Şimdi Ara

6 Yıllık İlişkim Bitti 1 Hafta Sonra Başka Bir Erkekle Elele Yakaladım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Üzüntülü sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. 4.5 yılı uzak olmak üzere (o izmir'de ben istanbuldaydım) 6 yıllık ilişkimiz malesef bitti. Hiç bitirmek istemesemde bitti. 3 Hafta önce tek taş bakıyorduk evlilik için. 6. Yıl dönümümüzde (haftaya) evlenme teklif etmeyi planlıyordum. Şöyle anlatayım olayı.

    Üni de oda arkadaşlarımızın sevgili olması dolayısıyla tanışmıştık. (Geçen ay onlarda evlilik teklifi muhabbeti oldu.) Daha sonra yazışmalar vs ben izmire gittim o istanbula geldi 2 şer 3 er gün kalmalarla mezun olana kadar yürttük süreci. Okulu bitince İstanbul'a geldi ben zaten üniyi istte okuduğum için burada başlamıştım işe 1.5 senedir İstanbulda'ydı.

    Özel günlerinin olduğu dönemlerde genel olarak kavga ediyorduk. Genel olarak geçimsiz birisiydi bunu ailesi dahil söylüyordu sürekli beni azarlıyordu ve bencil birisi idi ama bende sütten çıkmış ak kaşık değilim tabi. Şakanın dozajını kaçırdığım zamanlar oluyordu, yapım itibari ile pek ilgi göstermiyordum anlattıklarını dinlerken sıkılıyordum vs. O da baskın bir karakter olmaya çalışıyordu bende. Bu yüzden çok kavga ediyorduk.

    2.5 Hafta önce cuma günü (10 Şubat ) akşam yemeği için kızın evine gitmiştim yedik yemeğimizi özel günündeydi yine ben sakin davranmaya çalışıyordum kahve vs yaptım ev işlerine yardım ettim biraz, bu yine gergindi. Yatağına soğuk diye girmiştim ama kıyafetlerimle girdiğim için haklı olarak kızdı tabi. Ama güzelce söylenmesi var sürekli azarlanarak söylenmesi var. Neyse...

    Son 2-3 aydır özel günlerinde artık hissedilir derecede kavga ediyorduk ve ben bu durumdan sıkılmıştım. Ve azarı da yiyince tabi dedim ki her özel gününde böyle olacaksak ayrılalım dedim ve çıktım kendi evime geldim. Onun üstüne tartışmadık bile.

    Öğleden sonra 2-3 gibi uyanıp (11 Şubat) bir iki konu konuştuk ve sonra dedim ki sen mutlu musun ilişkimizden? O mutlu olduğunu söyledi dün benim üstüme çok geldiğini gergin olduğunu söyledi özür diledi. Ben salak gibi sürekli ayrılmak istediğimi her özel gününde böyle olduğunu her ayın bir haftasını böyle geçiremeyeceğimizi ve sürekli kavga ettiğimizi söyledim. Bu ikna etmeye çalıştı baya beni ben sonradan okuyunca hakkaten dozajı kaçırmışım, konuşmanın çeşitli yerlerinde 4 defa bitirelim demişim halbuki amacım gözünü korkutarak artık evlilik teklifine gidecek ilişkimizi sağlamlaştırmaktı. Konuşmanın bir yerinde zaten sürekli mutsuz olmadığımı ama bu özel gün dönemlerinden sonra kendi toparlaması da vakit aldığı için 1 ayın yarısını neredeyse kavga ederek geçiriyoruz diye düşündüğümü söyledim.

