Şimdi Ara

2021 AYT FİZİK SÖYLENEN KADAR ZOR DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mezunum geçen 2020 AYT fizik netim 13 doğru 1 yanlış. Bu sene de yine aynı neti yaptım. 13 doğru 1 yanlış o da saçak sorusu ona da nazarlık diyelim. III. Öncüldeki ifadeyi dikkatli okumamaktan kaçırdım. Fakat o öncülde ösym daha güzel ifade edebilirdi. Sınav anında o heyecanla sanki aydınlık ve karanlık saçaklar önceki duruma göre yerleri değişeceğinden ben öyle anladım. Ama ösym şöyle deseydi "Aydınlık ve karanlık saçaklar birbirleriyle yer değiştirir deseydi. Bence daha net olurdu. Sonraki yıllarda sınava hazırlanan arkadaşlar için soruları kendi açımdan yorumlayacağım.

    1. SORU ÇOK KOLAY COULOMB KUVVETİ SORUSU, her kitapta olan soru tipi, daha zorlarını çözdüm. Bence çoğu kişi bu soruyu yapmıştır, sınavın en kolay sorularından biriydi.


    2. SORU: ÇOK KOLAY ATIŞLAR-HAREKET KARIŞIMI SORUSU, hız vektörünün bileşenlerini bulduktan sonra biraz da yorum gerektiren soruydu. Adamın topu yakalaması için adam sabit hızla yürüseydi adamın hızı mantıken topun yatay hız bileşenine eşit olmalı yorumu yapılabilirdi. Bu yorumu yaparak direk 6 denilebilir, bu yüzden bence saniyelik soru, ama göremezsen hız bileşenlerini bulduktan sonra biraz işlem yapıp ortalama hız hesabı yaparak bulunabilir. Fakat biraz vakit alırdı. Benzeriyle 3-4 defa karşılaştım. Kitaplarda buna benzer çok zoru var, eski tarz bir sorudur. Sınavda gelince direk hatırladım soruyu ve ilk yöntemdeki yorumu yaparak 10 saniyede çözdüm. Pratik yorumu yapanlar için sınavın en kolay sorulardan biriydi.


    3. SORU: ÇOK KOLAY ATIŞLAR-ENERJİ KORUNUMU KARIŞIMI SORUSU, her kitapta denemede karşımıza gelen soru tipi, atışlar konusuna çalışırken kitaplarda bu bilgi dip not olarak verilir, yanlış hatırlamıyorsam sene içerisinde bu soru bu yıl ki töder sınavında da sorulmuştu. Bilgiyi hatırlayanlar için saniyelik soru, hatırlamayanlar için ise enerji korunumu yaparak da hızların eşit olduğu bulunabilirdi.


    4. SORU: KOLAY-ORTA TORK-DENGE SORUSU, bu sene bu konudan soru bekleniyordu o yüzden biraz fazla zor sorulara ağırlık verdim ama gerek yokmuş, tork dengeden soru gelmesi bence süpriz değil, ama çoğu kişi karpuz, el arabası görünce bocalamış olabilir, tek olayı günlük hayattan hikaye uydurmuş, bu konudan klasik kitaplardaki gibi sormasını bekliyordum, günlük hayattan sormalarına ben de şaşırdım ama 345 te tork ünitesinde günlük hayat ile ilgili testte buna benzer hesaplama, yorum soruları vardı. Bu yüzden bence süpriz soru demesek de olur. Ösym bu konudan zor sormuyor son 10 yılın çıkmış tork denge sorularına bakarsak hep orta kolay arası sorular gelmiş. Dönem içerisinde o kadar zor uzun işlem gerektiren absürt tork denge sorularını çözmekle boşa vakit harcamışım. Sonraki senelerde hazırlanacaklara tavsiyem tork denge ünitesine çok kasmanıza gerek yok, temelde soruda dengede ifadesi geçiyorsa iki şart sağlaniyo mu?, net tork sıfır mı?, net kuvvet sıfır mı? sonrası birkaç soru pratiği ile bu konuyu kapatmaktır. İnanin denemelerde, soru bankalarında olan zor absürt, uzun işlemli sorular gibi gelmiyor. Kitaplardaki klasik çözdüğümüz kaldıraç yorum sorularından artar, azalır soruları var. Onlardan bir farkı yok.


