Şimdi Ara

100mbit tivibulu paket nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Netspeed kullanıyorum fakat 2 aydır delirtti. 100mbit fiber var. bazı akşamlar hatta sabitledi her akşam 4-5 mbitleri görmeye başladım. Sürekli aynı hikaye. wifi ile yapılan test sonucu bu. Arkadaş herkes cep telefonundan modeme kabloyla mı bağlı? Velhasıl aşağıdaki tivibulu 100mbit tarifeyi düşünüyorum. Nasıldır kullanan var mıdır? Tavsiye eden var mıdır?


    bireysel.turktelekom.com.tr
    Tivibu'lu Fiber İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/tivibu-lu-internet-kampanyasi.aspx



  • Aşırı pahalı derim :) İsterseniz TürkNet deneyin memnun kalmazsanız yine Türk Telekom seçebilirsiniz.

  • 100mbit 139TL + 15TL modem
    Fiberin Gücünde Yıldızlı Günler Kampanyası

    Telekoma sorunsuz internet için 55TL vermek saçma geliyor.
    Sizin kararınız tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @_A_N_I_L_ _I_L_


    TurkNet denedim maalesef memnun değilim. 3 sokak ötede babamlar turknet kullanıyor. Hatta Turknet mart veya yakın zamanda zam yaparsa orada da operatör değiştirmek zorunda kalacağız.


    @Mustafa998


    Aslında paketten ziyade Telekom alt yapısı nasıldır? Netspeedden oraya geçtiğimde pişman olur muyum? Speedtest sonuçlarında telekom sonuncu fakat toplam abone sayısı ve adsl oranını düşünürsek o rakam yanıltabilir. Önemli olan fiberdeki alt yapısı.

  • evimde Telekom kullanmadığım için bilmiyorum, önerdiğim kampanya 2 marta kadar geçerli, normalde 100mbit fiyatı 180TL, Umarım vereceğiniz paraya değer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa998 kullanıcısına yanıt

    netspeed ile olan sözleşmem 15 martta bitiyor. Maalesef bu dediğiniz kampanya süresine bile yetişemiyorum. Türktelekom kullanan kimse yok sanırm

  • haandsomee kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom 200 TL'ye kadar cayma bedelini karşılıyor:

    quote:

    200 TL Hoş Geldin İndirimi: Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Fiberin Gücünde Yıldızlı Günler Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 2 ay önceki diğer internet servis sağlayıcı son faturasını fakstakip@ttmail.com adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail atmaları halinde yararlanabilirler. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlere ek olarak aylık 40 TL (vergiler dahil) olacak şekilde ve toplam 200 TL'ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • LittleEinstein L kullanıcısına yanıt

    Paketlerdeki Avantajlar kısmına tıkladığımda bir kaç pakette bu mevcut. Fakat tivibu olan kampanyada maalesef mevcut değil. Aslında oturduğum ilçe mahalle'nin sınırına kadar Turk.Net fiber gelmiş. Oda kafamı karıştırdı. Soruyoruz mahalleninz planlama içinde değil diyor. Telekome sözleşme yapsak 5 ay sonra turknet gelse oda ayrı problem uğraş dur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.