Şimdi Ara

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
21
Favori
123.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÖmerDönmez W5B5H Ö kullanıcısına yanıt
    Benim kuba bluebird de yakıyor 3.5 lt 80 90 km anca gidiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÖmerDönmez W5B5H Ö kullanıcısına yanıt

    Rodaj sürecinde olduğu için net olarak hesaplamadım ancak motoru aldığımda içinde yarım depo kadar benzin vardı. Sonra ben 3 litre kadar koydum fullendi. Tekrardan bi 3 litre daha koydum ve şuan da yarı depodan biraz fazla yakıt var içinde 130 km deyim. 500km bakımında Kayış, Buji, Buji başlığı ve manifold contasını değiştirip limitör iptal ettireceğim. Bunları yaptıktan sonra her anlamda daha iyi olacağını düşünüyorum motorun.

  • takıntım kullanıcısına yanıt
    Demekki fabrika verileri hikaye

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düşünen herkese 50cc öneririm. Alacakları modeli iyi araştırıp alsınlar sadece. Sigorta dan muaf olması çok yoğun trafikte kullanmayanlar için bulunmaz nimet.. Bir arkadaşım 125cc scooter için küçük bir ilde ikamet ediyor 2300 civarı sigorta ödemiş.

  • ÖmerDönmez W5B5H Ö kullanıcısına yanıt
    Benimkinde sıkıntı var bence 120 130 km yapanlar var forumlarda. Ama benzin deposu 5.5 lt yazıyor fakat 3.50 lt max .kullanılabilir Çünkü depo yayvan ve benzin arkaya yatıyor yayılıyor bu yüzden dibine kadar kullanamıyorsun benzini

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CesurKavimlerinEfendisi kullanıcısına yanıt

    Valla sana %100 katılıyorum. Bende A ehliyet var l, koşa mesafe kullandığım için 2019 dan beri 50cc kullanıyorum. Sigorta ve mtv ye vereceğim yıllık para 1 yıllık benzin ve bakim masrafima gidiyor...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

    3 ay kullanılıp satılır muhtemelen dediğin için benim tecrübe ettiğim motorlardan bluberry, blubird ve revival i öneririm. kasası büyük olsun dersen cappucino, bitter


    50 cc lerde ne alırsan al hepsi aslında aynı motor a ve özelliklere sahip, RKS bir model çıkarıyor adı street diyelim ki, aynı kasayı farını sinyalini değiştirip kuba mokka diye çıkarıyor, yuki alıyor karbüratörünü değiştirip yanlarına led koyuyor strawberry diyor, arora alıyor aynı kasayı tüm aksamlara ek anahtarsız çalıştırma koyuyor diyorki price :)


    o kadar çok model varki her ay farklı bir model çıkarır oldular... bu nedenle 3 ay sonra satıcaksan eskiden gelen ana modellerden birini al, kullan 1 günde sat gitsin :)


    hayırlısı olsun senin için şimdiden...

  • volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    Bunlarda trafik sigortası zorunlu mu? Değilse bile ne kadar tutuyordur, fikriniz var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar neden çok anlam veremedim ama 50cc forumunda zaman zaman yakıt tüketimi mesajları uçuşuyor,


    bakın ben 2 sene kadar PCX 125 kullandım, tek kişi bindiğimde ve 80-90 ları geçmediğimde tüketimim 100 km de 2 litre idi, eğer dip gaz 110 la gider, yada arkaya artçı alırsam o zaman yakıt tüketimim 4 litreye de çıkardı...


    şimdi siz 50 cc hadi 80 cc bir motorla 9.000 devirde gidiyorsunuz ve 100 km de 4 litre yakıt tüketiyorsunuz ki bu bence çok fazla ama düşünmek lazım araba kullananlar daha rahat anlıyacaktır. arabanızı 5 bin devirde yarım saat kullanın bakın bakalım o yarım saatlik kullanımda yakıt tüketiminiz 100 km de ne olmuş....


    Gelelim bugün son dakika benim sabah bu mesajları görüp yaptığım hesaplamaya;


    Sabah 2022 kuba bluberry ile evden çıktım depo tek çizgi vardı, 50 TL lik yakıt aldım, yaklaşık 80 km yol yaptım, depo çizgim aldığım yere geldi yani sanıyorum 10 km daha giderim. AMA 60 km ile E5'de uzun yol yaptım yani 20-25 km gittim durdum, sonra 30-35 km gittim durdum sonra tekrar 20-25 km gittim ve bunu dur kalk çok yapmadan ve motoru dip gaz zorlamadan 60 km hızda yaptım. (bazen sollama da 80 e kadar çıktım tabiki)


    benim motorum da bando kayış, nkg buji, performans bagaları ve anlas lastik var.


    sabah yakıt aldığımda 1 litre 23,40 dı galiba, yani benim motorum 100 km'de 2,70 litre yakıt harcıyor hadi 3 litre diyelim. km de 65-70 kuruş yakıyorum. 09 Haziran yani bugün verisidir. :)


