Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
192
Favori
37.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyatlar bile dusmedi nasil oluyor anlamadim valla .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi fikrimi ve okuduklarımdan yaptığım çıkarımı söylemek istiyorum:
    Sürec içinde olduğu gibi süreç sonunda da 2 grup insan tipi mevcut olacaktır; sokağa çıkanlar rahat olanlar , sokağa çıkmayıp çok dikkatli olanlar . Ben ailemle sokağa çıkmayan Gruptayım. Ancak sürecin sonunu iple çekiyoruz. Çünkü 13 Mart’tan beri izolasyon yapıyoruz. Oteller acilir mi acilmaz mi bence acilacaktir mecburen acilacaktir . Otellerimizin dunyanin her yerindeki otellerden daha iyi oldugunu dusunuyorum. Tatil beldelerimizin cok guzel yerler oldugunu dusunuyorum. Ozellikle insanlarin kendi illerinde vakit gecirmek yerine bu vakti tatil beldelerinde gecireceginden eminim. Yine soyluyorum surec sonunda 2 tip insani gorecegiz. Tatil yapanlar yapmayanlar.
    Tatil veya başka bir şey bilmiyorum ama umarım süreç
    Hızlıca biter. Yerli turiste de insallah şans doğar 2018 yılında guralda 5000 tl ye Ağustos ayında 7 gece konaklamıstım. İnsallah bu tarz fiyatlar tekrar doğar ve yerli turist tatil yapar. Risk insallah azalır. Ben fiyatların aşağıya cekilmesiyle ve kontrolün artmasıyla temmuz ayı agustos ayı eylül ayı olmak üzere insallah yerli turistle otellerin güzel imkanlar vereceğine inanıyorum. İnanmak istiyorum.

    Biz burada tatili , kim 10 bin veriri konuşuyoruz mesela. Ama meyve sebze / yiyecek fiyatlarının ne olduğunu gördüğümüzü düşünüyorum . Malesef krizi fırsata ceviriyorlar insallah en azından oteller fiyat düşürür . İnsallah yabancı turist gelmez bize normal şartlarda tatil yapma şansı doğar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.turizmguncel.com/haber/ingiliz-ve-alman-bakanlardan-pes-pese-tatil-uyarisi
    Bu haberden anladığım, Avrupalı turist işi bu sene yaş. Deniz-kum-güneş tatili için kısıtlı sayıda da olsa Ruslar ve Araplardan başka seçenek kalmıyor sanırım yabancı turist bakımından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mickael Pote

    https://www.turizmguncel.com/haber/ingiliz-ve-alman-bakanlardan-pes-pese-tatil-uyarisi
    Bu haberden anladığım, Avrupalı turist işi bu sene yaş. Deniz-kum-güneş tatili için kısıtlı sayıda da olsa Ruslar ve Araplardan başka seçenek kalmıyor sanırım yabancı turist bakımından.
    Rusyadaki virus vaka sayilari artmaya basladi. Bu sene ruslarinda gelecegini dusunmuyorum.

    Arap ulkelerinde durum nedir bilmiyorum.

    Bu sene yerli turistinde buyuk kisminin tedbir amacli otel tatili yapmayacagini dusunuyorum.

    Birde yabanci turist gelmek istese bile acaba biz turkiye olarak kapilarimizi acacakmiyiz ? Acarsak ne zaman acicaz ? Haziran temmuz agustos eylul ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • otellere kişi sayısı gelebilir tüm odaları doldurmaları yasak olabilir . Bu yüzden mesela büyük bir otelde sakinlik olabilir ki bence en güzeli bu olur . nasıl marketlerde az kişi içeri alıyorlarsa aynı durum oteller içinde geçerli olabilir . işte bu durum fiyatların düşmemesine sebep olur . yer olsa bile yüksek fiyattan satışa çıkar . umarım düşündüklerimizin tam tersi olur mutlu sıcacık bir yaz geçiririz bu yazdıklarımıza okumak için geri bile dönmeyiz .
  • Oteller acilacaksa bence yapilmasi gerekenler;
    1. Hicbir yabanci turist gelmeyecek izin verilmeyecek ulkeye sokulmayacak.
    2. Otel oda kapasitesinin en fazla üçte ikisi kadar oda doluluğu olacak.
    3. Sosyal mesafe kuralı otelin her alaninda uygulanacak.
    4. Sabah ve aksam yemekleri birer masa boşluk olacak sekilde oturarak yenecek ve insanlar sirayla iceri alinacak.

    Daha bir çok madde yazilir. Bunlari yapacak otel olursa millet çok rahat gider. Gecen hafta evimin onundeki semt pazarini gordum. Yaz aylarindaki Bodrum çarşısından daha kalabalikti!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu otelde daha önce konaklayan var mı,tavsiye edermisiniz temmuz ayı için?

    https://www.tatilbudur.com/xanadu-island

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 gün yasak ilan edememe sebebimiz ekonomiyse, ekonomi için otelleri de gayet açarız. Para > sağlık bizim ülkemiz için.

    Kim kendini ne kadar güvende hisseder bilmem ama otellerin çok geçmeden açılacağı aşikar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Şuan zaten oteller kapalı değil ki çoğu açık durumda bakın ets sitesine.
    Cuma günü kuşadasına gidip sokağa çıkma yasağını otelde geçirien arkadaşım var.

