Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.006
Cevap
347
Favori
518.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Temkinli olmayı, denek olmamayı (yeni çıkan cihaz riski) parayı zor kazandığımıza kabulüm ama Yeniye, Yeniliğe, İnovasyona karşı çıkmak direnç göstermek bence zaman kaybı!


    Orta yolu bulmak, gelecekle barışık olmak gerek.

  • Hayırlı günler. Bizde dün itibariyle 360 S10 la aranıza katıldık. Yalnız can sıkıcı bir şey oldu. Bugün salonu süpürürken kanepenin altına girdi, zorlandı ve üstü bayağı çizildi. Kanepeler tam sınırda, bazı yerlerine girebiliyor bazı yerlerine giremiyor. Ama ben ısrarla girmeye çalışmasına anlam veremedim. Bu çizikler konusunda nw yapabiliriz ve tekrar böyle çizilebileceği yerlere girmemesi için ne yapabiliriz
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü
    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ylmz_avsr48 -- 13 Ekim 2021; 11:37:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ylmz_avsr48 Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Ucu ucuna sınır olan yükseklikler robotun karar vermesi adına zordur. Yeni kullanıcıların en çok bu konuya dikkat etmesi gerekir aslında. Uygulamadan bu ve benzeri yerlere yasaklı alanlar oluşturarak cihazın o bölgelere girmesini kolaylıkla engelleyebilirsiniz. Başka bir çözüm ise eşyaların ayaklarını yükselterek o bölgeleri de temizlik alanına dahil edebilirsiniz.

    Çizikler için sticker vb. uygulamalar ile görüntüyü kamufle etmekten başka çareniz yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dizdar -- 13 Ekim 2021; 10:59:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ylmz_avsr48 Y kullanıcısına yanıt

    Hayırlı ve geçmiş olsun hocam.


    Robot sıfırken üzerindeki koruyucu jelatinleri en azından ilk haritalama ve devamındaki bir kaç haritalamada çıkartmayın diyoruz. Böylece robot hiç bilmediği bir mekanda daha az riskle haritalama yapsın olası bir iade durumunda kozmetik kusurua taklımasın gibi gibi...


    İnternette çeşitli ölçüler için koruyucu ve eğlenceli çıkartma/kaplama uygulamaları mevcut.


    Tam sınır gibi noktalarda dikkatli olunmalı + 1cm referanas alınmalı, olası halı inişi-çıkışı, zemindeki bombe veya eğim yada altına girdiği mobilyanın yere doğru çıkıntısı, bombesi, profili gibi durumlarda robot sıkışmasın kendine zarar vermesin. Hiç bir robot yükseklik ölçümü yapmaz, yükseklik için mevcut sensörleriyle denemeler yaparak öğrenir(makine öğrenmesi)

  • Çok teşekkürler hocam. 360 s10 için koruyucu çıkartma, kaplama, sticker vb.. şeyleri nerelerden bulabiliriz. Türkiye de daha çok yaygın değil gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ylmz_avsr48 Y kullanıcısına yanıt

    Hazreti Google dan hocam :)

  • Merhaba,


    Değişik bir problem ile karşı karşıyayım. Hızlı haritalama ile tekrar başlamak istedim. Haritalamayı yaptı. Yine gidemediği yerler oldu. Muhtemelen güneşten parlayan bir bölüm. En azından öyle gözüküyor. Bitirdim haritalamayı dedi. Yuvaya dönmeden manual olarak içinde bulunduğu odada haritalayamadığı yere götürdüm.


    Sonrasında sarja gitmesini istedim. Önce kendi etrafında hızlıca döndü, sonra kapandı açıldı ve haritayı tekrar oluşturmaya çalıştı. Tabii şarj istasyonunu bulamadı ve kaldı.


    Salonun yarısından öteye geçmiyor. O bölüme doğru giderken karşısında yere kadar cam var ancak camda tül kapalı. Tam daha sağlıklı bir harita çıkıyor diyordum hepsi gitti galiba.


    Öneriniz var mı ?

  • arastir kullanıcısına yanıt

    Sağlıklı bir haritayı hafıazay alabilmesi için yeni harita çıkar dediğinizde tüm evi tamamen veya hızlı haritalam seçiliyse her odaya girip ortlarına kadar gelip dönmesi, bunu tüm odalarda yapıp dock'una yerleşip haritayı kaydetmesi gerekir hocam.