    Not: valla ben yılda 2.000 km yol bile yapmıyorum. bu nedenle 4 litre de yaksa benim 50cc için yine bedava niye derseniz 125 lik bir motor alıp 3.000 tl sigorta yaptırsam ve 300 mtv ödesem 3.300 TL alır almaz devlete uçmuş olacak... ben o parayla 1 yıl benzin alıp geziyorum, hatta o para ile bakımlarını bile yaptırıyorum... birde benim bakış açımdan bakın olaya ve takmayın kaç yakıyormuş, neymiş, arıza yapmasın, yolda bırakmasında varsın yaksın :) zaten o para sizin cebinizden çıkacaktı diye sayın...



    sevgiler, herkese sağlıklı günler...





  • thelordof kullanıcısına yanıt

    bunlarda trafik sigortası yok, yaptırsanız da geçerli değil, bu nedenle bir fiyat da araştırmadım ama bugün en basit bir motor sigortası yaşa ve ehliyet yılına ve ile göre değişken olarak 3.000 TL civarındadır sanıyorum.


    ayrıca mtv de yok bunlarda :)


    sıfır araç gibi 3 yıl sonra muayene yaptırıyorsunuz devlete ilk ödeme o zaman :)

  • volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mondial turismo 50 CC ama 80 lik yapılmış 300 km 28 bin TL
    Royal 50 CC 20 bin TL aynı km ikiside ayni 3 aylık motorlar
    Hangisini tavsiye edersiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar wing50 motorum var dün bando yeşil kayış taktım s19 kodlu 669x18x30 yerli üretim başka hiç bir işlem yapmadım motora 2 kişi biniyoruz dik bir bayır var hep çıktığımız eski kayış işe 11 km hızla çıkıyorduk kayış değişiminden sonraki gün baktım 8 km hıza düştüm neden böyle oldu zamanla açılır mı motor acaba ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Youtube da Ruhi Usta diye bir Usta var , 50 cc motosiklet ,modifiye , Cin markasi vs vs hakkinda bir cok degerli videolari var 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuki hammer 50 cc sahibi olan varsa telegram grubumuza davetlisiniz:https://t.me/yukihammer50

    Bir de gruptan bağımsız olarak ben 50 cc lik motoru 80e çevirttim daha doğrusu bayinin dediğine göre bana zaten öyle vermişler fakat bunu nerden anlarım? Nasıl doğrularım motorun 80 cc olduğunu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Bende 50 cc almak üzereyim. Cappucino vs arora mojito vs kuba bluebird arasında kaldım. İlk motorunuz olacak. 90 km de bluebird buldum 34 binliral. Cappucinolarda 50 60 bin seviyelerinde. Sizce hangisi alınmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydam kullanıcısına yanıt

    Hız olarak çok bir fark yok, bluebird daha küçük yapı olarak capp lar baya geniş büyük, ben bluebird kullanıyorum şu anlık memnunum ama capp ın dış görünüşü daha iyi bide piyasası daha iyi galiba satmak isterken.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kuba bluebird motorumun arka çanta kısmına cappucino motorun arka çantasını takmak istiyorum. Olur mu sizce? Alt bağlantısı olur mu yani
    50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,
    Yazlık yerde iki ay kullanıp sonra satacağım bir motor arıyorum. Sıfır da olabilir, ikinci el de. Hangi modeli tavsiye edersiniz? İkinci el için maksimum kaç yaşında, kaç km de motor bakayım?
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,


    Evim ile iş yerim arası 1.5 km hergün araba ile gidiyor geliyorum. Öyle trafik olan bir yer değil. Bugün bir arkadaş motor tavsiye etti. Ama ben hayatımda motora binmedim O yüzden hiç bilmiyorum nedir nedğildir diye

    Bir de şöyle bir durum var bkaldığım binada açık otopark var koysam kesin çalarlar gözüyle bakıyorum. Ben de şöyle düşündüm dairemin hemen yanımda dışarıdan açılan elektrik soketi de olan kilerim var büyükte boş boş duruyor. Oryaa çıkarabilirsem çok daha güvenli olacak. Birde Elektrikli olursa direk şarj edebilirim orada. Fakat ikinci katta olduğum için asansör ile çıkarmam gerek oranın eninini uzunluğunu net bilmemekle birlikte uzunluğunn 170 cm civarlarında eninin 120-130 olduğunu düşünüyorum.

    Bu şartlar doğrultusunda bana elektrkli mi benzinli mi motor tavsiye edersiniz? Ucuz yollu kredi kartı ile alabilirsem çok güzel olur ve vespa tarzı olursa tadından yenmze açıkçası:)

    Biraz inceledim Apachi Evo falan var ama hiç bilmiyorum neye dikkat edilir falan..

    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler





  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.