    Sizin şöyle demeniz daha doğru olur yaz sezonu çok geçmeden başlıcak

    2020 F/P Tatil Fırsatları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Kuşadası’ndaki bütün büyük herşey dahil oteller kapalı şuan. Açılış tarihleri erteleniyor sürekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey dahil otelde kaldıklarını nerden çıkardınız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 16 martta tatilsepetinden iptal ettirdiğim amara prestige oteli için kademeli olarak 10,20,45 gün süreyle iade işleminin gerçekleşeceği belirtilmişti. 2 gün önce tatilsepetinden arandım ve ileri bir tarihe +%5 indirimle beraber çek verelim teklifinde bulundular. Zaten 1 aydır bekliyorum 15-20 gün daha beklerim diye kabul etmedim. Amara prestige instagram sayfasında son foto altındaki yorumların çoğu rusça ve otelin söylediği 8 mayısta açılacakları. Bu durumdan çıkardığım sonuç iadeleri yapmama sebebinin iade talebinden bulunanların en azından bir kısmının iadeden vazgecip otellere gideceğini dusunduklerinden dolayi sureci bu kadar uzatiyorlar. Bankaya da harcama itirazinda bulunmustum 60-180 gun icerisinde iade yapilabilabilecegi mesaji geldi. Konuda tatilsepetinden iade alabilenler yazarsa ne kadar sürede iade yaptıklarını da görmüş oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 Martta MNGTURİZ'den iptal ettirdiğim Amara Prestige Elite otelin para iadesi 17 Nisan tarihinde gerçekleşti.1 hafta önce bankada form doldurup harcama itirazında bulunmuştum.
  • Duruma söyle bir baktığımda sürecin iktidar tarafından düzgün yönetilmediğini düşünenlerdenim. Misal, geçtiğimiz hafta tüm buyuksehirlerde sokağa çıkma yasağı varken Manisa'da bazı fabrikalar üretimlerine devam etti. Eğer uygulayamayacaksan ilan etmenin bir anlamı yok bana göre.

    Ayrıca açıklanan rakamların doğru olmadığını düşünmekle birlikte bu açıklamaların bir sebebinin de turizm sektörünü baltalamamak olduğunu düşünüyorum.

    Şu anda tüm dünyada ciddi bir ekonomik kriz bekliyoruz biz üreticiler olarak. Ana sanayi siparişlerinde kumulatif olarak 3 aylık bir duruş var ve bu duruş tüm sektörleri olumsuz etkileyecek. Bu nedenle de turizm su anda iktidarın elindeki tek kurşun. Eğer o kurşun da boşa giderse ülke olarak çok ama çok sıkıntılı bir duruma gireceğimizi söyleyebilirim. Bu süreç bizim gibi berbat ekonomi yönetimi olan ülkeler için işin içinden çıkılmaz bir hal almamıza neden olabilir. O yüzden nacizane görüşüm ne yapıp ne edip otelleri açma yönünde kararlar alacaklardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam Tatilsepeti iade yapmıyor maalesef. Tek çıkış noktası bankalara harcama itirazı yapmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corona sertfikası çıkardılar iyi güzel de ben gidip o otele virüs kapmayacağımın garantisi var mı? Öyle bir şey olursa tazminat ödeyecekler mi? sanmıyorum. Maksat vatandaş gelsin tatil yapsın, içi rahat olsun. Ama kimse tatil için hayatını tehlikeye atmaz. O işte öyle dezenfektan sıkmayla, sosyal mesafe ile maske ile çözülmez.
    Bu sene tatil işi benim için bitti gibi ama illa tatil yapacaksam kiralık villalar var özel havuzlu vs. . En mantıklısı o görünüyor. Evet yemek yapma derdi var. Ama en azından steril ortam. Senden başka kimse yok vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egoist84 -- 20 Nisan 2020; 11:49:53 >
  • ETS tur direkt iade yaparken diğerleri çamura yatıyor. Ben de iptal ettirmek için aradım tatilsepetini ve iptal ederiz ama para alamazsınız diyorlar :) Sigorta salgın hastalıkta geçerli değilmiş. Ortada sigorta olduğundan bile şüpheliyim. Bakiye yükleyelim 1 sene içersinde kullanırsın diyorlar. Bankaya harcama itirazında bulundum. Bu iş geçsin asla bir daha ETS harici kimseden otel tur almam. Yeni tatil düşünenlere de saygım var. Bari ETS den alın, vazgeçerseniz iade alırsınız. Diğerleri çamura yatıyor
  • Erken rezervasyon ücretleri nasıl geri alınacak?

    TÜRSAB Marmaris Bölge Temsil Kurulu Başkanı Suat Esin, “Acenteler otel ve uçak şirketlerine verdiği erken rezervasyon ücretlerini geri alamadığı için müşterisine ödeme yapamıyor ve büyük çıkmazda. Devletimizin acil önlem planı alması şart” dedi.

    Suat Esin, “Acente erken rezervasyon parasını aldıktan sonra otel ve uçak paralarının ön avanslarını yatırır. Tur gerçekleştiğinde de devamını verir. Şu anda oteller ve uçak şirketleri acentelerin parasını geri iade etmiyor ki acenteler de müşterisine ödeme yapsın” diyor
    https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/erken-rezervasyon-ucretleri-nasil-geri-alinacak-5760851/




  • Ets 2 günde iade yaptı bazen tatilsepeti ya da jolly den yapıyordum iyi denk gelmiş.

    Koronavirüs sertifikasına gelince biz bu otelleri tercih ederken havuzları, aquaparkları ve yemekleri için tercih ediyoruz. 500 kişi aynı havuza dip dibe bir süre tatil yapılabilceğini düşünmüyorum.

    Bu sene yazlık ya da villaya gidilir
  • ort42 O kullanıcısına yanıt
    Antalyada denize yakın veya havuzlu yazlık villalar da haftalığı 5-10 bin liraya sizi bekliyordu zaten 😁

    Günlüğü 3-5 bin lira havuzlu villaya kaç kişi para verebilir burda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.