geçen bir başka aracın hatası yüzünden ani fren yaptım, frene çok sert bastım araç durduktan sonra devam edeyim derken birden aracın vitesinin n konumuna geötiğini gördüm. bir kaç araçtada böyle durumla karşılaşan var ama çoğunluk bunun olmayacağını söylemiş. elim vites topuzunda değildi olsa bile topuzun düğmesine basmadan vitesi n geçiremem, eğer fren sırasında vites ile oynamış olsayım muhtemelen n'ye değil direk parka almış olurdum, zira fren anında kemer olmasa cama yapışırdım. sizce bu aracın bir özelliği mi yoksa başka bir şey mi var.
toyota yeni camey modelinde 2.5 ile yeni güvenlik güncellemesini yayınlayacak. 2.0 ek olarak yeni sürümde çarpışmadan kaçınma yani bisikletli biri önünüze çıktığında hem fren hemde direksiyonu çevirip çarpışmadan kaçınabiliyorsunuz.. birde önünüzde bir araç var ve siz sola sağa dönecepimizde aracı kamera ve radar ile tespit edip durduruyor.. şimdi 2.0 ile 2.5 arasında hiç bir donanım farklılığı yok gibi, belki kamerasını kalitesi gelişmiş olabilir. kapıt üzerinde 2.0 olan bir aracın 2.5 almaması için hiç bir sorun gözükmüyor. sizce bir güncelleme gelir mi? en azından sistemi hacklemek ile bu yol denenebilir mi? şu an comma ai sistemi var ama onunda 3 versiyonu çıkacak ve şu an onu bekliyorum..
uylu testine girdim halen sonuçlar için bekliyorum, muhtemelen bir hafta sürecek. kilo yüzünden ehliyet için zorunlu yattım.durum şu olduda apne çıktı bazı arkadaşlar şu solunum cihazlarını kullandığını ispat edersen doktor ehliyet alabilirsin raporu verebiliyormuş. bu duyumum sizce doğru mu?
arkadaşlar fakir bir çocuk için en ideal maxs üç bin tllik bir laptop arıyorum. f/p olarak bir sistem öneririmisiniz. oyun oynamak birinci önceliğimiz..
beyler casio f21 hr cihaz alıcam normalde 3899 tl idi şimdi sözde web sitesine özel 2899 yapmışlar aslında zaten casio 499 dan 199 dolara düşürmüş cihazı. sorum şu türktelekom hattım ile peşin kredi kartı ile türkcellden bu cihazı satın alabilir miyim veya illa türkcell olmam mı gerekiyor..
beyler elimde pro fitness 2500 profosyonel koşu bandı var, bugün bir buçuk saat boyunca 3.8 km de yürüyüş yaptım lakin tam bir buçuk saat dolduğunda birden ev sigortası attı. Cihaz çok ısınmış onu da belirteyim, elinizi vurduğunuzda yakıcak kadar sıcak. Şimdi cihazın ana kartında mı sorun var yoksa sigorta devresinde mi? onu anlamaya çalışıyorum. Zira alttaki resimdeki cam sigorta bembeyaz olmuş sanırım sıcaklıktan patlamış. Zira o cam sigortanın içerisindeki tel devre önceden görünüyordu. Eğer sorun motorda olsaydı cihazı fişe takınca lcd panele güç gelir ama motor çalışmazdı. Şu an cihaz güce takılı olduğunda hiç bir yaşam belirtisi göstermiyor.
Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin çeşitli bölümlerinde öğrenci olduğu öğrenilen S.H, M.Y, K.T. ve E.K sosyal medya üzerinden tartışmaya başladılar. Kavga etmek için randevulaşan ve karşı tarafı evlerine çağıran S.H. ve M.Y. kendi evlerinde K.T. ile E.K.'ı darp etti. Bu görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşan S.H. ve M.Y. bir süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüler büyük tepki alırken, gözaltına alınan öğrencilerden S.H. sosyal medya hesabından, "Yani evimize dövmeye gelmişler, çay mı demleseydik napsaydık" ifadelerini kullandı.
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından S.H., M.Y., K.T., E.K. ve N.Ç. isimli üniversite öğrencileri gözaltına alınırken, N.Ç. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Twitter'da patlayan olayımızdan ötürü polis amcalar bizi almış olabilir" ifadelerini kullandı.
Battlefield 1 bugün açık beta kodları dağıtılmaya başlandı, Eğer oyun elinize geçtiyse aldığınız fps değerlerini sistem bilgileriniz ile birlikte paylaşabilirsiniz, şu an bende beta iniyor, malesef internet hızı yerler'de en az 4 saat daha indirilmesini bekleyeceğim. Oyun iner inmez fps değerleri paylaşılacaktır. Beta Güncellemesinde Fps Düşüşleri Azalmış, Fps Artışı Sağlanmış.. Beta Bitti, Bu Arada Origin'de Yeni Arayüze Kavuştu Tam Konuya Girerken Yeni Bir Sürücü Çıktı Nvidia İçin, Battlefield 1 Beta Oynayanlar Bu Sürücüyü Kurup Fps Değerlerin'de Performans Artışı Olup Olmadığını Yazabilir...
Sistem Hem Overclok'suz Hemde Overclok'lu Fps Testin'den Geçecek
Overclok'suz fps değerleri vsync kapalı 70 60 arası gidiyor bu hig ayarlarda, ultra'da aynı vsync kapalı 60 bazen 50 düşüyor, yeni güncel driver ile aynı görünüyor yoğun dumanlı alanda vsync açık 50 60 arası gidiyor, ultra'ya alınca vsync açık 40 50 civarı değişiyor.
elimde 2x2 4 gb ripjaws ram var fakat bu ramların ynaına 4 gb hyper x ram taktım pc açılmadı söylenene göre 4 slota ya 2 slot ram tkaıcan yada 4 slotu doldurucan şimdi bende yeni hyper x var 4 bir tane daha alıcam sorunum hal olurmu
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.