Şimdi Ara

16gb hafizaya 2500lira vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben anlamiyom arkadas 1gb ram arttilmayan 16gb hafizali telefona 2500 lira istiyo apple zaten kullaniciya 13gb gibi bisey kaliyo 15dk 4k video ceksen dolar o hafiza apple in fiyat politikasina koca bi ban

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • cevap vermeyin sessizce gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şunu anlamıyorum insanlar 8 çekirdekleri 2.5 ghz işlemcileri,4 gb remleri 2k ekranları 5 küsür inç cihazda bile,ne işlerine yarıyor ? ben de z2 aldım mesela iphone 5s den geçtim bana ne kattı ? sadece ekran boyutu ve pil ömrü ama ne yazık ki performans 5s ile kıyas bile kabul edemeyecek kadar geri,özellikle uygulamalar açılış hızı çıktığında cihazın menüsünün dahi kasmaması gibi şeyler yok z2 de,çıkıyorsun önce bir kendine gelecek alet,e hani 3 gb dı belleği ? bu nasıl 3 gb yahu dalgamı geçiyorlar,youtube uygulamasında ekranı yan yatırıyorum hoppa youtube bu üst kırmızı barı ekranın yarısını kapatıyor,5s de ekran ufak ama kullanıla bilinen alan fazlaydı,böyle kapatma yoktu z2 geçtik güya 5 küsür inç 1080p e hani alan ? yok,3 gb bellek var güya ne işime yarıyor ? kullandığım iş bilgisayarında 4 gb bellek var mesela ufacık ekranda 1080p ama salondaki 42 inç tvde 1080p bana salondan video-dizi-film vs. izlemek daha zevkli geliyor,bunun böyle ihtiyaçların karşılaştırmanın bir sonu yok dostum,sana 1 gb yetmez çünkü android de kullanıyorsundur veya başka platform,bende 3 gb bellek var arkada 3-4 şey açık boş bellek miktarı 400 500 mb nereye gidiyor o 2.5 gb ? windows olsa neyse böyle remmi tüketir arkadaş birde daha android 5 gelmedi,gelse bakalım neler olacak neler,4 çekirdekmişte snapdragon 801 mişte ısındımı at cebine cep sobası mübarek,ben hiçbir iphone'da böyle ısınma görmedim,sanırsın ki arkada render yapıyor namussuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Python

    Ben de şunu anlamıyorum insanlar 8 çekirdekleri 2.5 ghz işlemcileri,4 gb remleri 2k ekranları 5 küsür inç cihazda bile,ne işlerine yarıyor ? ben de z2 aldım mesela iphone 5s den geçtim bana ne kattı ? sadece ekran boyutu ve pil ömrü ama ne yazık ki performans 5s ile kıyas bile kabul edemeyecek kadar geri,özellikle uygulamalar açılış hızı çıktığında cihazın menüsünün dahi kasmaması gibi şeyler yok z2 de,çıkıyorsun önce bir kendine gelecek alet,e hani 3 gb dı belleği ? bu nasıl 3 gb yahu dalgamı geçiyorlar,youtube uygulamasında ekranı yan yatırıyorum hoppa youtube bu üst kırmızı barı ekranın yarısını kapatıyor,5s de ekran ufak ama kullanıla bilinen alan fazlaydı,böyle kapatma yoktu z2 geçtik güya 5 küsür inç 1080p e hani alan ? yok,3 gb bellek var güya ne işime yarıyor ? kullandığım iş bilgisayarında 4 gb bellek var mesela ufacık ekranda 1080p ama salondaki 42 inç tvde 1080p bana salondan video-dizi-film vs. izlemek daha zevkli geliyor,bunun böyle ihtiyaçların karşılaştırmanın bir sonu yok dostum,sana 1 gb yetmez çünkü android de kullanıyorsundur veya başka platform,bende 3 gb bellek var arkada 3-4 şey açık boş bellek miktarı 400 500 mb nereye gidiyor o 2.5 gb ? windows olsa neyse böyle remmi tüketir arkadaş birde daha android 5 gelmedi,gelse bakalım neler olacak neler,4 çekirdekmişte snapdragon 801 mişte ısındımı at cebine cep sobası mübarek,ben hiçbir iphone'da böyle ısınma görmedim,sanırsın ki arkada render yapıyor namussuz.

    Ya artik android kasiyo muhabbeti kabak tadi veriyo
    Kendim inew v3 kullaniyorum hd ips ekranli 550 liralik telefon arti 64gb hafiza karti ile ve sifir kasma 8aydir kullandigim telefon problem?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence de 16gb cok az. Bu fiyata 64 gb ile sunulmalidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi sistem harici 16 gb olsa onada sükredicez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica mx4 un iphone 6 plusi nasil madara ettigini gosteren video paylasmistim izlemesin sanirim youtuba yaz cikiyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık farklı anlatılmak istenen aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an iP5 kullanıyorum ve dediklerine katılıyorum. Bu benim ilk iPhone'umdu daha Türkiyede yokken aldım bilsem 32'den aşağı almazdım. Ben açıkcası çok kararlıyım bir daha telefon alacağım zaman eğer Apple iPhone'larda paşalar gibi düzeltme yoluna gitmez de kar marjı tamponunu korumak için müşteriye kök söktürürse ben de gidip Nexus yada Xiaomi alıcam. Diğerlerine kıyasla fiyatlarına bakınca ve performanslarını değerlendirince almamak en büyük saçmalık gibi görünüyor açıkcası. MiNote'da dahili DAC ünitesi var 24bit/192KHz ses çalabiliyor bu bile almak için tek başına yeterli sebep.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vuslat06

    Ayrica mx4 un iphone 6 plusi nasil madara ettigini gosteren video paylasmistim izlemesin sanirim youtuba yaz cikiyor :)

    Kendim android kullaniyorum zaten istedigi kadar madara etsin 100 liralik telefonda olan isletim sistemiyle neyi degistirecek appstore olmadiktan sonra bos tatava oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.