    5. SORU: ORTA ELEKTRİKSEL POTANSİYEL SORUSU, bence tek olayı işlem ameleliği başka bir olayı yok, sene içerisinde konu çalışırken elektrik potansiyelden çok soru pratiği yaptım, bundan daha zorlarını çözdüm. Beğendiğim sorulardan biriydi. Sadece yorum yapmak yeterli değildi aynı zamanda işlemde yapmak da gerekiyordu. Çok zor değil önceki 4 soru gibi çok da kolay değil. Bu soruda matematikten sonra o stresle muhakkak bocalayan olmuştur.


    6. SORU: ORTA-ZOR MANYETİZMA SORUSU, sınavın en beğendiğim güzel seçici bir sorusu, bence ösymnin soru metni tam açıklayıcı değil, çünkü sınav anında o stresle şekle çoğu kişi yeterince odaklanamamıştır, ösym bilyenin de devrenin bir elemanı olduğunu açıklasaydı daha güzel olurdu. Bu soruda çok vakit kaybettim 3. dönüşümde çözdüm. Bobin elektromıknatıs görevi göreceğini anladım bilyeyi çekecek sonrasında şekli iyi incelemeyince orda yorum yapamadım. Bilyenin sonraki hareki ne olacak fikir üretemedim. Bir an aklım yapışır diye kaldı. Bir de ordaki manyetik kuvvet belki bilyenin ağırlığını yenemeyecek ve hareketsiz kalabilir. Sınavda çok kafam karıştı.3. kez soruya döndüğümde şekle biraz odaklandığımda bakır yuvalar arasında boşluk olduğunu fark edip aslında bilyenin de devrenin bir parçası olduğunu anladım. Bilye bir nevi devrede anahtar görevi gördüğünü fark ettim. Sınav anı stres gibi etkenler etkiliyor. Sınavın bence en güzel kurgulanmış sorularından biriydi. Yukarıda torktan fazla kasmaya gerek yok dedim ya son 10 senenin çıkmış soruları belli fakat manyetizma konusuna bence iyi çalışılmalı, piyasada denemelerde soru bankalarında ne kadar farklı orjinal, güzel kurgulanmış özgün soru varsa bence çözmekte fayda var. Çünkü ösym her yıl bu konulardan böyle bir soru karşımıza getiriyor. Bakınız 2018 demir çubuk sorusu, 2019 mıknatıs silgi sorusu, hoparlör devre sorusu. Ben de bunun bilincide olarak kitaplarda denemelerde birçok soru taradım ama o bilye sorusuna benzer hiçbir soru ile karşılaşmadım. Muhtemelen benzeri hiçbir kitapta da yoktur. Manyetik kuvvet ve indüksiyon ile ilgili endemikte çok güzel bu tarz sorular vardı ama bunun gibi orjinal değildi. Yine 345, mf kazanımda da bu tarz farklı yorum gerektiren manyetizma soruları var. Ösym manyetizmadan özgün sormayı seviyor, bakın 2019 aytdeki silgi mıknatıs sorusu güzel kurgulanmış bir soruydu. Bu yüzden manyetizmaya çok önem vermeme rağmen bu soruda zorlandım. Yıl içerisinde de bu tarz özgün çok soru aradım ama ne yazik ki piyasada hep aynı tarz sorular var. 2022 yks kitaplarına yayın evleri direk bu sorunun kopyasını koyarlar ve bu soru artık sonraki yıllar için klasik olacaktır. Bence benim gibi birçok kişi şekli yeterince incelemeyip bilyenin anahtar görevi göreceğini farketmeyip takılan olmuştur. Ama zor soru değil manyetizmanın mantığını iyi anlayan rahat yapardı. Tel bağlı çivinin toplu iğneleri çekme sorusu vardı aslında o soruyla aynı mantıkda ama birebir aynı diyemeyiz.