    Bir iki gün daha pek sıklıkla olmaya ngörüşmelerimiz oldu. Biraz düşünelim vs dedik. Bu 2 gün sonra (15 Şubat) akşam beni görüntülü aradı konuştuk ben yine çok takmaz vaziyetteydim yapım böyle filan dedim normal her zaman yaptığımız bir konuşma gibi düşünerek bu sonra baya ağlamış düşünmüş. 16 Şubatta yazdım cevap vermedi. 17 Şubatta yazdım konuşmak istemediğini söyledi. Konuşsakta benim için birşey değişmeyecek dedi. Bitirmek isteğini söyledi ve 2-3 gün hiç konuşmadık. Ben ev arkadaşıyla filan konuşuyorum tavsiye alıyorum nasıl yapalım napalım. Ev arkadaşı sürekli unutma tavsiyesi veriyordu. Ki kendisi saolsun birkaç defa kavgalarımızda bizi barıştırdı da. Tabi o kavgaların hiç biri ama bu boyutta değildi. Ufak tefek yine boş yere büyütülmüş mevzulardı. Ve bu hali beni şaşırtıyordu.

    Olay bundan sonra asıl. Ben tabi sabah günaydın mesajları yatarken iyi geceler mesajları gelmeyince kıymetini anlamaya başladım. Hakkaten derler ya sevdiklerinizin kıymetini kaybedince anlarsınız diye. İşte o zaman dank etti. Hayatımın merkezine koymuştum tabiki 6 yıl olmuş ne olacaktı. O yazmayınca ne yazan var ne eden arkadaşlarımdan yavaş yavaş uzaklaşmıştım zaten gün aşırı yada 2 günde bir yüz yüze görüşüyorduk yemek yiyorduk biyerlere gidiyorduk. Nadir görüşüyorduk diğer arkadaşlarımızla.

    Ben dayanamadım ve pişman oldum. Çünkü sahip olduğum hayatımın merkezindeki tek şeydi. 6 yılımı paylaştığım evlenme teklif etmeyi düşündüğüm kızı tüm zorluklarına rağmen kaybetmek istemedim. 2 adet A4 kağıdını dolduracak şekilde ne kadar pişman olduğumu defalarca özür dileyerek, artık onun istediği gibi birisi olacağımı, hayatıma sadece onun değer kattığını, geçmişte nasıl güzel eğlendiğimizi halbuki hayatımızın BİZ olduğunu anlattım ona (20 Şubat) . Sonuna da sevdiği sanatçıdan bir şiir ekledim. Lütfen düşün hemen birşey söyleme dedim. Ve 3 gün sonra yazdı. Seni daha fazla üzmemek için görüşmek istiyorum. Cevap vermedikçe beklenti içinde olmanı istemiyorum dedi. Yazışından zaten olumsuz olacağı belliydi...

    Ben tabi bir heycanla 14 şubatta veremediğim hediyeler, çiçek vs aldım gittim buluşacağımız avmye. Tarih 23 Şubattı. Elimde hediye poşeti, çiçek kaban atkı vs derken oturdum bir yere. Çıktı yemek katına gördüm bunu aramadım. Whatsapttan yazdı geldim diye aradım şurdaydım dedim. E o zaman niye oturuyosun gelsene dedi sert bir ifadeyle. Neyse dedim olum boşver ılımlı ol. Gittim yanına surat zaten 5 karış. Ne sarılma ne öpüşme ne tokalaşma... Niye aldın ki hiç gerek yoktu dedi. Oturduk bir yere sonra çorba içti bende bişeyler söyledim yiyemedim.

    Ben ilişkimizi düzeltmek istediğimi aslında zaten bunu düzeltmek isteğim için bu şekilde söylediğimi ilettim. Fakat ama bu aşırı derecede katıydı. Birbirimize saygımız yok, benim sevgi azaldı artık istemiyorum dedikçe benim gözlerim doldu tabi. Daha fazla uzatmanın anlamı yok dedi. Zaten evlensekte mutlu olamazdık dedi zaten kafasında bitirmişti yani. Ben tabi onu hala çok sevdiğimi hatalarımı anladığımı düzeltmek istediğimi vs söylüyorum ama nuh diyor peygamber demiyor. Dedi zaten ben bu kadar ısrar edince bişey değişmeyecek yorma kendini. Kalkalım dedi çiçeği almak istemedi. Ben aldım verdim tekrar en azından çöpe atarsın al dedim.

