Şimdi Ara

103 amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi (Vatansever Refleks) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.012
Cevap
4
Favori
43.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
359 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doğruyu söylediklerini sen de çok iyi biliyorsun bence. Yakında serbest kalacaklar.

  • Amiral orada yanlış konuşmuş demek istediği tecavüzcü ışid olacağına örgütlü pyd olsun ki yok etmek daha kolay olsun anlamında. Işid her eve dağılan sakallı o. cocuklarından oluşuyor ama pyd-pkk terör örgütü yüzlerce milyon dolar değerinde abd desteği ile büyütülüyor. pydyi bombalamak daha basittir anlamında. amiral orada yanlış konuşmuş demek istdiğini net aktaramamış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

    Amiral orada yanlış konuşmuş demek istediği tecavüzcü ışid olacağına örgütlü pyd olsun ki yok etmek daha kolay olsun anlamında. Işid her eve dağılan sakallı o. cocuklarından oluşuyor ama pyd-pkk terör örgütü yüzlerce milyon dolar değerinde abd desteği ile büyütülüyor. pydyi bombalamak daha basittir anlamında. amiral orada yanlış konuşmuş demek istdiğini net aktaramamış.

    bence sen bile inanmadın :)

  • Neyse aga her şeyi çok uzatıyoruz bu politika hiç bitmeyen bir şey bu uzar gider... Ama demek istediğim şey şu: Eğer bu amirallerin hatasını net olarak gördüğünü ima ediyorsan desteklediğin islam pazarcılarının da hatalarını lütfen görmezden gelme. Benim babam da olsa torpil yapmam. Babam da olsa eleştiririm. Lütfen fanatikliği partizanlığı bırakalım artık çünkü odaklanmamız gereken bir sürü olay var. Pervinle kamera karşısına çıkan ekrem imamoğlu canımızı sıkıyor iki hafta içinde de unutulup gidiyor. Vay anasını ne günlere kaldık. Hepsi mi kötü olur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 6 Nisan 2021; 23:38:9 >
  • Amiral ne demek istediğini orada net aktaramamış. Onlarca yıldır Atatürkçülükle yoğrulan bir Türk subayının böyle bir aptallığı yaptığını düşünmek bile aptalca. Çok saçma. Videoyu tamamen dinlemelisin bence. Cımbızlama lütfen.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

    Doğruyu söylediklerini sen de çok iyi biliyorsun bence. Yakında serbest kalacaklar.

    103 amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi (Vatansever Refleks)

    İçişleri Bakanı seninle aynı fikirde değil. Eskiden cezayı mahkemeler verirdi, demek durum değişti. Gerçi Yargıtay, daha iddaname yokken suçlu ilan etti bile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef aptalca bir refleks.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Emekli asker mi darbe yapacak? Komik. Askerler gözaltına alınınca Yunanistan ın ağzı kulaklarına geldi.

    Alıntıları Göster

    https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/balik-oltalariyla-mi-darbe-yapacaklar-6353396/


    https://tr.wikipedia.org/wiki/20_May%C4%B1s_1963_ayaklanmas%C4%B1


    ismet inönü balık oltasıyla darbe yapan emekli 2 subayı neden astı


    gerçi


    251 şehit 83 milyon şahit varken darbeye tiyatro diyip bağdat caddesinde tankları alkışlayanlar bilemez





  • Şimdi bu emekliler ne yapmışlar tam olarak planlama anlamında? Mesela Montrö açıklamasını bunlar mı yaptırmış ya da sarıklı amiralin sarığını bunlar mı takmış kafasına? Bir de anlamadığım, Anayasa'nın 38. maddesinde 'Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz' denmekte. Bu kişileri peşinen suçlu ilan etmek, açıkça anayasa maddesi ihlali değil mi? Günde 3 öğün hakaret ediliyor vs, bunlar suç değil mi? Yoksa bizim bilmediğimiz başka bir Anayasa mı var? Mesela 6.madde "Hiçbir kimse veya organ kaynağını Anayasadan almayan bir Devlet yetkisi kullanamaz." yürürlükte değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    Şimdi bu emekliler ne yapmışlar tam olarak planlama anlamında? Mesela Montrö açıklamasını bunlar mı yaptırmış ya da sarıklı amiralin sarığını bunlar mı takmış kafasına? Bir de anlamadığım, Anayasa'nın 38. maddesinde 'Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz' denmekte. Bu kişileri peşinen suçlu ilan etmek, açıkça anayasa maddesi ihlali değil mi? Günde 3 öğün hakaret ediliyor vs, bunlar suç değil mi? Yoksa bizim bilmediğimiz başka bir Anayasa mı var? Mesela 6.madde "Hiçbir kimse veya organ kaynağını Anayasadan almayan bir Devlet yetkisi kullanamaz." yürürlükte değil mi?

    Anayasanın koruduğu verilmiş hakların (koruma, emekli maaşı, lojman vb.) bir lafla iptal edilebileceğine inanan adamlara ne anlatıyorsun sen hacı abi 103 amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi (Vatansever Refleks) 





  • Yani, bilemiyorum. Buyrun, bir açıklama da Bahçeliden, o da suçluyu bulmuş bile. Sanırım tek eksikleri, zırhlı bir Mercedes verecekleri bir savcı, sanki bu filmi izlemiştik
    103 amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi (Vatansever Refleks)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt

    Burası hukuk devleti değil ki eşşşşşşşşşşşşşşşşek devleti

  • Vatansever refleks gece bildiri yayınlamakla olmaz vatansever refleks 2 gün önce Libya Başbakanını Yunanistan Başbakanı yanında seve seve "Türkiye ile MEB anlaşmamız devam edecek dedirtmekle olur "

    Bunu oktroller kavrayamaz gerçi. Bu zeka onlarda yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçişleri bakanı, yargı mensubu değil ki ceza verme yetkisi olsun. Gerçekten çok garip bir memlekette yaşıyoruz.