    7. SORU: ÇOK KOLAY ALTERNATİF AKIM-TRANSFORMATÖR SORUSU, her kitapta olan soru tipi, aynısını 345, mf kazanım soru bankalarında gördüm, trafoların adlarını soruyordu hangisi yükseltici hangisi alçaltıcı transformatördür diye , Vip Fizik Kemal hocadan konuyu dinlerken o da sanırım alternatif akım son videosunda bir soruda trafoların adlarını soruyordu. Hangisinin yükseltici hangisinin alçaltıcı olduğunu bilirsen sarım sayılarını kıyaslamak kolaydı. O yüzden bence sınavın en kolay sorularından biriydi, saniyelik soru.


    8. SORU: KOLAY ÇEMBERSEL HAREKET SORUSU, sanırım benzerini 2020 aytede sormuşlardı. O soruda kesinlik soruluyordu. Bence bundan daha zordu. Geçen yılki sorulan sorudan sonra her kitapta benzeriyle karşılaştığım soruydu. Bence problem yaratacak cinste bir soru değil. Apotemi modern fizik ve 25 li fizik branş denemelerinde, Mf kazanım soru bankasında, 345 soru bankasında, bu tip çembersel hareket öncüllü yorum soruları çok vardı. Sınavda da süpriz bir soru değildi.


    9. SORU: ORTA KEPPLER SORUSU, sınava ilk fizikten başladığımdan dolayı bu yüzden kolay dedim çünkü sakin kafayla stressiz paragrafı okuyup direk keplerde uydunun hız formülü kök GM/R formülünü hatırlarsan saniyelik soru olduğunu yarıçapın artacağını anlarsın, formülü hatırlamazsan fçekim fmer eşitliğinden biraz vaktini alır ama yine kök GM/R formülüne ulaşırsın. Eğer sınava matematik ile başlasaydım o yorgunluk ve stresle sorunun metni uzun gelip okuyup anlamazdım ve boş bırakabilirdim. Bence sorunun tek zorluğu soru metninin uzun olması yoksa bir olayı yok. Kitaplarda buna benzer aynı mantıkla hazırlanmış şekilli sorular vardı. Tek olayı paragraf şeklinde olması okuyup anlamak. Bunun benzerini sanırım ertan sinan şahin denemesinde görmüştüm. Bir öncülü bu soruyla aynı mantıkla kurgulanmıştı. O soru da uzun paragraflı keppler sorusuydu. Mf kazanım soru bankasında bu soruyla benzer değil fakat bunun gibi uzun paragraflı güzel yorum soruları vardı. Paragrafı 1-2 defa okumanız gerekiyor. Tek seferde okuduğumda hiçbirşey anlamayıp tekrar başa dönüyordum o sorularda. Yine bu uydu sorusuna çok yakın apotemi modern fizikte öyle bir soru vardı. Kepplerden bu yıl soru beklemiyordum benim için süpriz oldu, daha çok çembersel hareketin 2. Kısmı açısal momentumdan soru gelir diye tahmin etmiştim. Sınavın beğendiğim sorularından biriydi. Çoğu kişi matematik sonrası sınav stresiyle bu soruda zorlanmıştır.


    10.SORU: ÇOK KOLAY HARMONİK HAREKET SORUSU, her kaynakta olan soru olduğu için o yüzden çok kolay soru dedim. Fakat harmonik hareketten o kadar çok güzel soru varken, konunun başındaki tanımından grafik kısmından sormaları bence süpriz olmuş. Bu sorunun pek bir olayı yoktu. Konusuna çalışan herkesin konunun başında çözeceği soruydu.