    Ayrılırken yine ne bir sarılma ne bi helallik isteme vs yine bişey yok. Benim gözler iyice doldu tabi seni çok seviyorum lütfen düşün dedim. tamam düşüneceğim dedi (beni kırmamak için heralde). Sonra sahile gitmiş biraz ağlamış filan eve gitmiş ordan. Benim kötü olmama üzülmüş. Çünkü kendisi zaten kafada bitirdiği için gram üzüntü duymuyordu. Tabi bunlar ev arkadaşımın ve onun ev arkadaşının (bunlar çiftler daha öncede söylediğim gibi) söylediği şeyler.

    O gece ben bunu aradım çok kötü olduğumu söyledim yine aynı şeyleri ağlayarak vs söyledim. Çok kötü olmuştum normal zamanda ruhsuz ben Kızın arkasından ağlıyordum gururumu hiçe sayıp. Bu yine çok katıydı istemiyorum konuşmak dedi kapattı. 2 -3 kere aradıysam da cevap vermedi. Ben whatsapttan kıymetini 1 hafta da anladım burnum yeterince sürttü ben aslında mutluydum vs dedim. Güzel bir de fotoğrafımızı atarak lütfen bu güzelliği harcama ikinci bir şansı hakediyoruz filan dedim. Lütfen beni zorlama, görüşürüz filan yazmıştı yat dinlen yazmıştı. Yine hala 23 Şubat akşamı.

    Bende diyorum ki 4-5 gün sonra bir mesaj atayım fikrini sorayım olumsuzsa da unutmaya çalışayım.Tabi bu tarih aralarında arkadaşlar hem unutmam gerektiği ile ilgili tavsiye veriyolardı ama ben seviyordum o yüzden gönül ferman dinlemiyordu.

    Kızın işyeri buluştuğunuz avmye çok yakındı. Öğlen yemeklerine de oraya gidiyorlardı arkadaşlarıyla. Bi keşif yaptım o burdan çıktı buraya gitti vs diye avm nin girişinde bekledim. Öğlen arası geldiler. Yanında bir arkadaşı(erkek) ve bizim kız. Tarih 27 Şubat.

    AVM ye girerlerken ben cepheden izlediğim için zaten erkek kızı kapatıyordu net bişey göremedim. İçeri de girip izlemeye cesaret edemedim çıkışlarını bekledim. Bunlar çıktı baya dip dibe gidiyorlardı. Arkalarından farkettirmeden takip ettim ve yakınlaşınca gözlerime inanamadım. Bunlar elele tutuştular. Telefonu çıkarttım hemen fotolarını çektim dayanadım çok kötü oldum. Tam işyerine gireceklerken geri döndüm sonra dedim ki fırsat bu fırsat dön geri. Bağırdım arkasından kızın döndü baktı. Aramızda 3-4 adımlık mesafe şok oldular. Dedim çocuğa sen kimsin. Ben arkadaşıyım dedi. Biz konuşcaz müsade eder misin dedim, çocuk gitti. Direk içeri gitmiş heralde hiç görünmedi gözüme.

    Ben kıza soruyorum sebebi bu muydu. Bana bunu nasıl yaparsın. Adı ne, kim biliyo filan derken çok kötü olmuştum zaten. Ben ne kadar safım hala bir umut dönmen bekliyorum vs. Kız yüzüne bakacak halim yok bunu görmemeliydin filan dedi. Sen varken böyle bir şey yoktu dedi. Bitirdikten sonra oldu filan dedi. Gitmek istiyorum dedi. 2-3 adım attı dedim bişey söylyecem dur. Döndü geri 2 adım attım bende suratına tükürdüm şimdi siktir git dedim ve bastım gittim.

    Çok sinirledim çok üzüldüm, 6 senemi beraber harcadığım 2 haftadır döndürmek için ağlamaktan düşünmekten vs yorulduğum kızı başka bir erkekle el ele görüyorum. Çok acı be arkadaşlar...

