Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (455. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
158
Favori
1.475.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kendi0 K kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ortalama 2 yıl sürecek 21 gün eğitimden vazgeçilmezse.
    Bende kanun çıktığında katılım düşük olur diyordum fakat öyle olmadı parasını yatıran 500bini rahat bulacak ve bu başvurusu süresi yıl sonuna kadar uzatılacak görcez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yoney Y kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum. 24 kasımda bir celp görünüyor. Bu durumda o celbi 24 ekimde ilan etmeleri gerekiyor çünkü hep bu şekilde 1 ay önce ilan ettiler.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    O paylaşılan takvimin doğru olmadığını söyledi dün bana askerlik şubesi yeni celp 3 kasımdan sonra açıklanacak ve aralık ayı içinde alım olcakmış.

    O resme dikkat edersen sayılar bile düzgün değil 29 celp yazıo 17 celp var listede ve 4,6,9 diye amatörce hazırlanmş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 28 Eylül 2018; 16:32:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin önünde her söyledigine inanan,annesini seninle yakalasa suçu annesine atacak bir kitle varsa sen neden basarisiz oldugunu itiraf edesin. Tabiki de sucu başkalarina atip basarili oldugunu söylersin,her şeye inanan adama neden imajini kötüleyesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben agustosun ortalarinda basvurumu yaptim ama cikmadi. Kafama takilan 30.9.2018 tarihine kadar askerlik acisindan bi sikintim yoktur yaziyor. Ee nolacak simdi peki. Bedelli de cikmadi son celpte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arap faik

    Arkadaslar ben agustosun ortalarinda basvurumu yaptim ama cikmadi. Kafama takilan 30.9.2018 tarihine kadar askerlik acisindan bi sikintim yoktur yaziyor. Ee nolacak simdi peki. Bedelli de cikmadi son celpte
    Sene sonuna kadar birşey olmaz sanıyorum ki bu bedelli gibi kararnameler çıkınca askeri kararlar gevşiyor yani sene sonuna kadar birşey olmaz sana haber gelmez umursamazlar.Genellikle bu dönemler böyle olur ha bunu düşüneneler bence meraklanmasın.ben askere gittiğimde de böyle idi.Sadece kendi isteğinle gidersen bir şey yok ama tecil bitmesi gibi durumlarda eğer faal yürürlükte bir bedelli olayı varsa etki etmiyor takibe girmiyor bedelli var diye.Neden diye sorarsan daha kurumların bile birbirinden haberi yok mesela e devlet askerlik veya diğer kurum bağlamında işler hep sarpa sapan bu işi yapanlarda bunu biliyor o yüzden bu bedelli işi bittiği dönem sonu ancak düzene girer yani diyeceğim ocak 2019'a kadar birşey olmaz.




  • arap faik kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım. Bugün tekrar arayıp sordum, bedelli çıkmadı bu celpte ama askerlik durumu hala aynı, ne olacak 30'undan sonra diye. Bir sıkıntı olmaz merak etmeyin diyorlar. Neden askerlik durumunun güncellenmediğini sorunca da e-devlet sorgusunda gözükenler bizi ilgilendirmiyor diyorlar. Bu kadar zor mu acaba başvurusunu tamamlayanların askerlik durumunu da güncellemek.
  • arap faik kullanıcısına yanıt
    O herkeste öyle yazıyor hocam. Otomatik olarak ileri atarlar sıkıntı olmaz. Tüm bedelliler bakaya duruma düşecek değil ya :)
  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    Hocam nereyi arayıp soruyorsunuz? 2 gündür İstanbul'daki tüm askerlik şubelerini arıyorum ya meşgul ya da açmıyorlar.
  • Mithellius M kullanıcısına yanıt
    Başka illeri deneyin. Ben işlemlerimi Ankara'da yaptırdım ama telefon ile ulaşabilmişliğim yok hiçbir şubesine. Memleketteki şubeyi arıyorum, her arayışımda açıyorlar ve bıkmadan usanmadan yardımcı oluyorlar. Küçük yerler her zaman avantajlı oluyor bu konuda.
  • 05.10.2018 teslim tarihim. Erzincan şubesi. Bu tarihte gitcek olan varsa whatsaptan iletişime geçebilirler benimle. = 0537 207 6171

    Arkadaşlar ben yoklama tarihi diye 21.09.2018 tarihinde muayeneye gittim. Daha önce şubeden kimse bilgi vermedi bana.Sadece bedelli başvurusu yaptım çıktım ve yoklama tarihi 21 inde şubeye gittim. Son güne bırakıyorsunuz diye fırça attı oradaki kadın bana. Daha sonra aile hekimine filan muayene oldun mu dedi yok olmadım burada ilk başvurumu yaparken kimse bilgi vermedi bana dedim.

