Şimdi Ara

2si1: 'Teknoloji ve Oyun Tutkunlarına Özel' haftalık beyin masajı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zero Limit

    quote:

    Orijinalden alıntı: -numlock- Gta 5 hakkında bir haber falan anlatıldımı acaba.Hepsini şuanda izleyecek vaktim yok izleyen biri gta 5 hakkında haber varsa kaçıncı dakikada olduğunu söyleyebilirmi?
    gta5 hakkında hiçbir bilgi yok, last of us a çok yoğunluk verilmiş



    Teşekkür ederim :)

  • Çok güzel geldi walla. Devamını bekleriz arkadaşlar süpersiniz emeğinize sağlık
    http://www.law.com/image/ltn/128_pics/thumbs_approve128.jpg

  • S4 nerde kaldı loooo :D Doğru söylüyosun Mesut çok yükleniyorlar size tarafsızlık zaten çok ayrı bu sitenin üyeleri özellikle misafirleri çok tutarsız youmalr atıyorlar

  • Mesut Cevik Hakli Arkadaslar Gidin Samsung Türkiye´ye kirin kapisini adamin sucu ne.
    Yada gidin Bir Tekno Magzasina kendiniz inceleyin .
    Icimiz disimiz samsung reklami iyice aklinizi alamadimi su telefon gitti ya.

  • şu oyunlardaki yapay zeka bence iyi veya kötü olarak değerlendirilmemeli.zira istenilse yapay zeka artırılabilir.ama oyunu zorlaştırır.mesela yapay zeka diye övdüğünğüz oyundaki yan karakter saçma sapan hareketler yapıyordu ne bileyim engelin içinden geçmeye çalışıyordu.bence assasian creed yapay zeka olarak bir sorunu olmayan bir oyun.yani zekayı bu kadar yapabilmişler değil bu kadarını oyuna uygun görmüşler.zira diğer türlü yumrukla bıçakla fantastik oyunlardaki gibi 10 kişiyi aynı anda öldürmeyi düşünmüyorsunuz sanırım mesut bey :)



    diğer yandan windows rt ye bakış açınız yada incelemeniz daha oturaklı olmuş.daha önceki incelemelerde hep arayüzün uygunsuzluğundan bahsederken bu videoda entegrasyon konusuna değinmişsiniz ve bence de bu konuda haklısınız.yani metro uygulamaları masaüstüyle birebir ilişkili çalışmıyor.ama bence entegrasyon daha iyi sunulsa metro arayüzü gereksiz sayılmaz ve başlatda o kadar gerekli bir eklenti değil.yani başlatsız windows kullanamam diyen yalan söyler.bal gibide çok rahat kullanılır.yani kullandım kullananlarda var.diğer yandan windows rt arm platformu için muazzam bir seçenek.fiyat konusunda daha agresif olunsa windws rt çözümleri bence bir hayal kırıklığı sayılamaz.ama elbetde geliştirilmesi gerek ve geliştirilecek de.



    microsoft gibi bir firmaya tükürdüğünü yalamak gibi argo bir deyimi videoda açık açık söylemek bence biraz ağır kaçmış ve size yakışmamış.sonuçta metroyu kendileri için getirmiyorlar.başlat menüsünü ilk defa kullanırken bize sormadıkları gibi metroyu koymaları içinde bize sormaları gerekmez.geri getirilmesi değişikliklere veya düzeltmelere başvurulması bizi önemsediğini gösteriyor.her gelişen sistem hataya açıktır.windowsda buna dahil.bu neden tükürdüğünü yalamak olsun ki?ben windows 8i aylardır başlatsız kullandım ve getirdiklerinin götürdüklerinden daha fazla olduğunu düşünüyorum.





  • Ben Mesut Cevik e katilmiyorum. Siz Turkiyenin en buyuk en kapsamli en kaliteli teknoloji sitesisiniz. İllaki Samsung dan cihaz gelmesi mi lazim 2 bin lira verip alamayacak kadar fakir misiniz. Ayrica sizi buralara kadar getiren uyelerinizi yuz ustu birakmak bence cirkefliktir.Evet bi kac tane turkce inceleme mevcut ama sizin samimiyetiniz kaliteniz ayri oldugu icin herkes sizden inceleme bekliyor. Buna ragmen hala sizi takip edenlere kizabiliyosunuz.

  • Mesut beyin site takipçilerine karşı biraz daha kibar bir dille cevap vermesi gerek. Eskiden cevaplar gayet kibar ve takipçilere ne derseler desinler hoşgörüyle cevap verilen bir üslup varken son zamanlarda bazen azarlarcasına bir dille cevaplar verilmeye başlandı. Bazıları bunu hak edebilir ama bu üslup Mesut beye yakışmaz. Lütfen...

  • Neden bu Last Of US PC'ye gelmez ya... Alıcaksın 1080p kökleyeceksin AA'yı sonuna kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihathalitt

    Neden bu Last Of US PCye gelmez ya... Alıcaksın 1080p kökleyeceksin AAyı sonuna kadar.


    ancak rüyanisda efendim rüyanisda görürsünüs


  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekin-71

    Ben Mesut Cevik e katilmiyorum. Siz Turkiyenin en buyuk en kapsamli en kaliteli teknoloji sitesisiniz. İllaki Samsung dan cihaz gelmesi mi lazim 2 bin lira verip alamayacak kadar fakir misiniz. Ayrica sizi buralara kadar getiren uyelerinizi yuz ustu birakmak bence cirkefliktir.Evet bi kac tane turkce inceleme mevcut ama sizin samimiyetiniz kaliteniz ayri oldugu icin herkes sizden inceleme bekliyor. Buna ragmen hala sizi takip edenlere kizabiliyosunuz.


