Şimdi Ara

18 Mayıs Saat 20'de milyonlar olarak havuz televizyonlarını kapatıyoruz #TamamKapatıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
13.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
277 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •   18 Mayıs  Saat 20'de milyonlar olarak havuz televizyonlarını kapatıyoruz #TamamKapatıyoruz






  • sorunun muhatabı her ne kadar ben olmasam da soruya doğru başlamak aslında çok önemli. Lütfen kısacık videolar da dahil sonuna kadar okuyun.

    Fetullahçı örgüt son 15 yılda ortaya çıkmış veya kudret kazanmış bir örgüt değildir. olmadığını biliyor veya en azından tahmin edebiliyorsunuz diye düşünüyorum. 90'lı yıllar boyunca zaten her hangi siyasetçi yönetime geldiyse kendisini çoktan bunların ve bürokratlarının önünde bulmuştu. Çiller'de, Yılmaz'da, Erbakan'da, Ecevit'te. bunun için bundan 20 yıl önceki bir yayını paylaşayım.
    Yayın 1999'a ait.



    Hatta dilerseniz 1986 yılına ait bir kuleli tutanağı bile mevcut. Görmek isterim derseniz paylaşabilirim. Bunların ALTIN DEVRİMİZ diye adlandırdığı devir rahmetli ecevit dönemidir. Yaşlılığı sebebiyle ve zaten krizler ile boğuşan bir ülke de bunları tanıma fırsatı bulamadan vefat etti ne yazık ki. "Altın devrimiz..." diye özellikle yazdım. KArdeşimi ne yazık ki bunlara kaptırdık. Ablam 40 yaşında ve zincirlik bir fetullahçıdır. Ekim ayından bu yana sincan cezaevinde ve bende sizin aynı söylediklerinizi kendisine sözlemiştim 2012'de. bana cevabı "cemaat akp ile güçlenmedi, siz güçlendiğini akp döneminde farkedebildiniz..." olmuştu. "Biz altın devrimizi ecevit zamanında yaşadık..." diyerek tamamlamıştı sözünü. Ablamın kim olduğunu merak ederseniz ve samimiyetimi anlamak isterseniz özelden paylaşabilirim. Ecevit'e olan minnettarlıklarını her fırsatta dile getirirdi. Bunu sanırım tasmalarını tutan köpeğin şu sözlerinden dolayı da açıkça söylüyordu.



    Erdoğan 2003 yılında resmi görev ile geldi ve o da kendisini bir derin devletin önünde buldu. Ancak RTE direk savaş açacak pozisyon da değildi. iktidar olmuştu ancak muktedir değildi. Bakın ilk fırsatta neye imza attı.
    https://odatv.com/guleni-bitirme-plani-2004-mgkda-alindi-2811131200.html



    Hatta 6 ocak 2012'de İlker Başbuğ tutuklandığı zaman RTE çok ağır tepki vermişti ve fetullahçılar RTE'den kurtulma zamanı geldiğine karar verip 7 Şubat'ta MİT müsteşarı ve RTE'yi almaya çalıştılar hatırlarsanız. Bu ilker başbuğ olayı çok önemli. RTE "TSK nın komutanına terör örgütü liderliği yakıştırmasını bana anlatamazsınız..." demişti. Hatta işlerin başlangıcı ve mücadeleyi anlamak için İlker başbuğ 20 Temuuz 2016'da şöyle bir açıklama getirmişti; "Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, FETÖ ile mücadelede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalnız bırakıldığını belirterek, "2012'den bugüne kadarki dönemde, FETÖ'ye karşı şimdiki Cumhurbaşkanı tek başına mücadele veriyor. 15 Temmuz öncesindeki süreçlerde Cumhurbaşkanın yalnız bırakıldığı kanaatindeyim" dedi.



