Şimdi Ara

7 yıllık ilişki ve yaşanan igrençlikler (mezhep, nişan, askerlik ve bir başkası ile evlilik) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
8
Favori
98.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BluePassenger

    Peki bu aptallığı Nedensizmi yapmış. Gerçi insanların ne zaman ne halt edeceği belli olmuyor
    Sinir ve ailesinin bastırması sonucu yapılmış şeyler.
  • 6 yıllık sevdiğim ile bugün saat 4 te nikahımız var.
    Her şey nasip kısmet.
    Allah mesut etsin sizleri ve herkesi
  • alevileri ben de sevmem allah korusun onlardan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    alevileri ben de sevmem allah korusun onlardan
    Emin ol, onlarda size bayılmıyor. Benim için böyle düşünen herkes alt tabaka da yaşayan, düşük hayat koşullarına sahip insanlardır.
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    Ama bilerek takip ettim şimdi hayatı tamde istemediği hayat rabbim veriyor ceza işte
  • klasik cahil cühela kıymet bilmez ahmak Türk kızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    Hocam millet sizin gibi değil işte, bir mezhep yüzünden kutuplaşıyor insanlar. Saçmalıktan başka bir şey değil.
  • Arkadaşlar bişey belirtim de alevilik ve günümüz sunni geçinenler çoğusu musluman değil bunu belirtim çünkü tağutu reddetmiyorsunuz Allahtan başkasını hüküm veren olarak seçiyor hakimiyeti Allahtan kula veriyorsunuz genel olarak bir musluman herşeyden önce zina etmez bu kız zinakar sende zina etmişsin belki normal zina değil ama nikahsız dost hayatı yaşamışsın Allah sanada hidayet versin çünkü islamda alevilik diye bir mefhum yok alevilik karman çorman bi kültür ve ayrı bir dine dönüşmüştür. Sen gerçek musluman görmemişsin eğer görsen günümüz muslumanım diyrnlerin musluman olmadığını anlarsın. Herşeyden önce namaz ve oruçtan önce bir kişi tevhidi bilmiyor şirk koşuyor akidesi bozuksa tağutu tüm putları küfür sistemlerini reddetmiyorsa o kişi musluman olamaz. Bundan sonraki hayatını her an ölücekmiş gibi muslumanca yaşa Allah kuranda ismimizi musluman olarak nitelendirdi öyleyse musluman gibi davranalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Updateman -- 15 Ağustos 2019; 19:2:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayat kısa safralarla vaktinizi harcamayin derim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki kurtulmuşsun bu tarz insanlardan hayır gelmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hata sende. Fazla iyilik maraz doğurur. Kadın-erkek gibi düşünme bu işleri. İnsan olarak düşün. Ne Erkekler veya Kadınlar asla bu kadar ilgi hak edecek varlıklar değil. Yalama olmuş sizin ilişki o yüzden bu hallere gelmiş. Hep veren taraf olursan böyle. İnşallah az zararla çıkmışındır mali yönden vs.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Benim bir sürü alevi arkadaşım var bizlere 10 basarlar ahlakta sevgide işte güçte. Keşke onlar kadar olabilsek...
  • Yav he he
    Zerre ikna olmadim.kesin cbs

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    alevileri ben de sevmem allah korusun onlardan
    hahhhahha Allahın zibidisi yaaa alevilerin de çok umurundaydın sen be gonzilyos, sen bu fikrini zikrettin ya, naapsınlar onu da de, çıksınlar mı mezhepten, gonzevi mi olsalar acaba? senin yolundan bulurlar mı cenneti?
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    Fetva da geldiğine göre herkes dağılabilir gençler...
  • bak başkan karı milleti böyle tamamen şeytani.şimdi sevgili oldugun kişi ile de aynı şeyleri veya benzer şeyleri yasamayacağın anlamına gelmez.onu da terket ve bırak bu evlilik düşüncelerini kafandan.hayatını yaşa.diğer ayrıldığın çok çok ısrar ederse çağır bir yere çak gitsin.
  • Erkeklik ve insanlık gururun varsa, şunun üzerine kızı komple hayatından çıkarman lazımdı; ''Yok ailen bana bu altını mi değer görüyor incecik almışlar''
  • Erkek askere gitmeden etraflarındaki akbabalar ses çıkartamıyorlar. Askere gittiğinde de fırsatçılar üşüşüp ailesinin veya kızın aklını çeliyorlar. Sonra da zincirleme bir reaksiyon gerçekleşiyor. Ama bunun sebebi ailelerin açgözlülüğü; kızlarını üç kuruş fazla malı olana verme sevdası, onlara göre ailenin parası ne kadar çok ise o kadar mutlu olur kızları...! İnce bilezik yüzünden sorun çıkartan da aynı kız , pahalı eşya isteyen de aynı kız. Zor duruma düşünce pişman olan gene aynı kız, hiçbir şey sahip olduğun mutluluktan değerli değildir. En başından iki genç evleniyorsa bunu aile kurmak için yapıyorlar; aile için çocuk şart değildir, tuzu biberidir. Bildiğin ailen artık 2.nci derecedir(her iki taraf içinde) her zaman ailendir orası ayrı. Yeni ailen için para kazanıp bir şeyler sahip olmak için evleniyorsunuz. Birbirinizi zor durumda bırakmak için değil! Eşya bakmaya gittiğinde bu daha uygunmuş bunu alalım daha çok eksiğimiz var demiyorsa o insanla evlenme! Özetle; altını ,eşyayı ,malı ,mülkü herşey sanan insandan uzak dur. Sevdiğin kişi ;sen yanımda ol başka bir şey istemiyorum, demesini bilmeli ve lafta kalmamalı...!

    Not: Ben evli değilim ama evlenmeme sebebim bu yaşananların bana da olacağını bildiğim için. Ayrıca çok fazla sorumluluk ve birikim istiyor. Allah rızkını verir, diye çocuk yapmak saçmalığın daniskası. Bana göre çocuk yapmadan evvel maddi zeminini hazırlamak gerekir; Banka da ne olur ne olmaz diye ayırdığınız, enaz asgarî ücret kadar bir gelir gerekir. Eşinin de çalışıyor olması ,aynı kültür ve düşüncede olması benzer bir birikimi olması lazım. Bu yüzden muhtemelen çocuk sahibi bile olamayacağım ama ne yapalım, Avrupa'da yaşamıyoruz elden bir şey gelmez..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 15 Ağustos 2019; 15:59:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • csb...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.