Şimdi Ara

18 YIL... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
35
Favori
25.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
745 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Konu sahibi açık açık parti çalışanı olduğunu bu mesajı ile ispatlamıştır. Normal insanın yapacağı iş değil bu. Çalışmalara erken başlamış ona buna troll yazarlar partili derler şu bu ama yapılan ortada. ;) Ha açık açık dese partim için mücadele ediyorum gönül bağım var ve partimin kazanması için bu davayı guduyorum dese gram kötü bir şey demem eleştirmem aksine yolun açık olsun diye sözümü yazarım. A partisinin b partisinin tabi ki çalışanları olacak gençlik kolları olacak partisini davasını gudecek ama bunları gizli ya da ben o bu değilim diye kıvırmasin. Ha benimde parti ile alakam olsa davam olsa BlackLead tan fazlasını yapıyor olurdum. ;) Niye 30 50 üye diyorum başka açıklaması olamaz burada çırpınışları. ;)

    Türkiye de bir tane mi muhalefet partisi var? Hangi parti icin çalışıyormuş onu da yaz madem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biri çıkar aynısını MHP için yapar, biri çıkar CHP bir diğeri hdp için yapar. Siyasetçilerde malzeme çok. Sorun şurada, kimse yoğurdum ekşi demiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu malum particiler neden yalancı ve demogoist oluyor bilen var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz abartı gördüm sanki.

  • FETÖ ile birleşip yaptıkları tüm ihanetleri ortaklarına yıkıp kurtulduklarını zannediyorlar. Hele bir iktidarları bitsin her şey ortaya nasıl dökülecek görürsünüz..

  • İnsan gerçekten hayret ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Merdomable

    Yine şahlandık şükür amin. 8.07 oldu  



    Alıntıları Göster

    Sen de dövizle gazan gardeşim. Bul bir fikir, atıl ortaya. Yabancıya çerez parası bir şey bul, gir araya. Ver malı, hizmeti. Al parayı. Ona çerez parası, sana ev geçindirir. Heç!?


    Not: Gerçekle karışık ironi içerir.


    Bu iş bittiğinde asgari ücret 225 doların altına inmiş olur ise başladıkları yere dönmüş olacaklar. Çünkü başladıkları yer buydu. 2002'nin 140 doları kabaca bugünün 225 doları yapıyor. 18 YIL... 


    Neyse, bize ne ekonomiden, ondan önemli meseleler var. İnsani meseleler. Konu sahibinin paylaştığı fotoğraflar da bu ayıplara ait.


    Bu dandik ekonomi yüz kere yıkılır, bizdeki bu potansiyel ile 101 kere geri kurulur. Önemli değil de, giden geri gelmez. Yıllarını çaldıkları, haklarını yedikleri, içeri tıktıkları insanların kaybolan yılları, kaybolan emeği, kaybolan hakları geri gelmez. Ölen de dirilmez. O kadar çok insanın kanına girmiş vaziyetteler ve her yerden o kadar çok meselede hak ve özgürlükleri gasp etmiş vaziyetteler ki, bu ortamda düşündüğüm en son şey ekonomi.


    Ama halkımız bu kitlenin biletini ekonomiden ötürü kesecek. Keşke insani ayıplarından ötürü kesseydi. Keşke Soma'dan kesseydi mesela. Veya 15 temmuz'daki beceriksizliklerinden kesseydi. O kadar yıl Feto'nun önünü açmak için haklarını yedikleri onca bürokrattan ötürü kesseydi. Neyse, bizim halk da böyle. Kendine dokununca ayılıyor. En geniş kitleye dokunan şey de ekonomi. Ne yapalım? Bizim de kaderimiz buymuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fotolara baktiktan sonra gözlerim doldu film şeridi givi geçti hepsi gözümün önünden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı gemide olabiliriz ama ben bunlara oy vermedim. Birilerinin yaptığı tercihin yanlış olduğunu görmek için bu günlere beraber geldik. Ama emin olun çok yorulduk. Hoş, tercihlere saygımız var ama umarım bu gidişatın iyi olmadığını gören kitleler artık daha çoğunluktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 26 Ekim 2020; 18:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımızı mahvettiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu eşbaşkan gidici bu proje olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 18 YIL...

    But you're still the same.

  • Desene çok önemli biriyse secim kaybında iç savaşa sürükler ülkeyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Osmanlı Osmanlı diyorlar ya Osmanlı'da padişahtan memnun olmayan yeniçeriler padişah kesiyordu. Bilin istedim, tarihi bir bilgi.

  • E hani türkçe olimpiyatları?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Cumhurbaşkanı denen şahsiyet e hakaret den dava açarlar. Şu sıralar çok takip var dikkatli olun en ufak birşeyde alıyorlar iceri. Yapicam bişey yok burası artık Tayyip harikalar diyarı. Türkiye değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflara baktıkça gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum elimden bir şey de gelmiyor yapamıyorum vicdanım sızlıyor sabır geçsin artık bu günler lütfen bitsin bunlar

  • Bu harita fake büyük ihtimalle sınırlar aşırı saçma ayrıca Suriye yerine ABD müttefik peri bölünüyor.Suriye ABD'nin kan ağrısı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.