Şimdi Ara

1 Milyona kadar Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, tiguan aracım vardı biraz keyfi biraz da yürütme maliyetleri dolayısıyla Eylül başında satmıştım. Şu anda elime para kalcak şekilde 2021 uygun olursa 2022 araçlara bakıyorum.




    - Aklımda kia sportage cool var ancak sıfır bulamadım 2nci el belki olabilir yakıt konusu yine benzer olacak gibime geliyor tiguanla.


    - Civic baktım test sürüşü de yapacağım. Eco elegance lpgli olarak düşünüyorum. Yakıt konusunda kullananlardan olumlu dönüş aldım.


    - Golf ve leon da bakıyorum civic ile benzer fiyatlarda ancak cam tavan yok görüntü ve yakıt açısından civic daha ağır bastı.




    Sizinde önerilerinizi bekliyorum. Araçta auto-hold olsun istiyorum, dizel düşünmüyorum. Bu yüzden çoğu araç eleniyor maalesef. Özelikle araçları kullanan, bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa yakıt değerleri açısından da sevinirim.




  • İlk önce SUV mu istiyorsun , sedan mı ona karar ver. Hangi segment istediğine karar ver. Manuel mi , otomatik mi istiyorsun bunlara karar ver. Yoksa bu şekilde yüzlerce birbirinden alakasız model önerisi gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten karar verme adina bu basligi actim. Diger turlu gider alirim araci. Bahsettigim araclarin hepsi otomatik. Manuel dusunmuyorum. Zaten auto-hold olsun dizel olmasin diyince cok secenek kalmiyor. Belki yazdigim araclar ozelinde tavsiye cikar yeni arac olarak degil de.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim önerim formentor cupra olur. Sedan araçlar artık dünya genelinde pek talep görmüyor gelecek SUV larda. Ayrıca yerden yüksek oluşları , Türkiye'nin sıkıntılı yolları için kullanımı gayet rahatlatıyor. Geniş bagaj hacimleride artısı. Ben cupra formentor diyorum ama bütçenizi biraz aşabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 20 Ekim 2022; 17:42:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Ben de ayni dusunceden dolayi suv dusunuyorum ancak yakit tuketimi 8,5 - 9 ltlerde geziniyor. Formentor guzel ama sportage ile arasindaki 150 bin farka degmez bence. Suv olursa en fp sportage suvlar arasinda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.