Şimdi Ara

2021 AYT FİZİK SÖYLENEN KADAR ZOR DEĞİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
5.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kolaysa da sana kolay biraderim. Bize ne? Reklam yüzü felan mı olmak istiyorsun?

  • Danger_Zzone D kullanıcısına yanıt

    ortanın 3-5 seviye üstü olarak hazırlandım canım :)

    bahsettiğin denemeler ösymnin herhalde

    *orijinal

  • Dostum ayt Netlerin kaç ?

  • Danger_Zzone D kullanıcısına yanıt

    ya 50 yere yazdım arat bak sıkıldım yazıp durmaktan

  • Danger_Zzone D kullanıcısına yanıt

    EVET 2019 YKSYE GİRMESEYDİK BİZİ KANDIRABİLİRDİN AMA SENİN AMACIN DİKKAT ÇEKMEK ZATEN. AFERİN BECERDİN  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 8 Temmuz 2021; 22:29:57 >
  • Dostum neyin dikkatini çekeceğim. Dikkat çekmeye ihtiyacım yok. Sonraki yıllar sınava gireceklere sınavdaki fizik soruları kendime göre yorumladım. Kolay zor kavramları görecelidir. Bana kolay gelen sana zor gelebilir. Aynı şekilde sana kolay gelen bana zor gelebilir. Sınav anı psikolojisi ve şans faktörü gibi etkenlerle gerçek seviyeni göremeyebilirsin. Soruları tek tek analiz ettim. Çok çalışana, yeterli soru tarayana kolay gelir, yarım yamalak çalışana zor gelir. Adam akıllı fizikte 4 tane sorusu vardı. Geriye kalan 10 soru normaldi.

  • 2020 yks gibi çok kolay bir sınavda yaptığın netlerin üzerine 1 sene çalışıp hiçbir şey koyamamışsın, bu biraz açıklıyor bence seviye farkını

  • Abi fiziğe her yıl zor denir. 2019da da ben zor demiştim ama yapan yapmıştı. Fizik biraz ilgi bi ders
  • Jeffrey Dahmer kullanıcısına yanıt
    Daha ne koysun hocam şaka mısın? Adam 1 yanlış yapmış zaten gözünden kaçmış. Ne olmasını bekliyordun ekstra soru mu yazıp çözmeliydi?
  • altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt

    kimya biyolojide zaten bu sene zor iddiası yoktu, geri kalanı da neredeyse aynı yapmış ayt matı düşük bile yapmış. amacım arkadaşı kötülemek değil kesinlikle becerememiş anlamında söylemiyorum ancak genel olarak da bi zor değil iddiası var ve bu arkadaşın netleri bunu gerçekçi bir şekilde öne sürüyor. geçen seneki sınavın üstüne o kadar soru bankası deneme kitabı koydum ama ben de geçen senekiyle yaklaşık aynı netleri yaptım. bu sınav böyle bir sınavdı çünkü. sıralamalar ne kadar iyi gelir bilmiyorum ama iyi bir şeyler olacak diye düşünüyorum. benim etrafımda tanıdığım iyi mezunlar da geçen sene yaptıkları netler civarında yaptılar. 1 senelik çalışmanın karşılığını nette göremediler çünkü geçen senelere kıyasla genel toplamda çok zor sınavlardı ikisi de.

  • Danger_Zzone D kullanıcısına yanıt

    19'dan farkı yok? 19'da da 21'de de girmiş birisi olarak 2021'de çok daha düşük fizik neti çıkardım. Fizik netimin düşmesinin asıl nedeni matematikten sonra dumura uğramam ama sorulara sınavdan sonra da baktığımda 19'dan kesinlikle daha zor olduğunun kanısına vardım.


