Şimdi Ara

3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
8.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Basit anlatıcam çünkü soru basit.


    Her iş kolunda olduğu gibi ilaç sektörünü döndüren şey de para. Daha çok para kazanmak için iyi niyetli hareketler olduğu gibi kötü niyetli ( yani sağlık için değil daha çok para kazanmak) hareket etmektir basit olarak.


    Bugün cerrahi tıp olağan üstü işler yapıyor ancak ilaç satışını içeren tarafta ( medyayı da fonladıkları için ) neler döndüğünü TV'de duymazsınız.


    En basit örnek, çoğumuzun kullandığı mide asidi düzenleyicilerin ne kadar çok kullanıldığını ve ileriki kullanımlarda nelere yol açabildiğini biliyor musun?


    İlk videoyu izle mide asidi ilaçlarını anla bence.

    2.video kolesterol ilaçları ve ne kadarlık bir pazar olduğu ile ilgili.


    Bu konu çok uzun ama umarım bu 2 basit örnek anlamana yardımcı olur.



    3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?Dr. Murat Kınıkoğluyoutube
    Mide asidi zararlı mı? Mide asidinin görevi Mide ilaçlarının yan tesirleri? PPI inhibitörü ilaçlar Mide ilacı kullanırken nelere dikkat etmeli? Her türlü soru için: murat@doktormurat.net doktormurat.net
    https://www.youtube.com/watch?v=HpfzBnK5jso&t=111s
    3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?Prof. Dr. Yavuz Yörükoğluyoutube
    Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu Kolestrol Tedavi Edilmeli mi? sorusuna cevap veriyor. 1 Trilyon Dolarlık dev sektöre dair hiç bilinmeyen gerçekleri açıklıyor. 📲Online Konsültasyon: +90537 616 95 30 ABONE OL ► https://bit.ly/2U8Dk5G 30 GÜNDE 10 YIL KİTAP SİPARİŞİ ► https://bit.ly/2JrnkFY ► Bu videoda neler var? Statin Nedir? Kolestrol Nasıl Düzeltilir? Kolestrol Tedavisi Nedir? Statin İlaç Sektörünün Büyüklüğü Ne Kadardır? İlaçlar Kolestrol Düşürüyor mu? Statin İlaç Kullanımı Kolestrol için Faydalı mıdır? Gerçekten Kolestrolü Düşürmek Gerekir mi? Kolestrolü Düşürmek Kalp ve Damar Sağlığına Yararlı mıdır? Gerçek Risk Azalması Yüzde Kaçtır? Kolestrol Tedavisi Meselesi Nedir? Yüksek Kolestrol için İlaç Kullanmalı mıyız? Dünyada En Çok Ciro Eden İlaç Nedir? Bilim Dünyasındaki Statin Gerçekleri Nelerdir? Kolestrol İlaçlarının Yan Etkileri Nelerdir? Karaciğer Hasarı, Kalp Kası Hasarı ve Şeker Hastalığı Yan Etkileri Doğru mu? Statin İlaçların Yüzde Kaç Yan Etkisi Görülmektedir? Statin İlaç Hangi Durumlarda Kullanılmalıdır? gibi çok önemli soruların cevapları bu videoda! #kolestrol #kolestroltedavisi #doktor "5 Dakikada Kilo" Videolarımız; ► EN SAĞLIKLI ZAYIFLAMA https://youtu.be/PUsMvO4V10A ► İDEAL KİLO NEDİR? https://youtu.be/GF25OsQiJVw ► DİYET GERÇEKLERİ! https://youtu.be/NeMktv6a1_4 ► KİLO VERMEK İÇİN 10 TÜYO https://youtu.be/-3ZuMhCpf9E ► KİLO VERMEK İÇİN 8 SÜPER GIDA https://youtu.be/14lgHHKqTTA "5 Dakikada Sağlık" Diğer Videolarımız; ► ORUÇ ve OTOFAJİ - GENÇ KALMANIN SIRRI https://youtu.be/bxCM6E2elaE ► BAĞIRSAK TERBİYESİ NEDİR? https://youtu.be/TbLh05RbRMI ► DOĞAL VIAGRA https://youtu.be/uAZl_1pEEns ► HAREKETİN MÜTHİŞ FAYDALARI https://youtu.be/yiRq4AoX18U — Tüm Videolar ► https://bit.ly/2UgHJTr — Sosyal Medya ► https://www.instagram.com/dryavuzyoru... https://www.facebook.com/Prof.Dr.Yavu... https://twitter.com/dryyorukoglu ======================================== Yapım: Akıl Fikir Sanat Sponsorluk ve Reklam: bilgi@akilfikirsanat.com
    https://www.youtube.com/watch?v=X8baqVz7vkc&t=130s




