Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: North7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.547
Cevap
120
Favori
558.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uğur37

    Kesinlikle bulaşmayın. Oyunun ortasında internet gider bir iki dakika sonra gelir. Bir başka konuda yazdıklarım:

    Bir aydır ara ara internetimde kopmalar oluyor. Bazen bir iki dakika gidip geliyor bazen yarım saat. Bir saati bulduğu da oldu. Birkaç gün peşpeşe de olabiliyor. Birkaç gün ara ile de. Destek kayıtları açtım ama hep nafile. En son aşağıya fotosunu attığım yanıtı vermişlerdi. Bilenler aydınlatsın nasıl bir iç sorun saatlerce, bazen günlerce sorun yaşatmazken bazen ara ara kopmalar yapar. Pandemi sebebiyle evden çalışıyorum. Bugün bir görüşmenin ortasında 20 dakika gitti. Hemen iptal maili attım.

    Eşit: mobil oto düzeltme bazı kelimeleri değiştirmiş. Onları düzelttim.


    Yeni başvuracağım servis sağlayıcısı bana 75 mbps hız sağlarken turknetin teklifine bakınız. Aynı paraya daha az internet teklif ediyor.
    Üstelik 1000 dk. Telefonu da kesiyor.
    Tşkkürler Turknet


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 11 Eylül 2020; 9:57:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde altyapınız 100 Mbps' te kadar destekliyor. 10 TL fark ile 50, 75 ya da 100 Mbps' te kadar olan Özgür İletişim Ekstra paketlerimize geçiş yapabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hmmm bir aydır sık sık bağlantı kopmasını çözemeyen, müşteri temsilcisi olmayan, destek kayıtlarında da sorunu çözmekten çok ' internetiniz 2 saat 3 dakika 34 saniyedir var destek kaydını kapatıyorum.' mesajindan öteye gitmeyen bir firmaya 10 lira daha verip 50 Mbps hız alacağım. Üstelik şu komedi teklif varken.


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    Ya da 14 lira daha fazla verip modem dahil 50 Mbps müşteri temsilcisi ve altyapısı kendine ait olan bir firmaya mı geçsem. Bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, sorgulama yaptığımda böyle bir teklif çıkıyor. Bulunduğum sitede fiber altyapı var telekom altyapısı üzerinden netspeed abonesiyim. Daha önce sorgu yaptığımda böyle teklif çıkmıyordu. Türknet başka firmadan fiber veriyor mu veya kendi altyapınız mı var burada anlayamadım. Bu hizmetten faydalanabiliyormuyum??


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turstar -- 11 Eylül 2020; 13:3:49 >




  • turstar T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bugünden itibaren yerleşik operatör altyapısını kullanarak fiber hizmet vermeye başladık. Gönderdiğiniz ekran görüntüsünde altyapınız destekliyor ve yararlanabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, bugünden itibaren yerleşik operatör altyapısını kullanarak fiber hizmet vermeye başladık. Gönderdiğiniz ekran görüntüsünde altyapınız destekliyor ve yararlanabilirsiniz.
    Gerçetten mi harika bir haber bu şansa iyiki bugün sorgulamışım hemen bakayım o zaman.
  • turstar T kullanıcısına yanıt
    Sizi de en yakın zamanda aramızda görmek isterim
  • 36139829 numara ile ilgilenebilirsiniz çok sevinirim.Dalga geçer gibi 36 saat bekleyin diyorlar başka bir şey bilmiyorlar. Her gün 36 saat yenileniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum.Gecis yaptım bin pismanim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ATTN kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattın kontrollerinin biran önce yapılması için bildirimde bulunduk. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turstar

    Merhaba, sorgulama yaptığımda böyle bir teklif çıkıyor. Bulunduğum sitede fiber altyapı var telekom altyapısı üzerinden netspeed abonesiyim. Daha önce sorgu yaptığımda böyle teklif çıkmıyordu. Türknet başka firmadan fiber veriyor mu veya kendi altyapınız mı var burada anlayamadım. Bu hizmetten faydalanabiliyormuyum??


    Şuan netspeed adsl abonesiyim. Binamıza fiber kuruldu. Ben de bu kampanya dan faydalanabilir miyim?
    Kurulum ücreti var mı? Aylık modem kiralama ücreti var mıdır?
    Yoksa herşey dahil 85 TL midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kendi fiber altyapınızın olduğu yerlerde 100 mbit i 85 tl ye vermenizi anlayabiliyordum. Fakat bugün başlayan turktelekom fiber altyapısı olan yerlerde 100 mbit 85 tl yine turktelekom altyapisi kullanan fiber olmayan yerlerde 35 mbit 85 tl bunu anlayamiyorum açıkçası. 85 tl ye telekomfiber altyapisi ile 100 mbit kullananlara taş atmiyorum bu çok guzel. Harika bir hizmet. Fakat yine turktelekom altyapisi olup fiber olmayan vdsl kullanan bizler 35 mbite ayni parayi veriyoruz. Bu hiç adil değil açıkçası. Hiç değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknet online işlemlerden .modem satın al linki koymuslar merak ettim tıkladım ne bir onay olmadan altta modem satın alma başarılı diyor .ne iş bu yeni bir tuzak mı .modem ihtiyacım yok online işlemlerden desteğede yazdım umarım dikkate alırlar . turknet yetkilisi burdan sizde de yazıyorum . modem ihtiyacım yok.online işlemlerdeki bu tuzağı kaldırın . satın alma tiki ve onay butonu koyun almak isteyen alır
  • Son ayki faturanın ödenmediği gerekçesiyle interneti kestiniz. Ödemeyi yapalı saatler oldu hala internet yok. Modemdeki internet ışığı yanmıyor. Borcu ödenmiş olan internetimin bir an önce açılmasını talep ediyorum! 36318535 destek nosu ile şikayet kaydı da bıraktım. Lütfen acilen ilgilenin!
  • yeni abone olmak için arıyorum kimse telefona bakmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mascbluefb M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik talebiniz için size yardımcı olmak isterim. Ad, soyad ve GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Nephilis N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınız 4 saat 26 dakika online olarak görünüyor.
  • seyyid47 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek üzerinden istemediğinizi ilettiğinizi söylediniz. İlgili arkadaşlarım modem çıkışı yapılmadan talebi ederek bilgi verirler.
  • Turknet ile aboneliğimin sonlandığına dair SMS mesajı geldi. İnternetim ise kesilmemiş. Bir başka İss ile anlaştım ve pazartesi kuruluma gelecekler.

    Sorularım turknet internet bağlantım ne zaman kapanır? Son ayın faturasını yine 88 lira olarak mi ödeyeceğim, aboneliğimin sonlandığı 12.09 tarihine göre mi yoksa internetin tamamen kesildiği güne göre belirlenmiş fiyat mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AfterLife61

    Kendi fiber altyapınızın olduğu yerlerde 100 mbit i 85 tl ye vermenizi anlayabiliyordum. Fakat bugün başlayan turktelekom fiber altyapısı olan yerlerde 100 mbit 85 tl yine turktelekom altyapisi kullanan fiber olmayan yerlerde 35 mbit 85 tl bunu anlayamiyorum açıkçası. 85 tl ye telekomfiber altyapisi ile 100 mbit kullananlara taş atmiyorum bu çok guzel. Harika bir hizmet. Fakat yine turktelekom altyapisi olup fiber olmayan vdsl kullanan bizler 35 mbite ayni parayi veriyoruz. Bu hiç adil değil açıkçası. Hiç değil
    Fix fiyat hocam işte yaocak bisey yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.