Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.498
Cevap
121
Favori
554.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fascism kullanıcısına yanıt
    Merhaba, akşam saatlerinde yaşanan sorunun çözümü için arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişim halindedir. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyecekler.
  • Neden Ak parti hala iktidarda şimdi daha iyi anlıyorum..

    Bizim insanlar acı çekmesini seviyorlar. Yoksa turknet şu an açık olmazdı..
  • Evet geçende belirtiğim gibi @turknetdestek sorunumu çözene kadar her gün bu konuya yazacağım.

    Arkadaşlar yıllardır sorunsuz olarak çok uygun fiyata uydunet kullanıyordum 8 mbit. en sonunda geçtik bu turknete daha hızlıdır diye. aylardır internete giremiyorum. girip baksalar kullanıma çok düşük download miktarları vardır çünkü nete giremiyorum. kaç kere yazdım turknete kontrol ediyorlar birşey yok birşey yok cevap veriyorlar. en sonunda 99 tl ye gelip evinize bakalım, sorun bizdeyse ücret almayacağız dediler. İyi artık aylardır boşa para ödüyoruz 99 tl ile çözülecekse gelin yapın dedik. Gelen arkadaş bizim modeme baktı bu modem eski ve yavaş ondan internete bağlanamıyorsunuz dedi. elindeki modemi önerdi ve gitti. benim internetim hala yavaş. 35 mbit almam gerekirken hız testi yapıyorum sürekli düşük. bazen hiç girmiyor. internet oldugunda cogu sitede sayfa görüntelenemiyor diyor. e geldiniz parasınıda ödedik yine birşey yapmadınız! birde kullanamadığınız ücretleri iade edeceğiz dediler 15-16 tl iade etmişler. aylardır adam akıllı giremiyorum ben ne yapılan iade sadece bu kadar bu arada modemim huawei hg658c vdsl modem. vdsl modemin nasıl hızı yavaş olabilir? gelen arkadaş yavaş olur bu dedi gitti. başka adreste sorunsuz turknet kullananlardan modem getiriyoruz yine bizde doğru düzgün çalışmıyor. birde sorunu çözmüş gibi faturaya ücret kesip gitmişler. Ben daha önce ttnet veya uydunet kullanırken kaç kez eve onarıma çağırdım 1 kere ücret kesmediler ve sorunum çözüldü. bunlar sorunu çözmedigi gibi birde ücret kesiyorlar!

    Şu an 10.12.2020, saat 17.04 hiçbir siteye giremiyorum. Kafasına göre Bazı sitelere giriyor bazılarına girmiyor. Girilenlerde çok yavaş.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onea54

    Ben de bir kaç hafta önce vdsl ye geçtim 35 hız alırken bir kaç gündür 25 e sabitlediler. arıza kaydı bırakıyorum hızım düşük diye sistem otomatik mesaj gönderiyor "Son 24 saatte hatınızda kopma yok talebi sonlandırıyoruz" diye. Ben diyorum hız onlar diyor arıza. belki 10 sefer yazmışımdır.. Yani MT diye birşey yok sistem otomatik cevap veriyor. sorun olursa yandınız. o yüzden uzak durun Turknet ten


    Hat değerleri. Sanırım rahat 50 almam lazım



    Alıntıları Göster

    hattın 50 gösteriyor ama o her seferinde değişir düştüğü min. hız önemli benim mesela 115 mbps ile 98mbps arası değişiyor max hız, banada 88mbps sabit vermişlerdi 3 yıl öyle kullandım taki arızaya kadar, arıza olunca kapatırmanız gerek aksi taktirde telekom ilgilenmiyor aylarca internet kalabilirsiniz.





  • Atlanta34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, farklı modemle test ettiğini belirterek sorunun devam ettiğini www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydını tekrar aktif ederek iletebilir misiniz? Açtığınız kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Türknet, altyapıma fiber internet geldi. Türk telekomun sorgusunda diğer isslerin sorgusunda görünüyor, fakat sizin sitenizde hala görünmemekte. Port olmayan vdsl görünüyor. Arıyorum fakat ulaşamıyorum sanırım sistemlerinizde de problem var. Başvuru yapmak istiyorum ulaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    3-4 yıldır Turk.net kullanmaktayım son 3 yılda ise hızım net olarak 100mbit. Apartmanın yanında fiber kutusu olduğu için max hızı çok rahat alabiliyordum lakin 2 haftadır internet can çekişiyor arada 1-2 gün tamamen olmadığı zamanlarda olmuştu dünden beri internet var ama hızımı 17 mbit'e düşürmüşler. Destek kaydı açıyorum düzeldi diye kapatıyorlar ama hala aynı. Şu an max rate 31792 kbps date rate'de 17607 kbps. Normalde max rate 150mb data rate'de 105mb olurdu lütfen ilgilenir misiniz?? Şu an açık kayıt numaram: 39305429