    11. SORU: ÇOK KOLAY ÇİFT YARIKTA GİRİŞİM SAÇAK SORUSU, her denemede her kitapta banko yaptığım soruydu. Fakat sınavda tek yanlış yaptığım soru. Buna da artık nazarlık diyelim. Yanlış yapmamın sebebi sanırım soru tarzı ezberlemem, her denemede her kitapta olan soru tipi fakat o sorularda bir nokta belirtip yapılan değişikler sonucunda tanımlanan nokta önceden karanlıktı diyelim sonrasında saçak genişliğinin artması veya azalması ile o tanımlanan nokta aydınlıktan karanlık saçağa dönüşebilir diyordu. Bu yüzden 3. Öncülde aydınlık karanlık saçaklar yer değiştirir yargısını doğru kabul ettim. Fakat soruyu dikkatli okusaydım almazdım.


    12.SORU: ÇOK KOLAY RADYOAKTİVİTE SORUSU, radyoaktivite konusunun başından anlatılan kararlı ve radyoaktif çekirdek benzerliği sorulmuş. Açıkçası ben yine burdan soru gelirse 2018 ve 2019 daki gibi yine alfa, beta, gama bozunmalarıyla ilgili bir soru gelir diye bekliyordum. Bu yönden bence süpriz olmuş. Sadece bozunmalar ve özelliklerine bakan bu soruda takılmış olabilir. Atom modelleri konusu çok ezber ve vaktimi epey alan bölüm, bu bölümden en az 30 40 sayfa not tutmuşumdur, 4 farklı kaynaktan soru taradım, çözdüğüm soru sayısının hattı hesabı yok, karşılığı gelen 1 soru, bence bu haksızlık ösym burda soru sayısını artırmalı. 2018, 2019 da radyoaktiften sordun, 2020 de bu konu müfredata dahil değildi, bu yıl radyoaktiften sormasını beklemiyordum ama yine en kolay bölüm radyoaktiviteden sordu. Atomun tarihsel gelişimi, atom modelleri, bohr atom modeli, modern atom teorisi bu kısımlarda çok soru tipleri vardı buralardan sorabilirdi. Uyarılma, ışıma türleri, kuantumlu ifadeler, büyük patlama, atom altı parçacıklar, leptonlar, kuarklar, hiçbirinden soru gelmemesi şaşırttı. Sınavdan önce sadece radyoaktif bakmak vardı ama şansa bırakamazdım mecbur hepsine çalıştım. Ama bu kadar konu var 14 soru ile fizik bilgisi bence sağlıklı ölçülemez. Bence doğru bir şekilde fizik bilgisi ölçülecekse sadece atom fiziği konusundan en az 3 ya da 4 soru sorulmalıdır.


    13. SORU: KOLAY-ORTA FOTOELEKTRİK SORUSU, bence özgün farkli bir fotoelektrik sorusu, direk konunun başında elektroskop ile ilişkilendirerek sormuşlar, yani fotoelektrik mantığını, ne işe yaradığını, klasik kitaplardaki sadece fotosel devre, Imax, Vd,Vk gerim akim enerji grafikli sorulara bakan bence bu soruda zorlanmıştır. Konunun özünü anlayan zorlanmamıştır. Vip fizik kanalında bu konuya çalışırken hoca ilk videoda mantığını elektroskop üzerinden anlatmıştı, buna benzerde hatta daha zordu o soru, bir örnek soru çözmüştü. Fakat bu konuyu hatta bence modern fizik konularını en iyi anlatan entropi kanalı Dursun hoca anlatıyor. Konuları çoğunlukla simülasyonla anlatıyor ve hiç sıkılmadan anlıyorsunuz. Görsellere epey ağırlık verdiğinden özellikler akılda kalıyor. Dursun hoca sanırım fotoelektrik konu anlatımı ilk videosuydu. Bu sorunun aynısını simülasyonla mantığını anlatmıştı. Yine yanlış hatırlamıyorsam bu soruyla aynı mantıkda Apotemi modern fizik kitabında da bu sorunun şekilli hali vardı orda görmüştüm. Ben daha önce karşılaştığım için benim için süpriz olmadı, o yüzden bence bu soru kolay. Ayrıca ösym şıkları da kötü ayarlamış, soruda elektroskopların başlangıçta yaprakları açık, yani yüklü demiş sadece bu bilgiden C,D,E eleniyor, geriye %50 şansla iki seçenek kalıyor. Bu soruyla sınavda ilk kez karşılaşanlar ise bence soruyu anlamada problem yaşamış olabilir. Çünkü klasik denemelerde alıştığımız klasik fotoelektrik sorularından farklıydı.