  • Aşıya hayır

  • Scarface144 kullanıcısına yanıt

    İşte bunu ispat etmeniz gerekiyor. Mesela kalp krizi geçirdiği gün su içmişse su içtiği için mi kalp krizi geçirmiş olur?

    Otopsi yaptırıp ispat edin. Allah rahmet eylesin medyaya fakat aşı olduğu için ölmeyen insan sayısı da var denklemin öteki tarafında. Yoğunbakımlardaki ve mezarlardaki aşılı koronalı oranları sizinkilerin aksine bilimsel veri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scarface144 kullanıcısına yanıt

    Kardeş Allah mısın dhaa yaşayacağı kaç yıl olduğunu biliyorsun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt

    Sanırım burada iletişim eksikliği yaşıyoruz.

    Gönderdiğin ilk videodaki doktor 1 kişinin ortalama olarak yılda 23 kutu ilaç tükettiğini bunun olağandan fazla olduğunu söylüyor. Bunun ilaç sektörü ile doğrudan ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bir kere türkiye özelinde olan yamyamlık içgüdüleri ile insanlar ilacın bedava olmasından dolayı başı ağrısa karnı ağrısa dizi ağrısa koşa koşa aile hekimine gidip ilaç yazdırıyor. devlet de popülist olduğundan buna karşı çıkmıyor. o bir kutu ilaçtan bir kaç adet kullanıp sonra kaybedip bedava diye tekrar tekrar yazdıran çok insan var. ya da basit bir boğaz ağrısı yaşıyor diye doktara gidip kendine zorla antibiyotik yazdıran onu bir kaç kez kullanıp memnun kalmayıp tekrar başka doktora giden ve tekrar daha güçlü antibiyotik isteyen hastalar da azımsanmayacak kadar çok.

    Yine 1. videoda doktorun bahsettiği üzere sırf çevreden aldığı önerilerle arkadaş eş dost çevresinden aldığı önerilerle PPI kullanımın sonuçları üzerine düşünüldüğünde bunların gereksiz olarak ya reçete edildiği yahut eczaneden alındığı söyleniyor. Yani hiçbir ilaç şirketi bunların reklamını yapmıyor reklamı yapanlar ya bunu kullanan hastalar ya da hastayı baştan savmak isteyen doktorlar. doğrusu doktorlara da bir şey demek doğru değil burası türkiye "bana şu ilacı yaz doktor" diyen birine yazmazsan çıkarıp orada senin şişleme olasılığı hiç de az değil gibi. neyse konununilaç şirketleri ile bağlantısını çözemedim.

    Üstelik bu söylenenler bir yana eğer doğru ve dozunda kullanılırsa PPI'ler hayat kurtarıcı olur.


    İkinci videodaki statinler mevzusuna hiç girmeyeceğim. Adam profesör çıkıp statinler işe yaramaz diğer; diğer adam profesör çıkıp statinler işe yarar diyor. şu halde ikisi de mantıklı argümanlar sunarken ben sıradan biri olarak sen haklısın yok sen haklısın deme cesaretini (cehaletini) göstermem. ancak burada da ilaç şirketleri ile ilgili bir duru olduğunu düşünmüyorum. neticede bu ilaçlar bakkalda satılmıyor. hekim reçete etmezse hasta nasıl alsın. hasta alamazsa ilaç şirketleri nasıl kazansın.


