Şimdi Ara

34 Yaşında Hayatımda Yaptığım Değişiklikler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
30
Favori
11.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok iyi yapmışsınız bende 24 yaşında bir kardeşinizim. 174 boy ve 85 kiloydum şubat başında diyetisyene gittim ıvır zıvırı kestim sizin kadar olmasada dikkat ediyorum şuanda 81.5 oldum maalesef az az veriyorum bundaki sebep olarak kaçamaklar yapıyor olmam boğazıma çok düşkünüm maalesef bir de öğretmenim ve köyde olduğum için bazı şeyleri alamıyorum sebze meyve bozuluyor maalesef inşallah yaza kadar 75 kiloya düşerim. Sizin adınıza çok sevindim böyle devam saygı ve sevgiyle selamlar iyi forumlar:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seymen84 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar doğru bir söylem olmuş bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken yüzümde gülümsemeler oluştu diyebilirim. İnsanlar düzensiz besleniyorlar bunun yanında sigara, alkol vb. şeyler tüketip kendilerine aşırı derecede zarar veriyorlar halbuki bunları hayatlarından çıkarıp veya minimum seviyeye indirip beslenme düzenlerine, uyku düzenlerine dikkat ederlerse ve bunun yanına sporu da eklerlerse hayatları çok daha güzel olacak aynı sizin gibi.
  • Helal olsun hocam çok istikrarlısın. Umarım bunu bir yaşam biçimi haline getirirsin, en azından beslenme kısmını. Gerçekten çok önemli
  • Tebrikler umarım aynı kararlılıkla devam edersiniz. Benim naçizane önerim sadece koşu yapmayın. CrossFit gibi bir şey yapın.https://www.crossfit.com/affiliate-list bu adresten yaşadığınız şehirdeki lisanslı salonları bulabilirsiniz. İstanbul dışında bulmak biraz zor maalesef. Ayrıca seçim yapacağınız salona çok dikkat edin. Antrenörleriniz bilinçli insanlar olmak zorunda, bu tür sporlarda yapılan hareketlerin hangi formda yapıldığı çok çok önemli, antrenör gözetiminde öğrenilmesi ve doğru uygulanması gerekir. Kendinizi sakatlamayın yanlışlıkla, kaş yapayım derken göz çıkarırsınız yazık olur.



    Ayrıca beslenmenizi de bir uzman ile birlikte düzene sokun. İnternetten araştırmayla yanlış uygulamalara gidebilirsiniz. Tavsiyem sporcu beslenmesinden anlayan bir uzman diyetisyen ile çalışmanız, maalesef her diyetisyen sporcu beslenmesinden anlamıyor. Dikkatli seçim yapmalısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • benim de yaş 20 ama deli gibi şeker tükettiğimi fark ettim sabah kahvaltısını bile bisküviyle yapıyodum

    aynılarını ben de yapmaya başladım ek olarak spor salonunu da yazıldım şekeri tamamen bırakamasam da eskisine göre bayağı azalttım diyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre şekeri ekmegi bıraktıktan sonra tadı o kadar kötü ve rahatsız edici geliyor ki. Konu sahibini tebrik ediyorum bu kararlı davranışından dolayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o.kocan92 O kullanıcısına yanıt
    Kilo verdiğin zaman doğal olarak eskisi gibi kalıplı/yapılı gözükmüyorsun.Aslında burada kişinin beklentisi ve mutluluğu önemli bence. Benim şimdiki hedefim 1-2 kılo daha verdıkten sonra düzenli cardio,beslenme ve bıraz ağırlık çalışarak hafif kasla hacimlenmek. Öyle vucut yapıp baklava yapma derdim yok zaten bu çok emek gerektiriyor.Benim amacım sağlıklı, fit, hafif kaslı bir görüntüye kavuşmak, gereksiz yağların yerini kaslara bırakabilmek ve bunu koruyabilmek. Hayatım boyunca böyle bi görünümüm olmadı bu arada, ama neden olmasın değil mi? Belkide son şansım ve belkide böyle bir iradeyi daha sonra hiç bulamayacağım kendimde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de yaş 36, ben de uzun süredir üyeyim (13 sene olmuş:) ). Ben de kilo verdim 3 ayda yaklaşık 16 kilo oldu. 95 kilodan başladım şuan 79'a kadar indim benzer şeyleri yaşıyoruz hocam
  • Kendinize çok iyi bir disiplin oturtmuş, yol tutturmuşsunuz. Takdir ettim. "Hiçbir şey için geç değildir." sözünün örneklerinden birisi olmak iyi bir his olmalı Gösterdiğiniz başarı ve kararlılık daim olur umarım.
  • ben bir saç ektirsem yeterli olacak:)
  • ne ezik birisi 34 yaşında ama daha yeni farketmiş. yazık bizim insanımız böyle hep. bu hükümet insanları yanlış yönlendiriyor sonra 34 yaşında aklı yeni başına geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi tanıdığımın hikayesini paylaşmak istiyorum. Size ve okuyan arkadaşlara gaz vermek amacıyla. Siz zaten yeteri kadar gaz almışsınız helal olsun tebrik ederim.



