Şimdi Ara

19000 liraya dizel araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 21000 lira param var sigorta va derken geriye araba için 19000 lira para kalır kredi çekmekte pek istemiyorum dizel araç alıcam. İkinci eli peynir ekmek gibi olsun istiyorum. Bir de pek sorun çıkarmasın, çıkarsa da parçası ucuz olsun istiyorum. Direksiyonu debriyajı ve vites geçişleri yumuşak olsun istiyorum fiat palio geliyor aklıma. Sonra diyorum ki ford fiesta da iyi yol tutar hem daha geniş hem donanımı daha fazla, fiat palioların çoğu modelinde abs bile yok. Sonra da diyorum kiiiii hyundai getz ya da accent mi alsam daha önce bi getz vardı 1.3 gls kullanımı çok yumuşak bir arabaydı. Dolayısıyla kafam çok karışık. Sizin tavsiyeleriniz nedir? Herkesin her türlü fikrine açığım



  • Polo 6n2 1.4 TDI 2001 Trendline

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o paralara dizel dendiginde 3 kapı vandan bozma palio veya saxo 1.5 dizel disinda araba bulamazsiniz. Tavsiyem maceralara atilip dizel aramamaniz. Ki zaten taksi cikmasi ya da pert kayitli disinda da bulamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş o dediğin paralara dizel temiz araç ne yazık ki yok. Bulursan da şüpheyle yaklaş kesinlikle sonradan üzülme. Dizel getz fiesta 25'in altı temiz çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraya bu özelliklerde fikir yok
  • Hele piyasanın haline bak hele
  • Hem peynir ekmek gibi satılacak hem dizel olacak hem modeli yüksek (2003 üzeri sanırım anca var) hem de 19bin olacak? Dördü birden mümkün değil.

    Seçenekler;

    1-)Hasar Kayıtlı 307

    2-)Km fazla 307

    3-)Hasar Kayıtlı 206

    4-)Km fazla 206

    5-)Citroen Xsara

    6-)Hasar Kayıtlı Clio 3 hb

    7-)Hasar Kayıtlı Mondeo Mk3(2001-2003)

    8-)Citroen C3

    9-)Hasar Kayıtlı veya Km yüksek C4



    Benzinli olursa seçenekler daha da çoğalır ama tutulan modellerde ya hasar kaydı ya km fazla olur. Tutulmayan modeller de ise temiz yakalama şansın var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler çok teşekkür ederim fikirleriniz için fakat dizel olmasında ısrarcıyım. ben 25000 lira yazan ilanlara bile bakıyorum çünkü önüne sıcak para koyduğunda büyük indirimler yapıldığını gördüm araç piyasasında. Opel corsa c de bakmaktayım şu an da onlara sonradan hız sabitleyici de takılabiliyormuş. Hız sabitleyici de benim uzun yolda muhakkak kullandığım bir şey clio 4 dizel joy vardı ben de hep kullanırdım.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-orjinal-corsa-407609299/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-126binde-opel-corsa-413621982/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-2005-model-opel-corsa-1.3-cdti-dizel-150.000-km-de-orj-382944822/detay

    Beyler C1 den vazgeçer gibiyim daha çok ford fiesta veya opel corsa c bakıyorum başka tavsiyeleriniz var mı? Hasarlı arabayı elden çıkarmak zor biliyorsunuz. Her türlü fikrinize açığım ve sahibinden linki atmanızı rica ediyorum beraber araç inceleyelim.




  • O paralara eli yuzu duzgun dizel yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 3 al , saglam motor , az yakıy

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var hocam 2000 model civari 1.9 dizel kangoo aliyorsunuz icine kizartma yagi kolonya gibi seyler dokerseniz onlarida yakar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5dci logan 2007 klimalı felan bulunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19.000 TL yi gözünde çok büyütme. Sıcak para demişsin araç zaten sıcak, peşin, keş paraya satılır. Sıcak parayı göstermezsen aracıda sana göstermezler.
  • Bu kasa clio bulabilirsin o paralara.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-aile-aracimi-yeni-arac-almam-nedeniyle-satiyorum-415082002/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 28 Mart 2017; 14:9:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.