    Sahilde biraz oturduktan sonra. Kızın babasını aradım ve dedim ki 3 hafta önce beraber yüzük baktığımız kızınız bugün başkasıyla el ele. Sorunlarımız vardı ama çözebilirdik o bunu istemedi ve 1 hafta sonra başkasıyla el ele gördüm dedim. 6 yılımı ben heba ettim. Kızınızı isteyecek kişiye söylemezseniz bu olanları 5-10 yıl sonra bırakıp giderse çok büyük hakka girersiniz. Bana yazık oldu başkasına yazık olmasın dedim. Ben kızınızı çok temiz duygularımla sevdim ama bunu o hak etmemiş bunu anlıyorum filan dedim. Sizde nasıl bir kız yetiştirdiğinizi görün dedim. Keşke tiyatro okutsaydınız çok başarılıymış kendisi dedim. Ben kızın abisinin düğününe gitmiştim. Annesiyle babasıyla tanışmışlığım var. Beni de beğendiklerini, ailemin gelip isteyebileceğini söylemişlerdi. Konuşurken defalarca özür diledim adamdan ama bunları söylemezsem içim rahat etmezdi dedim. Adam da bişey diyemedi üzüldü tabi.

    Tüm bu sürecin süresi benim kızın evinden kızıp ayrılalım diyip çıkarak başlayan ve başka bir erkekle el ele gördüğüm süre 17 gün. Dile kolay 6 yıllık ilişki bitirilip 17 gün sonra biriyle el ele tutuşuluyor. Tabi öncesi de vardır ortalama 10 gün sonra diyelim.

    Sadece ev arkadaşı biliyormuş kimseye söyletmemiş. Kendi erkek arkadaşına yani benim ev arkadaşıma dahi söyleyememiş. Kızın ev arkadaşı da beni teselli etmeye çalışıyordu bu süreçte. Bende garibim diyorum ki çözemeyeceğimiz bir sorun yok aldatma yok alkol uyuşturucu şiddet vs yok diyorum. Güven problemimiz yok diyorum. Başıma gelene bakın dostlar. 2 haftadır kendimi yedim bitirdim 3-4 kilo verdim. Çok üzüldüm defalarca ağladım.

    Kızı malesef hala seviyorum ama unutmam lazım bu saatten sonra dönse de ilerde bir gün yine bırakıp gitmeyeceğine güvenemem. O yüzden unutmam lazım.

    Bu arkadaş gruplarından bahsediyordu iş yerindeki. Başka bir şubeden gelmişler çok iyi anlaşıyoruz filan diyordu. Bir çift varmış. Çiftteki çocuğun kankası da bu çocuktu. Bizim kızda diğer kızla anlaşınca bunlar anladığım kadarıyla yakınlaştılar. Çocuk beni biliyordu çünkü bir defasında tiyatoraya gitme programı yaptılar benim yanımda yazışırken kız gelemem işim çıktı dedi. Çocukta kıza sevgilim izin vermiyor demiyor da işim var diyo demişti gülmüştük... Yani çocuğunda beni bilmeme ihtimali yok.

    Bu durumda sizce bunu kızın ve çocuğun yanına bırakmalı mıyım ? Çocukla konuşma şansımız olmadı yukarda dediğim gibi bırakıp gitti kızı zaten konuşcaz diyince.

    Kızın yüzüne tükürdük ailesine de durumu anlatıp nasıl bir kız yetiştirdiklerini anlattık bunlar zaten kız için yeterli diye düşünüyorum. Ama intikam için ona bazı süprizlerim de var.

    Ezel izliyorduk beraber eyşanla ilgili filan birşey yacağım görebileceği bir yere iş yerinin yakınlarına evinin oralara vs.

    Çocuk için sizce birşey yapmalı mıyım nasıl hareket edeyim tavsiye verebilir misiniz ?







  • Özet geç diyenler için. Evlilik teklifine giden 6 Yıllık ilişkimizin bitmesinden 1 hafta sonra kızı başkasıyla el ele gördüm ve yüzüne tükürüp ailesine durumu anlattım. Nasıl bir kızlarının olduğunu anlasınlar diye.

