Şimdi Ara

2015-16 Pug 308 1.6 BlueHdi Eat6 120hp Hakkındaki Görüşleriniz Neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar , abiler bu belirttiğim motor seçenekli araçtan almayı düşünüyoruz. Nasıldır şanzumanı , yakıt tüketimi ? 2-3 yıl kullanıcaz yıllık 25bin ortalama yol yapıyoruz sık sık şehir dışına İstanbul'a Bursa'ya gidiyoruz. Nacizane fikirlerinize ihtiyacımız var eğer dizel otomatik sıkıntılı olmayan 65bin civarı araç önerileriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Herkese iyi forumlar :)



  • 2/3 arac harici tüm c segmenti hb araçları kullandım. Motoru övgüyü hakediyor.şanzıman sorunsuz ve motor ile uyumlu. Yakiti az, yol tutusu iyi. Ters devir göstergesi ve klima vs kontrollerinin dokunmatik ekrandan yapılması başta garp gelsede 1/2 güne alisirsiniz. Aynı bütçe de hiçbir C segmentinden kalite ve yalıtım olarak geride değil.
    Şu ana kadar kullanmadigim (sürmek demiyorum en az 3/4 gün kullanımdan bahsediyorum), c hb araçlar
    Kia ceed,megane 4, toyota A uris,egea. Varsa soru yardımcı olmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet alinabilir bir arac bende test surusu yaptim esp yola cok guzel oturtuyor arabayi en fazla dikkatimi ceken sey bu oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci eli bir Fiat, Reni kadar olmasa da nispeten hızlı, Pejo'nun en tutulan arabası diyebilirim. Tüketim olarak baya yüzünüzü güldürür, şanzıman sorunsuz. İç mekana alışmak biraz zaman gerektirir sadece. Onun haricinde fiyatına göre güzel bir araçtır.

    İlla alternatif olacaksa, Dsg riski göz önünde bulundurarak Leon, yüzü eski olması sorun değilse i30 veya Megane de bakılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değeri bilinmeyen bir araç, ikinci elde f/p benim gözümde. 5.5 6 litre yakar, şanzımanı sağlam, 0-100 9.5 saniye, araba 120 beygir ve baya hafif, 136 beygirlik i30'u harcar. Süspansiyon konforu, izolasyonu ve malzeme kalitesi de gayet iyi. Bence o bütçede pek alternatifi yok.
  • Peugeot u diğer peugeot modellerinden ayıran ilk araç ikinciside 208... Yeni megane ile 308 her yanımdan geçişinde bir iç çekiyorum = )
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim daha önceden 2015 kia ceed vardı yakıt şahsen 1.6 dizele göre fazlaydı. İlgi alanıma megane4 de giriyor bu fiyatlara alınası araçlardan bitanesi gerçekten. Pug daha önce 1.4 hdi 307 miz vardı ondan sonra bu markaya tövbe etmiştik. Ama şahsen ben bayıldım ve babama da sevdirdim bakalım nasipse 308 yada megane 4 istiyorum bende. Dizel olmasından sorunsuz şanzımandan dolayı 308 biraz daha ağır basıyor. Nasipse haftaya en yakın bayiye gidip incelemeyi düşünüyoruz. Birde Peugeot parçaları eskisi gibi hala pahalı mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 308 oldukça mantıklı bir araç benim de aklımı çok çeliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum ilçe eskisehire yakin gidip test etmek için sabırsızlanıyorum , problemli dsg almaktansa varsın daha yavaş satılsın gül gibi binerim 308e :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test edip karar verin.

    Motor şanzıman uyumu güzel, sırf BlueHDI ve Aisin şanzıman için bile alınır.
  • Herkes iyi taraflarını yazmış ben de 308 kullanıcısı olarak kötü taraflarını yazayım. Arka yaşam alanı muadili arabalara göre daha dar. Yok arka tarafla çok işim olmaz diyorsaniz bu yorumu ciddiye almayın. İlginç olan şoför koltuğunun arkası daha dar. Boyum 1.83 yolcu koltuğunu kendime göre ayarlayıp arkasına oturduğumda bir sıkıntı olmuyor ama şoför koltuğunun arkası için aynısını söyleyemiyorum. Benim bir çocuğum var çocuk koltuğunu şoför koltuğunun arkasına taktım arkaya binenler artık daha rahat ediyor. Yalıtımı gerçekten çok iyi dizel olduğunu çok hissettirmiyor.

    Motorun gücü ve şanzıman uyumunu zaten anlatmaya gerek yok. En güzeli de küçük direksiyon. Sürüsü çok keyifli bir araba. 65 civarı fiyatlara böyle bir araba yok piyasada. Ben de peugeot arabalara ön yargılıydım ama fiyat/performans hesabını yaptığımda gittim 308 aldım. İyiki de almışım çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arka koltuğa oturan yolcularınız varsa c4 almak daha mantıklı, iç mekanı daha geniş daha konforlu, 308e göre dezavantajı sadece yüzü biraz eskidi o kadar
  • Evet hocam diz mesafesi olayını bende farkettim. Biz 3 kişi yolculuk edeceğiz genelde. Arabayı babam(1.87) ve ben(1.84) kullanıcaz. Yani arkada tarafta annem olacağı için boyu bizden kısa pek sıkıntı yapacağını düşünmüyorum. Aslında babam hatchback araba sevmez ama ben sırf az yakıtlı ve sanırım piyasadaki bu fiyatlarda en sorunsuz şanzıman olduğu için babamı bu araca yönelttim. Baya sindi içine bakalım inşallah beğendirebilirim. Ben bitane araç buldum Active donanım kullananlar acaba geri görüş kamerası var mı araçta? Bide yakıtlar gerçekten fabrika verilerinden 2 litre oynarsa kabulüm. Çünkü dizel tatminkat performanslı bi araç için bunada şükür:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam c4e oldum olası bi soğuğum kasa olarak 308 daha spor geliyor , leon da dizel manuel 67bin civarına alınabildiği için ilgi alanıma girmişti ama babam otomatik olsun rahat edeyim deyince ondan da uzak kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    arka koltuğa oturan yolcularınız varsa c4 almak daha mantıklı, iç mekanı daha geniş daha konforlu, 308e göre dezavantajı sadece yüzü biraz eskidi o kadar

    308 yeni moduler emp2 altyapısını kullanıyor.C4 daha ağır.
  • Evet sanırım aralarında 200kg fark vardı. Bu yüzden 308 yakıt olarak biraz daha düşüktür. Ben 1075kg bi araç yola tutunmazsa savrulursa diye korktum ama okuduğum yorumlara göre yol tutuşunun da gayet başarılı olduğunu duydum. Sanırım gerçekten Pug bu sefer bu işi yapmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.