Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
26.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Oyunun hayranıyım bunun işsizlikle ne alakası var? Kimse paylaşım yapmıyor, ben yapmak zorunda kalıyorum. Bu işsizsin muhabbeti sıktı gerçekten geçen fake hesapla birisi daha demişti yoksa o sen misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır değilim bu arada beni neden blokladın onu merak ettim
    Senle tartıştığımı hiç hatırlamıyorum
    O yorumuda bloğu aç diye attım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatım boyunca kimseye bir oyunu sevdiği için güldüğümü hatırlamıyorum, karakter nickini de alabilir, sevebilir hayranı olabilir bunlar doğal bir şey, seni neden blokladığımı şimdi hatırladım insanları bu şekilde yargıladığın için blok atmış olabilirim onun dışında hiç bir sorunum yok seni tanımam etmem. Umarım bu alaycı tavırını düzeltirsin, uzaktan kötü gözüküyor. Birisiyle derdin varsa bunu da özelden belirt ben mesela öyle yapıyorum, burada sayfalarca tartışmanın manası yok. Sen bunu yazınca benim fikirlerim ve düşüncelerim değişmeyecek ben yine paylaşımlara kaldığım yerden devam edicem, benden rahatsızlık duyuyorsan blokla geç yapıcağım bir şey yok. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 11 Haziran 2022; 13:2:55 >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Yakıştıramadım, saçma bir yorum olmuş. Adam oyunla alakalı haberleri paylaşıyor, biz de takip ediyoruz. Çok da vaktini aldığını sanmıyorum. İşsiz demek yanlış. Ayrıca sanki bizim ellerimizi bağlıyor da sadece kendisi yazıyor gibi bırak da başkaları da konuşsun demişsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Beni bloklamıştı belki mesajı görürde bloğu açar diye öyle dedim
    Maksat neden blokladigini ogrenmekti işsiz lafını hakaret küçümseme anlamında kullanmadım
    Dikkat çekmek amaçlı diyelim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 11 Haziran 2022; 16:16:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kesinlikle forumda aktif olmandan rahatsızlık duymuyorum zaten öyle bir hakkım yok
    Sadece blok nedenini merak etmiştim
    Anlaşılan bir konuda tartışmışız
    Bu forumda her zaman insanlarla iyi geçinmeye çalıştım halende o şekil devam ediyorum
    Birisi bana hakaret etmedikçe küçük düşürmedikçe bloklamam
    Sonuçta adı üstünde forum yani tartışma ortamı herkes aynı düşüncede olacak diye bir kaide yok :)
    İyi forumlar sağlıcakla kalın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez bir mesajına katılıyorum Jared, forumda aktif olalım paylaşım yapalım tamamda bunu kuru kalabalık boyutuna ulaştırınca amacından sapıyor. 10 yıllık üyeyim Amişya gibi mesaj kassam şimdiye kadar kaç bin olurdu. Hangi oyunu görsem bu var tam konu hazırlıyorum bir bakayım daha önce açan oldu mu diyorum yine Amişya. İşin kötüsü bloklu olunca açılan konularda görünmüyor. En iyisi desinler ki tüm konuları Amişya açacak bizde boşuna uğraşmayalım. Günümüzde bilgiye ulaşmak artık çok kolay, sosyal medyadan Steam ve diğer yerlerden oyunlar takip edilebiliyor. Ordakileri alıp buraya atmak tamamen mesaja artı bir eklemeye yarıyor başka bir faydası yok. Takip ettiğim oyunların hepsi Amişya ürünü olunca haliyle yabancı forumlarda takip etmek durumundayım çünkü konuları görmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benimle bir sıkıntısı olan gelsin özelden yazsın konuşuruz her zaman. Terminator T-800 senin benle ne alıp veremediğin var anlamadım, bana kinin var belli. Benim mesaj kastığım felan da yok, tamamen sevdiğim beklediğim oyunların konusunu açmaya özen gösteriyorum o kadar, hepimiz oyun oynamayı seviyoruz, sevdiğim oyunlar hakkında paylaşım yapmak keyif verir bana. @The Frost @VenomSV arkadaşlarla muhabbetimiz var, benim nasıl biri olduğumu az çok biliyorlardır, kimseye şimdiye kadar ağır konuşmadım, konuşmam da, kimseye bir oyun sevdi diye alay edercisine laf da yapmadım benim içim çok rahat. :)

  • Arkadaşlar çok da uzatmaya gerek yok, konu amacından sapmasın. Oyunla alakalı haberleri ilk kim görürse o paylaşsın o zaman. Ben şahsen @Amicia de Rune'un paylaşımlarından faydalanıyorum. Oyunlarla alakalı haberleri de genelde forumdan takip edip bilgileniyorum, özellikle vaktimin olmadığı zamanlarda. Bu bence tartışmaya değecek bir konu değil. Oyun konularını veya haberlerini ilk bu adam paylaşıyorsa demek ki biraz daha hızlı olmanız lazım. Ki bu kötü bir şey değil. Çoğu oyun konusunu güncel tutarak sizi uğraştırmaktan da kurtarıyor. Mesaj sayısı kastığını da düşünmüyorum ki zaten öyle olsa bile mesaj sayısı fazla gözükünce hiçbirimizin eline bir şey geçmiyor veya eksilmiyor. Lütfen konu dışına çıkmayalım, daha fazla uzamasın. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 11 Haziran 2022; 17:4:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takip.