    Peki kimlerin yalnız bırakmaması gerekiyordu, İlker başbuğ kimlerden bahsediyordu burada? Hakan Fidan'dan falan mı? Hayır tabi ki... Muhalefet. Kavgayı artık kamuoyu da öğrendiğinde fetullahçıların yanında pozisyon alan muhalefetten... Bakın tek tek paylaşmayacağım. Ancak en ağır mücadele başladığı zaman konuşmalar ne minvaldeydi;
    https://www.youtube.com/watch?v=5t4jSyeKxX8

    Peki İlker BAşbuğ'un ifadesiyle bu kişiler devletin artık alenen terör örgütü olarak tanımladığı gruba böyle destek verirken başka neler ortaya çıktı? Bakın fetullah itinin anlatımı bu da...
    https://www.youtube.com/watch?v=hfk_nNCCNfE

    Devam etmemi isterseniz devam edeyim ancak RTE muktedir olmadan önce sabredip mücadele edebilecek hale gelmek zorundaydı.
    diyorsunuz ki; neden fetö den yargılanmıyor RTE... Yahu fetöcülere tarihlerindeki en ölümcül darbeyi (muhalefetin yalnız bırakmasına rağmen) vuran kişiyi yargılanacaksa diğer tüm muhalefetin sorgusuz idamı gerekir Doğu perinçek hariç...
    fetullahçılar RTE haricindeki kim olsa alıp ezdi bugüne dek. 2011 seçimlerinde bir parti sahibi olmaya karar verip MHP nin 11 tane önemli ismini videolar marifetiyle yok edip yerlerine bugün parti sahibi kişileri getirdiler. Partideki önemli kişiler ortadan kaldırılmasa bu parti sahipleri mhp de yükselme imkanı bulamayacaktı.

    bugün parti sahibi olan bu kişiler 2019 seçimlerine daha 3 yıl varken neye-nasıl güvenip "ben başbakan olacağım..." diyordu zannediyorsunuz? Neden çıldırmış gibi MHP tarihinde olmayan olağanüstü kurultay kararı almaya çalışıp sürpriz biçimde tarihi 10 Temmuz 2016 seçtiler zannediyorsunuz? Çünki 5 gün sonra bir büyük vaka olacak ve akp silinip MHP nin işlerine yarayan yeni genel başkanı başbakan yapılacaktı ve "o başbakan olacaktı..."

    Eğer önyargınızı kenara bırakıp 1995 den başlayan süreçlere bakarsanız resmin köşesini değil çok daha geniş kısmını göreceksiniz.
    Sohbet etmek isterseniz özelden telefonumu ve adresimi paylaşabilirim. konuşmaya açık, mantıklı kişiler ile sohbetten sevk alırım.

    selamlar...
    tv izlemiyorum çünkü yok

    demokrasi ve adaletden bahsedilir... gayet hoş sözler

    ve medyanın %90 ını kontrol eden ???????? akp ye hakaretler yağdırılır. muhalefet ile hakaret ayrı bir durum.

    akp liler için birisi troll den vaz geçip zombi kelimesi kullanmış çok güldüm... bu kelimeyi ben bayadır chp-k lılar için kullanırken iyi oldu...

    fetö için olmadık sözler söyleyen chp-k ne zaman akp-fetö fölrtü bozulunca soluğu zaman gazetesi ve stv de aldı ?????? iyi mi ?
    ve ahmet hakan ile sobetinde bir soru var.. niye kapatılsın ?
    a.h. ın sözü... cemaatin sözcülüğünü savunuculuğunu yapmaya devam mı etsin ?

    cevab... orda tarafsız faideli o kadar çok yayın varki!!!!! çok ilginççç ... demek KK stv seyredip zaman gaztesi okuyor


    şimdi chp-k sürekli fetö den şikayet ederken ... aniden savunucusu durumuna düştü

    yetmedi..... doğan medya ile savaş durumunda ike akp... gıkını çıkartmadı.. savaş sebebi ise doğan medya nın ödemedi vergilerden dolayı kesilen cezalar... chp-k orda da sustu...
    sonuçda vergi toplamak heleki doğan medya dan senin haddine mi akp ... dimi

    o kurum ve kuruluşlar size hizmet ettiği dönemlerde sorun yok... ama muhalefet ediyorlarsa

