Şimdi Ara

A Quiet Place: Day One (Spin-off) | Michael Sarnoski (28 Haziran 2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A Quiet Place: Day One (Spin-off) | Michael Sarnoski (28 Haziran 2024)


    A Quiet Place: Day One (Spin-off) | Michael Sarnoski (28 Haziran 2024)Paramount Picturesyoutube
    Discover why our world went quiet. Watch the new trailer for #AQuietPlace: Day One - only in theatres June 28. Connect with #AQuietPlace: Day One online: Official Site: https://aquietplace.com TikTok: https://www.tiktok.com/@aquietplace Instagram: https://www.instagram.com/aquietplace/ Twitter: https://twitter.com/aquietplace Facebook: https://www.facebook.com/aquietplace Paramount Pictures Corporation (PPC), a major global producer and distributor of filmed entertainment, is a unit of Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA), home to premier global media brands that create compelling television programs, motion pictures, short-form content, apps, games, consumer products, social media experiences, and other entertainment content for audiences in more than 180 countries. Connect with Paramount Pictures online: Official Site: http://www.paramount.com/ TikTok: https://www.tiktok.com/@paramountpics Instagram: http://www.instagram.com/ParamountPics Twitter: https://twitter.com/paramountpics YouTube: https://www.youtube.com/user/Paramount Facebook: https://www.facebook.com/Paramount #lupitanyongo #josephquinn #djimonhounsou #alexwolff #johnkrasinski #emilyblunt #cillianmurphy #aquietplace
    https://www.youtube.com/watch?v=YPY7J-flzE8

    Yönetmen koltuğunda Jeff Nichols'un oturduğu film, sese duyarlı varlıkların harekete geçmesini önlemek için en ufak bir ses yapmaktan kaçınan bir ailenin, durgun sessizliğin içinde çıkan bir ses sonucu hayatlarının kabusa dönmesinin konu edildiği Sessiz Bir Yer filminin spin-off projesidir.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • İzleriz. Sevdiğim seri. Son filmi çok düşürdü ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk iki filmi yöneten John Krasinski kendisi 3. filmi çekecek değilmi? Bu konudaki film bağımsız film yanılıyormuyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt

    Krasinski yine senarist ve yapımcı bu filmde, yönetmenlik koltuğunda değil. Önceki hikayeden farklı karakterler yer alacağı için yan film diyebiliriz.

  • Vasat serinin yan ürünü. İzleyeceğimi sanmıyorum ama bir ihtimal bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkincisini bile çekilmesinden yıllar sonra tesadüfen denk gelmemle izledim. Pek beğenmedim, ki daha yakın zamanda öbür konuda başka bir kullanıcıyla beraber film hakkında fikirlerimizi paylaştık. Bu film de ikinci film gibi bir miras yedi olacaksa, aynı temalar, unsurlar ve mesajlar üzerinden gidecekse bence beklemeye ve izlemeye değmez.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Zaten ses/sessizlik, yaratık ve yaratık kıyameti sonrası dünya mevzusu bir yerden sonra seriyi kısıtlar ve kısırlaştırır bir hal alıyor. Bu bence seri olacak bir evren değil. Tek bir film - ilk film - yeterliydi. Bu evrenin detayları keşfedilmeye - mesela yaratıkların belli ki uzaylı kökeni - keşfedilmeye başlansa bu sefer de gizem perdesi iyicene kaybolur, ilk filmin nispeten varolan ağırlığı iyicene ele ayağa düşer. Böyle bir ortamda bireylerin beka çilesine, insan topluluklarına, kararlarına veya ahlakına odaklı kalsa Walking Dead gibi daha jenerik bir kıyamet sonrası dizisi ruhu kazanır. Seri iyicene bilimkurguya ve keşfe kaysa sırıtır, öbür rotayı seçerse kısır sessizlik yasası ve sese gelen ama belirli frekanslara karşı hassas yaratıklar döngüsüyle beraber iyicene jenerikleşir. Bilmiyorum, bunlar kendi şahsi düşüncelerim. Giderek daha fazla vasatlaşacağına inanıyorum.




  • Traileri beğendim


    Çok sevdiğim bir seri bence iki filmde gayet iyiydi


    Olayların nasıl başladığını anlatacak film. Ben merak ediyordum şahsen nasıl başladığını. Bu filmle noktayı koyarlar seriye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 8 Şubat 2024; 21:46:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.