Şimdi Ara

87. Oscar Ödülleri (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.280
Cevap
4
Favori
23.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler nasıl gidiyor az önce kalktım amma uyumuşuz yahu ilk işim buraya sonra takip ettiğim sitelerde soluğu almamdı tam beklediğim gibi çıktı herşey hak eden aldı bende
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    İyi sallamışlar yüzüklerin efendisi 11 oscarı gerçekçiliklemi aldı o zaman.
    Balon bi filmdi söndü gitti.
    Müzikleri şöleydi böyleydi diyolardı ondanda bişey alamadı yazık he ama eleştirmenler müzikleride anlayamamışlar ondan zaten
  • paltrow bir harikaydıııı
  • Bu yıl için konuşuyorum ben dikkat edersen. Yüzüklerin efendisi zaten bir uyarlama.
  • Bu yıl bütün filmler iyidi ama İnanılmaz Mükemmel Kusursuz diyebileceğimiz bi film yoktu o yüzden ödüller ortadaydı yani ben Birdman'in bu kadar ödül almasına şaşırdım şahsen en iyi kadın pike'ye gitse iyidi stıll alıce'i izlemedim moore nasıl oynadı bilmiyorum ama içimden pike geçiyordu.En iyi erkek herkesin beklediği gibi oldu süpriz olmadı.En iyi animasyon bence Lego olmalıydı yada en iyi müziği Lego'ya vermeliydiler adamlar Lego'yu aday bile yapmadılar ama,benim aslan kral'dan sonra izlediğim en iyi animasyonlardan biriydi.everything is Awesome!!!

    seneyi sabırsızlıkla bekliyorum bakalım Leo'nun yeni filmi nasıl olacak aday olacakmı merakla bekliyorum Leo kötü projede yer almaz

    Edit:Boyhood'u çok beğenmesemde hakkının yendiğini düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 23 Şubat 2015; 15:23:14 >
  • Yahu hadi hepsini anladım diyorum ödüllerin yok siyasi vs, de şu Interstelların soundtrack nasıl ödül alamadı anlamıyorum ayıp ya. Hans Zimmer baya baya haketmişti artık.

    http://youtu.be/0AYSrRtfxUo

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenin en beğendiğim performansı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dodge

    Geçenin en beğendiğim performansı.




    Aynen Hocam ben bu şarkıya bittim ya küçük kardeşimle beraber izlemiştik filmi bu şarkıyı söyleyip duruyoruz evde bu senenin en iyisi bence ama vermediler ödülü ve filmi en iyi animasyona aday bile göstermediler ona şaşırdım bence hakediyordu.




  • Bu filmlere çöp diyenleri anlayamıyorum ya, hepsi iyi filmlerlerdi, nasıl bir şeyler bekliyorlardı açıkçası anlayamıyorum..

    Açıkçası benim en iyi yabancı dilde filmin, Ida'ya gitmesi oldu.Leviathan hakediyordu kesinlikle bence.Gerçi geçen senede Jagten varken gidip La grande bellezza vermişti bunlar. Onun dışında müzikten The Grand Budapest Hotel'in alması beklenmedik oldu, gerçi The Grand Budapest Hotel geceyi 4 Oscarla kapatması beni sevindirdi.Ayrıca Boyhood'a en iyi film, Linklater'a en iyi yönetmen bekliyordum ama olmadı.Ses Kurgusunu sırf American Sniper'a ödül çıksın diye verdiler zaten ama şaşırtmadı o, oradan Oscar almasını bekliyordum.




  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize aynen katılıyorum, Gravity'de güzeldi hakkını yememek lazım. 7 oscar aldı bence hak ettide. Interstellar'ı gravity ile kıyaslarsak çok çok daha önde. Genel olarak bakarsak yine en az 7-8 oscar bekliyordum. Yalandan 5 tane adaylık vermişler onlardanda 1 tanesini doğru düzgün verdiler önemli rakip yok. Müziklerden nasıl alamadığı merak konusu? The Grand Budapest Hotel film fena değildi müziklerde fena değildi ama Hans Zimmer burada efsane müzikelr yapmış akademi bunu göz göre göre es geçmiş gerçekten en büyük hata burda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 23 Şubat 2015; 15:49:03 >
  • Interstellar neden yok ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için Oscar ödülleri çoktan cazibesini yitirmiş bir alışkanlık. O kadar çok beğendiğim romanlar vardı ki mutlaka filmlerinin yapılmasını arzuladığım ancak film sektörü iyice klişeleşmeye sığ bir pencereye girmeye başladığından perdede görebileceğimi hiç sanmıyorum. Halkın içinde olmaktan çok ütopya edasıyla sahnelenen projeler çok tutuluyor. Halkın içindeki projeler ise bu algı yönetimi mekanizmasının mağduru olarak çoğu sinemada ne gösterime giriyor ne de hakettiği saygıyı görüyor. Bu yüzden sizlere tavsiyem film alışkanlığı yerine kitap alışkanlığını sürdürmeniz, ne kadar sığ bir pencerede boğulduğunuzu o zaman daha iyi anlayacaksınız.
  • Bu akademi bu kafaya Fury'e nasıl 5-6 tane oscar vermedi şaşırdım Çok takip etmeye veya bilgi sahibi olmaya gerek yok,başında american olan filmlerinde önümüzdeki akademide oscarı garantiler.Clint Eastwood akıllı adam tabi işi sağlama alıp amerikaya yaslanmış işi.America always win.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 23 Şubat 2015; 15:53:54 >
  • Alejandro González Iñárritu 3 oscar birden alarak geceye damga vurdu. The Revenant filmiyle seneye belki Leo'ya oscar aldırabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 23 Şubat 2015; 15:56:32 >
  • Birdman ve boyhood arasında geçeceği aylar öncesinden belliydi zaten diğer filmlerin alması çok büyük sürpriz olurdu.Bu ikisi arasından birdman'in almasına sevindim boyhood 12 yılda çekilmesinden başka bir şey sunmuyordu açıkçası bana göre.Budapeşte hoteli almalıydı ama kişisel olarak görüşüm bu yönetmende keza wes olmalıydı.Ha birde edward norton ödülü alsa fena olmazdı filmdeki en iyi performansı sergilediğini düşünüyorum...
  • Eddie Redmayne haketmişti..
    Ayrıca Birdman'e de sevindim
  • Eddie Redmayne dışında sevindiğim ödül yok
    Edit=J.K Simmons da hak etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 23 Şubat 2015; 16:13:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Detective W.

    Eddie Redmayne dışında sevindiğim ödül yok

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Bu akademi bu kafaya Fury'e nasıl 5-6 tane oscar vermedi şaşırdım Çok takip etmeye veya bilgi sahibi olmaya gerek yok,başında american olan filmlerinde önümüzdeki akademide oscarı garantiler.Clint Eastwood akıllı adam tabi işi sağlama alıp amerikaya yaslanmış işi.America always win.

    Sende taktın Fury e be kardeşim. Propoganda filmi görmemişsin sen. Öyle olsaydı zaten en az 1 oscar alırdı Aday bile olmadı. Neden, propogandaya açık bir konuda yapmadığı için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Kesinlikle çok büyük haksızlıklar vardı.M. Keaton ve Edward Norton kesinlikle oscarlık performans sergilediler.Birdman favorimde ve olması gerektiği gibi en iyi film ödülünüde aldı.

    Eddie Redmayne ve J.K Simmons çok çok daha iyiydi. Haksızlık olmayan tek dallar aktör ödülleriydi.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.