim.Şehiriçi konfor açısından eksilme hissetmedim şehirdışı net 3008 daha az yorucu.A3 lede pek fark olmaz.Çok abartılıyor bu a3.Kısa süreli kullanımlarımda oldu,ben bir özelliğini yakalayamadım.
    308 denilse anlarım sert biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 25 Şubat 2020; 13:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu aralar 2008 mi A3 mü diye düşünüyordum. Bu başlık iyi oldu aslında... Audi A3 çok istediğim bi araç aslında. sıfır değilde 2. el mi alsam dedim ama baktım temiz araç yok.

    2008e hiç bakma fırsatım olmadı. A3'te dışardan bakıyorum arkasından sadece. :(
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Ok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    hocam benim a3 17 jant ve spor süspansiyon var. Allure paketli 2008 kasislerden geçerken daha yumuşak geçti. ister istemez daha yüksek ve daha geniş yanaklı lastikler buna etken. Konfor olarak evet a3 de gayet konforlu bir araba. Ama sonuçta biri hb yere yakın diğeri suv yüksek araç :)
  • fofer kullanıcısına yanıt
    ben 2008 de ön koltuğu kendime göre ayarladım arkaya geçtiğimde daha genişti arkası. Ama tabi arka malzeme kalitesi bir a3 değil malesef. sadece baş mesafesi olarak uzun boylu kişiler için sorun yaratabilir
  • Sırf suv için Attan inip eşeğe binme bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne için böyle bir yorum yaptınız hocam. yani audi markası ve peugeot marka karşılaştırma için mi yoksa araç donanım konfor vs karşılaştırmalar için mi görüşünüz ?
  • hocam şimdi bir marka farkı var. iki model farkı var. 2008 her ne kadar makyajlansa da 2008 yani. a3 ten sonra bineceğim araba illa pejo olacaksa 3008 de değil 5008 olurdu. o 250000 tl fiyatlara aldanmayın. bu arabalar yalnızca 1 sene önce 140000 tl ye satılıyordu. Çok tutulması sizi aldatmasın kalite bakımından audinin en düşük modelini bile yakalayamazlar. sizin araçta fazla eski değilmiş. üzülürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burlion -- 25 Şubat 2020; 23:34:21 >
  • 1-2 yıl daha beklersem 2. elde değer kaybım daha fazla olabilir. Ve fiyatlar türkiye için konuşuyorum sürekli bir artış halinde. Alan kar ediyor gibi bişey. Tabiki ötv teşviki muhabbetini dahil etmiyorum ama örnek vermek gerekirse 2019 almak istediğin bir modeli aynı fiyatla 2020 de almak güçleşiyor.
  • Kardeşim bence Peugeot senin gözünü boyamış. Yaptıkları da o zaten. Hele o fiyata b suv almak akıl karı değil. 50000 km çok normal adamlar o km ye sıfır kokusu üstünde diyor.O arabayı degistireceksen hakkı ya Audi suv veya BMW suv dur. Bence maddi sıkıntıdan dolayı düşünüyorsan klasini düşürme. Bu araçla devam et. Bu da son mesajım olsun.
  • Yazık a3'e binip dünyaya at gözlüğü ile bakıyorsun.

    2017 E300'e biniyorum ikinci arabam CR-V bir de ilk paramla aldigim 407 var evladiyelik tutuyorum.

    Bunun yaninda bir600cc scooter ve R1200gs sahibiyim.

    Hepsinden ayri ayri keyif alıyorum, dünyadan zevk almaya bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2014 a3 kullanıcısıyım 5 yıldır. Aynı düşüncelerde 2008 düşündüm iyi değerlendirin derim. A3 sattığınıza pişman olmayın, garanti bitmesinide dert etmeyin (dsg vb problemleri) servis haricinde dışarıda özel serviste yarı fiyatına ve dahada uyguna halledebilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A3 hb küçük kalıyorsa 2008de küçük kalacaktır.

    B sınıfı crossover yada suv ne derseniz boyutları yüzünden çok degişik duruyor. Mesela 3008 bakın heybetli tasarımı felan ne güzel aynı tasarım 2008'e geçince sönük kalıyor tek artıları yerden yüksekligi onun dışında birşeyleri yok ayrıca fazla verdiginiz para cabası.

    Konfor yol tutuş olarak bu araçlar hb,sedan araçlarla bir olmaz.

    B sınıfında tek begendigim renegade oda dış tasarımından dolayı.Digerlerihep degişik duruyor.

    Ne bekledigini biliyorsan 2008'e geçilir.A3 küçük geldigi için degiştiriyorsan 2008'de çare degil bunu bil.
  • Bende de şu anda 2015 a3 1.4tfsi var bir ara banada arkadaşımın ablasında hiç kullanmadığı şirket kadına araba vermiş oda işe gidip gelmelik almışdı şirket araba verince araba boşa çıktı arkadaşda satıcam ablamın arabayı gel bak beğenirsen senin a3 kendime alırım 2008 i sana veririz arada farkı zararı hallederiz o sorun değil dedi..

    Makul geldi bir iki gün sürdüm... bana gelmedi yani değiştirmeme neden olabilecek bir artı göremedim beni açmadı tarz zevk meselesi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 27 Mart 2020; 16:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak şu an peugeout da kampanya var allure dynamic 3008 211 bin lira sıfır cam tavanlı otomatik. Benzinli. Hala değiştirmeyi düşünüyorsan aracını bayiye verip bunu alabilirsin. Bence benzin olayına takılma. Dizelle fiyat farkını hak etmesi için 1 milyon km yapman lazım araçla. diğer türlü benzinli her halükarda avantajlı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.