    14. SORU: KOLAY LASER SORUSU, laser sorması benim için süpriz oldu, modern fiziğin teknolojideki uygulamaları kısmında ben sonar, mr, pet ya da yarı iletken teknolojisinden diyot veya transisörün özelliklerini falan sorar diye bekliyordum. Son ünitenin son kısmından sorması sanırım müfredatın tamamına bakmamızı istemişler. Bu soruda III. öncül bir an kafamı karıştırdı. Füzyon olayı çekirdek tepkimesi ve güneşte meydana geldiğini hatırlayınca alakası olmadığını farkettim.


    Benim sonucum 13d 1y, bence bu sınav 2020 den zor 2019 ayarındaydı öyle çok zor bir sınav değildi. Sene içerisinde konulara iyi çalışıp yeterince soru tarayan bence rahat 10 doğru yapmıştır.

    Bobin sorusu (özgün soru), uydu sorusu (metni uzun), Saçak sorusu (çoğu kişi benim gibi aynı hatayı yapıp 3. Yargıyı da dogru kabul etmiştir.), fotoelektrik sorusu (eski yıllardan farklı, özgün sorması), bu 4 sorunun dışında bence diğer sorular net rahat yapılacak sorulardı.

    BANA GÖRE KOLAY SORULAR

    Coulomb kuvveti yön sorusu

    Atışlar golf sorusu

    Alternatif akim trafo sorusu

    Çembersel hareket yorum sorusu

    Harmonik hareket grafikli soru

    Radyoaktivite sorusu

    Laser sorusu bu 7 soru beni hiç zorlamadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • EVET SINAV ÇOK KOLAYDI ARKADAŞLAR. BURDA NETLERİMİZ 10 15 DÜŞTÜ DİYENLER YALAN SÖYLEMİŞ. ASLINDA HERKES YÜKSELTMİŞ NETLERİNİ. 2020x3 GELİCEK ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ 2020 BİLE ÇOK ZORDU 2021 YKS AŞIRI KOLAYDI

