Şimdi Ara

50cc SCOOTER FİKİRLEŞME PLATFORMU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
21
Favori
123.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • peocawe kullanıcısına yanıt

    subap ayarı için erken bir km değil mi? işin uzmanı bir usta yapmadıysa sürekli arıza verir durur bnundan sonra

  • anyhill kullanıcısına yanıt

    hocam komik gelecek ancak sıfır motorda ikinci kez üst kapak degisti (yerseniz). servis daha once ust kapak degiserek problemi cozdugunu soylemisti, 200-300km sonra stop sorunu yeniden baş gösterince mecburen subap ayarı yaptirdim çünkü bu konuda hicbir bilgim yok, yonlendirmeler sonucu herhangi bir ustaya goturdum. sorun cozulmeyince tekrar servis yolunu tuttum ve yine ust kapak degismisler ancak soyle sacma bir durum var: servisteki usta bir onceki kapagın dandik oldugunu, simdi farklı bir marka kullandıgını ve sorunun tekrarlamayacagini iddia etti (sanki bir öncekini kendi takmamis gibi). velhasılkelam 300km'dir biniyorum motora, saat gibi calisiyor. ilk degistigi zamanlar durdugumda devir düsüyordu, tedirgin ediyordu ancak bu ikinci kapak degisiminden(!) sonra rolanti de saat gibi calismaya basladi motor da saat gibi calismaya basladi. bakalım bi 100-200km sonra ne olacak.

  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    yukarida yazdigim gibi servis sorunu simdilik cozdu hocam, eger tekrarlamazsa su an icin her sey gayet olmasi gerektigi gibi calisiyor. yakiti da artık shellden almaya ozen gosteriyorum hep aynı subesinden. sadece bugün petrol ofisinden almak durumunda kaldim.

  • Arkadaşlar 50 cc motor bakıyorum da
    Arora freedom fabrika cıkıslı 80 cc olan bi model buldum
    43 bin tl yazları eşimle gezmek icin kullanıcaz toplam 110 kilo oluruz sizce hangi model alınır
  • RapGood kullanıcısına yanıt

    Selamlar, 2 kişi ağırlığınız çok değil o nedenle özellikle geniş kasalı modellerden önermiyorum... Ticari amaçla binmeyeceksen hoşuna gideni al, ben öyle yapıyorum.


    Eşinizle en çok bakınca hoşunuza giden modeli alın, bunların hemen hemen hepsi aynı motor a sahip ve çin malı :) kalite çok farklı değil... 500 km sonra gider kayışını, bujisini vs değiştirirsin, yağını 1000 km de bir değiştirirsin onun dışında her an heryeri bozulabilir, bozulunca gider yaptırır kullanmaya devam edersin, belki de hiç arızalanmaz, 5-10 bin km kullanırsın :)


    geniş kasa olsun dersen örneğin : arora cappucino, RKS bitter, Yuli Mojito gibi 125cc kasası olan modeller var


    alayım çok bekletmeden satayım dersen, kuba bluberry, blubird, mondial revival gibi uzun süredir kasası satılan modeller var... gidip bunlara bakın...


    birde her yıl çıkan birçok isimde model var, 2. sene olmuyorlar onlara da bak ama satarken hızlı satamazsın. ona göre düşün...





  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.