  • şikayet var a baktım aman aman bulaşmayın sakın ne müşteri hizmetleri ne internet hiçbirşye yok sadece kullanmadığın interneti fatura ediyorlar

  • Size başındam geçeni anlatayım bunlar bana 95 liraya sözde 50mb lik hiz vermiş ben aylarca şikayet kaydi bıraktım bakin internet kötü üstüne kopmalar var ısrarla şikayet kaydimi kapattilar sorunsuz çalıştığını görüyoruz dediler. Bende dayanamadım abonelik iptali için başvurdum işte o zaman akillari baslarina gelmiş olacakki beni arayıp aylardir 8mb internet aldığımi söylediler ve ekip göndereceklerini ifade ettiler. Düpedüz kazıklandim yani karşınizda herhangi bir muhattap yok böyle berbat olsada internet kimseye ulasamazsiniz uzak durun derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ColorTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Sistem üzerinde açık olan destek kaydınızın önceliğini uzman ekip arkadaşlarıma iletiyorum. Gerekli tüm incelemeler yapıldıktan sonra size yardımcı olacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    şuan internet yerlerde maksimum 2 mbit alıyorum şuan yer izmir.

  • @TurkNetDestek Merhaba,

    Daha önce Netspeedde olan ADSL hattımı CGN havuzundan kurtulmak için ve TürkNet VDSL çevirmek için başvuruda bulundum.

    Merak ettiğim konu şu bulunduğumuz 5-10 mahalle hariç her yere fiber çekildi geçtiğimiz haftalarda aktif edildi.

    250-300mt ötemize yeni saha dolabı yerleştirildi ve VDSL altyapısı "ne hız alırım" sorgularında çıkmaya başladı fakat mahallede port görünmüyor.

    öncelikle bu şartlar altında VDSL e geçebilir miyim? geçiş sürecinde mevcut portu kaybetme gibi bir ihtimalim var mıdır?

    geçiş sürecinde yaşayacağım kesinti süresi tahmini ne kadar olur? malum dersler online oldu ve kesinti süresi port, altyapı çalışmaları gibi sebeple uzarsa bizim için yıpratıcı olacaktır.

    Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

  • Bu değerlerle 100 mbit denenebilir mi acaba, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, şu an 80-81 veriyor sanırım türk net bana


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
  • 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    1 yıldır türknetteyim arkadasımın tavsıtesi üzerine geçiç yaptım. 16 mb/s hız almam gerekıyordu ama sonuc olarak alabıldıgım hızı resımlerdede görebiliyorsunuz. hem pc den hemde telefondan yapılan hız testleri. apartman kendımıze ait data kablosunu değiştirmeme rağmen hiç bi değişiklik olmadı. daha öncesinden arıza kaydı oluşturduğumda bizlik bi sıkıntı yok sizin kabloda sıkıntı var dediler. özellikle kabloyuda en iyisını alarak değiştirdim. şimdi tekrar arıza kaydı oluşturdum bakalım 1 aya kadar geri dönüş yapılır.

    kesinlikle pişmanım şimdiki aklım olsa kesinlikle türknete geçiş yapmazdım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servet_volt -- 12 Aralık 2020; 19:42:9 >




  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Evet 100 mbps stabil kullanabilirsiniz mevcut hat değerlerine göre
  • Uzun yıllar TÜRKTELEKOM adsl kullandım,

    Fiyat indirimi yapmadılar diye türknet e geçtim.

    Hız 30-33 aralığında ama asla randıman vermiyor.

    Ben, Eşim, Oğlum 35 mb sadece donuyorrrrrrrrrrrrrrrrr


    DONUYORRRRRRRRRRRRRRRRRR

    DONUYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.


    Bir kez şikayet kaydı açtım ( farklı bir kesintiden ) ancak 2 mesaj gönderdiler, her ikiside KONU İLE UZAKTAN,YAKINDAN ALAKASI YOK...


    Çok rahat şunu yazıyorum ki PİŞMANLIKSINIZ, SİZDEN HİZMET BEKLEMEK HATA..


    Kutuda çalışma yapan TÜRKTELEKOM teknisyenine denk geldim, bu durumu sordum.. Bana söylediği arıza çok veriyor diyor.

    Türktelekomda iken asla benim böyle sıkıntılarla muhatap etmediler.


    müsadenizle ciddi olarak sizleri ve hizmetinizi KINIYORUM.


    Saygılarım ile.

  • servet_volt S kullanıcısına yanıt

    Aynı naneyi bende yedim.. 30-33 mb gösteriyor ama asla stabil değil..

    Hız iyi görünürken kopmalar, sıkıntılar, donmalar ve sayfa açmamalar sürekli oluyor.

  • Aynen kardeşim en düşük ping degerli..

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzak durun ve durdurun asla vaad ettikleri şeyleri vermiyorlar

  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.