Şimdi Ara

2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 29. Hafta Sivasspor- Beşiktaş 16 Nisan Cumartesi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
1
Favori
6.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mahmut Uslu: "Galatasaray'ı Beşiktaş maçında göreceğiz" demiş, Galatasaray ne yaptı ki fener karşısında Beşiktaş maçında biişey yapabilsin, ilk 20 dakikada gol atsa 3 farklı maçı alacaktı fener, şimdi Beşiktaş skoru yüksek br sonuç alsa hemen şike deeye başlıcak, bu kadar mantıksız komplo teorileri yöneticiye yakışmıyor.

    Gomezin ilk poziyonu penaltı , penaltı ise tartışılır bir karar, sivas çok defans yaptı ama 10 dakikalık baskıyı b,le kaldıramadık, Cenkin oyuna girmesi hata, Atiba ve Olcay çk düşük performans gösterdi, Kerim ve İbo kilit oyuncularımızdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WinteR

    Mahmut Uslu: "Galatasaray'ı Beşiktaş maçında göreceğiz" demiş, Galatasaray ne yaptı ki fener karşısında Beşiktaş maçında biişey yapabilsin, ilk 20 dakikada gol atsa 3 farklı maçı alacaktı fener, şimdi Beşiktaş skoru yüksek br sonuç alsa hemen şike deeye başlıcak, bu kadar mantıksız komplo teorileri yöneticiye yakışmıyor.

    Gomezin ilk poziyonu penaltı , penaltı ise tartışılır bir karar, sivas çok defans yaptı ama 10 dakikalık baskıyı b,le kaldıramadık, Cenkin oyuna girmesi hata, Atiba ve Olcay çk düşük performans gösterdi, Kerim ve İbo kilit oyuncularımızdı.

     2015-2016 STSL Hasan Doğan Sezonu 29. Hafta Sivasspor- Beşiktaş 16 Nisan Cumartesi




  • Quaresma yokken pozisyon üretemiyoruz. Lig tv nin özet sayfasını açtım. Fener maçı gibi gollerden bir de olcayın pozisyonundan başka birşey yoktu.
  • Beşiktaşlıyım ancak ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Geçenlerde fb nin şampiyon olduğunu sandığı videoyu izledim, bursa şampiyon olmuştu, taraftarlardaki yıkım, stadı yakmaları ağlamalar aman Allahım.. .. Allah korusun tabi şampiyonluk giderse o kadar kötü duruma düşmesekte gene de üzülürüz. Bu yüzden yere sağlam basmamız lazım.

    İsmailin taraftan çok açık veriyoruz ve her maç canlı bomba gibi, bakıyorsun 90+3 hop gol gelmiş. Averaj hakkımız da yok. Futbol bu 1 kez yenilirsek artık puan kaybetme lüksümüz olmayacak ki bu baskıyı ne ismail ne de olcay kaldırabilir. Ve kalemizi bulan 2 top varsa en az 1 i gol oluyor. çok ilginç istatistik. Bazen 3 kere geliyorlar 3 gol, Unutmamak gerekir ki son maç konyada, sivas kadar rahat oynayamayız ki sivas bile zora sokacaktı bizi. dk 85 te yeseydik golü korku filmi imdb 9,5 olacaktı son 10 dk.

    Lig tv analizlerini lig başından beri takip ederim, ismail ve beck in ileriye katkısı ya yok ya da komik denecek kadar çok az..orta kabiliyetleri yok. Asist desen 1 veya 2 kez yapmışlar ve 29 haftada..çok çok kötü demek. Buna rağmen ortadan yarıp gidiyoruz. Birde kanatlarımız çalışsa gomez tr gol rekorunu kırabilirdi. Neyse kaldı 5 maç..

    Kalan 5 maçta en az 11 puan alabilmemiz lazım ki arkamıza bakmadan bitişi görebilelim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

    quote:

    Orijinalden alıntı: Freddy03

    Şenol hocanın gram adaleti falan yok. Olcay dursun Kerim çıksın. Bu mu lan adaletin.

    Katılıyorum. Maç esnasında da bunu çok kez belirttim. Asisti yapan adam çıkıyor Olcay sahada.

    Yahu biri bana söylesin. Olcay bugün sahada ne yaptı?

    Son golü yedirenlerden biridir Olcay. Öyle çalım mı yenir abi?

    İlk yarıda Kerim'e golluk pas attı. Kerim uzak kaleye tıklasa ya da Gomez'e verse gol.

    Gomez'e verilmeyen kırmızı kart penaltıda ortayı açtı.

    Dakika 58, 0rtasahada kaptığı toptan sonra Atiba ile duvar pası yaptı. Ondan sonra Kerim'e nefis çıkardı. Sonrasını biliyosun zaten.

    Kerim kötüydü demiyorum o da iyiydi ama bugun Olcay da iyiydi. Bence hoca ikisini de çıkarmamalıydı.




  • Beyler bugün Mersin'in hakkını yiyeceklermiş gibi hissediyorum ve nedense berabere bitecekmiş gibi geliyor. Halbuki son 9 maç hep fb de. 2-2 biter nokta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcay konusuna ayrı paraf açmak istiyorum. Gereksiz gibi gözüksede zincirin önemli bir parçası. Atılan gollerinden çoğunda olcayın pas trafiğinde akış yaptığını görebilirsiniz, yani bitirici pas ( asist ) ve gol özelliklerini göremesek bile sahada gizli kahraman olabiliyor. Geriye yaptığı koşularla ismailin delik deşik olmasını engelliyor mesela. Bugün sivasın attığı golde çok basit çalım yedi ancak ismailin kademeye girmesi gerekiyor bek olan olcay değil ismail. 2 kişisiniz 1 iniz çalım yese diğeriniz kademeye girecek..

