Şimdi Ara

100x Zumlu S20 Ultra elimizde! 108MP Kamera ve fazlası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • xpugur kullanıcısına yanıt
    Bknz: TDK ...

    100x Zumlu S20 Ultra elimizde! 108MP Kamera ve fazlası
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    O kadar para vermişken alnıma enayi yazmıyorsa güncelleme de isterim tabi. üçte biri fiyatına satılan telefonlar Samsung'dan daha çok güncelleme alıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mceliker

    Bu cevaba göre iphone 6 ile s20 performansını yakalayabilen biri olarak neden 11 pro max alıyorsun ki 6 bile her işine fazlasıyla yeter.
    Evet kesinlikle yeter. Burada sonuna kadar hak veriyorum sana.

    Fakat neden 11 Pro Max aldığıma değineyim ; Tamamen ekran boyutundan kaynaklı. Benim için makul bir neden.

    Eski bir Samsung kullanıcısı olarak, 2 Yıl sonra güncelleme desteği almayan, Ekranlarında kronik Amoled Yanığı oluşan, ve bu yanığı Samsung Servisi '' Kullanıcı Kaynaklı, cihazlarınıza 3. parti yazılımlar yüklemeyin ( Bunlar ; İnstagram, Facebook vb. ) diyen bir cihaza 10 bin TL vereceksiniz ve 3. parti uygulama yüklemeyeceksiniz diyecek bir anlayışı savunmak ayrı bir meziyet.

    Diğer arkadaşlar gibi güvenlik yama güncellemesi bile alamamasına rağmen savunmaya devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IUnlimitedPowerI -- 12 Şubat 2020; 18:8:28 >




  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Iphone se'ye 3 ay anca katlanabildim. Kaçarak android e döndüm. Şu an android 4.4 lu cihaz kullanıyorum. Android 4 bile se'de kullandığım ios13.3 ten çok daha işlevsel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elle tutulur ciddi bir yeniliği olmadan sıf işlemcisi, zoomu, pikseli yüksek diye onbin liraya bir telefon almak cidden çok enteresan..<br /><br />Bu paraya ikibin liralık bir telefon ve bir Avrupa tatili öneririm.. Anılarını bir ömür boyu taşırınız iki yıl sürmez.

  • Samsung kadar karaktersiz bir firma yok. Bataryası ölü telefonu servise götürdüm. ekran kenarındaki cizikten dolayi garanti dışı dediler yapmadılar. Dünyanın en iyi telefonunu yapıp en ucuza da satsalar almam.

  • 2 YIL SONRA samsung herzaman yaptığını yapıp telefonu bozmak için güncelleme yapacak ve bugün ooo dediğiniz telefona ne oldu buna ya diyip sinir krizleri geçireceksiniz. samsungtan uzak durun.

  • Mate 30 Pro gibi 7000 kare / saniye üzeri slow motion S21 de mi karşımıza çıkacak Samsung cephesinde ? Şimdiden S21 yada S22 her neyse beklemeye başlayalım. Bu telefonun Note 10 dan farkı ne ki Allah aşkına ya fazladan kamera çözünürlüğümü , 120hz trash çözünürlükte verdiği tazeleme hızı mı? Nedir anlamadım, zaten 3 model çıkartmasını da anlamadım, aman neyse önümüzdeki modellere bakalım . Neredeyse tüm arkadaşlarım dediği gibi 2022 de son güncellemeyi alır S20 :))) Hayırlı olsun Samsung .

  • Xiaomi Redmi 5 Plus kullanıcısıyım gayet memnunum büyük bir ivme yakaladığını düşünüyorum. Bu telefon da büyük ses getirecektir

  • Ya arkadaş şu videoları sadece Youtube'a yüklemeyin, yükleyin ama kendi serverlerinize de yükleyin videoları. Buradan da izleyebilelim. Bazılarımızın sahip olduğu internette youtube kısıtı var. (izleyemiyoruz)

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.