Şimdi Ara

18 Mayıs Saat 20'de milyonlar olarak havuz televizyonlarını kapatıyoruz #TamamKapatıyoruz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
13.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muhamnet kullanıcısına yanıt
    Offffffff güzel cevap hemide belgeli
  • En son ulusal kanalıda sildim, bende kapatacak kanal kalmadı😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldırım Demirören Hürriyet te baş yazı yazmış.
    Başlığı da "Demokrasi Yolculuğu" http://www.hurriyet.com.tr/gundem/demokrasi-yolculugu-40840314
    Diyor ki:"Tüm farklılıklara seslenmesi gereken medya hepsini sayfalarında ve ekranlarda ülke adına birleştirmeli ve kutuplaştırmadan uzak durmalı."

    Yesinler sizin demokrasi anlayışınızı diyorum başka bir şey demiyorum.




  • muhamnet kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam, okkalı bir cevap
  • Derler derler akşam sevdiği dizileri , eğlence programlarını , Maçları keyifler izlerler. Bende Siyasetçierln bütün kanallara çıkmasını isterim. Fakat çıkmıyolarsa veya çıkarmıyorlarsa seçimi bu yüzden kaybederlerse dahi şimdiden goy goylardan birisi olucak galiba . Daha çok televizyona kim çıktıysa o kazandı gibi. Milletin kime oy vericeği her zaman belli zaten . Youtube , twitter , veya forumlarda efenim şu partiye vermiştimde şimdi buna vericem diye zilyon tane troll hesap mı yoksa bayraklar , flamalar , seçim için harcanan onca maddi kaynak mı oyunuzu değiştiricek ? Ama şahsen demokraside olması gereken hepsi bütün kanallara fazlasıyla çıksın . Fakat şunuda belirtmek isterim malum siyasetçiler gaf ustası tv ye çıkmak onlara kazançtan çok karşı tarafa malzeme vermekten başka bir işe yaramaz. örneğin 2 saat yayın yaparlar arasından 30 saniye veya bir kaç dakika lık bir şey olur. Bütün sosyal medyada goygoyu yapılır.




  • Bu havuz medyasını izleyenlerin zaten şikayet hakkı yok bence. Hem tonla para kazandırın hem de bizim görüşümüzdekileri temsil etmiyorlar rereröö . Kendi adına ne yapabiliyorsan yapacaksın sonrası en azından vicdanın rahat olacak. Karınca misali kendince su taşıyıp tarafını belli edeceksin. Son olarak Survivor unuza sokayım!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kapalı tv tamamen ,bizde çok nadir açılır,o zamanda history channel veya belgesel kanalları çok nadiren de film kanalları..
  • muhamnet kullanıcısına yanıt
    Feto AKP'den öncede gücü vardı kabul ederim ama menzil veya süleymancılardan farkı yoktu (güç bakımından) sözde bahsettiğiniz altın devirde bir kez bile askeriye içine girememişlerdi girebildikleri dönem AKP eli ile oldu darbeye yol açanda askeriye ye girmesine izin veren AKP'dir (Ergenekon ve Balyoz davaları bunu en büyük kanıtıdır) . Muhalefetten kastınız CHP ise en başında dahi duruşu Fettullah karşıtıydı hiç bir zaman desteklemedi desteklediğine dair bir tane dahi kanıt bulamasınız itftira atmayı bırakın , uzak bir dönem olsa haklısınız diyeceğimi ama 3-4 yıl önce yaşanmış olayları çarpıtmayın. Erdoğan ile Fetuulah'ın aralarının bozulmasının tek nedeni çıakr çatışmasıdır ikiside tek başına yönetmek istedi sonucunda Erdoğan kazandı. Adaylığını koyan muhalefetin hepsi "Başakn olacağım" (15 temmzuz değil 15 mayıstaki olağan üstü kurultaydır bahsedilen) sloganı ile çıkar kimse Bahçeli gibi pasif değil her başkan olmak isteyen muhalefet Fetocu denirse o zaman işimiz yaş. Gene olağanüstü kongreyide çarpıtmışsınızda şu an ki Bahçeliye bakmak bile neden o adamın MHP gibi bir partide olmaması gerektiğini kanıtlar nitelikte (bir anda 180 derece söylemlerini değiştirmesi, iktidar olmaya değil yancı olmaya oynaması vb.). Erdoğan kötü bir cumhurbaşkanı ve diktatördür Feto ise beterin beteridir.

    Birde mgk 2004 yılındaki karar için Bület arıcın sözünü paylaşayım "böyle bir karar alınmış olsa bile bu sadece tavsiye niteliğinde olabilir. hükümet kesinlikle bu yöndeki tavsiyelere uymamıştır" birde belirtmek istrerim eğer ki mgk buna imza attırdıysa Feto'yu temizletecek gücü Erdoğan'ın elinde demektir açık ve net şekilde diyorum ki Erdoğan sadece kendini düşünerek Feto ile işbirliği yapmıştır.




  • hergün yeni bir saçmalık hergün yeni bir saçmalık. daha komik nasıl olacaklar ki diyorum maşallah hiç bekletmiyorlar şaşırtmıyorlar. aklı başında hiçbir muhalif seçmen de çıkıp demiyor ki; bu iş ancak seçmeni gerçekten kendisine inandıracak kapasitedeki adaylardan geçer, böyle basit böyle yüzeysel böyle saçma tepkiler hiçbir zaman işe yaramadı yaramayacak. ama sorsan iktidarın her lafına inanan kendi seçmeni koyun, kendisini böyle saçma sapan tepkilerle oyalayanlara inannıp gaza gelen ve sandık dışında iktidarı devirebileceklerine inananlar akıllı ve kültürlü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubburn -- 18 Mayıs 2018; 14:9:30 >
  • Kanal D sayılmıyor değil mi Arka Sokaklar var da o saatte 20 de kapattık diyelim 20:10 gibi açsak yada özetleri geçelim hadi reklam arası falan 20:30 uyar sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #KapatGitsin DEN Mİ DEVAM EDİLİYOR?
  • Fox TV çok mu farklı sanki, tarafsız bir TV kaldı mı ki?
  • Zaten havuz izlemiyoruz ama yinede tam destek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyClopSx

    Fox TV çok mu farklı sanki, tarafsız bir TV kaldı mı ki?
    Havuz medyası yanında sütten çıkmış ak kaşıktır FOX TV
  • Twitter ile yaşanan bir hayal alemi. Ama asıl kabus 24 Haziran günü başlamasın.. Kılavuzu İlhan Cihaner olanın yapacağı sloganik içi boş zaman geçirme girişimlerinden birisi daha..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün amerikalılar beni aradı sakın televizyonları kapatmayın izleyin dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEVEKUŞU

    DEVEKUŞU

    DEVEKUŞU

    DEVEKUŞU

    DEVEKUŞU

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarı kafanın televizyonu FİX TV izleyin. Öbürleri size fazla zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2012 yılında kıyametin kopması bekleniyordu. Sadece Şirince ilçesinde ve Fransa'nın bir bölgesinde kopmayacağı söyleniyordu. Yaşar Nuri Öztürk o gün sabah programında (Saba TÜmer'leydi galiba) Şirince'de kıyameti bekledi. "Bakın öyle bir şey yok, yerinde izliyoruz" dercesine. Halbuki kıyamet koparsa izleyenler ölücek, kendine bir şey olmayacak o anlatıma göre. :D

    Ben de normalde çok seyrek izlediğim halde şimdi durduk yerde TV açtım ve bakıyorum. Sanki kapatanlar varsa onları görücekmişim gibi. :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.