  • Forumda emeği geçen birçok insan var ve sizlerde bunlardansınız. Özelden yazıp çok kolay çözülecek şeyler bunlar dostlar.

  • Arkadaşlar tamam konu amacından sapmasın ben sadece bir blok nedeni öğrenmeye çalıştım
    İsteyen istediği kadar forumda aktif olabilir bende aktif bir şekilde sürekli forumdayım
    Lütfen konuyu artık kapatalım oyun hakkında konuşalım
    Bu arada birşey sormak istiyorum ilk oyunu severek oynamıştım bu ikinci oyuna resmi Türkçe gelecek mi bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tribeca Games Festival'a katılan müdavimlere demoyu oynattırmışlar.  


    Asobo Studio ✈️🐀twitter
    “Today is a big day: @Tribeca games festival is officially open to public 🙌 To all festival goers: enjoy the demo! 🐀 @AplagueTale @Focus_entmt #APlagueTale #Tribeca”
    https://twitter.com/AsoboStudio/status/1535638241604472834?s=20&t=K-WRO8bbapMpC-WP-QM85w
  • Forumda çıban başı görevini üstlenen rahatsız arkadaş burada da kendini belli etmiş. Bu sefer ki karın ağrısı ise "konuları hep o açıyor, biz açamıyoruz" 🤣 hem rahatsız olup hem de pişkin olmak buna denir sanırım. Adamı bloklamış ama bir yerlerden dürtüyorlar ya blokladığı adamın konusuna gelip abuk subuk şeyler yazıp kendini rezil etmekte bir beis görmüyor. Allah yardım eder inşallah ne diyeyim... Forumda hepimizin ortak amacı güzel oyunlardan konuşmak ama bu çıban başı gibileri gibi muhabbete hep limon sıkan birileri olacak. Neyse o kendi çöplüğünde ötmeye devam etsin, Amicia hocam da konu açmaya devam 👍 şahsen hızına yetişsem ben açacağım ama işler güçler derken açtığım konuları bile güncel tutmakta zorlanıyorum 😄



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Haziran 2022; 9:44:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam açabilirsin, benim için senin bir başkasının açması zevk, keyif verir. Çok mesaj atarsan, çok başlık açarsan beyefendiler rahatsız oluyor. Sıkıntılı insanlarla uğraşmak istemiyorum, ben bu foruma kafa dağıtmak hoşbeş yapmaya geliyorum, kafadar arkadaşlarla oyun muhabbeti edip gidiyorum. Bu insanlar niye rahatsızlık duyuyor çözemedim. Sürekli, işsiz diyerek bana kafayı takmışlar ilginç gerçekten.  Bu arada bu başlıkta bana ait değil @R-10 nickli arkadaş açmış ben sadece paylaşım yapıyorum. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 12 Haziran 2022; 11:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amiciacım yine bloklamışsın hani buzları eritmiştik :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun buraya gelmesine üzüldüm :) @Amicia de rune arkadaş oyunu seviyorki ilgi gösteriyor .Elbette dilerse konuyuda acabilir cokda iyi yapiyor :) Herkes sevdigi konuyu acmali ,ve sevdigi oyunu paylaşip bilgisini yazmali. Tabiki güncel tutmasi cok iyi birşey. Birbirimize saygi göstermek varken igneleyici konuşmak dogru degil .Alt tarafı oyun yapmayin.Ve oyunu cok seven biri olarak bende hergün takip ediyorum.

  • Hiç takılmaya gerek yok hocam. Önce blok atıp ardından da "ama sen bloklusun, konularını göremiyorum, konu açma sen" diyecek çapsızlıkta insanlar anca birkaç mesaj kalabalığıdır. Gelir suyu bulandırır giderler. Seni de işsizlikle suçlarlar. Onlar kendi yabancı forumlarında takılabilirler, biz iyiyiz 😄👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xboxyoutube
    Captured on Xbox Series X. Play it Day One with Game Pass: https://www.xbox.com/games/a-plague-t... Witness the end of Innocence in this exclusive gameplay trailer of A Plague Tale: Requiem, captured on Xbox Series X, and premiered at the Xbox & Bethesda Games Showcase 2022. Embark on a heartrending journey into a brutal, breathtaking world, and discover the cost of saving those you love in a desperate struggle for survival. Strike from the shadows or unleash hell with a variety of weapons, tools and unearthly powers. A Plague Tale: Requiem releases in 2022 on Xbox Series X|S and PC. The game will be available Day One with Xbox Game Pass (Console, PC and Cloud).
    https://www.youtube.com/watch?v=K6trXEz1YvM&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Haziran 2022; 20:20:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.