    Ayrıca 2021 ayt fizik gerek soru dili gerek soru dağılımı bakımından çok daha özensiz hazırlanmış bir sınav.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 9 Temmuz 2021; 6:34:51 >
  • Analiz güzel ama TR genelini düşünerek zorluk derecesi versen iyi olurmuş bence orta zordu fizik ortalama üstü çalışan adam tabii 10net üstü yapar eğer dikkatliyse 14 de yapar

    Ben bilye sorusunu çözerken şunu demiştim

    Lan hep aynı klasik periyodik gider gelir diyorsunuz 50kere gördüm aw sorusunu kesin bu değildir tuzaktır deyip gidip yapışır demiştim

  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt

    Dostum senle aramızdaki fark benim sınava direk fizikten başlama kararı almamdı. Eğer ayt ye direk matematikle başlamış olsaydım sürenin çoğunu matematiğe harcayacaktım. Sonrasında normalde denemelerde 35 üstü yaparken boş sayım epey fazla olacaktı. Sonrasında artan yorgunluk ve stres ile fende en az 4-5 yanlışım çıkardı. Bu durum en az 5 net demek ve Aytde 5 net bence bu sınav için önemli derecede sıralama oynatır. Ayt fende 1 yanlış ile sınavı kapattım. Bu kararım belki istediğim yere yerleşmemi sağlayacak. Yaptığım netler öyle çok üst düzey netler değil. Kimya biyoloji çoğu arkadaşlarım ya 1-2 yanlışla ya da fullediler. Forumda da kimya biyoloji hakkında pek konuşulmadı. Fizik sorularını geçen yıl ile kesinlikle kıyaslayamayız ama dediğin gibi soruların dili tam açıklayıcı değildi. Fizik soruları analizimde de bu durumdan bahsettim. Bilye ve saçak sorusu daha güzel ifade edilebilirdi. Matematiğe gelirsek ben öyle üst düzey net yapmadım. İlk kez aytde süre problemini gerçek sınavda yaşadım. Bu yıl ki Matematik soruları son 3 yılın Ayt sinden daha zordu. Ayt matematik 30 doğru 10 boş ile kapattım. İşaret koyup sonradan dönerim dediğim hiçbir soruya bakamadım. Süre yetişmedi. Ayt mat seçici diyeceğimiz çoğu sorum boş. Fakat çevremdeki çoğu kişi matematik zorlanıp normalde yaptıkları netlerden düşük yaptılar ama feni ful ve fule yakın yapıp aradaki farkı dengelediler.





  • Danger_Zzone D kullanıcısına yanıt

    4 ağustosta gel buraya sonucunu merak ettim

  • altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt

    Fiziğin seviyesi 2018, 2019 ve 2021 tam ayarındaydı. İstisna olarak 2020 kolaydı.

    Bence bu yıl soruları hazırlayan komite değişmiz. Bu durumu soruların dili ve soru tarzlarından anlayabiliriz.

  • Danger_Zzone D kullanıcısına yanıt

    soruları belirli bir komite hazırlamıyor kimin hazırladığını da kimse bilmiyor.

  • Dostum sonuçlar açıklansın burdan paylaşırım. 20k ye girsem yeter. Tıp yazıp giderim bir sene daha çekilmez bu stres. Geçen yıla göre öyle pek bir artış da yapamadım. Her yıl nasıl sorcaklı belli değilken mezuna kalmak riskli bir karar.

  • Danger_Zzone D kullanıcısına yanıt

    bu fiziğe kolay diyorsanız sıkıntı yaşamazsınız merak etmeyin  

  • Hocam kolay demiyorum çoğunun birebir aynısını ve benzerlerini önceden görüp çözdüğüm için kolay dedim. 2020 Ayt fizik 13 doğru 1 yanlış yaptım. Sadece fizikle barış izledim 345 ve yayın denizi çözdüm ve deneme olarak 345 ayt fen çözmüştüm. 1 yanlış dinamikten duvarın tepkisi nedir sorusu dikkatsizlikten kaçtı. Bu yıl geçen yılın üstüne vip fizik tüm videoları izledim. Tüm föyleri çıkartıp çözdüm. Üstüne endemik, mf kazanım, apotemi modern fizik ve kapanış paraf, apotemi, 3d genel fen, aydın ve ertan sinan şahin alan denemelerini bitirdim. Sonuç yine 13 doğru 1 yanlış ve yanlışım saçak sorusu 3. yargı hızlı okuma ve soru tipi ezberlemeden kaynaklı :))

    Benim üzüldüğüm o kadar emek boşa gitti. Kitaplara verdiğim paranın hattı hesabı yok.

  • En büyük yanlışım matematikten başlamaktı o moral bozukluğu ile fizik çözmeye çalıştım 8d 6y geldi bir de manyetizma sorusunu da doğru yaparak yaptım bunu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.