Şimdi Ara

2013 YENİ SYMBOL İNCELEMELERİM (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
4
Favori
88.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a3l4i

    quote:

    Orijinalden alıntı: Adrenaline-tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

    Golfe 77 veren kitleyede 41 e cakma sumbul yakisir
    Yine cok satilir gorursunuz

    +1 aynen kardeş , millet öylesine marka fanatiği ki herkes kendi kullandığı aracın iyi olduğunu düşünüyor , 41 bin TL ye symbol falan alınmaz , hele 60-70 bin TL verip golf alanlara allah akıl fikir versin.... 42 bin TL ye skoda octavia dururken 41 bin TL ye symbol , hele 70 bin TL ye golf hayatta almam , ailem beni akıl sağlığım bozuldu diye hastanaye yatırır heralde

    octavia nın hangisi 40.000?
    araç alıcam o yüzden soruyorum.

    ustam şuanda kalmışmıdır emin değilim fakat aralık sonu ve ocak başında 2012 modeller kalmıştı onlarda baya bir fiyat kırmışlardı , ama alt opsiyonlar düşünürsen yine bayide 2013 modellerde de aynı fiyatlar var zaten skoda' nın sitesinde de bu fiyatlar var üzerinden daha indirim yapan bayiler oluyor, yani bayiye gitmeden bilemezsin , ben izmirde sormuştum , aralık sonun ve ocak başında neredeyse full olanını bu fiyata bırakıyorlardı... bu arada 48 bin TL den de süper B ler başlıyordu....




  • Arabanın içi öncekine göre güzel olmuş.
  • Bi halta benzememiş. İçi felaket derecede bomboş duruyor. Ekran o kadar emanet duruyor ki..

    O paraya da araba alacak olsam, gider ikinci el Mercedes W210 alır binerim.
  • LOGAN GELMEYECEK

    Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Dacia fabrikasında Symbol ile birlikte üretilen Dacia Logan’ın Türkiye’de satılmayacağını belirterek,Aynı özelliklere sahip olan iki aracın Türkiye pazarında mücadele etmesini gerekli görmedik. Bu nedenye Logan’ı Türkiye’ye getirmeyeceğiz” dedi. Aybar, Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk üç otomobili arasında yerini her zaman koruyan Renault Symbol’ün bu başarısını sürdürerek segmentinde liderlik hedefinde olduğunu ifade etti.
    kaynak;
    http://www.haberler.com/fluence-in-yerine-iki-kardes-goz-dikti-4321783-haberi/




  • Araç yeni loganın aynısı ama ben clio3 sw kullanıcısı olarak detayları incelediğimde ( kapı içleri, koltuk kalıpları , vites-el freni bölgesi) bu arabanın clio3 olduğunu görüyorum. Malum, symbol her zaman clio serisini bir numara geriden takip eder. 2000-2012 symboller 3 kere makyajlansada clio2 dir mesela. Bence bu araç clio 3 platformu üzerine kaplama usulü kurgulanmış.
  • dacia logan platfomunda üretmeleri kötü olmuş eskisi daha güzeldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakallıyan

    Renault'un nasil kar ettigi ortaya cikti, adamlar 2 amblem 1 etiket ile fazladan 7-8 bin tl para kazaniyor. Vites koluna bak Allah askina at uzuvu gibi.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaşlar hacı torosların daha halen 15 000 e kadar satıldığı ve alıcı bulduğu ülkemizde sıfır kilometresi 35-40 olmuş çok normal.İkinci el satış sitelerine bir bakın mubarek reno araçları mercedes fiyatına satılıyor.Alan mı satan mı keriz anlayamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YERYAVUZ -- 27 Şubat 2013; 15:52:47 >
  • Yorumları okuyanda eski Symbolleri Mercedes sanır.2005 yılında sıfır satılıp devir saati,davlumbazı,bagaj kaplaması daha bir çok eksiği olan modelleri vardı.O zaman satılan en boş Loganda bile devir saati vardı.Yani yeni kasa gayet iyi, dizel motorla tercih edilebilir.Bir önceki kasaya göre de gayet başarılı.