    Gizli özne;


    ''Yuvaya dönmeden manual olarak içinde bulunduğu odada haritalayamadığı yere götürdüm.'' buradaki yuvasına dönemediği ve müdahale edildiği için robot o ana kadar olan harita verisini onaylayamadı, haliyle yeni görev verildi olarak algılayıp kayırtlı haritasıda olmadığı için sıfırdan haritalama denedi.


    Robot evinize yabancı hiç bir odasını köşesini eşiğini bilmiyor, tek bildiği tandığı pusulası olan Dock ünitesi o da yakınında değil uzay boşluğuna düştü yavuracak :)


    ''Salonun yarısından öteye geçmiyor. O bölüme doğru giderken karşısında yere kadar cam var ancak camda tül kapalı. Tam daha sağlıklı bir harita çıkıyor diyordum hepsi gitti galiba.''


    Yarısından ötesine geçmeme nedeni sağlıklı bir harita çıkaramamış olmasıdır. Önce tam bir harita çıkarmalı daha sonra 3-5-10 ve devamında her görevde haritasını revize ederek evinizi çok daha iyi tanıyıp, daha emin ve verimli hamleler yapacak.


    İlk haritayı çıkardıktan sonra; Gelişmiş işlevler / Çok katlı yönetim / listedeki sağlık harita ve haritaların maks. beş tanesine Kalbe tıklayarak favoriye almanız gerek.





  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Yorum için teşekkürler.


    Şimdi tekrar hızlı harita çıkardım. Salona normal temizlik için yolladım. Yine yarısından sornası yoktu. Gezerken kalan yarısını keşfedemedi.


    Yarıda durdurup uzaktan kontrol ile diğer yarıya geçirdim.


    Haritada ilerledi giderken. Ancak keşfetme olmadı.


    Ardından tekrar temizliğe başla komutu verdim. Kendi etrafında hızlıca döndü ve kendine restart attı.


    Ardından odanın ortasını bulmak ile ilgili bir ses çıktı ancak bulamadım dedi durdu. Gelişme oldukça paylaşayım.

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Tekrar merhaba. Bugün haritalamada daha iyiydi. Yalnız halı üzerinde çekiş gücü arttıran mod açık olmasına rağmen makinenin sesi halıda hiç değişmiyor. Normal olmayan bir durum mu ?


    Bir de siyah halım vardı. Süpürmesini nasıl sağlayabilirim ? Düşme sensörü kapatacak ayar bulamadım. Evimde düşebileceği bir yer yok kapatabilsem olur galiba ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxyzff09 -- 13 Ekim 2021; 19:38:35 >
  • xxyzff09 X kullanıcısına yanıt

    Halıda güç artış modu yanlış hatırlamıyorsam Standart ve Güçlü vakum gücü seçiliyken Halıya çıkınca En üst seviye moduna geçer hem uygulamada ekranın altına vakum modu tuş sembolü kızarır, en üst seviye sembolünü döner en önemlisi de fan sesinin bildiğiniz herkes tarafından fark edilebilecek şekilde artar.


    https://forum.donanimhaber.com/360-robot-supurge-c50-s5-s6-s6-pro-s7-s7-pro-s9-s10-kullanicilari-kulubu--146676523-173#147665118


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Ben sessiz modda çalıştırıyordum. Akşama denerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxyzff09 X kullanıcısına yanıt

    Sessiz modun amacı en az sesle işini yapmak olduğu için o modda fan sesisinin artması mantıklı olmaz hocam 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar @mali_bu16 ve @oqi hocalarım başta olmak üzere tüm forum. Uzun zamandır sınav/hayat koşturmacaso derken foruma uzak kalmıştım. Nasılsınız umarım herkesin keyifleri yerindedir.

    Benim s7ye dair yapıldığını hatırladığım ama benim yapamadığım bir durumla ilgili bilgiye ihtiyacım var.