    Çocuk 6 yıllık ilişkimizi biliyordu. Sizce çocuk için bir şey yapmalı mıyız tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • Ne yapacaksınız hocam evli olmadığınız için yasa dışı bir durum ortada yok. Çok yazık olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Çok üzücü bir durum arkadaşım. Çok zor... İnsan tabiki şükrediyor. Evli olsa çoluk çocuk olsa daha kötü tabi.

    Ama kız benleyken çocuğa birşeyler beselmese bu kadar çabuk olmazdı. Karaktersiz çocukta duygusal boşluktan faydalanıp yürümüştür muhtemelen kızda zaten mantıklı düşünemiyor kabul etti heralde.

    Ama çok acı bir durum insanın sevdiğini başkasıyla el ele görmesi. Çocuk başka şubeden gelmişti il dışından ve 1-2 aya gidecek tabi eğer istanbulda kalmak istemezse yada bağlı oldukları şube çağırırsa filan. Bakalım o zaman ne olacak çok merak ediyorum...
  • forumda "ona asla güvenme" diye bir konu vardı, keşke okusaydın kardeşim.
  • Konuşurumda ban yerim geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum hepsini komple. 6 senelik yazmasan bu ilişki en fazla 6 aylık derdim. Çünkü birden bire saçma bir sebeple gerilmeler başlıyo ve ayrılık.İşin arka boyutu karanlık. Tüm sebep kızın özel günlerinde gerilmesi ve kavga ederek yıpranmanız mı.Bu bana saçma geldi. Bence iş onun istanbula gelip beraber takılmanızla başlıyo. Uzak mesafedeyken birbirinizi tam tanıyamadığınızı düşünüyorum. Gerçek ilişkiniz 1,5 sene önce başlamış. Isınamadı sevmedi veya iş evliliğe gelince yan çizeyim dedi kimbilir seni sadece sevgilisi olarak görüyodu evlilik düşünmüyodu bi anda çekti kendini.Ama bana kalırsa yanyana uyuşamadı senle. Yani sen bunu 6 sene gitti diye değil 1buçuk senem gitti diye düşün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/22OBaEQg0JM?t=57

    Hani diyor ya hakikaten inanırım diye.

    Dönüp seni seviyorum, seni unutmak için elini tuttum filan dese gerçekten inanırım o kadar safım...
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Dediğine göre ben mutsuzum diyince belirmiş aklında. O zaman sorgulamaya başlamış.

    Sıkıntımız kişiliklerimizin uyuşmaması. Ama oturup hakkaten biraz daha kadın ruhundan anlayan birisi olsaydım arada bir çiçek götürseydim. Söylediklerini can kulağı ile dinleseydim o da bana karşı bu kadar agresif olmazdı.

    Kızın suratına tükürdüm ama şuan döneceğim sana dese mantığım hayır diyor ama gönlüm evet diyor. Böyle de bir malım...
  • Pead kullanıcısına yanıt
    Özelden konuş be kardeşim...
  • Danykoku D kullanıcısına yanıt
    Sana hiç bi zaman dönmiycek. Yüzüne tükürmen de babasına şikayet etmen de çok yanlış. Kız onun kızı. Çocuğun senelerini mahvettin falan mı diycek kızına. O nasıl mutluysa arkalarında dururlar. Sen de kendini yıprattığınla kalırsın. Kız senle yanyanayken uyuşamamış hepsi bu.Okul zamanı gelip gitmelerle hayatın gerçek yüzünü anlayamazsınız. Onun için o seneleri hiç katma bu olaya.Mantıklı düşünsen belki daha önce sen ayrılıcaktın. Sonuçta mutlu pek bi anınız olmamış. Şuan bile hala kız dönerse seviyorum edebiyatı yaparak sadece kendini mahvediyosun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki iliskin yaklasik 5 yil once bitmis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 28 Şubat 2017; 21:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraderim benzer şeyler yaşadım. Ayrılık,kavga vb kötü olaylar. Aldatılma vardır çevremde olanlara inanamaz güvenemez oldum. Saçma bir nedenle gelip bitirdi aklıma gelen tek şey başka birisiydi benimde.



