Şimdi Ara

A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
9.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstisnasız bu yılın sürpriz Bomba oyunlarından olmuş. Resmen oyun hiç bitsin istemiyorsunuz. Grafik detaylar muazzam olmuş. Ahşap mobilyalar üzerindeki oymalar bile en ince ayrıntısına kadar özenle gerçek 3d işlenmiş(yani öyle fotomantaj 2d kabartmalar değil). Keşke fps bakış açısı da eklense. O ayrıntıları bir de fps açıyla görmek isterdim. Zaten ilk bölümü ayrıntılardaki işçiliğe hayran kala kala, sindire sindire, acele etmeden oynadım.

    1070 ti ile ultra ayarlarda 1.04 sürümünde yağ gibi akıcı oynadım. Oyun UE4 motoruyla geliştirilmiş. Aslında hele ki pascal gpu'larda hiç sıkıntı çıkarmaması gerekir ama ayrıntılar o kadar bunaltıcı ki o ayrıntılara kallavi bir gpu gerekir diye düşünüyorum.

    Oyunun konusu da sürükleyici. Ben genelde bu türe pek aşina değilim. Fakat bu oyun sanki ps oyunu gibi sizi içine çekiyor, hiç sıkmıyor (tabi türkçe yamalı oyundan bahsediyorum). Hardporn gibi lombadanak konuya girmiyorsunuz, hikayenin giriş kısmına training bölümünü yedirmişler, çok da güzel olmuş. Hikaye ye ısınırken aynı zamanda oldukça basit olan oynanış dinamiklerini kavrıyorsunuz.

    Bi sapanla ne olacak demeyin cidden çok zevkli. Zaten kendinizi hikayeye kaptırdığınız için hiç mesele yapmıyorsunuz.

    Oyunu ağır ağır sindire sindire oynayın. mümkün mertebe her ayrıntıyı gözden geçirin, Görsel Şölenin keyfini çıkarın. O zamana kadar türkçe yaması tamamlanmış olur diye tahmin ediyorum.

    İlk tanıtımın yapıldığı oynanış videolarında, oynanış dinamikleri pek hoşuma gitmemişti fakat oynayınca hiçte düşündüğüm gibi olumsuz olmadı.

    Mutlaka ama mutlaka bu oyunu deneyimlemelisiniz (tabi türkçe yamalı tavsiyeli olarak)




  • Bu da bitti oyunsuz kaldık yine..
  • arkadaşlar bu oyunu oynayın derim. türkçe yama da mevcut. yama 1.04 ile sadece menülerde sorun çıkartıyor.

    film gibi oyundu. oyunun sonunda sanki gerçek hayattaymış gibi bir şekilde devam etmeyi istedim. yöntemler aynı olsa da insanı gerçekten bağlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 10 Haziran 2019; 0:42:49 >
  • Beyler oyunda kaplama sorunu ile karşı karşıya kalıyorum.
    Bunu hiç yaşayan var mı.

    Not : Oyunda henüz 1 saat geçti ve atmosfer ve oyun gerçekten insanı kendine bağlıyor.
  • Ya arkadaşlar sürekli oyun böyle puslu grimsi bir havada geçiyor oyunun yapısı mi böyle benim ayaralrı mı bozuk gtx 1080ti 4k da oynuyorum ayarı varsa söylerseniz sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    Usenmeden basa dogru bakar misin cozumu arkadaslar yazmisti. Ben konsoldan oynadigim icin aklimda yok. Bi not padlik isi varmis.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu gerçekten çok güzel. İngilizce olarak oynuyorum. Hikayesi gayet güzel. Oyun kendine çekiyor insanı. Sıkılmadan oynadım. Hızlı şekilde hikayeyi bitirmektense ağır ağır oynayarak ilerliyorum. Herkese de tavsiye ederim oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Son boss'dan sonraki kısa süreli oynanışdan sonra mutlu sonlu film gibi bitti, ilerledikçe yeni karekterler oyuna dahil olunca daha güzel bir hal alıyor, bulmacalar ne aşırı zor ne de aşırı kolay,
    farklı oynnaış ve hikayesiyle güzel bir oyundu, bence en az 9/10'u hakediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Aralık 2019; 16:8:40 >
  • Origin access premier kütüphanesine eklenmiş. Tr yama burada çalışır mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gerçekten muhteşemdi umarım devamı gelir benim puanım 92/100
  • Bu oyun sayesinde fark ettim ki açık dünya olmayan, story-driven dediğimiz sadece hikayeyi takip ederek ilerlenen yapımları hakikaten özlemişim. A Plague Tale hikayesiyle, atmosferiyle, karakterleriyle, farklı bölüm tasarımlarıyla, kendini geliştiren ve yeni özellikler eklenen oynanışıyla ve grafikleriyle son derece kaliteli ve başarılı bir yapım olmuş.