    Bizim Kickbox salonunda Sezer diye bi abimiz var. 31 yaşında hiçbir fiziksel yada spor aktivitesi yokken ve göbek almış başını gitmişken Kickboxa başlıyor. 3 sene sonra yani bu sene 34 yaşındayken sikletinde Türkiye 2. Si. Ve size samimiyetimle söylüyorum salonumuz Çorum'un en iyi fitness salonu ama Sezer abideki karın kasları bırakın salonu Çorum'da kimsede yok.



    Velhasıl insan için imkansız sözü yetersiz. İnsan imkansızın ötesini başarabilir. Tekrar azminiz için tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat8361

    54 Yaşında bir ağbimiz şu an emekli oldu ..dün alıcağı maaşı öğrenmiş ..asgari ücret üstünden yatmış primi ...900 küsür dedi küsürünü sormadım ayıp olur diye ...bizde 65 yaşında da emekli olsak 700 küsür alıcakmışız bugünü hesabıyla .

    Yazık bu millete. Asgari ücret belirliyorsun, ama kendin vatandaşına emekli maaşı (!) 900 lira veriyorsun. Yuh be kardeşim yuhhhh! Ya aç kalacaksın ya da emekli (!) olduğun halde çalışacaksın diyor adam resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 28 yaşında biri olarak, 3 aydır ne tatlı ne tuzlu hiç bir market ürünü yemedim ve artık canım hiç istemiyor. Eskiden çayla hepsinden götürmeden duramazdım. Şekeri de kestim tamamen. Arada ev yapımı tatlı türü şeyler yiyorum ama çok az ve çok ender.

    Hergün birer avuç çiğ kabak çekirdeği, kabuklu fıstık, leblebi, bir iki ceviz içi tüketiyorum.



    Uyanırken aşırı dinç uyanıyorum. Artık sivilcem çıkmıyor. Daha mutlu hissediyorum. Spora da başlarsam çok daha iyi olacak eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağbi sen bunalımda falan mısın? At gibi yiyeceğin bir dönemdeki haline bak. Üzüldüm doğrusu...
  • Bende 25 yasinda bir kardesinizim. Tavsiyeler uzerine basit şekeri ekmegi fast foodu hayatimdan cikarttim ve ayni zamanda sigarayida uzun ugraslarim sonucunda biraktim iyikide birakmisim artik kendimi daha dinc hissediyorum kilom vucut kitle endeksine gore normal duruma geldi normalde caya 2 seker atan ben sekerli caydan resmen tiksiniyorum kusacak gibi oluyorum bir de kosu yapabilsem cok daha iyi olacak ama bir turlu zaman ayiramadim.Konu sahibi arkadasi tebrik ediyorum👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En zoru ekmeği bırakabilmek çünkü yerini doldurabilmek çok zor,misal kahvaltıda hiç ekmek yemeden doyabilmek zor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 84 lü olarak genel sorunlarımı yazmışsın bende tatlıyı çok seçemiyorum ama uzun zamandır sağlığıma dikkat etmeye çalışıyorum en kritikt dönem 2010 da sigara yı bırakmam oldu sigaraya aşık biriydim tapıyordum ama hem para verip hem kanser olmayı normalden daha erkene çektiği için sürekli kafama takılıyordu sigarayı bıraktıktan sonra hayatım değişti , herşeyden keyif alabilen mutlu huzurlu bir insan oldum birde tatlıyı azaltabilsem tam olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senden bir yaş büyüğüm :) tüm bunları yapman güzel ama önce bir dahiliye doktoruna gidip, genel kontrollerini yapmalısın. Mutlaka devlet hastanesinde ama. Özele gidersen 10 tane sözde bahane çıkarıp, 50 tane ayrı test yaparlar. Devlete git. Kan sayımı, biokimya vb. baktır. D vit özellikle baktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.