    KAPATTIRCAZZZZZZ


    ve sonra sokaklarda medya özgür olmalı naralı atarsınız.... atınnnn nasılsa meydan boşşşşşş

    önce iktidar olun.. 70 yıldır iktidar olmadınız.. şimdi mi olmak istiyorsunuz ?
  • desene o gün mutlu gün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kapalı yıllardır
  • Çok geç kalmışsınız ben fox vs sileli yıllar oluyor :)

    Sadece seçim günleri keyiflenmek için yükleyip ertesi gün geri siliyorum. Özledim mor suratları be az kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 5 yildir tv izlemiom

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kapatması siliyoruz yapacaksanız doğru düzgün yapın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten izleyenler bir tek onların seçmeni değişen bir şey olmayacak %1 bile oynamaz reyting

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Haber ve Kanal 7'yi izledikçe insanların nasıl zombiye çevrildiklerini anlıyorum
  • Şu devirde hala tvnin bu kadar seyredilmesine hayret ediyorum. Senelerdir misafir vs gelince anca seyrediyorum onun haricinde eksiğini hissetmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraysgt

    Çok geç kalmışsınız ben fox vs sileli yıllar oluyor :)

    Sadece seçim günleri keyiflenmek için yükleyip ertesi gün geri siliyorum. Özledim mor suratları be az kaldı
    Hocam merhabalar,

    Sizin bir kaç görüşünüzü merak ettiğimden mesajınıza alıntı yapıyorum. Sormak istediğim soru şu; Erdoğan seçildiği günden itibaren uzun yıllar boyunca terörist dinci Fethullah Gülen’e ve örgütüne bir çok yardımda bulundu. Bunun sonucu olarak bu örgüt fazla güçlenerek güzel ülkemize darbe yapmaya kalktı. Bundan dolayı 240 kişi öldü, sayıları binleri aşan yaralı insanımız var. On binlerce kişi bu olaylar sebebiyle işsiz, aç, yoksul. Erdoğan ise şu anda Cumhurbaşkanlığı görevini yerine getiriyor. Kendisinin hapse girmemesini ve ya yargılanmamasını nasıl açıklıyorsunuz?

    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

    Hocam merhabalar,

    Sizin bir kaç görüşünüzü merak ettiğimden mesajınıza alıntı yapıyorum. Sormak istediğim soru şu; Erdoğan seçildiği günden itibaren uzun yıllar boyunca terörist dinci Fethullah Gülen’e ve örgütüne bir çok yardımda bulundu. Bunun sonucu olarak bu örgüt fazla güçlenerek güzel ülkemize darbe yapmaya kalktı. Bundan dolayı 240 kişi öldü, sayıları binleri aşan yaralı insanımız var. On binlerce kişi bu olaylar sebebiyle işsiz, aç, yoksul. Erdoğan ise şu anda Cumhurbaşkanlığı görevini yerine getiriyor. Kendisinin hapse girmemesini ve ya yargılanmamasını nasıl açıklıyorsunuz?

    Saygılarımla

    Alıntıları Göster
    sence cevap verebilir mi Beyinleri öyle bir zehirlenmiş ki neyin ne olduğunu anlamıyor aktroller sadece ülkedeki seçimlerin bir yarış olduğunu ülkedeki insanların hiç bir önemi olmadığını düşünüyor bu troller

    HİPNOZUN TANIMI

    Hipnoz, değişik bir "farkına varma" durumu olarak tanımlanabilir. Birey çevreden kontrollü bir şekilde ayrılır. Kendisine verilen bilgi, hiçbir şekilde eleştirilmeksizin merkezi sinir sistemine ulaşır. Bireyin dikkati, hipnotizeler tarafından seçilen spesifik alana çekilir ve konsantre halinin devamlılığı sağlanır Hipnoz öncesinde, gerekli olan herşeyi deneğe anlatmak çok önemlidir. Denek tarafından kabul edilebilir telkinler verilmeli ve ifade sade kelimelerle olmalıdı

