Şimdi Ara

daewoo matiz s?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
40.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sürekli araba araştırıyorum o yüzden de buraları meşgul ediyorum. daewoo matiz hakkındaki düşüncelerinizi de merak ediyorum. motor çok küçük bunun farkındayım merak ettiğim şey, bildiğim kadarıyla daewoo fabrikası kapandı. yedek parça, servis sorunu olur mu?



  • Üstadım o konuda sıkıntın olmaz çünkü Matiz dediğin araç şu anda Chevrolet markası altında Spark ismiyle üretilmeye devam ediyor. Sadece Matiz değil diğer tüm Daewoo modelleri artık General Motors'a ait :) Sadece başka isimler altında üretimi sürdürülüyor. Ben de öğrenci işi böyle bir araç bakıyorum. Tabi henüz erken ama Matiz/Spark fena bir seçim olmaz. Motor küçük tabi ama önemli olan ekonomidir bu araçlarda. Konfor özellikleri de çok makul düzeylerde olur tabiatıyla. Esgeçmemeni ve fırsatını bulursan test sürüşü yapmanı öneririm. Kolay gelsin.
  • kaç liraya buldunuz matisi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tasshelhoff

    kaç liraya buldunuz matisi?


    internetten baktım görüşmedim kimseyle uygun olarak gördüğüm dod'da var 99 model 6'ydı heralde fiyat. bir de sahibinden'de 2002 7'ye var ama cam açılmıyormuş bir de klima karbüratörü bozukmuş onlar ne kadar tutar acaba?
  • arkadaslar 3 yıldır bende daewoo nexia var cok menmunum. daewoo cok saglam araba. 1,5 cc motor var nexia glx de 1 litre ile 18 km yapıyor uzun yolda.
  • Motor hacminin küçüklüğü sizi düşündürmesin. Zaten şehir içi arabasında motor hacmi çok önemli olmuyor. fiyatı ve özellikleri size hitap ediyorsa fazla düşünmeyin.
  • allah korusun ufak bir kazada dahi sizi çok üzebilecek yapıda olan bir araç.

    çok ihtiyacınız yoksa uzak durmanızı tavsiye ederim. hele istanbuldaysanız, şehir içinde ortalama 100km/s hızlarla gitmeniz gereken yerler çok olacaktır. bu tip yolculuklar için hiç uygun olmayan çok riskli bir araç. ayağınızı yerden kesmek için canınızı tehlikeye atmayın lütfen. size akıl vermek yada çok bilmişlik taslamak değil amacım sadece olası üzüntüleri engellemek istiyorum.

    söylemeden geçmeyeyimi, benim de bahsettiğiniz rakamlar civarında bütçem var sadece bu sebeplerden dolayı ikaruslarla devam ediyorum ulaşım ihtiyaçlarımı gidermeye. param biraz daha birikince içine güvenerek binebileceğim bir araç almaya çalışacağım nasip olursa.
  • bırak birader yaa. hacı murat mı bu yoksa ladamı?? kac defa kaza yaptın daewoo ile. motor u general motor. arac daewoo lar kalıte bakımından yerli arabaların bir cogununa 10 basar.
  • Herşeye Tamam Hacı Murata Laf Atmayalım Beyler O bizim ilk Göz Agrımız Hangi Araba 25 Yaşındayken ortalıkda Çanavar gibi Geziyor Tabiki Hacı :P
  • Haci murata laf yok birader. benim ilk göz agrim di. 1975 model beyaz A dan Z ye full manuel
  • matiz`i 2005 yilinda sifir olarak aldim 6 ay kullandim,hic tavsiye etmiyorum,hic guven vermiyor,en kucuk cukurda basin tavana deger,motor cok kucuk az yakiyor ama performans sifir,bendeki otomatik vitesti ve klimaliydi klimayi acinca 40 yukari ancak yokus asagi gidiyor,
    iyi tarafi,kucuk oldugu icin her araya bosluga rahatca giriyor

    renk olarak model olarak aynen boyleydineden bu araci aldim hala bilmiyorum
     daewoo matiz s?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 2 Haziran 2008; 19:31:45 >




  • Sanırım Şimdi Kia Kullanıyorsunuz :) Matiz yakıtı konsunda Çok uygun Bende Yok ama Mondial Motorsiklet alacagına Matiz al daha az yakıyor
    Bende Mondial Motor var KM 200 kuruşu geciyor nerdeyse sanki bmw ye biniyorum gibi hissediiyorum
  • hacı keinlikle daewoo alma bende var parçasını bulmak ölüm ankarada olmama rağmen şuanda arbada bir sorun var sana yiyi didik didik ettim kimse çaresine bakamadı kesinlikle daewoo alma chavroletle hiçbir parçası uyumlu diğil sadece kapı tuşları falan ben ziyor:D KESİNLİKLE ALMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.