Şimdi Ara

A3 BAKIM ÖNERİSİ ( servis fiyatı içerde )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

    2016 model a3 sahibiyim. 15 ve 30 bin bakımlarını garanti dolayısıyla serviste yaptırmıştım. Aracımın garantisi bitti. 45 bin bakımı geldi. Antalya başaranı aradım. Ve bana tam olarak 1400 TL fiyat çıkardılar. Yapılan işlemler; yağ değişimi (shell marka başka kabul etmiyorlar) hava filtresi, polen filtresi, yağ filtresi, karter tapası ve cam suyu. Tamam teşekkür ederim diyerek kapattım. Ve serviste kesinlikle bakım yaptırmayı düşünmüyorum.

    Daha sonra onlineyedekparca diye bir siteden a3 bakım seti buldum. Orj vag bakım seti olan bu servisin dediği tüm ürünler için 400 tl fiyat içeriyor. Sadece motor yağı bulunmuyor. Motor yağı olarakta shell kullanmak istemiyorum. Bir arkadaşım mobil 1 esp 5w30 kullanmakta ve oldukça memnun. Bende denemek istiyorum açıkcası. Sanayideki ustalar da mann filter için bakım seti fiyatı verdi. Motor yağımı kendim getirirsem 250-300 e çıkartırız dediler. Tavsiye ve yardım alabilir miyim







  • Araba otomatikse ki otomatik, iyi niyet adı altında pazarladıkları garantin devam ediyor.. Yani kronikleşen dsg problemin olursa sadece işçilik ödüyorsun şanzıman Doğuş'tan oluyor.. Ama servis dışında bi' yere götürürsen iyi niyet garantisi de bitmiş oluyor.. Servisler de bunu koz olarak kullandığından fahiş fiyat çekiyor.. Başaran'ın sahibinde GT3 RS, Ferrari falan var.. Senin benim gibi müşterilerin servis paraları nereye gidiyor diye düşünüyorsan....
  • 2013 cooper d için yetkili servis 2136₺ fiyat verdi gittim sanayide özelde yağ ve 4 filtreyi 850₺ ye değiştirdim, garanti muhabbeti bittiyse hiç gerek yok.
  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Periyodik yani senelik yapılan bakımların bu kadar pahalıya olması hoş bir durum değil. Sunroof bakımına da 400 tl istediler bu arada
  • Anadolu şehirdeyim. 1 ay önce aracın bakımları için parçaları aldık. 40tl el emeği ile filtreleri 25dk da değiştirdi, yağı yenilediler. Hadi olsun 75tl. Hersey I kendiniz alın gidin parçadan geçirmesinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 17 Aralık 2019; 17:14:29 >
  • Mann filtre yarı yarıya fark etmesi lazım en az. Mann da çok kaliteli ürünlerdir. Biz koca kamyonlara yerli Filtorq kullanıyoruz memnunuz. Ama Fil kullanan var, Mann kullanan var, yerli olarak HEMA kullanan var..

    Binek olarak Mann da çok gidiyor ama.. Bosch ile birlikte.. Tabi çakması çok diyorlar dikkat etmek lazım, Mann filtre veya Bosch filtre orijinal sitelerinden tedarikçilere ulaşıp, yerlerinden almak en güvenli yol.

    Ya da bu ara çoğu insanın gittiği Bosch Car Service diye geçen yerlere gidebilirsiniz. En azından kurumsal..
  • Araba otomatikse ki otomatik, iyi niyet adı altında pazarladıkları garantin devam ediyor.. Yani kronikleşen dsg problemin olursa sadece işçilik ödüyorsun şanzıman Doğuş'tan oluyor.. Ama servis dışında bi' yere götürürsen iyi niyet garantisi de bitmiş oluyor.. Servisler de bunu koz olarak kullandığından fahiş fiyat çekiyor.. Başaran'ın sahibinde GT3 RS, Ferrari falan var.. Senin benim gibi müşterilerin servis paraları nereye gidiyor diye düşünüyorsan....
  • İyi niyetin varsa servise git o para a3 için hiçbirşey , premium olmayan markalar 1100 tl fln diyor. Piston kırılır , dsg mekatronik arızası verir , enjektörlerden biri arızalınır. Kuruş hesabı yaparken yarım Antalyada köşe bucak usta ararsın...
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    garantim bitti hocam. İyi niyet kapsamına sokmuyolar diye biliyorum garantisi biten araçları. Kaldı ki dsg kavraması bile değişse serviste artık iyi niyet yardımı yapmıyorlar. Antalya için konuşuyorum 1426 tl kavrama 1300 tl işçilik ücreti tutmuştu bir arkadaşın. Malesef antalyada tek audi satıcı ve yetkili servisi olmasından dolayı galiba müşteri memnuniyeti fazla önemsenmiyor.
  • İyi niyet olayını değiştirdiler mi? Garantisi biten ama yetkili servise düzenli bakıma giren araçlar içindi...

    Arıza olursa Korkutelide usta var eskiden doğuş yetkilide çalışmış kendi dükkanı açmış sorun yaşarsan gelecekte vs iletişim verebilirim.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    pm
  • Cam suyunu istemesen 1300 e inerdi fiyat
  • Bakım için yetkili serviste silkelenmeye gerek yok. Parçaları piyasa malı değil OEM üreticilerden alın yeterli.
  • Hocam iyi niyet zaten garantisi biten araclar icin gecerli bir olay.
  • mobil 1 esp 5w-30 yağ ve mahle veya Hengst filtre tavsiye ederim.

    mann orjinal bulmak zor artık, bulursanız alın. bosch da yukarıdaki markalar kadar kaliteli değil.
  • Merhaba öncelikle.

    Bahsettiğiniz bakım benim crv de 1350 falan tutuyor sanarsiniz audi yani 2016 model. Saçma sapan honda yada po yağı kullanıyorlar. Dışardan yağ kabul etmiyorlar. Ben gittim ankara da yılların honda yedek parçacısından set aldım 120 liraya. Hava yağ ve polen filtresi. 250 tl ye castrol edge 0 30 yağ aldım. 80 tl de işçilik ile bizim tanıdık bir ustaya yaptırdım. Işte sonuç bu yolunmak istemiyorsanız bırakın gitsin servisi.
  • xcorp X kullanıcısına yanıt
    Evet bende öyle biliyorum ama geçen yaz 15 ve 30 bin bakımı serviste yaptırmış olmasına rağmen kavrama setini iyi niyete sokmadılar. Arkadaşım da dışarda bir usta da işini çözdü
  • budak_1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam mann yetkili bayilerini buldum antalyada onları arayıp ordan almayı düşünüyorum. Kendi sitesinden buldum
  • Hocam iyi niyete her zaman sokacaklar diye bir zorunluluk yok. Garanti gibi degil yani. Ama daha once Bmw aracimda direksiyonda Szl diye bir parca degismisti serviste. Aracimin garantisi bitmis olmasina ragmen %100 iyi niyetten yaptilar.
  • Düz vitesli VAG grubu dizel araçlarda yetkili servise bağımlı olmaya gerek var mı?
  • 2012 a3 üm var hocam bursa da vw servisten ayrılma ustam var senelik bakıma 480 tl verdim bosch mann mahleden başka kullanmaz işinde iyidir. Böyle bildiğiniz yerler varsa olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.