    Öncelikle şunu bil. Şu hayatta en değerli şey sensin,ailen. Yardım edebileceğim birşey varsa çekinme mesaj at. Derdini,sorununu anlayacak kişi bu tür olaylar sorunlar yaşayan kişiler olur. İster yüzyüze ister mesajla nasıl istersen.



    Üzülecek birşey yok o seni hak etmemiş. Gittiği yerden pişman olup dönecek ama sakın olumlu bakmayacaksın ona sakın diyorum bak. Bir kere gitti mi dönerse yine gidecektir. Kalıcı birisi olsaydı zaten hiç gitmezdi.



    Hayat bitmedi,kanser değilsin hayat öyle böyle devam edecek,etmelide. Etmezse sorun vardır,unutacaksın. Unutmak zorundasın o seni nasıl silip attıysa aynısını sende yapacaksın. Herşeyi sileceksin unutacaksın zor olacak ama bunu yapacaksın,yapmak zorundasın. Yeni kişiler çıkacak karşına. Ne evlilikler bitiyor 30-40 yıllık üzülme sakın dostum. Senin burada derdini,üzüntünü paylaşabileceğin arkadaşların olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha bu akşam bir lise arkadaşımı gördüm.



    Genç yaşta evlenip eşi okulunu bitirsin diye istanbula taşınmışlar,onun için okulunu dondurmuş.Çok maddi sıkıntılar çekmişler eşi okuduğu o ise orada burada ne iş bulup çalıştıysa.



    6 yıl evli kalıp boşanmışlar,çocuk okulunu biterememiş.İşçi olarak çalışıyor bir yerde kendi memleketine dönmüş.



    Önce kendinizi düşünün.Çocuk çökmüş benle aynı yaşta ama daha yaşlanmış gösteriyordu yaşadıkları çok yıpratmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başına gelenlere üzüldüm, 6 sene de olsa 16 sene de olsa insan tanıyamıyor hocam. Sal gitsin, senin yerinde olsam babasını aramazdım, direk herşeyi kesip atıcaksın ki senin kadar duygusal hiçbir zaman olamadım. Hiçbir zaman bi kadını arayıp ağlamadım dil dökmedim dön demedim, demem de. Bana da böyle yapılmasını istemem. Kimse kimse için bu duruma düşmesin. Olur, yapacak birşey yok.
  • Vajinası olanın dini olmaz bu lafımı sakın unutmayın. Hakaret olarak da algılamayın ama bu iş böyledir. İstersen dünyanın en masum kızı olsun ilgisiz kaldığını hissettiği an eğer yakınında ona değer veren başka bir erkek varsa kesinlikle ama kesinlikle ona eğilim gösterir. Bu iş böyledir. Ayşe de böyledir fatma da böyledir ananeniz de böyledir kız kardeşiniz de böyledir. Budur yani lamı cimi yok. Önemli olan erkeklerle arasında olan mesafeyi korumak ve ilgi göstermektir. Ateşle barutu yan yana koymamaktır. Ben inancı bol bir insan değilim, namus takıntım da yoktur. Ama bu iş böyledir. Kız milleti aldatır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken utandım ikinizden de, lütfen üremeyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 senelik çiftler ayrılmayı değil yüzük takmayı konuşurlar. Başta sen sonra da o devamını getirmiş. Keşke babasıyla yüzyüze konuşsaydın bu meseleyi düzeltecek arkadaşlar değil aile olur anca. Eğer görüşebiliyorsan kız olmadan ailesiyle görüş ve halini anlat onlara. 6 yıl bu kadar saçma, hatta ortada sebep yokken bitirmek çok koyar adama.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimden neler dedim kıza...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vikingler kulubune yeni uye daha eklenmis

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.