    Daha sonra orada kameradan fotoğrafımı çektiler , bir sürü soru sordular , hastalığın varmı hobiler fobiler vs. hepsini doldurdum. Daha sonra şubede revire gönderdiler beni. Doktor muayenesinden geçtim. Ama bakıyorum mesajlarda yok aile hekimi yok yeşil ışıklar yancak filan yazıyor.

    Şubedeki Muayeneden sonra evraklarımı teslim ettim. Ayın 5 ine kadar sülüs'ün e devletten alabilirsin diyor. Sevk başvurusuna bastığımda
    " Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz. " yazısı geliyor.
    Yoklama : yok yazıyor.2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

    Aile hekimine felan gitmedim. Acaba şubedeki muayene mi geçerli oluyor ?
    ne yapmam lazım bilgisi olan varsa sevinirim.

    2018 Bedelli Askerlik Ana Konu




  • Şu sorunun cevabını bilen var mı acaba?Askeri kışlaya girmeden önce tekrar muayene ediyorlarmış yanlış bilmiyorsam. varsayıyorum aile hekimi kilomuzu sınırda yazdı daha sonra 3 ay sonra askere çağrıldık celp dönemimiz belli oldu iskendurun birliğine düştük orada tekrar muayene ettiklerinde kilomuz 5 - 10 kilo fazla çıktı. aile hekiminde muayenede kilomuz sınırda olmasına rağmen 3 ayda 10 kilo aldık ve 10 kilo fazlamız var askeri kışlaya girdiğimizde. askeri kışladaki muayenede spor yapamaz raporu mu verecekler bizi geri memlekete mi gönderecekler ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleTalk -- 28 Eylül 2018; 19:13:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bedelliye başvurmuş olduğumuza dair bir ibare neden yer almıyor edevletin hiçbir yerinde? yoksa var da ben mi göremiyorum?
  • Ben başvurumu 6 Eylülde yaptım celp cikmadi, ama askerlik durum belgesi almak istediğimde en yaki. Askerlik şubesine basvurunuz yaziyor. Basina boyle bişey gelen oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa muayene olanlarda mı bu yeşil muhabbeti var??? Ben üniversite bitince muayne olmuştum. Bedelli başvurusu sırasında kağıtlaranı verip çıktım sadece. Bende bir şey görünmüyor e devlette.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LittleTalk

    Şu sorunun cevabını bilen var mı acaba?Askeri kışlaya girmeden önce tekrar muayene ediyorlarmış yanlış bilmiyorsam. varsayıyorum aile hekimi kilomuzu sınırda yazdı daha sonra 3 ay sonra askere çağrıldık celp dönemimiz belli oldu iskendurun birliğine düştük orada tekrar muayene ettiklerinde kilomuz 5 - 10 kilo fazla çıktı. aile hekiminde muayenede kilomuz sınırda olmasına rağmen 3 ayda 10 kilo aldık ve 10 kilo fazlamız var askeri kışlaya girdiğimizde. askeri kışladaki muayenede spor yapamaz raporu mu verecekler bizi geri memlekete mi gönderecekler ?
    detaylı muayene yok. neyin var diye soruyor bir şeyim yok diyorsun o kadar.
  • Arkadaşlar Askerlik Durum belgesi sorgulamada , En yakın askerlik şubesine başvurunuz yazıyor. Sizdede o şekildemi ?

    Paramı yatırdım , Başvurumu yaptım.
  • beyler sevk belgemizi aldıktan sonra yapacak birşey var mı? Ne bileyim muayene falan birşeyler diyorlar ama? bir de izmir'de yapacak olan var mı burda?
  • mrgoxel kullanıcısına yanıt
    Var kardeşim bende baktım da bulamadım grup vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutluk Şad K kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gittin askeriyeye hocam? Yediyse güncellenir zamanla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 453454455456457
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.