    O arabaya o parayı vermem şunu alırım demek de gereksiz.Herkesin kendi tercihi isteyen bunu alır,isteyen farklı modeli alır.
  • benim pek hoşuma gitmedi bu araç aynı motorlu stepway daha cazip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YERYAVUZ

    Yahu arkadaşlar hacı torosların daha halen 15 000 e kadar satıldığı ve alıcı bulduğu ülkemizde sıfır kilometresi 35-40 olmuş çok normal.İkinci el satış sitelerine bir bakın mubarek reno araçları mercedes fiyatına satılıyor.Alan mı satan mı keriz anlayamadım

    Abi torosun altından kalktığı işi bunlardan hangisi yapar Allahaşkına
  • Aga baz modele torpido ışığı koymuşlar mı. Birde kapı üstü tutacağı. Benim için önemli bunlar. Pederin 85 model kartalında var benim 2012 sümbülümde yok. Gurur meselesi oldu artık...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californication_

    Aga baz modele torpido ışığı koymuşlar mı. Birde kapı üstü tutacağı. Benim için önemli bunlar. Pederin 85 model kartalında var benim 2012 sümbülümde yok. Gurur meselesi oldu artık...

    sonradan taksanız
  • Dün avm'de inceledim. Symbol de Logan da bildiğim araçlar. Logan'a göre çok ilerleme var kalitede. Stepway tip olarak güzel ama iyice donanımdan kırpmışlar, kuşa dönmüş.

    İndirim ile makul fiyatlara gelirse satmaması için neden yok. Eski modellerin ikisine göre de ilerleme var bana göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eng.

    Dün avm'de inceledim. Symbol de Logan da bildiğim araçlar. Logan'a göre çok ilerleme var kalitede. Stepway tip olarak güzel ama iyice donanımdan kırpmışlar, kuşa dönmüş.

    İndirim ile makul fiyatlara gelirse satmaması için neden yok. Eski modellerin ikisine göre de ilerleme var bana göre.

    lodgy inceleme şansınız oldumu bu fiyatlara daha avantajlı kocaman bagaj 110luk 1.5 dci 6 ileri üstelik aynı mtv
  • şimdi aracın tipi konusunda dacıa loganın kasası olduğu bariz belli ve herkez bunda hem fikir.yanlız reno neden böyle bişey yaptı anlamak güç.çoğumuz bu aracı sadece fotograflarda gördük canlı olarak incelemedik ve test etmedik.eğer ki araç gerçekten malzeme ve işçilik olarak kaliteli ise lafım yok isteyen o paraya alır.fakat logan ile zaten kasası aynı birde kalitesi de aynı ise bu aracı satın almak aptallık olur ki sadece marka ya para vermiş oluruz.
  • Ben aldım 0.9 tce eski sembolle arasında açık fark var donanım olarak da oldukça yüksek önceki sembol ve logana göre.. İkiz modeller sadece renault ve dacia da yok. bir çok marka sadece logo farkıyla aynı kasa otomobilleri satıyor. Bu arabayı renault logan ya da dacia symbol diye de satabilir firma benim açımdan farketmez dacia logan olsaydı da yine alırdım. Fiyat performans bence başarılı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drive_earth

    Ben aldım 0.9 tce eski sembolle arasında açık fark var donanım olarak da oldukça yüksek önceki sembol ve logana göre.. İkiz modeller sadece renault ve dacia da yok. bir çok marka sadece logo farkıyla aynı kasa otomobilleri satıyor. Bu arabayı renault logan ya da dacia symbol diye de satabilir firma benim açımdan farketmez dacia logan olsaydı da yine alırdım. Fiyat performans bence başarılı..

    fiyat performans başarılı marka değişir farketmez dediniz lodgy incelediniz mi?
  • Lodgy incelemedim ama zaten bana göre fazla büyük. Geniş aileler için çok iyi bir seçenek olabilir lodgy.

    Birde forumda birkaç arkadaş symbol hakkında kara propaganda yapmaya çalışıyor. 10.000 tl daha pahalıymış renault symbol dacia logan'a göre:)) 27.000 tl ye 4 airbagli , 4 cam otomatik, elektronik klimalı, navigasyonlu , yol bilgisayarlı, elektrikli aynalı, bej döşemeli ayrıca bir çok iç ayrıntılar ve donanımları farklı 0.9 tce dacia olsaydı onu alırdık biz de:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drive_earth

    Lodgy incelemedim ama zaten bana göre fazla büyük. Geniş aileler için çok iyi bir seçenek olabilir lodgy.

    Birde forumda birkaç arkadaş symbol hakkında kara propaganda yapmaya çalışıyor. 10.000 tl daha pahalıymış renault symbol dacia logan'a göre:)) 27.000 tl ye 4 airbagli , 4 cam otomatik, elektronik klimalı, navigasyonlu , yol bilgisayarlı, elektrikli aynalı, bej döşemeli ayrıca bir çok iç ayrıntılar ve donanımları farklı 0.9 tce dacia olsaydı onu alırdık biz de:)

    otomatik klima ne demek ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.