    Bende bu mantığa katılmıyorum.Amerika, İngiltere de veya Almanya da ki veya da diğer ülkelerin "en büyük en kapsamlı en kaliteli teknoloji siteleri" de gidip marketten mi alıyor acaba?Emin olun onlar DH'dan daha fazla kazanıyorlardır.Burada suç Samsung'undur.Çok daha önce göndermesi gerekiyordu test örneğini.Onlar ünlülere para yığsınlar S4 kullansın diye sonra twitterdan S4 çok güzelmiş diyip iphonedan gönderildiği ortaya çıksın.Bu tip aptal şeylere para harcayacağına, test ürünlerini adam akıllı ulaştırsınlar.Firmanın hatalı olduğu bir durumda siteyi suçlamak nasıl bir mantıkdır(hatta editörü)?

    (bundan sonrası alıntı dışıdır)

    Ayrıca Mesut beyin verdiği cevapta gayet yerli yerindedir, bence.Bu sitede sürekli onu -nasıl derler- karalamaya çalışan, işlerin nasıl yürüdüğünü bilmeden kendi 3 5 hücresiyle bir sonuç elde edip üstüne buna körü körüne inanan cahil insanlar veya ergenler var.Bence olabildiğince kibar bile davranmış(böyle dediğim içinde avukatı olurum şimdi).

    Birde boykot mu ediyorlar acaba filan diyenler olmuş :) Hehe tabi canım boykot ettikleri siteye reklam veriyorlar...!Yazık yazık bu kadar cahillik olmaz.

    Yine zevkli bir 40 dakika geçirdim, teşekkür video için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orenen -- 18 Mayıs 2013; 2:12:14 >




  • Nokia 3510i incelemesi bekliyorum:)

  • Bir video dada win8 şöyle hızlı böyle hızlı diye anlatırsanız insanlarda önyargı oluşturmamış olursunuz hep modern arayüz kötü diyorsunuz alışamayana evet kötü alışınca başlatı nasıl kullanıyordum diye düşünüyor insan.

  • Mesut bey öncelikle videoyu çok kısa buldum birde şu koltukları artık değiştirseniz hani çok demode duruyor odaya pek yakıştığını düşünmüyorum kenarları beyazdan iç tarafı gri koltuklar var 10 numara onlardan alırsanız (kenarları deriden) çok yakışır yanlış anlamayın sizden beklentim büyük olunca insan böyle detayları söyleme geregi duyuyor ve şu solunuzda duran birşey var kapatmak için kullandığınız oda çok amatörce duruyor onuda değiştirir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 18 Mayıs 2013; 9:00:11 >
  • İnsaf ya...

    TLOU için böyle yorum yapılır mı kaç kişi bekliyoruz oyunu sabah sabah resmen ağzımın suyu aktı.


    Araştırmaya önem verilmiş dediniz işte orada benim tam istediğim oyun olduğunu anladım...

    Zaten alacaktım ama bu yorumlardan sonra beklentilerim iki katına çıktı..


    Bundan sonra bizi düşünerek yorum yapın lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Menmesut abi, hani nerde detaylı s4 incelemesi?Verdiğin sözü hala unutmadık, bari tutamayacağın sözleri verme.
    Merhaba, Samsung ürünü gönderir ise inceleme yaparız. Ürün yok ise inceleme de yok. Sevgiler, Mesut Çevik


    tabi para cıkmasında sizden ne olursa olsun. çamaşır makinesi inceleme videonuzu hangi amaclı ve nasıl bir zihniyetle cekdıyseniz onu koruyorsunuz hala, tebrikler.

    kullanıcılar emrinizdeki adamlar degıller uslubunuza dıkkat edin. fazla geldi size bunca kullanıcının saygı-sevgisi fazla. site sanki askeri donanım sitesiymiş gibi idef incelemesi yaptınız ustune sadece turk yatırımcıların standlarını gezdiniz bravo iyi para almıssınızdır umarım.





  • mouse çok etkileyici geldi bana

  • O bu degilde forumda dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar sozu bi kez daha gercek oldu. Herkes icin degil ama forumun ileri goruslu bi kac yobaz arkadasina eksi verdikleri icin tesekkur ediyorum sayelerinde istedigim dikkati cektim.

    Ayrica koskaca DH bi seferliginede olsan para verip alabailirdi incelerdi uyelerinin mutlu olmasini saglaya bilirdi diye dusunuyorum.

  • bir S4 tür gidiyor :D :D neyini istiyorsunuz o S3 çakması salak saçma takoz telefonun :D

  • Gayet Güzel Bir 40 Dakika Oldu , Elinize Sağlık Oyunun Detaylı İncelemesini Bekliyoruz.
  • android tabletlere karşı bu kadar olumsuz olmayı anlamıyorum. telefonda twitter ı kullanırken sorun yok da aynı arayüz tablette olunca neden sorun olsun. android kullanmayı seven birisi tableti de kullanırken sorun yaşamaz.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.