Şimdi Ara

3 Aylık gelişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 2 sene önce 3 ay vg yapmıştım bırakmam gerekti ve bırakmıştım. Şimde 3 ay önce tekrar başladım ve daha bilinçli olarak olarak yapıyorum. Haftada 6 gün salona gidiyorum ve şu an supplement kullanamıyorum maddi sıkıntılar yüzünden. Kilo almam gerektiği için karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum tabi elimden geldiğince proteinde alıyorum. İlk başladığım zamanlar fotoğrafımı cekmedim şimdiki halimi atıcam. Başladığımda 60 kiloydum şimdi 65-66 arası gidip geliyorum şu anki hedefim yaza kadar 70 i görmek. Haftaya çarşamba günü ölçülerimi aldırdığım zaman ölçülerimi buraya yazarım.


     3 Aylık gelişim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titAnpoker -- 13 Mart 2014; 1:48:58 >







  • karın programın nasıl hocam.baya sağlam gelişmiş adonisler
  • Üst karın için ağırlıklı mekik ve bu hareketi yapıyorumhttp://www.menshealth.com.tr/wp-content/gallery/en-etkili-karin-egzersizleri/2a.png

    Alt karın için iki ayağımın arasına ağırlık alarak sehpaya uzanmış şekilde ayaklarımı dik olarak havaya doğru kaldırıyorum. Sonra barfiks demirine tutunup ayaklarımı yukarı doğru çekiyorum. Arada sağ sola da çekerek adonislerede vurmasını sağlıyorum.
  • Boy kaç biraz kilo alman lazım.Resimde gösterdiğin hareket de kambur yapar gibi geldi bana.
  • Kardeş benim açtığım konuya 3 aydır yapıyorum 100 kg ile 5-6 tekrar flat bench press yapıyorum diye yazmışsın.Before foton olmadıgı halde 3 ay için iyi gelişmissindir muhtemelen diyorum ama bu şekilde 100 kg bastıgına inanasım gelmedi
  • Diger konuda yazdigim gibi istanbulduysaniz beklerim. Evet kilo eksigim var basladigimda 60 kg idim suan 66 falan geliyorum. Boyum 1.80.
  • Bu arada 100 kg bar dahil 40 sagda 40 solda 20 de bar olarak hesapliyorum. Ve cok rahat yapiyorum diye bisey demedim arkamda biri oluyor illa destekli giriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titAnpoker -- 14 Mart 2014; 1:25:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.