    he günün sonunda her para kazanma içgüdüsü olan şirketler gibi ilaç şirketleri de kar elde etmek ister ancak bu içgüdü ve bu kamçılama olmasaydı bugün hala eskide kalmış üfürükçü yöntemleri ile tedavi oluyor olurduk. bunu anlamak için şuna bakabilirsin. yaşın ne bilmiyorum ancak dedenin/nenenin ya da babanın/annenin kaç kardeş olduklarına bak muhtemelen 7 ya da daha fazla olacaktır. bu 7 veya daha fazla sayı içerinde en az 1-2 tane daha küçükken basit ateşten ya da enfeksiyondan ishalden ölenler de olacaktır. ya da güncel dünyaya bakarsak bu gün afrikada bir çok insan basit enfeksiyonlardan ve ilaç bulamamaktan dolayı ölüyor. bilmem anlatabildim mi. sonuç olarak yararı zararından kat ve kat daha fazla olan bir sektöre bu kadar acımasızca girişmek sadece popüler amerikan kültürüne teslim olmaktan fazlası değildir.





  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Tarih tekerrürden ibarettir. Delil isteyen olmuş şeylere bakar. Kandırılmaya devam edileceğiz ve bu düzen değişmeyecek çünkü düzeni kontrol edenler zaten düzeni fonlayalar.





    3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?




  • 1. viodeda, uzun süre kullanımda ciddi sağlık sorunlarına yol açacak mide ilacının sadece semptom bastırmaya yönelik olduğunu, asıl sorunu çözmediği gibi sizi ileride ilaç sektörüne daha bağımlı hale getirecek hastalıkların beklediğini anlatıyor. Bu videodaki suçluyu "bedava ilaç peşindeki hasta" olarak görmeniz daha ileriki yorumlarınızı okumaya gerek olmadığını ortaya koyuyor. Size hayatta başarılar. 

  • Ben bilirim

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Mezarını açtırıp otopsi yaptıralım heeee oldu.. Ayrıca sen aşı oldun mu? Olduysan kaç doz oldun?

  • nucro kullanıcısına yanıt

    Sen izlediğini anlamamışsın. Sana da başarılar ama bu kafayla zor. 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt

    O zaman ben de derim ki bu işin arkasında uzaylılar var, ağzımın olması konuşmam için yeterli sonuçta, malum delile de ihtiyacımız yok artık, tekerrür ediyor sonuçta tarih.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scarface144 kullanıcısına yanıt

    İşte otopsi yaptırmadıysan nasıl biliyorsun?

    İki doz biontech oldum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Nasıl biliyorum? Ölen arkadaş 10 gün önce aşı oluyor ve 10 gün sonra 34 yaşında kalp krizinden ölüyor. Daha önceden kalp sorunu yok. Aşı yaptırdıktan 10 gün sonra ölüyor. Buna aşıdan olmadı demek, kafana saksı düştükten sonra yere yapışıp, kafama düşen saksıyla, benim yere yapışmamın bir alakası yoktur kafama saksı düştü ama benim tansiyonum düşmüştür ondan yere düştüm demek gibi bir şey.. Sen böyle şeyleri yiyorsan sana afiyet olsun ama biz yemiyoruz.. 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? Eskiden insan hayatı Türkiye'de ucuz sanıyordum şimdi elin Amerikalısı avrupalısı da niyeti bozmuş..

  • nucro kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsündeki Gates Vakfının medikal bağışlarına bakınca medikal işlerinin sağlıktan cok bir ticaret düzeni olduğu görülüyor.

    Gates Vakfının bağışta bulunduğu tüm kişi ile kuruluşlar

    https://www.gatesfoundation.org/-/media/files/bmgf-grants.csv

    dosyasında listeli. Listede etkili medya kuruluşu Guardian, "teyit" sitesi Factcheck'in sahibi Annenberg Vakfı var. Bu 2si yalnızca ilginç örnek olarak. Listeyi incelerseniz daha ilginç ilişkiler de cıkar. Düzen kurulmuş.

