Şimdi Ara

A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
9.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Epic ücretsiz vermese böyle güzel bir oyunu oynamaktan mahrum kalacaktım belki de. Playstation özel oyunlarından bir farkı yoktu. Grafikler, atmosfer, karakterler, müzikler hepsi çok iyiydi. Başından sonuna kadar sürükleyici, yaratıcı, özgün ve zekice düşünülmüş bir aksiyon macera oyunu olmuş. Oyun bittikten sonra dibine kadar oyuncuyu tatmin edip iyi ki oynamışım dedirtmeyi başarıyor. Yeteneklerin oyun sonuna doğru devamlı değişmesi monotonluğun önüne geçmiş. Seslendirmelerde gayet başarılı olmuş, iki kardeşin arasındaki bağ kardeş ve ailenin önemini güzel bir şekilde vurguluyor.

  • Oyunu dün itibariyle bitirdim. Multiplayer çılgınlığının oyun endüstrisini rezalet bir yere götürdüğü şu yıllarda, hikayesi ve oynayışıyla bambaşka bir keyif verdi bana. Neden hikayeli oyunlara bu kadar düşkün olduğumu hatırlattı. Hem oynadım, hem film gibi izledim. Devam oyununu merakla bekliyorum. Zaten Sean Bean'in içinde olduğu bir şeyin kötü olmasının imkanı yok diyerek, kendisine olan hayranlığımı da dile getireyim. Bu adam nerede, ben oradayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 17 Eylül 2021; 21:43:34 >
  • vay bee oyun çıkalı 2 yıl mı olmuş, epic sayesinde edindim bir oynamak için indirdim baya güzel bir açılış oldu, bakalım övülen oyun nasılmış?

  • konuyu uplayayım şu şaheseri oynamayan varsa oynasın

  • Para verip oyunu satın alan nadir insanlardanım sanırım şirket bana hisse vermeli
    Beatrice <3 Ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass'den denemek amaçlı indirip bir oynayım dedim ve dün bitirdim. Hikaye tabanlı, başbaşa kalabileceğim, içerisinde kesinlikle multiplayer kaygısı taşımayan bir oyun arayışındaydım ve ben bu oyunu bugüne kadar nasıl duymadım diye kendime hayret ediyorum... Çok güzel bir oyundu. Hikaye anlatımı, gerilim hissiyati, karakterler, hikayenin geçtiği çağın yansıtılması, zaman zaman gelen çaresizlik hissi, karakter gelişimi vs. her şey çok başarılıydı. Bu oyunu herkes oynamalı, cidden hakediyor bunu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 15 Kasım 2021; 12:24:4 >
  • Tamacti Jun kullanıcısına yanıt

    Olsun hocam. Ben gamepass den indirip oynadım ama para verip oynamış olsaydım da kesinlikle üzülmezdim :)

  • Yeni oyun öncesinde hikayeyi yeniden hatırlamak adına oyunu tekrar oynadım. İlk çıktığında yani 3 yıl kadar önce oynamıştım ve o zaman kimsenin pek dikkatini çekmeyen bir oyundu ama oynandıkça ne kadar güzel bir oyun olduğu bir çok kişi tarafından görülmeye başlandı. Bana göre hakkı yenen ve olması gerekenden daha az ilgi gören bir oyun A Plague Tale Innocence çünkü gerek hikayesi gerek ana karakter ile kardeşi arasındaki duygusal bağ gereksede hikayede ilerledikçe açılan oynanış mekanikleriyle gayet güzel bir oyun, ayrıca ilk oynadığımda fotoğraf modu vs yoktu ve güncellemelerle eklenmiş olsada aradan 3 yıl geçen bir oyun hiç mi eskimez bu ne güzel grafiklerdir böyle sanırım oyuna görsel olarakta güncelleme gelmiş çünkü öncesine göre çok güzel görünüyor. Yeni oyun en çok beklediğim oyunlardan birisi, bakalım Amicia ile Hugo' nun hikayesi nasıl devam edecek. Oynamayan varsa kaliteli hikaye odaklı oyun sayısı artık fazla çıkmadığı bu dönemde A Plague Tale İnnocence' i mutlaka öneririm.



    A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU]

    A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU]


    A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU]


    A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU]




  • Bu arada belirtmekte fayda var ki ikinci oyun, çıkış gününde DRM-Free olarak GOG mağazasında da yerini alacak. İlaç, kürek vs beklemeye gerek kalmadan çıktığı gün oynanılabilir olacak. 500 TL veremeyenler için ufak bir altyazı geçeyim dedim. 👍

    Bu arada ilk oyunda tekrar eden ve kısıtlı mekanikleri ile bir süre sonra içimizi baysa da şahsen atmosfer olarak enfes bulduğum oyunlardandır. Zaten çıktığı zamanda bırakın hakkını yemeyi gerektiği gibi atmosferinde ve grafiklerinden övgü alan bir oyun olmuştu ilk oyun. Tam da hak ettiği itibarı ve ilgiyi de gördü bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 2 Ağustos 2022; 18:39:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun hikayesi çok da iyi falan değil ama mekanlar, atmosfer çok iyiydi, oynanış da genel kanının aksine tekrar eder gibi gelmemişti bana. Her bölüm yeni mekanik ya da özellik ekleniyordu hatırladığım kadarıyla. Diğer oyunda oynanışda çeşitlilik artarsa yine zevkle oynanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sonlarına yaklaştım.
    Grafikleri ve atmosferi beğendim fakat oynanış, level dizayn ve hikaye olarak acayip klişe geldi bana.
    Beklediğimi bulamadım açıkçası..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.