    (konu sahibi ayt fiziğe kolay demiş tam çıldırmalık. şimdi ayt mat o kadar zor değildi der kesin hatta ayt kolaydı der)
    ALLAH BELA NI VERSİŞADNAİDNSİDMD OLUM SALAK MISIN SEN BİN TON KAYNAK YAZMIŞSIN HER SORUYU AKILDA TUTSAYDIK ZATEN BÖYLE OLMAZDI ĞSNDSFNWĞRNSİD İYİ ÇALIŞMISSIN GÜZEL BİR NET YAPMIŞSIN HELAL OLSUN AMA 2020 AYT FİZİĞİNDE BİLE ORTALAMA 2-3 FALANKEN BÖYLE DEMEYİN, BEN GERİZEKALIYUM HA HASTA GİRDİM SORULARI OKUDUM AMA O IŞIMA SORUSUNA KOLAY DİYORSAN BEN BABAMIN YANINDA ELEKTRİKÇİ OLARAK ÇALIŞIYIM YAW OLUM BEB SALAĞIM BEN YAPAMADIM BİLİYORUM GÖTÜM BOKLU ÇÖZDÜM SINAVI AMA BU KADAR ŞEREFSİZLİK YAPMADIM MORALİM BOZULDU DAHA YENİ KALKIYORUM YERİMDEN OLUM SİZ CİDDEN HAKKINI VERMİŞSSİNİZ HELAL OLSUN DİYORUM, BEN SENE BOYUNCS ÇALIŞTIĞIMI SANAN BİR AÇIK LİSELİ DAVARIM. 2 SENEDİR HASTALANIP SINAVDAN 2 GÜN ÖNCE HASYALANAN BİR DAVARIM.OLUM KOLAY FALAN DEĞİLDİ, O KADAR KAYNAK SAYMIŞSIN BEN FİZİKTEN BS ÇAP 3D DENEMESİ VE SB ÇÖZDÜM BİRİ İKİ TANE ABİ GİDİYOZ SORUYOZ DERECE YAPANA 3 AY KALA ÇALIŞMIŞ GÜNDE 4 SAAT WOW Bİ BAKIYOZ İTÜ MAKİNE LAN BENİM OKULUMDA 10'NUN SONUNDA BAŞLAYAN ÇOCUK 40K YAPMIŞTI DİĞERLERİ ZATEN KÖTÜYDÜ BİZ O ZAMAN AKILSIZIZ BAYA OLUM HELAL OLSUN BU FORUMU ÇOK BEĞENİYORUM. 30 - 40 AYT MAT NETİ FALAN KALEMİ KALDIRMAYA HALİM YOKTU SINAV YARISINDA TOPARLANMAYA BAŞLADIM SON KEZ GÖZ GEZDİRDİM 20 DK KALA ÇIKTIM AMA HALA ÇÖZÜLMEMİŞTİ HA SANSSIZLIK FARKLI BİŞE AMA SANA HEKAL OLSUN KARDEŞİM
  • Kaç net yaptın tyt ayt

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçen seneki netler ne bu seneki netler ne

  • EVET SINAV ÇOK KOLAYDI ARKADAŞLAR. BURDA NETLERİMİZ 10 15 DÜŞTÜ DİYENLER YALAN SÖYLEMİŞ. ASLINDA HERKES YÜKSELTMİŞ NETLERİNİ. 2020x3 GELİCEK ARKADAŞLAR ÇÜNKÜ 2020 BİLE ÇOK ZORDU 2021 YKS AŞIRI KOLAYDI

    (konu sahibi ayt fiziğe kolay demiş tam çıldırmalık. şimdi ayt mat o kadar zor değildi der kesin hatta ayt kolaydı der)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 8 Temmuz 2021; 18:54:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepüşüyenadam H kullanıcısına yanıt

    85-92 tyt 68.75 ayt obp 79


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize emeğinize sağlık hocam çok güzel açıklamışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YKS 2020: YKS 2021