    Bu arada son gelen bilgilere göre Covid planının içinde askeri sokağa indirmek te var. Kimi ülkelerde asker sokaga inmişti. UK'de aşılama kampanyası için askerler görevlendirilmişti. Tam incelemedim ancak Chad Chadington nick'li biri özellikle aşı olmayan polislerin yerini aşılanmış askerler alacak, bu tür değişim öğretmenler, memurlar vs diger katmanlarda da olacak diyor. Aşı olmayan öğretmenin yerini aşı olan öğretmen alacak, örneğin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elinde belge var mı " aşı yan etkisinden öldü " diye? 3. doz BioNTech aşısına gerek var mı? 

  • Scarface144 kullanıcısına yanıt

    Şimdi kardeş saksı düştüğünde düşen saksıyı görüyorsun, kafanı kırıyor falan elinde delil var yani. Senin elindeki gerçekler şunlar: sağlıklı adam aşı oldu. Aşı olduktan on gün sonra kalp krizi geçirdi, öldü. Konu üzerine gerçekten düşünürsen göreceksin ki aşı ile kalp krizini birbirine bağlayan hiçbir bulgu yok elinde. Su içtiği için kalp krizi geçirmesinden daha az mantıksız değil yani yaptığın bu "atlayış". Elinde bir buluntu olması lazım kalp krizinin sebebini açıklayacak. DELİL LAZIM YANİ.

    Ben snaa ölüm sebebi aşı olamaz demiyorum, ben sana söküm sebebini bilmiyorum diyorum, sen de bilmiyorsun ama diyorum. Sen aşıdna öldüğüne inanıyorsun kardeş. İnançla bilim olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Hangi delil?


    DSÖ'nün en büyük fonlayıcısı aynı zamanda aşı yatırımları yapmış olan zat. Burada hala saf saf medyada çıkan "yok bu aşı yatırımlarını aslında insanları sevdiği için yapıyor" reklamına inanıyorsanız Allah akıl fikir versin.


    Aynı zatın dünya medyasına ne kadar "bağış" yaptığı ile ilgili yazıları ister misin?


    Neyse siz medyaya inanmaya devam edin. Gates insanlık için yatırımlar yaptı.. evet..


    3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?Orcun Gunyoutube
    Bu video aşağıda linkini verdiğim Harbi Haber sitesindeki videonun kısaltılmış halidir. Bu videoda zengin elitlerin dünya nüfusunun fazla bulduklarını ve nüfusun azaltılması gerektiğini kendi ağızlarından dinleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/c/HARB%C4%B0HABER/videos
    https://www.youtube.com/watch?v=NO-_hhGHPaI&feature=youtu.be
  • BJK kullanıcısına yanıt

    Neyi zorluyoruz anlamıyorum?


    Ürünleri için sorumluluk almaktan kaçan aşı üreticilerinin amansız savunucuları var forumda.


    Bak kardeşim, en basitinden özellikle kovid aşısı olan gençlerde ciddi şekilde kalp sorunları görüldü. Bunun araştırma sonuçları yayınlandı. İlaç lobisinin etkisi altındaki FDA bile yan etkilere kalp sorunlarını yazmak zorunda kaldı. İşin komiği istatistikler ortada.. Geçen sene aşısız zaman göre ölümler çok daha arttı. Ancak bazıları satılmış medyanın ve yetkililerin ağzından duymadan görmek istemiyor..


    3. doz BioNTech aşısına gerek var mı?




  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    79 yaşında kronik kalp hastası bir akrabamız öldü, hastane Covid 'ten öldü dedi. Bu sekilde yüzbinlerce durum var. Her ölümün nedenime Covid denilen bir plandemi. Diger ölüm nedenleri devre dışı. 70 80 yaşında doğal nedenlerden ölenleri görünce "salgın cok kötü artıyor" diyorken, aşıdan 1 hafta - 10 gün sonra ölen kişi görünce otopsi, delil diyorsunuz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt

    Eczaneden bir ilaç al ve prospektüsündeki yan etkileri bir oku, şaşırırsın.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.