  • Jacek J kullanıcısına yanıt
    Ben vatansever askerin ayağını da yıkarım. Ama bunlar gibi ülkeyi sömürenlere değil çay zehir taşımam.

    Biz 100 sene sizin gibilere kölelik ettik sizin daha 80 seneniz var. Hele dur bakalım acale etme. Daha ne gördünüz ki?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafi Amiral Cihat Yaycı'nın gündeme dair bugün yaptığı röpörtaj.


    Cihat Yaycı;

    Yunanlılar sevinmesin..Mavi vatan bir milli meselesidir ve bir şahsa ait bir doktrin değildir..Bu doktirin Türk milletinin doktirinidir..Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün doktirinidir..Ne bana nede cem gürdeniz'e mal edilemez..Bizim bir katkımız olmuşsa ölüp gittiğimiz vakit arkamızdan bir fatiha okusalar bizim için onurdur..


    Boğazların tapusu montrö değildir..Velevki tapusu gibi düşünelim ve kaldırılmış olsun,boğazlar bizden çıkacakmı? bunlar çok yanlış düşünceler..


    Libya kıtasahanlığı anlaşma fikri benden çıkmış olabilir ama hayata geçirecek bir güç olmadıktan sonra fikirler havada kalırdı.Çok büyük bir milli irade ortaya konuldu ve bu anlaşma yapıldı.Libya yönetimide destek veriyor,yunan başbakanı onca baskı kurmasına rağmen Libya yönetimi bu anlaşmanın arkasında durdu..Yunanistan kovduğu bir siyasetçinin ayağına gitti,bu kadar yüzsüz bir yönetimi var yunanistanın.Hafter tarafı bile şuan bu anlaşmanın libya için önemli olduğu açıklamaları yapmaya başladı..


    Cem Gürdeniz benim için çok değerli bir insandır,onun emrinde çalıştım.Benim istifa sürecimde hep yanımda oldu,hatta benim istifa sürecimde yalan haber yapan gazetede kendisi yazardı ve bu haberden ötürüde yazarı olduğu gazeteden istifa etti.Gürdeniz'in deniz hak ve mahrumiyeti konularında çok büyük emekleri oldu.Bu tür olaylar bize düşman yabancı basında maalesef malzeme oluyor..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Ben vatansever askerin ayağını da yıkarım. Ama bunlar gibi ülkeyi sömürenlere değil çay zehir taşımam.

    Biz 100 sene sizin gibilere kölelik ettik sizin daha 80 seneniz var. Hele dur bakalım acale etme. Daha ne gördünüz ki?

    Ha böyle konuş işte ben böyle dh'ye yazıyorum siyaset konusunda fikrim budur ben çok ezildigimi düşünüyorum artık birilerinin birilerini ezmesinden zevk alıyorum bundan kendim bir faydam olmamasına rağmen öyle bir psikoloji içerisindeyim.


    Benim ailem muhafazakar bu arada rizeliyim.Donanimhaberdesin arkadaş buradaki çoğu kişi merkez sağ ya da akp'li ailelerin çocukları.


    Memleket bu çocuklarla bir yere gider ama senin gibi düşünen adamlar yüzünden olmuyor işte gidiyor alniyla basıyor mührü hasetten,kokaini biz cekmiyoruz başkaları çekiyor anlayamadın gitti.


    Nefretten değil bak hasetten buraya dikkat et.Nefret olsa lan adamin görüşü bu derdik siyaset bir intikam aracı.Ama kıskançlık var yani ben zaten olamayacağım başkası da olmasın.


    Bunlar böyle kokain gibidir çok kaptirmayacaksin başta zevkli gelir sonunda adamın donunu alırlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sadece Osmanlı Çocuklarının mağdur sayıldığı ülkede bu insanlara yapılana bak.

    İfadelere bir bakın.


    sozcu.com.tr/2021/gundem/iste-emekli-amirallerin-ilk-ifadeleri-6365085/



    sadece bir örnek.Yuh bana , yuh size.


    Alıntı

    metni:
    Nadir Hakan Eraydın: Yaklaşık 1 ay önce kalp ameliyatı geçirdim. Ailemle dahi görüşmezken bu şartlarla karşılaştım. Ameliyat sonrası baş dönmesi atakları ve tansiyon atakları yaşamaktayım. Gözaltında kaldığım süre boyunca hayatım risk altındadır. Tedavimi uzun zamandan bu yana takip eden doktorum ile görüşme sağlayamadığım için tedavimin doğru bir şekilde ilerleyip ilerlemediğini bilemiyorum. Kullandığım ilaçlarda aksama olmuştur. Sağlığımla ilgili risk altında bulunduğumu düşünüyorum. Gözaltındayken sağlık koşullarım sebebiyle hastaneye kaldırıldım. Bu hususları doktora da aktardım. Soruşturmanın tamamlanarak serbest bırakılmamı talep ediyorum.




  • 104 amiralin 4 Nisan’da (NATO’nun kuruluş yıldönümü) gecenin bir yarısı yaptigi bu bildiri düpedüz darbe bildirisidir. Bunu anlayamayanın zekasından şüphe edin.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.