    Türkçe=30.25 32 doğru 8 soruyu hatırlamiyorum

    SOSYAL=10.5 13.25

    Tyt Mat=27.5 26

    Tyt fen=13.75 16.25

    Ayt Mat=32.5 30

    Ayt fen=25.25 38.75


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH BELA NI VERSİŞADNAİDNSİDMD OLUM SALAK MISIN SEN BİN TON KAYNAK YAZMIŞSIN HER SORUYU AKILDA TUTSAYDIK ZATEN BÖYLE OLMAZDI ĞSNDSFNWĞRNSİD İYİ ÇALIŞMISSIN GÜZEL BİR NET YAPMIŞSIN HELAL OLSUN AMA 2020 AYT FİZİĞİNDE BİLE ORTALAMA 2-3 FALANKEN BÖYLE DEMEYİN, BEN GERİZEKALIYUM HA HASTA GİRDİM SORULARI OKUDUM AMA O IŞIMA SORUSUNA KOLAY DİYORSAN BEN BABAMIN YANINDA ELEKTRİKÇİ OLARAK ÇALIŞIYIM YAW OLUM BEB SALAĞIM BEN YAPAMADIM BİLİYORUM GÖTÜM BOKLU ÇÖZDÜM SINAVI AMA BU KADAR ŞEREFSİZLİK YAPMADIM MORALİM BOZULDU DAHA YENİ KALKIYORUM YERİMDEN OLUM SİZ CİDDEN HAKKINI VERMİŞSSİNİZ HELAL OLSUN DİYORUM, BEN SENE BOYUNCS ÇALIŞTIĞIMI SANAN BİR AÇIK LİSELİ DAVARIM. 2 SENEDİR HASTALANIP SINAVDAN 2 GÜN ÖNCE HASYALANAN BİR DAVARIM.OLUM KOLAY FALAN DEĞİLDİ, O KADAR KAYNAK SAYMIŞSIN BEN FİZİKTEN BS ÇAP 3D DENEMESİ VE SB ÇÖZDÜM BİRİ İKİ TANE ABİ GİDİYOZ SORUYOZ DERECE YAPANA 3 AY KALA ÇALIŞMIŞ GÜNDE 4 SAAT WOW Bİ BAKIYOZ İTÜ MAKİNE LAN BENİM OKULUMDA 10'NUN SONUNDA BAŞLAYAN ÇOCUK 40K YAPMIŞTI DİĞERLERİ ZATEN KÖTÜYDÜ BİZ O ZAMAN AKILSIZIZ BAYA OLUM HELAL OLSUN BU FORUMU ÇOK BEĞENİYORUM. 30 - 40 AYT MAT NETİ FALAN KALEMİ KALDIRMAYA HALİM YOKTU SINAV YARISINDA TOPARLANMAYA BAŞLADIM SON KEZ GÖZ GEZDİRDİM 20 DK KALA ÇIKTIM AMA HALA ÇÖZÜLMEMİŞTİ HA SANSSIZLIK FARKLI BİŞE AMA SANA HEKAL OLSUN KARDEŞİM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tamamdır egonu yeterince kastıysan yavaştan yol al dostum

  • Flood mu yazdın mı anlayamadım aw

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum sınavdan önce ne kadar çok soru tipi tararsan sınavda o önceden çözdüğün sorularla karşılaşma şansın yüksek olur. Burda önemli nokta soru tipi ezberlememeye çalışmak, konuyu çalışırken mantığını konunun özünü kavramaya özen göstermelisin. Çünkü ilk kez karşılaştığın bir soru gelirse o konunun mantığını anladıysan rahatlıkla yaparsın. Fizik için bu yıl ki 14 fizik sorusunun 13 tanesini daha önce soru bankalarında denemelerde çözdüm. Tek orjinal sorusu manyetizma bilye sorusuydu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danger_Zzone D kullanıcısına yanıt
    Kimine kolay gelir kimine zor gelir hocam.Hem zor denmesinin sebebi sana bana kolay gelmesi değil 2018,2019 ve 2020 ye göre bariz bir zorluk farkı olmasıdır.Aynı şey ayt mat içinde geçerli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hoca 3. Soruda hızları eşit falan demişsin, daha fiziğin temeliyle alakan yokken kolaydı bilmem neydi demen komik olmus :P

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostum kastım ortalama hız işte neyi anlamıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertan hoca bile 19dan zor dedi sen kim oluyorsun da 19 ayarında diyorsun  

  • 2022 için de yaparsın aynı analizi bu kafayla :D

  • bu tür baslıkları gorunce sınır oluyorum lan ben de baslık acıcam yakında tyt din cok kolaydı diye

  • Dostum 14 sorunun 13 tanesi kitaplarda denemelerde vardı. Tek orjinal sorusu bilye sorusu 19 dan bir farkı yok işte. Nasıl hazirlandin bilmiyorum ben ortalama üstü çalışan için yorumladım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.