    Frei topla oynamayı seven oyuncu, bazen gerçekten tıkanıyor ve aranıyor, birşeyler yapma çabasında bakmışsınız dk 92 ölümcül arapas atabilir ama bu özelliği her maçta yok. ilk 11 de başladığında rakip dinçken, 60 tan sonra oyuna girdiğindeki gibi etki gösteremiyor. Rakibin hırpalanmasıyla frei coşuyor. Olcay çok istekli, hırslı ancak kapatisesi sınırlı malesef.

    10 numara pozisyonunda çok sağlam adam gelmedikçe olcayın kesilmesi imkansız. Yedek kalsa sorun etmez, kenardan oyuna girdiğinde katkısı devam eder. her takıma lazım oyuncu ancak çok iyi bir 10 numaramız olsaydı olcayın da pişmesi beklenebilirdi..




  • Tebrikler arkadaşlar bu sene şampiyon büyük ihtimal sizsiniz ve sonuna kadar da hakediyorsunuz. (Fenerliyim)
  • hakemlerle bir yere gelmek rahatsızlık verici olsa gerek. aklı başında hiç bir beşiktaşlının şampiyonluğa sevineceğini sanmıyorum. beşiktaş eğer sezon sonu şampiyon olursa "şampiyon oldu" diyemeyiz. şampiyon yapıldı demek daha makul bir tanım olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Bmw.

    4 yiyip geldik maçı bekliyoruz

    Kahkaha attım
  • İki haftadır haksız penaltı alıyoruz, yakıştıramıyorum ben kendi takımıma. Umarım bir daha tekrarlanmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • le_tatative kullanıcısına yanıt
    ilk yarıda penaltı+kırmızı kartı vermedi hakem onuda söyleseydin keşke
  • Söz konusu beşiktaş olunca şampi bile yazamiyorum cok zor bir süreç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kreus

    Sivasspor 1-2 Beşiktaş

    2-0 öne geçtikten sonra 70-80 arası 1 gol yeriz. Kanser oluruz ama maçı alırız.


    Helal olsun iyi yakalamışsın :)
  • Hocam ciddiye alma sen onu. Fark olmuş 30 puan ne yazacağıni bilememis. Böyle avutuyor kendisini. Maçı izlememis zaten 1.0 ondeyiz penaltiyi vermese zaten gene atacagiz bastiriyoruz. Dedigin gibi ilk yaridaki hakkimiz olan penaltiyi verse rakip 10 kisi kalacak.. 5 maç daha sabredelim ağlama duvarı açacağız bunlar icin özel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Kerim Frei nasildi

    Asistine kadar hiçbir şey yapamadı tam oyundan alınacakken çok iyi bi asist yaptı
  • Bu sivasta ne kadar kazma kasap varsa toplamış kazmalıkta çığır açtılar 2 kişi birbirlerini sakatladı birinin kafası yarıldı diğerini kafası balon oldu biride çime takılıp çapraz bağlarını kopardı kariyerini bitirdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nitro gliserin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Kerim Frei nasildi

    Asistine kadar hiçbir şey yapamadı tam oyundan alınacakken çok iyi bi asist yaptı

    Sanki takim cok sey yaptida kerim frei birsey yapsin.
    Adamlar 11kisi defans yapti. Kerim frei aliyor oyundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brk5334

    Maçı izledim ama çok net bi biçimde göremedim. Gördüğüm pozisyonda Gomez sivaslı futbolcunun ayağına basıyo. Hakemle mi kazandık hadi diyelim hakemle kazandık. Ohh be bugünleride görmek varmış senelerce rakiplerin gelen şampiyonluklar böyle hakem hatalarıyla geldi. Hele Ertuğrul Sağlam dönemini hiş unutmam sadece iki maçtaki bariz hatalarla o senenin şampiyonu gsyi yakalıyoduk nobrenin bariz golü ankara deplasmanında elle atıldı diye verilmedi. Neler gördü bu gözler ama rakibin gözleri kapanıyor ve ağlama diyordu şimdi bizde bazı maçları net şekilde görsekte AĞLAMAYIN gençler diyebiliyoruz. Oh be bugüne kadar iyi oyunla hakettiğimiz yerdeyiz zaten arada böyle kazanınca daha keyifli oluyo

    Hocam hakemle makemle kazanmadık,ilk yarıda gomeze yapılan hareket penaltı ve kırmızı kart hakem onu verse maç daha ilk yarıda biterdi,büyük ihtimalle devrede hakeme haber geldi Beşiktaşın penaltısını sivasında kırmızısını yedin diye,eyyamcı hakemde ikinci yarıdaki penaltıyıda telafi için verdi,en tehlike hakem tipidir halisgibiler,hatasını hatayla trlafi ederler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Quaresma yokken pozisyon üretemiyoruz. Lig tv nin özet sayfasını açtım. Fener maçı gibi gollerden bir de olcayın pozisyonundan başka birşey yoktu.

    Bizle alakali degil.
    Karsim takimla alakali. 11kisi defans yapiyorlar. Bu durum sirf besiktasa karsi var.
    Yine ayni durum teknik direktorde de var. Besiktasa karsi asiri istekli. Oyunu kazanmak istiyorlar zaten defans yapiliyor. Ama diger takimlarla oynayinca ne istek ne defans yapiliyor.
    Her takim sirf besiktasa karsi ben bu maci alirsam sampiyon olacagim gibi yada kume dusmeyecegim gibi oynuyorlar.ee madem oyle neden onceki haftalar asılmadın maclara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.