Şimdi Ara

2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
34.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Millet 2080ti alan adamın durumu zaten iyidir takmaz demiş.Bu durumdan duruma değişir ben oyun oynamak icin aldım 2080ti genellikle performans bir önceki nesile göre yükseltmeye değer durumduysa da yükseltirim her zaman işlemci ekran kartı vs.10 bin tl verdiği kartın 5 bin tl değer kaybına uğramasını takmıcak bir adam tanımıyorum.Oturup ağlayacak halide yok kimsenin ama geçmiş oldu gerçekten :D
  • Öl de ölelim hocam :)
  • Bu iş çok saçma ya insanlar buna nasıl kapılıyor anlamıyorum. Benim 1060 ekran kartımın ultrada kaldırmadığı oyun yok adamlar 2k serisi şimdide 3k serisi çıkardılar. Eeee abi nolucak onlarla ? 3k serisi alsam nolucak ? 1060 ile hee oyunu oynayabiliyoken 3k için o kadar para neden verilsin ? İnsanların bu akıma kapılmasına hayret ediyorum. 2004 den bu yana kendi takımımızla aktif mmorpg oynuyoruz. Daha bi kere ekran kartımdan şikayet ettiğim olmadı. Bundan 2 sene önce en güncel pc topladım, şimdi 3k falan çıkıyor tabi bu işe bi de yetişme meselesi var. Sistemini güncel tutman imkansız kaymakam maaşı alsan anca kurtarır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep fakirlikten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse bende amd satıp buna geçerim artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    Hayaller ve hayatlar. 4 ay önce PC ekran kartı yoktu acil PC de kullanmam lazım ve hiçbir işime yaramayacak kart bakıyordum sadece PC açması için. Sahibinden evime yakın olan birisine mesaj attım adam gts250 satıyordu ve 500 TL yazmıştı. Ben de 100 TL veriyorsan gelip alayım dedim. Adam bana dedi, ben bunu 1250 TL almıştım ve fazla kullanmadım sıfır gibi Daha sonra sıfır rx590 aldım. Yani boş hayaller bunlar, 2080 ti alan adamın durumu zaten iyidir.

    Alıntıları Göster
    2080 ti alanın durumu iyimidir... 2080ti Slı yapabiliyorum benim durumum nasıl o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 4 Eylül 2020; 8:50:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben 1050 Ti kullanıyorum, en azından her oyunu 900p'de yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ve mutluyum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K ve 2K'yı geçtim, Rdr2 veya Control'u Ultra'da aç hocam bak kaç fps alıyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum varya senin şu haline resmen acıyorum fakirlik dar görüşlü olmak böle birşey sanırım. Biz 2 sene boyunca en üst düzey kart kullandık Sen ekrana ekmek bandın fakirlik gerçekten kötü bizler şimdi 3090 alırken sen eski nesil alabileceksin hep 1-0 geride olucaksın. Neyse umarım kendine yaptığın bu egodan çıkabilirsin ama zor gibi gözüküyor :(

    Not: 1 Eylül saat 15.00 itibari ilr 2080Tİ yi 8000 Liraya satmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeye bak yurtdışında bedava gibi satılan xx60 serisi kartları bile alamıyoruz.
  • Ne boş bir konu, o kadar para veren adam bunu mu düşünür. Zarar etmemek için başka sistem toplar o kartı yine satmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiye fiyatı vergiler ile birlikte ne olacak ona bir bakmak lazım 2080 sahibiyim ben de tabiki ucuz olması işimize gelir. bu seri 2000 serisini de fiyatlayacaktır her durumda satanlar üzerine para koyup bunları alacaktır.
  • Ben de 2080ti kart kullanmistim ve sattım şu aralar bilgisayara vakit ayiramadigim icin almiyorum, satmis olmasam fiyat düşüşüne sinirlenmezdim cünkü yapabilecek birsey yok. Fiyat düşüşü koyar vs gibi sacma sapan yorumlar cidden komik oluyor. Sürekli high end sistemleri hatta bu forumdaki en iyi sistemleri toplamış kurmuş zevkine satmış biriyim ve bazen can sıkıntısından görüp almak istediğim birşey için zararina sattigim, birisinin ihtiyacı var diye düşürüp sattigim, kibar ve düzgün kişiliğini sevip çok daha ucuz verdigim bir sürü teknolojik ürünüm oldu. Hiç de karalar baglamadim aksine mutlu oldum. Bence kişilik meselesi. Çok parası olup çingenelik yapan adamları da çok gördük, zar zor para biriktirip normal karşılayanı da.
  • 2080Ti zaten zengin kartı, adam çöpe atar 3090 alır ya da kullanmaya devam eder. 2080Ti alamayıp ağlayanların buluştuğu bir konu olmuş. Alanlar zaten herkesin de dediği gibi en güçlü kart ile oyun oynamanın zevkini sürdü. Şimdi 4070 çıktığında da 3090 sahipleri mi üzülsün? Teknoloji her zaman gelişecek. Bence RTX4060'ı bekleyin RTX3090 performansında olacakmış. 2 sene gelir geçer :)
  • Optimizasyon fakiri oyunlar yüzünden satın almak için var gücümüzle yeni ekran kartlarına yöneliyoruz. AC:Origins'den örnek vereyim, Oyunda sağ tarafta 70~90 fps gösteriyor, gelin görün ki oyunda bariz stuttering var. Bende çareyi FPS 60'a sabitlemekte buldum, Bu seferde ara sahnelerde sanki FPS 30'un aşağısına inmiş gibi yavaşlıyor. Ama hala 60 fps sabit... Bu arada oyunda yükleme derdi olmasın diye gidip "Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2 QLC" SSD satın aldım. Sırf oyunlarda ara yüklemeden kaynaklı takılma yaşamayayım diye...
  • 2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :)
  • Beels kullanıcısına yanıt
    GT 1030 ile arttırıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rüya gören bir zavallı daha. Sanıyormusunki Türkiye de tüketici lehine fiyatlandırma olur. Gümrük bakanlığı hangi ürünün ithalatı artarsa anında maliye bakanlığına iletiyor onlarda ÖTV dayıyor. O yüzden 3070 ucuz olsa bile ekstra vergilerle fiyatı artar.
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Bazlama ise olur :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1060 ile Ultra'da hikaye modlu oyun açarsınız 40 50 FPS alırsınız sizi tatmin eder. Ancak rekabetçi FPS oyunu oynayan adam 2070 Super ile 2k'da 150 FPS alıyodur ve der ki neden 200 250 olmasın? Haklıdır da, ne kadar yüksek FPS o kadar keyifli oyun. MMORPG oyun oynadığınızı söylemişsiniz ki bildiğim kadarıyla CPU bazlı oyun oluyo onlar, 1060 hemen hepsine yetiyodur MMORPG'lerin. Siz daha uzun süre değiştirmezsiniz, değiştirseniz de en güncel kartı almanıza gerek olmaz. Güncel sistem peşinde olan adam PC başında çok vakit harcıyodur, muhtemelen karı kız yeme içme gezme olayları da çok fazla yoktur yani adamın bi oyun zevki var ona da karışmayalım. :) Parası da vardır. Bu tıpkı şey gibi 100 bin verip çok çok iyi iş görecek arabayı değil de 500 bine daha iyisini almak gibi. Zevk ve para pul meselesi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.