    Toplamda 17 bölüm var ve 1-2 tanesi dışında hiçbiri sıkıcı veya kendini tekrar eden tarzda değildi. AA bir yapım olmasına rağmen kesinlikle AAA seviyede bana kalırsa. Yapay zeka dışında bir eksi kalmadı aklımda ki yapay zekası çok iyi olan zaten çok fazla oyun yok. Sonuç olarak bu senenin en büyük sürprizlerinden biri olduğunu ve kesinlikle denenmesi gerektiğini belirtebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 17 Ağustos 2019; 12:15:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan biri. Hikayesi, müzikleri, iki kardeşin macerası çok tatlı bir oyun olmuş. Grafiklere dicek söz yok. Full detay da her şey açık oynadım bu zamana kadar İki AA oyunun bu kadar kaliteli grafikleri görmedim çoğu Üç AAA oyunlara taş çıkartır cinsten olmuş. Mutlaka oynanması gereken bir yapım geliştirici ekibin ismini yeni duyuyorum bilindik firma değil ama harika iş çıkarmış bravo ayakta alkışladım.
  • 2k ultra 2080 ile oynadım onda bile tad vermiyor 144hz monitörde 70 fps görüyorsunuz.bu kadar grafik kasıp konusu fareli mareli ortaçağ olmasa beş para etmezmiş bu oyun çünkü oynanışı iğrenç.eski tomb raider oyunları gibi düz yol var koçum git kabak gibi.vampire bloodlines oynadık biz seçtiğin karaktere göre oyun komple farklı oluyordu farklı bitişleri vardı.git şunu öldür diyorlardı konuşup ikna ediyordum adamlara katıl diye yani bir çok yol vardı ama grafik yoktu sene 2004.grafiklisini yapmaya kalktılar iptal ettiler ya da ertelediler çünkü oynanışı dandikti demek ki.grafik bombaları iyi güzel de oynanış olmayınca tırı vırı bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 19 Aralık 2019; 11:24:14 >
  • Bu oyun için en "özgün" yorum bu herhalde. Eski Tomb Raider'dan girip nasıl Vampire'a bağladınız orasını da hiç anlamadım. Oyunun Yapımcısı bence sizden istediklerinizi veremediği için hatta özür dilemeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Lockley

    2k ultra 2080 ile oynadım onda bile tad vermiyor 144hz monitörde 70 fps görüyorsunuz.bu kadar grafik kasıp konusu fareli mareli ortaçağ olmasa beş para etmezmiş bu oyun çünkü oynanışı iğrenç.eski tomb raider oyunları gibi düz yol var koçum git kabak gibi.vampire bloodlines oynadık biz seçtiğin karaktere göre oyun komple farklı oluyordu farklı bitişleri vardı.git şunu öldür diyorlardı konuşup ikna ediyordum adamlara katıl diye yani bir çok yol vardı ama grafik yoktu sene 2004.grafiklisini yapmaya kalktılar iptal ettiler ya da ertelediler çünkü oynanışı dandikti demek ki.grafik bombaları iyi güzel de oynanış olmayınca tırı vırı bence.
    ne diyorsun dayı? bu kadar boş yorum yapmak için ekstra efor mu harcadın. bir oyunu beğenmediysen beğenmedim de geç, saçma sapan şeyler yazarak amaç ilgi çekmek mi? oyun zaten lineer bir oyun. lineer bir oyuna neden açık dünya değil demek neyin mantığı? fareli mareli ortaçağ dediğin olayın geçmişini oyunda adı geçen vebayı biliyor musun, hayır. cidden şu toksiklik sıkıyor aga, sevmediysen sevmedim de, bana hitap etmiyor de eyvallah da muhteşem bir hikaye anlatımı olan bu oyunun başlığını saçma sapan şeyler yazarak kirletme




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Bu oyun için en "özgün" yorum bu herhalde. Eski Tomb Raider'dan girip nasıl Vampire'a bağladınız orasını da hiç anlamadım. Oyunun Yapımcısı bence sizden istediklerinizi veremediği için hatta özür dilemeli.
    bence de dilemeli vakit kaybı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Lockley

    2k ultra 2080 ile oynadım onda bile tad vermiyor 144hz monitörde 70 fps görüyorsunuz.bu kadar grafik kasıp konusu fareli mareli ortaçağ olmasa beş para etmezmiş bu oyun çünkü oynanışı iğrenç.eski tomb raider oyunları gibi düz yol var koçum git kabak gibi.vampire bloodlines oynadık biz seçtiğin karaktere göre oyun komple farklı oluyordu farklı bitişleri vardı.git şunu öldür diyorlardı konuşup ikna ediyordum adamlara katıl diye yani bir çok yol vardı ama grafik yoktu sene 2004.grafiklisini yapmaya kalktılar iptal ettiler ya da ertelediler çünkü oynanışı dandikti demek ki.grafik bombaları iyi güzel de oynanış olmayınca tırı vırı bence.
    Bomboş bir yorum tebrikler iyi saçmalamışsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steama yazdığım incelemeyi aynen buraya yazıyorum.


