Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.013
Cevap
346
Favori
519.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LE10 L kullanıcısına yanıt
  • mop yaptırırken hazneye sudan başka birşey koymuyoruz, anladım,

    farklı uygulama yapan var mı?

    mesela yüzeye temizlik malzemesi püskürtmek, ya da mopa sürmek vs..

    zemin tüm parke..

    bir de tek mopla tüm evi mi moplatıyoruz..

    shermann 2 yedek mop yollamış, ara ara cihazı durdurup mopu değiştirip devam ettirsek sorun olur mu?

    mop çamaşır makinesinde yıkanır mı?

    (henüz mop yaptırmadım.)


    ekleme: bir de shaggy halıya çıkamadı, çözümü bilen var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 11 Ekim 2021; 17:24:26 >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    4 gündür kullanıyorum mop değiştirme sorunuza cevap verebilirim bütün evi moplattım her odadan çıkışta robotu durdurdum mopu yıkayıp tekrar taktım hiçbir sorun olmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüzeye kimyasal sıkmanız dozunu ayarlayamazsanız robotun patinaj çekip haritada kayma yapmasına veya görevi durdurmasına neden olabilir. Yine çok yoğun damlacıklar olursa yan fırça ama fırçada tozların balçıklaşmasına hatta hepa filtre gözeneklerinin dolmasına fana bile zamanla zarar verebilir. Dozu önemli hocam siz yinede

    çağrı merkezi ve WhatsApp numarasından 08503408989 firmaya danışın  

    " shermann 2 yedek mop yollamış, ara ara cihazı durdurup mopu değiştirip devam ettirsek sorun olur mu?"


    Olması gereken bu Hocam odalar arası geçişte kiri pisliği başka odaya taşımamak ve daha güzel temizlik için mop bezi değişimi veya bezin elle sabun kullanılarak yıkanıp sıkılıp nemli şekilde geri yakılması.


    Shaggy halım olmadığı için bir fikrim yok ama @oqi o tip bir halıya sahip sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Günaydınlar 360 S9 ile aranızdayım. Bir yıl kadardır s5 max almayı düşünürken birden bu ürünü almak zorunda kaldım. Biraz mecburiyet oldu ayrıntıya girmeyeyim. Ama ürünü iade edip tekrar s5 max için uygun bir fiyatı bekleme gibi bir şansımda var. Forumu baştan aşağı okuyamadım ama, s5 max dan pek bir farkı yok gibi okuduğum kadarı ile.


    Benim esas kaygım satış sonra hizmeti alamayacağım konusunda, sizlerin yazılarını da okudum ama genede bu konuda kaygım sürüyor.


    Ürünü dün 3400 TL den aldım s5 max dan 400 TL daha uygun diyelim. Benim kaygım esasında ürünün istediğimiz gibi çıkıp çıkmaması değil de hanımın neden bunu aldın diğerini alsaydın daha iyiydi laflarından dolayı :)))

  • Hayırlı olsun hocam


    S9 için;


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/145913363


    ''Benim esas kaygım satış sonra hizmeti alamayacağım konusunda, sizlerin yazılarını da okudum ama genede bu konuda kaygım sürüyor.''


    Burada hangi model için bu kaygınız var onu anlayamadım?


    Yani TR de hiç Resmi satış ve servisi olmayan ama kaliteli, dayanıklı olduğu genel görüş olan Roborock için mi? Fiyat / performans ürünleriyle TR de yetkili satış ve temsilcisi olan 360 için mi?


    Hanımlarla çokta zıtlaşmamak lazım :)))

  • soulforever kullanıcısına yanıt

    Bu gibi islerde Hanim sozu dinlemekte fayda var. :)


    Eski bir s9 kullanicisi olarak, buraya okuyup s9 alıp hata ettim bende zamanında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 12 Ekim 2021; 10:42:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. 360 s7 süpürge bu akşam ulaştı. Hemen oturma odasında ilk çalıştırmayı yaptım. Ancak yerden oldukça yüksek koltuğun altına belki 1 karış girdi hemen çıktı ve haritada oraya çizgi çekti. Akşam üzeri olduğu için lamba açıktı ve lambanın gölgesini kendisine sınır belirledi diye anladım. Bu kadar saçma mı davranacak yoksa ben mi acele edip kapattım robotu ?


    Diğer sorum da ilk harita çıkarırken sandalyeleri vs kaldırmak mantıklı mı ?

  • xxyzff09 X kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Koltuğunuzun altında sarkma olabilir mi? Bazen koltuk altı şilte bezi olan modellerde o bez sarkabiliyor. Geçemeyeceği bir engel var ise bu şekilde davranır robot. Ben robot kullanmaya başladıktan sonra fark ettim mobilyalarımın altında kusurları mesela. 3'lü koltuklarımdan birinin alt mdf yüzeyinin yarıya kadar ayrı yükseklikte yarıdan sonrasının ayrı yükseklikte olduğunu gördüm örneğin. Yıllar önce almış olduğum bir mobilya idi. Şimdilerde mobilya satın alsam ilk bakacağım yer altı olur 😄 O nedenle kontrol edin robotun gireceği eşyalarınızın altını.


