Şimdi Ara

3.499 dolarlık Apple Vision Pro, gözlük kullananlara daha pahalıya mal olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3.499 dolarlık Apple Vision Pro, gözlük kullananlara daha pahalıya mal olacak



    Apple dün akşam Vision Pro olarak adlandırılan ilk karma gerçeklik gözlüğünü tanıttı. Devrim niteliğindeki cihaz kullanıcılara küçük bir servete mal olacak. Vision Pro'nun 2024 yılının başlarında Amerika Birleşik Devletleri'nde 3.499 dolar fiyatla satışa sunulacağı açıklandı.



    Ayrıca Bkz.Apple devrimsel sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı! İşte karşınızda Apple Vision Pro



    Bu rakam günlük hayatta gözlük kullananlar için biraz daha pahalı hale gelecek. Zira Vision Pro'yu yüze oturma şekli nedeniyle gözlükle kullanmak mümlün değil. Ancak Cupertinolu teknoloji devi numaralı lenslere ihtiyaç duyanlar için bir çözüm sunmayı ihmal etmedi.



    3.499 dolarlık Apple Vision Pro, gözlük kullananlara daha pahalıya mal olacak



    Reçete karşılığında temin edilebilecek



    Apple, kişinin görüşüne göre özelleştirilebilir lensler sunmak için Zeiss ile iş birliği yapacak. Söz konusu numaralı camlar Vision Pro'nun lenslerine mıknatıs sistemiyle manyetik olarak takılacak. Gözlük kullananlar, ayrı olarak satılacak bu ek optik bileşenleri sadece reçete karşılığında sipariş edebilecekler.



    3.499 dolarlık Apple Vision Pro, gözlük kullananlara daha pahalıya mal olacak



    Daha önce de belirttiğimiz üzere Apple optik eklerin ayrı olarak satılacağını doğruladı. Bu da numaralı gözlük kullananların Vision Pro satın alırken ekstra bir maliyetle karşı karşıya kalacakları anlamına geliyor. Fiyat belli değil ancak yüzlerce dolar ekstra ödemeye hazırlıklı olunmalı.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/06/05/vision-pro-prescription-insert-support/







  • evet 3500 dolar verdikten sonra bir 100 dolar daha vermek insanı zorlayacak eminim.

  • 200 $ lık SSD'yi 800 $'a satan Apple 500 $'lık Zeiss merceği 100 $'a satacakmış. Güzel fıkra, güldük geçtik. Şimdi gerçeklere gelelim.

    100 dolara Zeiss mercek almayı, hele de Apple'dan almayı hayal edenler çooook beklerler. Bir adet sıfır daha eklesinler.

  • Tasarımı ben beğenmedim kar kayak gözlüklerini birebir kopyalamış Apple bunada inovasyon diyorlar ayrıca 3500 dolar tamam teknolojik olarak göreceğiz ona bir şey diyemem ama bu tasarım bu parayı hakketmiyor








    3.499 dolarlık Apple Vision Pro, gözlük kullananlara daha pahalıya mal olacak


    3.499 dolarlık Apple Vision Pro, gözlük kullananlara daha pahalıya mal olacak




  • Anlamadığınız US fiyatlarında 100 dolar eklenecek olur mu olur. Kendimizi dünyaya ait görsek de değiliz biz paralel evrende yaşıyoruz. Ben 20binTL ekleyin derim zaten kendi fiyatı sanırım min 100bin olur.

  • Hadi herşeyi geçtim bu tür gerceklik gözlükleri göz sağlığına zararlı değil mi ya . Gözlerimizi bozmak için üstüne para da vereceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara uyumlu Z kuşağı yada Z1 kuşağı olur. Geri kalanı 3D sinemaları bile protesto etmiş bir dünya insan.


    Yakın gelecekte bu gözlüklerle insansız hava araçları kullanıp gerçek savaş yapanlar öğle yada akşam yemeklerinde en lüks otellerin rooflarında yemek molası verip sonrasında savaşa devam edecekler.

  • niye apple'a ek para veresin ki kontakt lens al çok daha iyi bu cihaz dışında da kullanabilirsin

  • Kontakt lens bir opsiyon olmasaydı onca insan dışarda gözlükle dolaşır mıydı? Mesela rasyasyon yayan Iphone ları daha az kullanmak yerine vücuduna kontakt alüminyum folyo taktırmaz mısın? Ya da 258 gb yerine 1tb lık cihaz alıp dışarda da kullanmak istemezler miydi?

  • Apple müşterilerini iyi sağıyor gerçekten. 3500 Dolar şuna verecek adam bir de lense 100 Dolar daha verecek. Gerçi müridleri Apple'a para bayılmayı sever.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berringer B kullanıcısına yanıt

    Ürünün tasarımına değil teknolojisine para ödüyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten teknolojik olarak bir sözüm olmadığını belirtmiştim ayrıca tasarım direk kullanımı etkilediği için rahat bir kullanım mı sunacak yoksa diğer vr gözlükler gibi sınıfta mı kalacak bunu göreceğiz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.