    Hazır ikinci oyunun da geliştirme aşamasında olduğu söylenmişken henüz bitirmediğim A Plague Tale'e bir inceleme yazayım dedim. Sonda söyleyeceğimi başta söyleyim bu oyun cidden çok iyi. Masterpiece kategoriye sokmayacağım ama kesinlikle very good kategoride.

    A Plague Tale: Innocence ya da türkçesiyle Bir Veba Hikayesi: Masumiyet senenin sürprizi oldu benim için. Nispeten düşük bütçeli bir oyun olmasının yanı sıra Asobo Studio diye çoğumuzun belki de hiç duymadığı bir geliştirici tarafından yapılması oyunu ilk duyduğumda beklentilerimi oldukça düşürmeme sebep olan etmenlerdi. Açıkçası ben ne çok iyi ne çok kötü vasat ya da biraz üstü bir oyun bekliyordum. Yanılmışım. İyi ki de yanılmışım. A Plague Tale senenin en güzel oyunlarından biri.

    Amicia ve Hugo De Rune adlı iki kardeş üzerinden anlatılan hikaye bizi yüzyıl savaşlarının yaşandığı, vebanın ve ölümün dört bir yanda kol gezdiği 1300lü yılların Fransasına götürüyor. Amicia, ailesinin soylu olması nedeniyle tıpkı bir soylu gibi yetiştirilirken küçük kardeş Hugo hastalığı sebebiyle gözlerden olabildiğince uzak tutulmaya çalışılarak yetiştirilmiştir. Bu sebeple de iki kardeş adeta iki yabancı gibidir. Fakat zengin, fakir ya da soylu, sıradan ayrımı yapmadan herkesin kapısını çalan savaş De Rune ailesinin de kapısını çalacak ve iki kardeşi veba ve ölümün kol gezdiği acımasız bir dünyaya atacaktır.

    Bölüm bölüm ilerleyen A PLague Tale oynanışta daha çok gizlilik üzerine yoğunlaşmış bir oyun. Oyun sizden mümkün mertebe düşmanlara fark edilmeden ilerlemenizi istiyor. Bu yüzden de oyun hem siz hem de düşmanlarınız aradaki istisnai durumları saymazsak tek vuruşta ölecek şekilde tasarlanmış. Darbe alırsanız ölüyorsunuz bu oyunda. Ana silahımızın sapan olduğu oyunda ilerledikçe yeni ekipmanlar da ediniyor ve ekipmanlarımızı tezgahlarda geliştirebiliyoruz. Evet oyunda eşya geliştirmede var ve oldukça basit tutulmuş. İhtiyacınız olan yalnızca gerekli sayıda materyal ve bunları da etraftan çok rahat buluyorsunuz.

    A Plague Tale görsel açıdan da övgüye mazhar bir iş çıkarmış. Sadece kaplama kalitesinden bahsetmiyorum dönemi yansıtmak için gösterilen çaba, kullanılan renk paletinin dönemin atmosferine olan uyumu, mekanların tasviri, ışıklandırmalar o kadar iyi yansıtılmış ki bu durum bazı bölgelerden bir an önce çıkmak istemenize sebep olurken bazı bölgelerden hiç çıkmak istememenize sebep oluyor. Bu görsel kalite teknik anlamda da kusursuz bir işle buluşunca ortaya muazzam bir iş çıktığını rahatlıkla söyleyebilirim.

    Savaşın ve insanların acımasızlığını iki kardeşin gözünden görmemizi sağlayan A Plague Tale kardeşlik ve arkadaşlık duygularını önplana çıkaran, insanların hayatta kalabilmek uğruna neler yapabileceğini oldukça akıcı şekilde anlatan bir yolculuk hikayesi. İki kardeş öyle güzel tasvir edilmiş ki sanki hayali birer karakter değil de gerçekten bir zamanlar bu dünyada var olmuşlar gibi.

    Melodilerin duygusallığı atmosferin muhteşemliği ile birleşince tüyleri adeta diken diken eden müziklerin ortaya çıktığı A Plague Tale bunları belki de çok daha kötüsünü yaşayan çocuklar var dedirten, Amicia ve Hugo ile oldukça güçlü bağlar kurmanıza sebep olacak bir yapım. Yılın en güzel sürprizlerinden biri. Oynayın oynatın.

    Mini bilgilendirme: Türkçe yaması var oyunun ama translateden hallice. Tavsiye etmem.


    Olurda okumaya üşenen olursa diye bir iki cümle ile özetleyeyim. Oyun çok çok iyi. Oynayın-oynattırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 19 Aralık 2019; 19:7:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AltaNora

    Bomboş bir yorum tebrikler iyi saçmalamışsın.

    Alıntıları Göster
    bomboş ise niye vakit harcayıp cevap yazdın örnek mi oluyorsun herkese nasıl boş yapılır diye?üzerimde bebe parfümü mü var ya kokuyu alan bebeleri çekiyor bugün.akıl desen gram yok burası özgür bir forum ne istersem söylerim siz bebelere sormayacam.
  • Devam oyunu da geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.