    Sizcede akp lileri anlatmıyor mu yani televizyonlarda kelimeler ile bunları hipnoz edebilirler

    bilmiyorum artık düşündüğüm tek şey Bir hipnoz mekanizması yerleştirdikleri bunların izledikleri akp'li kanallara ve bunlar hipnoz ediliyor ne derlerse onaylıyorlar devletin yaptıkları hatalarını görmüyorlar bence Böyle bir şey olmalı yoksa aklı başında insan bu kadar hataya rağmen dur derdi yani cidden diyorum bu kadar olamaz gerçekten normal bir insan bunları kabul edemez abi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 16 Mayıs 2018; 0:26:6 >




  • Havuz medyası izleyen varmıki burda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasua85 J kullanıcısına yanıt
    Ben izliyorum ama haber icin degil gulmek icin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada moralim yerine gelsin diye ahaber açıp ülkeyi norveç gibi gösteren ilizyonistlere bakarak sinir dozumu azalttığım doğrudur başka türlü çekilmiyor ki ülke bazen akpli olacak kıvama geliyorumda kendime tokat atıp ayıltıyorum dozunu iyi ayarlamak lazım 1 dakika az izleyince sinir küpü oluyorum 1 dk fazla izleyince akpli oluyorum bir kaç dakikalığına sgk gılışdar battı mayışlar ödenmediğğ diye inlemeye başlıyorum yol köprü diye sayarken hüloğğğ diye böğürmeye başlıyorum çevredekiler tokatlayınca ayılıyorum
  • 2011'den beri tv izlemiyorum, rahatım.



    pc, ps4, ipad vs. varken tv'ye ihtiyaç duymuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 16 Mayıs 2018; 0:58:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada a habere denk geliyorum ayak üstü onkarca yalan söylüyor adamlar gülüp geçiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha deve kuşu gibi kafanı kuma gömmüşsün ha havuz televizyonlarını kapatmışsın. O televizyonlar zaten muhalifler izlesin diye değil akpliler uyanmasın diye var. Yapılacaksa başka bir şey yapılsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen

    Hocam merhabalar,

    Sizin bir kaç görüşünüzü merak ettiğimden mesajınıza alıntı yapıyorum. Sormak istediğim soru şu; Erdoğan seçildiği günden itibaren uzun yıllar boyunca terörist dinci Fethullah Gülen’e ve örgütüne bir çok yardımda bulundu. Bunun sonucu olarak bu örgüt fazla güçlenerek güzel ülkemize darbe yapmaya kalktı. Bundan dolayı 240 kişi öldü, sayıları binleri aşan yaralı insanımız var. On binlerce kişi bu olaylar sebebiyle işsiz, aç, yoksul. Erdoğan ise şu anda Cumhurbaşkanlığı görevini yerine getiriyor. Kendisinin hapse girmemesini ve ya yargılanmamasını nasıl açıklıyorsunuz?

    Saygılarımla

    Alıntıları Göster
    Bu sorunuza sakince belgeleriyle cevap verebilicek birinin olduğunu sanmıyorum bu forumda veya Türkiye'nin herhangi bir yerinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler adamlar internetin icadından bile son birkaç yılda haberi oldu.

    Onda da şu kızı nasıl takip ederim nasıl mesaj atarım dertleri var bu tür eylemleri görecekleri yerleri daha icat edemediler.

    O yüzden bu havuz medyasını izlemiyoruz diyenler zaten izlemeyendir... Bunla bir yere varılmaz.

    Sokaklarda gerçekleri haykırmak lazım ama hain diye ya taşlanır ya da içeri ayrılırsınız.

    Memlekette insanların karşı görüşe zerre sabrı kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıldır tv izlemiyorum ve umarım bu başımızdakileri yollarsak tüm yandaş medyalar kökten temizlenmeli, hatta bazılarının yayın hayatlarına son verilmeli.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.