Şimdi Ara

2019 Dizel Leon vs 2019 Dizel Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2019 model Style donanım paketli Leon ile 2019 model Comfortline paketli Polo arasındayım. İkisinde de DSG düşünüyorum zaten düz vitesi yok şu anda. Leon'u sıfır düşünüyorum Poloyu ise 2019 az kilometreli temiz ikinci el alacağım.

    Buradan alacağım fikirler de seçim yapmama yardımcı olacak. Araştırdığım kadarı ile Leonun artıları: Daha fazla güvenlik donanımı (özellikle front assist standart geliyor) daha üst segment araç.
    Polonun artıları: daha büyük ekran (Leon 5inch ekran ile geliyor) daha yeni bir yüz (leon yaşlandı) daha iyi ikinci el ve daha iyi malzeme kalitesi (ben B sınıfındaki Polonun malzeme kalitesinin Leondan daha iyi olduğunu sanıyorum) Polo biraz daha az maliyetli gelecek bana.

    Sizin fikirleriniz nedir?



  • Düşünmek bile hata . Kesinlikle Leon. Polo nedir yahu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir, vag fan boyundan algı dolu seçkilere daha hoş geldiniz.
    ben de polonun 5 serisinde iyi olduğunu duydum ama 7 serisinden iyi mi bilemiyorum.
  • dsg sorunları gizli opsiyonmu hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon nere polo nere, kalite olarak da leon daha iyi, kapı içlerinde döşeme bile olmayan polo nasıl daha iyi olsun.

    Tabi dizel motorla dsg asla alınmaması gereken bi kombinasyon, orası ayrı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi yazmış vag fanboyundan algı dolu seçki falan. hangi markanın satış temsilcisisiniz bilmiyorum ama insanların bilgi almak için açtıkları başlıklara abuk sabuk mesajlar yazmayın. mesaja bakıyorum hiçbir bilgi yok öneri yok bir şey yok. laf olsun mesaj sayısı yükselsin.
  • Bence leon , style pakette otomatik far , yağmur sensörü, elektrikli katlanır aynalar , elektronik el freni var bunlar bence giriş seviyesi için gayet yeterli .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir Leon sahibi olarak, Leon kendi segmentinde orta sınıf bir araba fazla beklentiniz olmasın ha Polo'da Leon'dan daha kalitesiz o ayrı mesele. İç mekan kalitesi sadece yumuşak plastik ile ölçülüyorsa Polo'nun kapısi fln yoğurt kabı bildiğin.

    Ben şunu soyleyebilirim özellikle 1.0 benzinli fln alacaksan burdakilere kanip az yakıyor çok kaçıyor zannedersen ki fanboylar 4 litre yakıp muhteşem performansı olduğunu iddia ediyor, baya yanilirsin. Motora göre araba fena gitmiyor tabi, dayanabilip kasarsan da evet az yakıyor . Ama biraz sert kullanimda benzinli araç ne demek anlıyorsun.

    Benim de dizel TDI motorda belam bir türlü bitmedi, DSG ben de sorun çıkarmadı ama hep yüreğim agzimdaydi :) Yani özetle lütfen VW ve onun alt markası diye gaza gelip çok beklentiye girme, gerçeği anlayınca üzülürsün ya da kabul edemeyip burda fanboy olursun

    Benim tercihim Leon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Peki bu seçimlerin arasına 2018 model ikinci el golf de kattım. Leon - Golf arasında da Golf daha ağır basar sanırım.
  • Tabiki Leon. Bir defa aralarında segment farkı var. Golf’le zaten bu araçlar kıyaslanmaz. Temiz ikinci el Golf bulursanız kaçırmayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.