Şimdi Ara

87. Oscar Ödülleri (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.280
Cevap
4
Favori
23.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The tale of princess kaguya'nın yerine big hero 6'in en iyi animasyonu alması saçmalık.
  • Michael Keaton'a yazık olmuş. Oscar almak için belli bir formül var ve bunu uygulayan kazanmış. Fiziksel deformasyon içeren roller her zaman için daha şanslı oluyor. Ayrıca gerçek bir karakterden ziyade kurgu karakterleri oynamanın daha fazla beceri gerektirdiğini düşünüyorum. Bu yüzden Michael Keaton'a hakkı verilmeliydi. Tıpkı Lincoln'de Daniel Day-Lewis'in ödülü alması gibi oldu. O ödül bence Joaquin Phoenix'in hakkıydı. Müthiş bir oyunculuk çıkarmıştı. Jake Gyllenhaal'un aday bile olamamasına değinmiyorum bile. Çok rahat bir şekilde abartılı bir makyaj ile gerçek bir karakteri canlandıran Steve Carell'ın yerine aday olabilirdi. Hatta bana göre Michael Keaton ile Jake Gyllenhaal iki favoriydi. Aynı şekilde Marion Cotillard'ın neden aday olduğunu anlamadım bile. Julianne Moore isabetli olmuş.
  • Her şeyi anlarım ama müzik ödülü Interstellar'ın hakkıydı.Hans Zimmer'e verilmemesi rezillik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin de tadını kaçırdılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theory of everything ve immitation game i dun izledim ikisi de sahaneydi.Bu sene Oscar adayları guzeldi vallahi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eddie Redmayne guzel oynamis sozum yok ama bir Michael Keaton degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse h2p aklımda olan film,yönetmen ve oyuncular aldı hep. Güzeldi de, çadıra çomak dayayıp branda çekmek te ne akıldır ama :-)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak hakeden yapımların kazandığı bir yarış oldu. ancak bazı şikayetlerim var. alexandra desplat'ın milyonuncu adaylığından sonra ödülü grand budapeste hotel ile alması oldukça komik ve haksız bir zafer bana kalırsa. kendisinin imitation game için yaptığı besteler çok çok daha başarılıydı. ha keza interstellar ve theory of everything'in besteleride çok daha başarılıydı. tamamen filmin ekmeği yendi burda.

    en iyi erkek oyuncu da ise haklı olarak redmayne kazandı ama artık fiziksel değişim gösteren oyuncuların taklite kaçan oyunculuklarıyla ödül kazanmasından sıkılmadınız mı ? tamam ortada sağlam bir performans vardı ancak sanki verilen ödül oyuncunun kendisinden ziyade oynanan karaktere verilmiş hissiyatı oluşuyor. bu yüzden ben michael keatonun kazanmasını arzu ederdim. ha keza cumberbatch inde çok temiz, ölçülü bir performansı vardı. ama bu iki oyuncuya senaryoları gereği kendilerini şekilden şekile sokmadıkları için ödül verilmedi. bu manteliteden çok sıkıldığımı belirtmek istiyorum.

    gecenin animasyon favorisi ejderhalara ödül gitmemesi de ayrı bir ilginçlik. gerçi kimsenin big hero 6 zaferine ses çıkaracağını düşümüyorum, hoş bir süpriz oldu.

    ve tabiki yaklaşık geçen ağustostan beri bütün listelerine zirvesinde boyhood'un geceden sadece 1 ödülle ayrılması. ve kazandığı oscarı da tamamen katogorideki yardımcı kadın oyuncu boşluğundan yararlanarak alması. açıkcası oldukça ilginç oldu çünkü ya film yada yönetmeden en az birini boyhood a verirler diye düşünüyordum diğer bir çok insan gibi. malum 12 yılda çekildi muhabbetine akademi sırtını dönemezdi ama olmaz denilen oldu 2 ödülü de birdman e kaptırdı. ben bu sonuçtan oldukça memnun olsam da linklater'in film dalında olmasa bile -ki filmden nefret ettim- yönetmen dalında azmi ve baraşarısının onure edilmesini isterdim ancak olmadı. bağımsız bir sinemacı olduğu için muhtemelen son oscar töreni oldu kendisinin, birdahaki sefere diyoruz.

    ayrıca en iyi film dalında her adayın en azından 1 oscar alması da hoş bir detaydı. özellikle imitation game'in senaryo ödülüne oldukça sevindiğimi itiraf etmeliyim ki, yazarı graham moore nun ödül konuşması belkide son yılların en etkili konuşmasıydı. çok hakedilmiş bir ödüldü.

    bakalım seneye de böyle heycanlı bir yarış olacak mı? malum seneye dicaprio sahalara the renevant ile geri dönüyor -birdman'in yönetmeni- . umarım 'ulan daha geçen sene verdik biz bu adamın filmine ödül, bu sene kış kış' deyip gönüllerimizin oscarını verdiğimiz leo'yu görmezden gelecekler mi ?




  • bazı bürolar bahis bile açmıştı hemen hemen favoriler geldi bir kaç tane dışında.
  • whishaw W kullanıcısına yanıt
    Eddie redmayne için bir şeyler söylemek istiyorum. Bahsettiğin gibi taklitçilikle kazandığını ya da ödülün canlandırdığı karaktere verildiğini asla düşünmüyorum.

    Ben filmi izlerken bir ara karşımda cidden Hawking olduğunu düşündüm. Fiziksel benzerlikten ziyade ruhsal olarakta hawking'in yaşadıklarını düşüncelerini hissettirdi. Bu bana eric Morris metodunu hatırlattı. Kendisi " oynamayın, olun" der. Eddie performansını da taklitten çok 'olma' olarak değerlendiriyorum.

    Keaton'un rolü kendi hayatıyla ne kadar benzer noktalar içerse de eddie kadar real değildi. Kötüydü demiyorum asla üst düzey bir iş çıkarmış ama daha iyi olan kazandı diye düşünüyorum.

    Gelecek seneye de Terrance mallick filminden umutluyum. C.Bale ve C.Blanchett leading rollerde aday olabilir. Ufacık trailerden hissettim bunu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    Christopher Nolan Interstellar ile Oscar'ı alacaktır.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri şu sean penn e haddini bildirmeli.Irkçı bastards.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene oscar rezaletti deniyor da bence son yılların en iyi film adayları bu seneydi son 5 yılda hangi sene bu seneden daha iyiydi ki? (10 filme dek aday belirlenebilme getirildiğinden beri) Birdman, Boyhood, Imitiation game, whiplash, the theory of everything, Budapeşte hotel. Valla bence American Sniper hariç hepsi de kaliteli yapımlardı son beş senedir aday olanların ikisi üçü kaliteli geri kalan da doldurmalık seçilmiş film gibiydiler.
  • michael keaton birdmanda çok başarılıydı bence de





    cidden çok kaliteliydi müzikler@ratch
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    bence aradaki kaliteli yapımların çokluğu sıkıntı oldu bu sefer de


    nolan'a üzülmeyen bir ben yokumdur her halde ?
  • Seyrettiğim en moktan yapımlar içinde ilk ona girer Birdman!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödüller yerinde tek sıkıntı birdman bence çok farklı bir yapım her izleyenin beğeneceği türden değil
  • Emma Stone nasıl ödül almaz yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julianne Moore'un ödül alması kadar mutlu eden bir şey yoktu bugün beni, long live Julian!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü gelecek olan The Theory of Everything'e gitmek için sabırsızlanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.