Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
158
Favori
1.475.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler giderken 135 tl yol parasını aldım. Döneli 1 ay oluyor.Dönüş içinde yol parası yatmış mıdır? onu da ptt den mi alıyoruz? bizden iban vs istemediler askerdeyken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gio88

    Beyler giderken 135 tl yol parasını aldım. Döneli 1 ay oluyor.Dönüş içinde yol parası yatmış mıdır? onu da ptt den mi alıyoruz? bizden iban vs istemediler askerdeyken.
    IBAN istediler bizden. İki hafta sonra 87 TL yattı hesaba. PTT'ye gittim ama gidiş yol parası için gittim (ben unutmuştum gitmeden önce PTT'ye uğramayı, terhis olduktan 3 hafta sonra gittim ve çektim). Dönüş yol parası ne zaman yatar bilmiyorum. Askerlik parası için şunu söylemişti bir komutan: Eğer verdiğiniz IBAN yanlış çıkarsa, daha sonra isminize yatar, yani onu da PTT'den çekersiniz. Galiba o yüzden IBAN istemediler sizden. Biraz sabır. Terhis olalı 1 ay oldu benim de. Pazartesi PTT'ye gidip kontrol edeceğim yatmış mı diye.
  • 19. Celp sevk kağıtları dökümü başladı arkadaşlar. Ben sevk işlemini yaptım 22 başlangıç 24 son galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 19b celbinde sevk bitiş tarihi 22 nisan pazartesi, terhis tarihi de 21.gün olan 13 mayıs büyük ihtimalle. 13 mayıs pazartesi gününe denk geliyor, pazartesi terhis olan var mı duydunuz mu hiç, genelde cuma terhis ediyorlar diyorlar,bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
  • bir kaç sorum olacak bilen varsa cevap verebilir mi
    Sevk tarihi 22 nisan katılacağı tarih 24 nisan diyor. sevk tarihinde gidebiliyor muyuz 1 gün izin vermişler ama benim adresimde yanlışlık var.

    üniversite okurken zonguldaktaydım orada gözüküyormuş adresim işlem onaylarken dikkat etmedim aslında istanbuldayım askerliğimde istanbula çıktı. 100 tl yol parası çıkmış yapmam gereken bir şey var mı ? sorun olur mu iade etmem gerekiyorsa edeyim.
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Bizim normalde cumartesi askerlik bitiyordu cuma günü terhis etmislerdi 19 gun yapmistik sizde nasıl olur tam olarak bilemiyorum ama cuma terhis olur gibime geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 7 Nisan 2019; 14:17:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    botlar, kamuflaj, çanta tabiki sıfır olacak ne sanıyorsunuz ki...
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden bilsinler siz nereden geleceksiniz. İçiniz rahat değilse almayın parayı, ya da alın bi hayır işleyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdertugrul kullanıcısına yanıt
    Haklisin hocam biran telaştan dusunemedim. Sevk belgesindeki adresin yanlis oldugunu görünce panikledim. Kimse sormaz bile herhalde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarın birliğime katılacagım. Bagaj tipi bir bavul hazırladım. Bavuldaki tüm eşyalarımızı dolabımıza yerleştirebiliyoruz değil mi? Sırt çantası lazım oluyor mu gerek var mı arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flugyl -- 7 Nisan 2019; 18:52:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler pazar günü yol izni olarak geçiyor mu ? İstanbuldan elazığ arası 1.200 km 2 gün yol izni var 11 sevk tarihim 14ünde mi teslim olmam gerek ?
  • sevk tarihinde gidersek askerliğimiz başlamış oluyor mu 21 günden düşüyor mu giden arkadaşlar bilgi verebilir mi? yoksa sevk kağıdında katılacağı tarih yazan kısımdaki tarihte mi gitmemiz gerekiyor? sevk tarihinde gidipte 21 güne sayılmazsa kötü olur bizim için.
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    e-devletteki sülüste (sevk belgesi) katılım tarihi yazar. o gün teslim olacaksın. mesela benim sevk bitiş tarihi 22 nisan, 1 gün yol izni. katılım tarihi de 24. yani 22 nisandan sonraki gün yol iznine sayılmıs, 24 ü de katılım tarihi. seninkinde de katılım tarihi olarak ne yazıyorsa o tarih teslim olma tarihin.
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    22 sinde orsçda olsak sıkıntı olurmuki. İzin sayılmazsa bile kalıcak yer varmıdır. Nasıl oluyo erken giden oldumu hiç acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarın Kütahya da birliğime teslim oluyorum, geldikten sonra tecrübelerimi yazarım. Hepinize hayırlı teskereler...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, teslim tarihinden önce de gidebilirsiniz. Bizim birliğe 3 gün erken gelenler vardı :D Eğer birlikten içeri girerseniz çıkamazsınız bilginiz olsun.
  • Hocam katilim tarihinde gidince 19 gun mu yapmis olucaz yoksa katılım tarihinden itibaren 21 gun mu?

    Sevk tarihi 22 nisan
    Katilim 24 nisan benim

    Yani demek istedigim katiligim tarihinde gittigimizde 22 nisan ve izinli oldugumuz 23 nisan askerligimizden dusecek mi yoksa hic sayilmayacak mi?

    O izinli oldugumuz gunde izin almadan gelenlerden geride kalir miyiz ogrenme acisindan bazi seyleri? yoksa sifirdan tekrar anlatiyorlar mi her seyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 8 Nisan 2019; 15:35:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim sevk tarihi 13 hala e devletten sevk belgesi alamadım.
    İstanbul Maltepe için havlu falan veriyorlar mı giden var mıydı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedelli askerlik işlemlerini yaparken bana verilen kağıtları dekontları kaybettim bulamıyorum kısacası askerlikle ilgili bende belge yok dekont isterseler bankadan alirim fakat bunun haricindekilerle ilgili herhangi bir sıkıntı olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Benim de sevkteki adresim yanlıştı birliğe teslim olduğumda bölük astsubay odasında sisteme kayıt yaparlarken söyledim doğrusunu yazdılar. Terhis belgeme de doğrusunu işlemişler. Gittiğinde söyle düzeltsinler. Benim arkadaşta Moskova yazıyordu terhisinde de Moskovayı Çamlıdereye (Ankaranın ilçesi) bağlamışlar. Adresin önemi yok ad soyad baba adı tc tutsun yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.