    360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü 360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü

    Son dönemde kışlık halıları serdikten sonra benim s7 yukarıdaki gibi çılgınlarca çalışmaya başladı. Tabi bu durum şarjımın hiç hoşuna gitmiyor :)

    Tahminimce bu durum halı desenindeki koyu alanlardan kaynaklanıyor. Çünkü parkede hiçbir şikayetiniz yok. Şimdi soruya gelecek olursak. Ben bu düşme sensörlerini nasıl kapatacağım acaba?

    Altta bulunan dört şeffaf sensörü siyah elektrik bandı ile kapatmayı denedim ancak "asma sensörlerini kontrol ediniz ve beni güvenli bir yerde yeniden başlatınız." Tepkisini aldım 😂

    Bu sensörleri kapatarak dubleks olmayan evlerde sorunsuz kullanıma devam edebiliyorduk diye hatırlıyorum. Ancak nasıl yapacağımı bilemedim. Var mıdır bir fikriniz ya da buna dair bir post vb acaba?

    Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için ;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • bad_pearll B kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bu konuyu daha önce tartışmıştık. Oktay beyin mesajını paylaşıyorum. Kolay gelsin.


    https://forum.donanimhaber.com/360-robot-supurge-c50-s5-s6-s6-pro-s7-s7-pro-s9-s10-kullanicilari-kulubu--146676523-367#148826301

  • S9 ile ilgili bir sorunum var.
    Evim dubleks ve şarj standı sabit üst katta duruyor. Alt katı silecegim zaman sadece supurgeyi indiriyorum, uygulamadan alt katın haritqsini seçiyorum, problemsiz temizliğini yapiyor ve supurgeyi ilk biraktigim yere gelip duruyor. Buraya kadar sorun yok. Alt kat temizliginden sonra supurgeyi ust kata cikartip şarj standinin yanina koyuyorum, uygulamadan ust katın haritasini seciyorum ve şarja gönderiyorum. Supurge şarj standının onunden geciyor ama bi turlu sarz standini bulamiyor. Cihazi 7 aydir kullaniyorum, son 2 haftadir falan bu sekilde problemli. Oncesinde hic problem yoktu. Defalarca supurgeyi kapatip aciyorum, uygulamayi kapatip aciyorum yinede bulamiyor. Ne yapmam gerekiyor ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emesef -- 14 Ekim 2021; 15:25:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biostrike kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. Sorunu bu yönergeye göre ama yine siyah elektrik bandıyla sanırım çözdüm. Sanırım diyorum çünkü az önce yaptım artık çalışmamazlık etmiyor. Ancak süpürme işini şimdi deneyeceğim. Onun durumunu da yazarım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emesef E kullanıcısına yanıt

    İlk kez duyduğum bir şikayet mantık yürüterek benim başıma gelseydi ne yapardım diye sesli düşüneceğim;


    Haritanızda Dock'un olduğu bölge ve genelinde bir kayma, odanın başka bir odanın sınırlarına değme var mı? Harita bozulmuş olabilir.


    Robotu kapat aç yaptım dediniz.

    Ugulamadan sensöreli sıfırlamayın

    Robota önce Dock'un olduğu üst katta görev verin sonra alt kat görevi vererek sıralamayı değiştirin 1.üst/2.alt

    Uygulamayla (App) alakalı olacağını sanmam ama en sonlara doğru app'i telefondan kaldırıp tekrar deneyebilirsiniz

    Modemi kapatıp (+ menzil arttırıcı varsa) 5 dk fişten çekip kapalı tutun

    Robotun yan duvar sensörü + alt düşme sensörlerini hafif nemli bezle silin

    Dock ünitesinin IR okuma camını (robota doğru bakan siyah) hafif nemli bezle silin

    Dock'un fişini çekip bir süre sonra takın

    Bu sorunla karşılaşınca Robotu dock önü yerine direk elinizle dock'a yanaştırın (bir kereliğine) sonra sorunu tekrarlayacak mı gözlemleyin


    Enson çare Robota reset / app tekrar kurma / modeme reset / yine olamzsa Sherman müşteri hizmetleri :)


    0850 340 89 89




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 14 Ekim 2021; 16:55:39 >




  • Keşke Sherman yedek parçaları da E-ticaret siteleri üzerinden satsa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funk Wizard -- 14 Ekim 2021; 17:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funk Wizard F kullanıcısına yanıt

    Bir süre sonra Hepsirobot.com sitesinde satılmaya başlanacak efendim.

  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.