    İkinci sorunuzun yanıtı evet mantıklı. Bu sayede daha kısa sürede ve daha düzgün bir harita elde edersiniz. Zira sonraki turlarda zaten sandalyeleri tespit edip, haritaya ekleyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 12 Ekim 2021; 20:9:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dizdar kullanıcısına yanıt

    Koltuklarım yerden 15cm yüksekte ve sarkma yok. Yarın hava aydınlıkken(lamba kaynaklı gölge yokken) deneyeceğim. Ama bu gölgeye bile takılıyorsa işim iş :(

  • xxyzff09 X kullanıcısına yanıt

    Lidarlı robotlar ışık kaynağına çok ihtiyaç duyma aksine yoğun güneş ışığında o bölgeye gitmeme eğiliminde olurlar. Siz robot koltuğun altına girmeden eğilip gözlemleyin nasıl davrandığını birde "koltuklarım yerden 15cm yüksek " demişsiniz tüm koltuk altlarında bu şekilde davranıyor mu yoksa bir koltuğa özel bir durum mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Gölgenin yoğun olduğu koltukta yaptı bu şekilde. Buna ek olarak perdelerim yerden 4-5 cm yukarıda, robot baya gerisinde kaldı perdenin hemen döndü. Çarpışma önleyiciyi kapatsam faydası olur mu ? Biraz daha cesur olur mu ?  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxyzff09 -- 12 Ekim 2021; 21:2:35 >
  • xxyzff09 X kullanıcısına yanıt

    Çok ilginç...


    Çarpışma önlemeyi kapatırsanız perdelere değerek duvar diplerine kadar girecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba. Biraz geri gitmiş olacaz ama kafama takılan bir şey var. Şimdi ben cihazımın bir şekilde iadesini alırsam yeni cihaz almayı düşünüyorum. Tabi radarımda 360 s7 s10 - mop pro 2 ve roborock s5 var. Lidarsız olması s10 ve mop pro2 yi cazip kılıyor. Roborock s5 ise tamam amiral bir model ama garanti konusunda düşündürücü.

    Neyse soruma geleyim. 360s10 ve mop pro2 arasında söz konusu dahi olamaz dedinizde forumu takipte ediyorum farkındaysanız ama bunların uçurum olan farkını bilmiyorum. Halı tanıma var benim bildiğim fark olarak. Başka ne var merak ettim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt

    Dostum selamlar, İkisi arasında kıyas yapılma sebebi fiyatlarının az çok yakın olması, S10 un ülkemizde cidden ucuza satıldığını bilmeni isterim robot daha satışa çıkmadan linkini vereceğim sitede ön satışa sunuldu bu şekilde fonlama sağlandı ve bu fiyat 519 Dolar buyrun linki , Sadece dolar kurunu TL ye çevirince bile ucuza alıyoruz üzerine vergileri eklemiyorum bile... O yüzden fiyat kıyası yapanlar yanılıyor bu robot kullandığı lidar teknolojisi ile pahalı bir robot.


    İkisinin kıyas yapılmasını doğru bulmadığım nokta da şu, ki ben hep denk robotların kıyaslanmasından yanayım. Birisi haritalamasını ve Nesne tanımasını dTof + Lidar ile yapıyor birisi Kamera ile yapıyor bu ikisinin kıyası olmamalı, kamera teknolojisi kötüdür demiyorum ama çok gelişmesi gerekli...





  • Musty86 M kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Bence robot süpürge alırken ilk önce servis desteğine bakmak lazım. Ben araç kamerası alırken 360 modelini tercih ettim sırf muhatap (sherman) var diye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Hocam doğrudur gömülü lidarın daha iyi olduğu ama bu müşteriyi ne kadar etkiler burası önemli. Birde halı tanıma güzel özellik fakat yine hitap ettiği kitle düşük bir kitle bence. Bir evde halı ya vardır, yada yoktur. Az halılı ev sayısı azdır bence. O kadar forumu takip etmeye çalışyorum ama ben bile gözden kaçırmışım bu farkları. Teşekkürler yinede.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

    Takdir sizin hocam   


    Biz bunu savununca, görüşümüzü beyan edince garip garip durumlar oluyor 

  • Musty86 M kullanıcısına yanıt
    Gömülü lidar yükseklik avantajı sağlar, dTof nesne tanıma avantajı sağlar dostum son kullanıcıyı baya etkiler yani ayrıca kameralı modellerin çoğu tek seferde harita çıkartamaz 2 3 kez tam ev temizlenmeli hele hele tek haritalı robotsa olduda haritanız kaydı silindi ne olacak 2 3 tam ev temizliği mi yaptıracaksınız bence sorun yok ama kullanıcılar daha pratiklik arıyor. Kısaca teknoloji farkları son kullanıcıyı baya baya etkiliyor. Halı tanıma konusunda bizim millet halı sever hemde en kalınını o yüzden bence kitlesi büyük ama halıda braketi kaldıramamak yolluk tarzı tüm koridoru kaplayan halılar için büyük sıkıntı. Gelişecekler elbet geçen yıl neydi bu yıl ne farklar uçuk.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.