Şimdi Ara

100x Zumlu S20 Ultra elimizde! 108MP Kamera ve fazlası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu ne güncellemeymiş anlamak mümkün değil. Ona bakarsan ios arayüzü ios 6 dan beri aynı, değişen hiçbir şey yok. Güncelleme verse ne vermese ne. iPhone evet akıllı telefon sektörünü doğurdu. Ama kusura bakmasın artık menopoza girdi. Her sene aynı telefonu makyajlayıp satıyor. İnsanlar artık akıllı telefonların nereye gideceği konusunda iphonu takip etmeyi bıraktı. Apple ancak Android'in 3 5 yıl önce sunulan özellikleri kendince yorumlayıp yeni diye pazarlıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • planetech P kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bu avanaklar da güncelleme aldım diye seviniyo değişen tek şey sürüm sayısı:D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başrolde Levent abi...

  • 100x odaklı olsayı iyiydi ama zumlu ilk defa duyuyorum yenilik olsa gerek...

  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    Tam tersi o kadar para verdiğiniz bir telefonu aldıktan sonra sizin güncelleme istiyor olmanız lazım ama nedense tüketici olarak aleyhinize olacak bir tavır sergilemişsiniz buda firmaların işine geliyor. Güncelleme ile başta güvenlik olmak üzere yeni bir görünüm, yeni özellikler, batarya ömrünün uzaması vs gibi yenilikler gelebilir ve kullanıcı lehine olan bir durum ortaya çıkabilir. İyi niyetle yapılırsa tabi.

  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    Tam bir "Maho" bakış açısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefonlar ama servis rezalet. Alacak arkadaşlar bunu bilsin. garanti olayının sözde olduğunu bilin.

  • 2-3 yılda bir (bazıları her yıl) elindeki telefondan sıkılıp üst versiyonlara geçen insanlardan oluşan toplumumuzun Apple ve Samsung'u güncelleme üzerinden kıyaslaması da ayrıca bir trajikomedidir. Relax olun arkadaşlar nasılsa 2-3 yılda bir tel değişiyorsunuz ne yapacaksınız 3 sene sonra güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi size ne :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oneplus 7t de android 10 kullanıyorum ama 9 dan farkı ne deseniz görülür bir farkı yok. Android her yıl yeni bir sürüm çıkarıyor. O yüzden firmalar her telefonunu her yıl üst sürüme geçirmekte zorlanıyor. Fakat apple bir güncelleme yapıyor ses ışık mobil veri simgesi ekliyor sanki ubersonik bir teknoloji çıkmış gibi davranılıyor. Appleda 11 pro max ile iphone 6 nın arayüzü bile birebir aynı. minik dokunuşlar yaparak güncelleme vermekten başka bişey yapmıyor. sonra da Apple 4-5 yıl güncelleme veriyor Samsung vermiyor oluyor. Ayrıca şahsi fikrim katılırsınız katılmazsınız iphone erkeklere pek yakışmıyor. Bana kadın telefonu gibi gelmiştir hep.

  • Bir telefona 12bin lira para vermekte ne bileyim .....

  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    Apple guncellemeleele daha onceki modelleri yavaslatmiyor, artik olan ozellikleri bozuyor. Ben ilk ciktigi zamanlar iPhone X almistim. Portre kamerasi oyle guzel resim cekiyorduki sanki resim ekran icinden cikip canlanacak gibi duruyordu. iPhone XS cikti ve gelen ilk guncellemeyle iPhone X in kamera cekimi bozuldu. Sirf yeni model daha guzel cekiyor diye bunu yapiyorlar cunku aralarinda donanim olarak hic fark yoktu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacı abiler tutturmuşunuz güncellemede güncelleme ne gerek var bu telefona 2 veya 3 üst sürüm android gelecek ve en az bi 5-6 yıl kullanım süresi var... ha benim gibi insanlar alamaz o ayrı hala note 3 kullanıyorum 2013 de sıfır olarak almştım android sürümü 5 de kaldı çokta tın telefonun açmadığı uygulama neredeyse yok tlfn ağzına kadar dolu donma kasna yaşamıyorum.... lütfen zamanında s3 mini tarzı cihazları kullanıp android e laf atmayın kasıyor vs. Diye.... bu s20 güncellene gelsede gelmesede 5 -6 yıl kullanılacak bir cihazdır... sırf meraktan note3 ü bırakıp 2. El bi 6s plus aldım 1 hafta dayanabildim telefona içinde bi halt yok kıytırık bi arayüz başka bişi yok lanet olsun dedm geri sattım hala note 3 le yola devam 6. Ylımız ?? eğerki değiştirirsem bir sonraki telefonum uine note serisi olacaktır sıfır telefon alamayız orası ayrı bi konu ama 2. El not 5 8 veya 9 alabilirim diyeceğim oki güncelleneye kafayı takmayın





  • 500mp olsa ne olur olanin suyunu cikaracagina olmayan bir seyi ekleyebilirlerdi ozellik olarak. Bana kalirsa 1000tl’lik dandroid cihazdan bir farki yok..

  • ultranın kamera ozellikleri digerlerden ustun ama 15 bin filan olucak heralde fiyat.kameralar aynı olmalıydı bence.

  • 1000MP yapsan da %90'ının atacağı yer instagram facebook vs. yani entereasan bir piksel yarışına giriliyor yine, seneler öncesinde olduğu gibi. Keşke çözünürlüğe yapılan yatırım yerine lens kalitesi ön plana çıkarılsa.

  • Legend Pekcan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cevaba göre iphone 6 ile s20 performansını yakalayabilen biri olarak neden 11 pro max alıyorsun ki 6 bile her işine fazlasıyla yeter.
  • Bizim akıllı (!) milletimiz şimdiden kredi kuyruğuna girmiştir. Asla bir telefona o kadar parayı verecek kadar saf olmayacağım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.